Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianПравила за писане във Форума
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Правила за писане във Форума

Locked

#1 by buldan75 » Tue Nov 08, 2011 16:39

В превод от Forum Rules

Преди да пишете във форума, Вие трябва да се запознаете с правилата му и да се съгласите с тях.

  1. Пишейки във форума, Вие трябва да показвате уважение към останалите участници в него. Всяка злоупотреба по отнешение на останалите потребители, няма да бъде толерирана.
  2. СПАМ-ът, писането в теми без да се придържа към тематиката им, повтарящи се коментари, рекламирането, увещаването и споделяне на имейл/месинджър адрес във форума са абсолютно забранени.
  3. Всеки потребител трябва да е наясно, че този форум е насочен към широката общественост. Публикуването на всякакъв материал съдържащ неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, неприлични, осквернителни, сексуално ориентирани, заплашителни мотиви, както и нарушаване на личния мироглед към дадено лице, публикуване на "материали за възрастни" или всякакъв вид нарушение на Международните или Американските Федерални Закони, няма да бъдат толерирани.
  4. Вие се съгласявате да не публикувате каквито и да е материали с авторски права, освен ако вие не притежавате авторските права за дадения продукт/материал или сте писмено упълномощен от собственика на материала, който публикувате.
  5. Всички мнения трябва да бъдат направени в съответния раздел на форум. Потребителите трябва да прочетат описанието на раздела преди да публикуват дадено мнение.
  6. Всички потребители трябва да пишат по начин, който е в съответствие с "нормалното писане". Това означава,че не трябва да поствате прекомерен брой емотикони, големи, малки или цветни текстове и т.н. По същия начин потребителите не трябва да "крещят", използвайки прекалено много препинателни знаци (например"!"или "?") в заглавията на темите си или в писането на мнение.
  7. Всеки потребител трябва да използва подходящо описание, когато публикува нова тема. Като лош пример, могат да бъдат оприлечени следните описания: "Помогнете ми!", "Нямам Развитие", "Имам една грешка!" и т.н. Примери за добро описание са: "Имам проблем с Логването", "Как/кога да си заявя плащане? и т.н.
  8. Модераторите си запазват правото да премахват неподходящите мнения, в рамките на разумен период от време,при положение че същите преценят, че отстраняването на даденото мнение/тема е необходимо. Имайте предвид, че това е ръчен процес, така че не могат всички не желани мнения да бъдат редактирани или премахнати незабавно.
  9. Моля, имайте предвид, че първите няколко мнения се поставят автоматично за разглеждане от модератор за даб ъдат одобрени/неодобрение в съответствие с настоящите правила. Това се прави с цел избягване на нерилични или вулгарни мнения, спам и т.н., като това се прави от модераторите, а не от самите потребители.
  10. Написаните мнения изразяват отношението на автора, което не e задължително да бъде и отношение на ClixSense или неговия персонал. Всеки, който смята, че публикувано мнение е не приемливо или е в нарушение с настоящите правила, се препоръчва да изпрати "system report/ticket".
  11. Имайте предвид, че е невъзможно за модераторите, да потвърждават валидността на всеки пост. Моля, не забравяйте, че ние не правим активно наблюдение на публикувани мнения, и като следствие от това не сме отговорни за съдържанието в съответната тема/мнение. Ние не гарантираме точността, пълнотата или полезността на представената информация.
  12. Злоупотребяването със системата за Репутация, постването на Likes/Thanks и Рейтингът на темите няма да бъде толерирано. Искането за повишаване на Рейтинга или Харесване на дадена тема ще бъде приемано за злоупотреба ако бъде давана на някой, тъй като ще бъде направено без да има основателна причина за това
Last edited by buldan75 » Wed Mar 26, 2014 14:20 » edited 2 times in total
Reason: add new information
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#2 by buldan75 » Wed Nov 21, 2012 17:29

Беше добавено Правило #12

Злоупотребяването със системата за Репутация, постването на Likes/Thanks и Рейтингът на темите няма да бъде толерирано. Искането за повишаване на Рейтинга или Харесване на дадена тема ще бъде приемано за злоупотреба ако бъде давана на някой, тъй като ще бъде направено без да има основателна причина за това
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#3 by buldan75 » Wed Mar 26, 2014 14:19

Бяха направени промени в Правило #2:

СПАМ-ът, писането в теми без да се придържа към тематиката им, повтарящи се коментари, рекламирането, увещаването и споделяне на имейл/месинджър адрес във форума са абсолютно забранени.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 06:40:46 PST