Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianДискусия - Всичко свързано с ClixSense
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Дискусия - Всичко свързано с ClixSense

#801 by saintbg » Wed Aug 01, 2012 07:24

Колега браво за подробният отговор честнно да те питам как имаш нерви, аз незнам този пич толкова време губи да пише и обяснява за несаществуващи неща а всичко е логично само да погледнеш разликата в ревералите, ама както и да е. Аз да ти споделя кампанията ми беше наистина успесшна сега правя статистика по националности и в началото на септемери ще покажа кой как кликат, задачките и офертите, също и покупките в момента дневния приход средно е около 4.50 долара само отрефералите без мойте заработки.
saintbg
Posts233
Member Since27 Dec 2011
Last Visit13 Apr 2020
Likes Given6
Likes Received69/42

#802 by bezimenniq » Wed Aug 01, 2012 07:36

Ехе,че ти на доста добри реферали си попаднал :)Аз самия в момента събирам 70$ от няколко сайта за да пусна по голяма реклама,защото до сега не съм пускал по голяма от 16$.Ами успех ти желая и занапред,но изглежда,че имаш късмет:)Моите реферали от към кликове доста изтъняха и AVG-то ми за последните 14 дни е $0.525.Добре,че имам няколко които са се заели по сериозно с оферти и таскове,че иначе е пълна скръб:)Не знам при теб как е но в момента от 200 реферала имам 44 които са цъкали вчера и днес(в смисъл най-активните)Много пари от новите рефералчета и сподели къде другаде си рекламирал,защото си мисля,че не беше само в неото:)
bezimenniq
Posts336
Member Since30 Jan 2012
Last Visit12 Sep 2018
Likes Given76
Likes Received184/87

#803 by saintbg » Wed Aug 01, 2012 08:14

Да проблема е още немога да хвана как ще се даржат новите рано е да кажа но около 80 % са активни от новите седмично да кажем, неги знам занапред как ще се държат имам много филипинци и индиици и колумбиици, иначе сложих в адхитца повече пари пуснах там няколко типа реклама банерна и текстова и за мое учудване от там дойдоха около 40 реферала което силно ме учуди. Иначе писах в няколко форума руски от там имам 4/5 реферала, но да ти кажа масовката си дойде от неото пусках няколко пати реклама по 70 долара или 68 /тази дето е 50 хиляди показвания с 50 хиляди бонус/ като сваршваше пак я засилвах. Но да ти кажа след месец ще видим какаво ще варна от инвестицията и евентуални печалби, ще ви информирам дано сам от полза.
saintbg
Posts233
Member Since27 Dec 2011
Last Visit13 Apr 2020
Likes Given6
Likes Received69/42

#804 by saintbg » Wed Aug 01, 2012 08:31

До няколко дни ще пиша за един сайт кадето мой познат рекламира рефералниат си линк в неото но все още немога да кажа колко са ефективни рефералите той срещу 70 долара привлече около 350 нови но ще видим егективнноста и ще сподела но незнам дали няма да е в конфликт с правилата тук ще питам админите преди да пиша
saintbg
Posts233
Member Since27 Dec 2011
Last Visit13 Apr 2020
Likes Given6
Likes Received69/42

#805 by bezimenniq » Wed Aug 01, 2012 08:43

Не се притеснявай няма да имаш проблем с модераторите.Ти не рекламираш рефералния си линк а просто помагаш на другите а и за самия сайт е добре,защото членовете му ще се увеличат след твоята помощ разбира се ако някой рекламира там:)
bezimenniq
Posts336
Member Since30 Jan 2012
Last Visit12 Sep 2018
Likes Given76
Likes Received184/87

#806 by saintbg » Wed Aug 01, 2012 09:17

Ок ще пиша до края на седмицата само да неподведа искам да видя дали ще са активни рефер.
saintbg
Posts233
Member Since27 Dec 2011
Last Visit13 Apr 2020
Likes Given6
Likes Received69/42

#807 by Strelata » Wed Aug 01, 2012 12:41

bezimenniq wrote:
Stivbo wrote:
neron84 wrote: може ли да направя едно запитване към вас-както вече казах,за в момента нямам възможност да вкарвам лични пари,затова действам със задачките и от вчера съм дръпнала с близо 2$,та ще си събирам от тук и се питам кое е по-добре-първо да се ъпгрейдна или да вложа в реклама за набиране на реферали?И колко горе долу трябва да се даде да реклама-20-30,100 $??



Така, понеже поговорката "Питай патило, а не старило" напълно важи и тук, пък и аз достатъчно изпатих, че не се ъбдейтнах веднага /не за друго, а защото в началото си мислих, че този сайт е измама, но се оказа, че съм грешал и че сайта наистина е най-добрият и с най-малко "бъгове" в сравнение с другите подобни сайтове/, затова задължително си вземи премиум! Защото само така наистина ще спечелиш! Иначе без премиум честно казано няма да можеш да направиш такава печалба както ако си вземеш премиум, освен това ще изпуснеш поне 10 долара и то за 1 месец, а камо ли ако се забавиш повече месеци.
Относно премиума ако подържаш връзка със твоя спонсор може тогава премиума да си го вземеш за 15 долара, тоест да си спестиш 2 долара, но това е в случай, че наистина си сигурен, че спонсора ти е точен, само тогава! като му преведеш парите от твоята алерт пей или пей пал сметка към неговата.
Относно Пейза /Алер пей/ ти препоръчвам да си направиш Пей пал и да работиш с него /поне е безплатно/, защото само с Пей пал всички дебитни карти на по реномираните банки стават, а с Пейза /Алерт пей/ в момента нищо не става! Освен това забелязах, че при последното ми теглене което бе преди няколко дена превода се извърши точно за 1 ден /което е много бързо!, без да има забавяне/. Което е много обнадеждаващо относно парите които печелим тук.
Освен това честно казано аз никога не съм вярвал, че ще имам реферали, надявах се ако успея да събера най-много около 20 за година, а то се оказа, че вече имам над 350 реферала /разликата ми от 100 реферала е неразбираема за мен, защото всичките ми са активни, но няма значение, важното е, че нали ми носят приходи :D /.
Освен това искам да кажа на всички, че не е задължително човек да дава пари и да рекламира, защото може да има реферали и без да дава пари, стига твърдо да си пожелае да си намери реферали.
За пример съм самият аз - Вече имам над 350 реферала и то без да съм дал нито лев за реклама, единствено съм дал само 17 долара за премиум, които 17 долара още следващият месец си ги избих, което е наистина добре за мен. :D
Даже се чудя дали някой друг е успял за толкова кратко време колкото мен /1 месец/ да има толкова много реферали и то без да даде пари за реклама? :?:
Даже гледам само за вчера имам нови 26 активни реферала /които ми правят не само кликове, а и таскове и оферти/ което мисля, че наистина е добре. :D
И пак повтарям, който си вземе премиум със сигурност ще спечели, а който не си вземе, със сигурност ще изгуби и после ще го е яд.
Затова приятели ако искате да спечелите, вземете си премиум и със сигурност ще си избиете парите.
Ето жив пример: Аз имам премиум от 12 юни, но 1 месец нищо не съм правил, защото спонсора ми никакъв го нямаше /голям измамник се оказа/ и се наложи да се оправя без него. Така, че докато разбера какво да се прави ми трябваше точно 1 месец и вече от месец юли /01 юли/ нещата се оправиха, защото благодарение на премиума който си взех аз само за 1 месец вече си избих премиума 5 кратно! Като никога не съм вярвал, че ще е така.
И ако се чуди някой колко печеля дневно заради моята упоритост и постоянство мога само да кажа, че дневно аз вече имам по 795 клика на реклами общо и то само от моите реферали + 38 клика на реклами от мен, така, че приятели сами може да пресметнете колко клика имам дневно, както и колко печалба правя само от кликове. Освен това изкарвам и много голяма печалба и от таскове, както и от тасковете които правят моите реферали, защото се оказа, че имало начин за по лесно решаване на таскове /разкрил съм начина на всички мои реферали/, така хем те повече печелят, хем и аз печеля.
И всичко това съм постигнал без да дам нито лев за реклами, което е много хубаво в случая.
Защото има начин човек да има и много реферали без да даде нито лев. :thumbup:
Просто трябва да е постоянен и да не го мързи като някои хора които си губят времето за глупости по цял ден в нета, а ги мързи да си оправят рекламите за 5 минути.
Това е общо взето приятели.
Успех на всички!
Бъдете постоянни и със сигурност ще успеете като мен. :thumbup:


Stivbo!,

Много ми харесва това,че се опитваш да помагаш-говори добре за теб,но моля те опитвай се да бъдеш максимално точен и сигурен в твърденията си,защото много заблуждаваш с това твое мнение.Сега ще ти напиша на колко места или лъжеш(ако искаш се обиждай)или заобикаляш фактите и пишеш глупости.
1.
Quote:освен това ще изпуснеш поне 10 долара и то за 1 месец, а камо ли ако се забавиш повече месеци.
Тук искам да уточня,че ако имаш премиум,но без нито 1 реферал със сигурност няма да загубиш 10$ за 1 месец а да кажем 1$ от кликовете си и понеже имаш двойно повече шансове в играта clixgrid да предположим,че някой и друг долар от там,но е невъзможно поне според мен да хващаш всеки месец над 9$ или ако го правиш по добре върви да пуснеш тото вместо да се занимаваш с тези сайтове:).Тук е първото разминаване,защото няма да загуби 10$
2.
Quote:Относно премиума ако подържаш връзка със твоя спонсор може тогава премиума да си го вземеш за 15 долара, тоест да си спестиш 2 долара, но това е в случай, че наистина си сигурен, че спонсора ти е точен, само тогава! като му преведеш парите от твоята алерт пей или пей пал сметка към неговата.
Тук да подчертая,че ако всеки мой реферал ми правеше такова запитване аз лично щях да спра да се занимавам с clixsense,защото се обезмисля идеята за спонсорите.Нали все пак всички сме тук за да припечелим някой и друг долар какво ще стане ако не вземеш тези 2$ за които повечето от нас(спонсори)полагаме не малко усилия,средства а и време.По твоята логика дай пък някой реферал от второ ниво като ми се ъпгрейдне да дам на спонсора му $1?(в случая мой директен реферал)Аз самия съм ъпгрейдвал мои реферали,но това си е лично мое решение и не мисля,че ще ми е приятно някой да ме моли да загубя комисионната си:)
3.
Quote:защото само с Пей пал всички дебитни карти на по реномираните банки стават, а с Пейза /Алерт пей/ в момента нищо не става!
Не работя с payza,но съм сигурен,че ще има банки и карти с които няма да има проблем,защото в противен случай payza щеше да фалира.
4.
Quote:38 клика на реклами от мен
Аз съм в сайта от края на Януари и прекарвам доста голяма част от времето си пред компютъра и никога не съм имал над 30 реклами.Ако снимаш и ми покажеш аз лично ще ти се извиня пред всички!

Сега ще смеся малко темите и ще цитирам и едно твое мнение от темата Най-често задаваните въпроси (FAQ)
Цитирам:Приятели, независимо кой каквото и да говори във сайта за съжаление има БЪГОВЕ!

Stivbo бъговете са само в главата ти,но не и в сайта.Обясни ми защо наклеветяваш така сайта не си ли помисляш,че и твоите реферали могат да попаднат на някоя твоя тема и ако все още не са теглили пари или не са имали реферали ще си помислят,че това е истина а твоите думи нямат нищо общо с истината.Колко пъти трябва да се обяснява(но кой да чете по-добре е да клевети),че разликата от 265 до 404 или 139 реферала са хората които не са довършили регистрацията си(не са си написали адреса,paypal/payza/lr имейл адрес и пощенския код).За тези твои бъгове е отговаряно не веднъж,но ти един път не си направи труда да прочетеш и да вникнеш в това което сме ти написали и всеки път старата песен на нов глас и казваш,че ние не вникваме в думите ти.Аз самия нямам никакво притеснение относно сайта и неговата коректност и дори не ме притесняват чак толкова глупостите които пишеш(примерно,че хората ще им повярват),но честно да ти кажа ми става прекалено обидно,защото ClixSense е изключително коректен сайт и ти самия можеш да го разбереш,но първо ще трябва да влезнеш в страницата My Account: Premium Account - ClixSense и да разгледаш добре за какво плаща сайта.Няма да ти обяснявам подробно,но ще ти дам само 1 пример:
В необукс който се води най-големия птц сайт в света ти се заплаща 1% от закупен рекламен пакет на твой реферал,но само ако сумата на покупката му е над 10$.Това означава,че ако той закупи пакет от 9$ ти ще получиш една кръгла нула а ако го направи в ClixSense,независимо дали си стандарт или премиум мембър ти ще получиш $0.90.Ако пък примерно в необукс твой реферал направи покупка за 16$ ти ще получиш $0.16 което си е доста сериозна сума.При същата покупка в ClixSense ако си стандарт мембър ще получиш $1 а ако си премиум $1.60 ти самия прецени кой сайт плаща по добре.Да не говорим за комисионните от ъпгрейди до 8 ниво,таскове,оферти и sign up bonus.


Stivbo,

Разбира се,че е възможно и в този сайт да станат грешки,но това със сигурност е голяма рядкост.Аз за 6 месеца съм имал само 1 проблем и ще го споделя.Имам 1 жена която беше прочела блога ми и се беше навила да се занимава с птц,но понеже се беше регистрирала първо в един друг сайт и беше гледала рекламите няколко дни,може би въпросните бисквитки на компютъра са изиграли някакъв номер и в момента който тя се е регистрирала в ClixSense чрез моя линк беше минала като реферал на една друга жена която аз лично съм виждал да пуска реклама в първия сайт за който писах по нагоре.Аз бях нощна и след като се прибрах видях,че жената ми е писала,че се е регистрирала а не беше под мен и писах във форума дали може някой да ми помогне,Булдан се отзова като е писал до Jim и не знам след колко време са я преместили под мен,но на другия ден беше вече моя рефералка.Така,че Stivbo като имаш проблеми пиши тук,не бъди арогантен,изчакай търпеливо някой да ти отговори и съм сигурен,че винаги ще получиш максимално полезна помощ от членовете на форума на които между другото никой не им плаща за да ти отговарят.
Аз самия вече ти пиша за последен път поне докато не промениш отношението и дръзкия си език!


Мога да ти кажа само някои важни неща:

1. Със сигурност всичко което написах е така, но не съм виновен, че ти прикриваш бъговете в сайта, както и това, че си голям егоист!
2. Като гледам какви глупости си написал и пълни измислици мога само да ти кажа: Бъговете не са в моята глава, а са в сайта! Но не съм аз виновният, че ти имаш капачки на очите и не виждаш какво става около теб! Първо се научи да четеш това което съм написал, а след това пиши..., защото всичко което си написал са пълни глупости! :!:
3. Колкото и да се опитваш да прикриваш БЪГОВЕТЕ в сайта, няма как да ни излъжеш!
Все пак много хора тук имат очи, а не капачки, та да не виждаме какво се получава понякога!
Ако беше прочел добре какво съм написал щеше да забележиш, че съм написал:
"Този сайт наистина е най-добрият сред подобни сайтове, защото наистина плаща навреме и редовно", така, че както виждаш аз не говоря лошо за сайта! Просто не съм виновен, че твоето съзнание е изкривено и ти с него ми изкривяваш значението на думите ми! :!:
Така, че никой не ти дава право да ми променяш значението на моите думи! Ясно ли ти е! :!:
4. Въпреки, че този сайт е най-добрия в момента, това не значи, че няма бъгове и в него!
НАПРОТИВ ИМА! Колкото и да се опитвате да ги прикривате, няма как да стане!
Защото ние сме интелигентни хора и много добре виждаме ако нещо не е в ред!
Така, че иди лъжи някой друг! Не се опитвай мен да лъжеш!
Защото като завършиш 4 висшета, чак тогава можеш да се опиташ да бъдеш на моето ниво относно значението на думите и тяхната същност.
5. Чудя се колко пъти трябва да ти повторя, че от всичките 404 мои реферала, само 13 не са активните!
Всички други са активни! Защото ако не бяха нямаше да ми правят таскове и кликове!
Така, че вземи прочети добре какво съм написал и го прочети хубаво, а не през ред! и чак тогава пиши, като обмислиш добре какво съм казал, а не да говориш пълни глупости! и да изкривяваш значението на думите ми!
6. Относно думите ми, че " който няма премиум, ще изгуби най-малко поне 10 долара месечно", са напълно верни! :!:
Защото ако си беше направил труда да прочетеш, че човека който поиска инфо е направил 2 долара само от таскове и то ги е направил бързо, щеше да ти стане ясно какво съм имал предвид с тези 10 долара месечно! Така, че първо чети какво пишат хората и след това пиши, а не чел-недочел и веднага да ръсиш глупости!
За твоя информация аз днес съм направил точно 1,40 долара от решаване на мои таскове + 0.11 цента от мои реклами! Така, че ако може да смяташ това е равно на 1,60 само за 2 часа работа в сайта!
Като умножим 1,60 * 30 дена = 48 долара и то само за 2 часа работа на ден в сайта!
А имай предвид, че някои дни работя в сайта и по 4-6 часа дневно!
Така, че човек сам може да пресметне колко печеля месечно!
Така, че като гледам излизат много повече от 10 долара загуба ако човек няма премиум, дори и да няма реферали! защото:
Преди да си взема премиум имах само по 7 броя реклами дневно, а сега са не по малко от 35 дневно!
Като имаш предвид и нещо много важно:
Откакто съм с премиума аз вече имам всеки ден по 5 броя реклами * 0.01
и 1 брой реклама по 0.02
и 2 броя реклами по 0.005
и всичко друго ми е реклами по 0.001
А преди премиума имах само до 7 броя реклами /1 брой *0.01 + 6 броя *0.001/!
Освен това преди да взема премиума имах само до 120 таскове!
А като взех премиума винаги съм имал не по малко от 10 000 таскове!
И като добавиш и печалбата от всичките ми реферали сам ще установиш, че съм напълно прав!
Единствено все пак трябва да можеш да смяташ, иначе няма как да стане!
Така, че нито съм излъгал нещо, нито пък съм се заблудил!
Всичко което съм написал днеска е напълно вярно!
А бъгове много ясно, че има, най-вече поради 2 факта:
1. Както ти и още някои "умни" тука във форума ни няколко пъти ми казахте, че цитирам:
"Ако твой реферал направи печалба на спонсора си - 0.40 цента и спонсора му има премиум, той веднага получава бонус 0.50 цента!
Това по принцип трябва да е така, но не е така!
А щом твърдите, че е така, значи има бъгове!
Така, че и в двата случая ВИЕ лъжете!
Защото не може аз да имам премиум и тогава да ми се запише 1 реферал който не е щракал въобще и след 1 месец да направи 1 долар само от кликове и на мен да ми отчита 0.40 направени от него, пък сайта да не ми начислява никаква печалба от 0.50 и после с цялата си наглост ти и още някои да твърдите " ЧЕ НЯМАЛО БЪГОВЕ"! Така, че идете да впрягате някой друг който нищо не разбира, а не мен! И престани да лъжеш!
2. Както вече писах няколко пъти "от 404 мои общо реферали до днес сутринта, от тях само 13 са неактивните! Кое от това не разбираш? Или се правиш, че не разбираш?
Защото поне няколко пъти погледнах във детайлите, че всичките 391 реферала са ми активни! Защото не само са кликали, но са правили и по някой таск! И дори имам начислена печалба от всичките!
И въпреки това във форума ми дава, че уж имам само около 200- и нещо реферали!
Така, че кой се опитваш да заблуждаваш, че уж аз не разбирам, а само ти си разбирал!
Незнам какво разбираш или какво не, но мога да ти кажа, че много яко се опитваш да лъжеш всички тук!
И най-вече мен! Но това няма как да стане!
Така, че нека админите да си оправят бъговете в сайта и чак тогава можеш да ми твърдиш с някои "умни разбирачи", че в сайта нямало бъгове!
Защото аз обещавам на всички ви тук във този форум, че попадна ли на бъг, веднага ще го пиша тук, колкото и да не ми харесва! и колкото и да се опитвате да прикривате нещата!
И не го правя с лоша цел, а напротив! Правя го единствено хората тук да са доволни от този сайт!
И по този начин до 1 година в сайта да станем двойно повече отколкото досега!
Но не съм виновен, че някои "умни разбирачи като теб" не могат да схванат моята идея, че се опитвам да помогна хем на сайта, хем на хората вътре в сайта които се трудят и отделят от времето си!
А не като теб и някои други вместо да гледат бъговете да се оправят, вие да ги прикривате!

п.п. С всичко изложено дотук искам да кажа на всички, че моята единствена цел е бъговете в сайта да се оправят и по този начин сайта да привлече още много безброй хора!
Защото много хора добре знаят /особено тези които се занимават с ремонт на компютри и правене на програми /както мен самият!/, че понякога наистина се появяват бъгове и това е напълно нормално за всеки сайт и всеки продукт! Важното е, те да се изчистват на време, за да няма никой потърпевш от тях!
Но най-важното от всичко, пак повтарям, е това, че сайта си плаща навреме и много бързо! и трансферите са добре!, както и удръжките са евтини в сравнение с другите сайтове, точно затова както много пъти съм казвал - Сайта наистина е един от най-добрите! :thumbup:
Така, че лъжа е и това, че твърдиш, че подбивам авторитета на този сайт! :!:
Няма такова нещо, дори напротив, аз винаги съм се старал да помогна сайта да се усъвършенства!
Но това става не само като човек вижда предимствата в този сайт, а и като вижда и неговите недостатъци /тези бъгове/ които се случиха при мен и при още няколко човека!
За радост на всички тук поне аз и още някои хора имаме очи и виждаме реално нещата, а не както някои тук които явно имат капачки на очите и виждат всичко само в розово!
Това е общо взето приятели което исках да кажа на този наш колега, който явно се е заблудил относно някои важни фактологически взаимодействия които се случват в този наистина добър сайт.
И да добавя: Ще те помоля да не бъдеш толкова голям егоист, за да искаш от рефералите си разликата от 2-та долара! Дори напротив! Те дори заслужават повече уважение от теб! Защото без тях ти нищо не можеш да постигнеш и трябва да ги уважаваш! А не само да гледаш печалбата!
И това се отнася за всички спонсори тук! Трябва всеки да уважава рефералите си!
Защото без тях е за никъде! И честно казано аз ако имах възможност щях да дам ъбдейт на абсолютно всички мои реферали! Защото те го заслужават!
Това е което исках да кажа!
Лека вечер на всички.
Strelata
Posts116
Member Since23 Feb 2012
Last Visit14 Jun 2015
Likes Given0
Likes Received6/5

#808 by bobibati » Wed Aug 01, 2012 12:53

Stivbo,объркал си професията!
Трябваше да станеш депутат-толкова тафтология на едно място не съм срещал никога през живота си...
bobibati
Posts18
Member Since13 Mar 2012
Last Visit28 May 2013
Likes Given2
Likes Received3/1

#809 by cnyyha » Wed Aug 01, 2012 13:28

Buldan, Anzhelov - няма ли да му забраните да пише вече......... ?
cnyyha
Posts107
Member Since28 May 2012
Last Visit8 Aug 2019
Likes Given55
Likes Received91/37

#810 by Strelata » Wed Aug 01, 2012 13:43

bobibati wrote: Stivbo,объркал си професията!
Трябваше да станеш депутат-толкова тафтология на едно място не съм срещал никога през живота си...

Мерси приятел. :D
Честно казано ако наистина стана тогава България може и да се превърне в по добро място за живеене, където няма да има безработица и хаос, както сега. :D
Strelata
Posts116
Member Since23 Feb 2012
Last Visit14 Jun 2015
Likes Given0
Likes Received6/5

#811 by buldan75 » Wed Aug 01, 2012 16:43

@bezimenniq Благодаря за доброто намесване и смятам, че корекциите ти са напълно верни.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#812 by Strelata » Wed Aug 01, 2012 22:57

buldan75 wrote: @bezimenniq Благодаря за доброто намесване и смятам, че корекциите ти са напълно верни.

Мога само да кажа, че констатациите на Беззименния са напълно грешни и лишени от здрава логика! :thumbup:
То неговото не е констатации, а си е направо заяждане!
И въпреки, че той сам си е наясно, че не е прав!
Ето доказателства за част от моите твърдения:

Моето PTC Click Статистики
в рамките на:
Юли 2012 Кликвания на тип реклама
РАЗШИРЕНО СТАНДАРТ MINI MICRO Общо

25 1 6 5 27 39
26 - 6 6 25 37
27 1 5 4 26 36
28 1 6 5 25 37
29 - 6 6 27 39
30 1 6 4 25 36
31 1 5 5 28 39


Така, че аз не съм виновен, че на Беззименния не му се падат толкова реклами колкото на мен!
Така, че аз вина нямам за това! И няма какво да ми се сърди!
Просто истината е, че аз съм правият в случая, а не той! :thumbup:

И въпреки, че той самият знае, че аз съм правият, сигурно от завист, твърди обратното, както и да си позволява да твърди, че уж аз съм лъгал!

Ето и още едно от доказателствата:


Моите Партньорски статистика

Регистрациите Upgr. Кликвания Задачи Оферти

Aug 2012
1 10 - 798 206 47

Така, че аз нямам вина нито, че имам толкова много реклами откакто имам премиум, нито пък имам вина, че моите реферали са реални хора и кликат ли кликат, та даже правят и таскове и оферти!

Така, че Безименен втори път не си позволявай да ме обвиняваш във лъжа, като нищо не разбираш от реферали и реклами!

п.п. Много ясно е на всички, че модераторите /дори и да има бъг относно 0.50 цента печалба и непоказването на истинската цифра на рефералите ми/ ще защитават точно този който не е правият в случая, но който защитава сайта в който те са модератори. :D
Strelata
Posts116
Member Since23 Feb 2012
Last Visit14 Jun 2015
Likes Given0
Likes Received6/5

#813 by cnyyha » Wed Aug 01, 2012 23:24

DELETED
Last edited by buldan75 » Thu Aug 02, 2012 10:01 » edited 1 time in total
Reason: Double Post
cnyyha
Posts107
Member Since28 May 2012
Last Visit8 Aug 2019
Likes Given55
Likes Received91/37

#814 by bobibati » Thu Aug 02, 2012 01:22

Ако наистина получаваш толкова много реклами и то през лятото Stivbo,единственото логично обяснение е че ползваш небългарски IP адрес...За друго просто не се сещам...
bobibati
Posts18
Member Since13 Mar 2012
Last Visit28 May 2013
Likes Given2
Likes Received3/1

#815 by Charmy7910 » Thu Aug 02, 2012 02:23

Здравейте, имам въпрос, на който се надявам някой да може да отговори.
На колко време се рестартира точноста на правените таскове?
Т.е. когато правим таск и грешим, паднем под 75% и не можем вече да изпълняваме след колко време можем да започнем на чисто със същия таск?

Леко омотано зададох въпроса - надявам се да ме разберете какво имам впредвид :oops:
Charmy7910
Posts27
Member Since28 Mar 2011
Last Visit11 May 2016
Likes Given8
Likes Received16/11

#816 by neron84 » Thu Aug 02, 2012 04:03

Charmy7910-мисля,че когато свърши лимита на рекламата и пуснат нова :)
Оносно рекламите-аз днес имах 13 по 0.001,1 по 0.005 и 1 по 0.01.За тасковете- имам доста повече в сравнение от началото,за което съм благодарна,иначе нямаше да съм направила толкова пари.Дори веднъж успях да направя една,която имаше 3 възможности :shock: пълен късмет ,и със 7 възможни съм правила
Last edited by neron84 » Thu Aug 02, 2012 04:08 » edited 1 time in total
neron84
Posts80
Member Since13 Jul 2012
Last Visit15 Nov 2014
Likes Given38
Likes Received17/12

#817 by indiigo » Thu Aug 02, 2012 04:17

Здравейте
Голям проблем са ми задачите, до тук все провал :( Пробвам с гугъл преводач, но нищо не се получава. Предполагам, че трябва да им се хване цаката, но моя спонсор се е покрил и няма към кого да се обърна. Ще съм благодарна, ако някой минал по моя път ми помогне
Успешен ден!
indiigo
Posts57
Member Since25 May 2012
Last Visit17 Apr 2016
Likes Given0
Likes Received69/23

#818 by barathrum » Thu Aug 02, 2012 04:20

DELETED
Last edited by buldan75 » Thu Aug 02, 2012 10:02 » edited 1 time in total
barathrum
Posts361
Member Since28 Mar 2011
Last Visit1 Apr 2013
Likes Given156
Likes Received148/88

#819 by barathrum » Thu Aug 02, 2012 04:26

indiigo wrote: Здравейте
Голям проблем са ми задачите, до тук все провал :( Пробвам с гугъл преводач, но нищо не се получава. Предполагам, че трябва да им се хване цаката, но моя спонсор се е покрил и няма към кого да се обърна. Ще съм благодарна, ако някой минал по моя път ми помогне
Успешен ден!

Главното е инструкциите да спазваш дословно и всичко ще е наред. Ако можеш цитирай дадена задача и ще ти помогна с каквото мога.

:cs:
barathrum
Posts361
Member Since28 Mar 2011
Last Visit1 Apr 2013
Likes Given156
Likes Received148/88

#820 by indiigo » Thu Aug 02, 2012 04:38

barathrum wrote:

Главното е инструкциите да спазваш дословно и всичко ще е наред. Ако можеш цитирай дадена задача и ще ти помогна с каквото мога.

:cs:

Имам ли право да оставя тук скайп за да не досаждам на останалите
FIND AN ADDRESS ON A WEBSITE!! (International) ето с тази задача се блъсках много пъти и все греша
indiigo
Posts57
Member Since25 May 2012
Last Visit17 Apr 2016
Likes Given0
Likes Received69/23
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 12:42:59 PST