Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianДискусия - Всичко свързано с ClixSense
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Дискусия - Всичко свързано с ClixSense

#1741 by moliv » Thu Mar 28, 2013 07:51

В последния месец редово чета форума за да мога да проумея на някой хора философията
и целите които са си поставили да постигнат спрямо този сайт!
:clixsense: е страхотен сайт и предоставя добри възможности както да се печели от него
така и ЧРЕЗ него!(като инструмент)

Аз се занимавам повече от 7 години с онлайн бизнес и съответно съм си направил някой изводи
които, ако не ги приемете поне съм сигурен ,че няма и да ги отхвърлите

За да сме печеливши в независимо коя програма или сайт работим трябва
да сме напълно запознати с правилата и функциите които ни се предоставят
и тогава да решим дали са изгодни за нас или не!
(насила хубост не става)

След това трябва да си поставим цел в тази програма и да я преследваме
било с реферали , оферти и т.н.......

РТС сайтовете много промениха облика си и чистите РТС се броят на пръсти
започнаха да навлизат в териториите на други отрасли в Интернет индустрията

В който и сайт или програма сте трябва едно нещо да ВИ мотивира и води
обикновено след 6-я месец предоставя ли ВИ се възможността да печелите
на ден поне по $10 има ли ги тези условия или не?

Ако са налице тези възможности дори след 8-я месец е добре и си струва,
но ако не са трябва да помислим как да се възползваме от дадения сайт
работейки в него да бъде лост към други програми или сайтове в които
можем да постигнем целта си

Другия въпрос е времето което отделяме и какво получаваме на среща?
При изпълнението на задачи или оферти се губи доста време ,а заплащането е минимално
не говоря конкретно за :clixsense: ,а по принцип
Какво имам на предвид?
Ами има достатъчно легитимни програми които са специализирани точно в това
да плащат за завършени задачи и оферти и като цената е..............много различна
за положения труд и време.

Но пак подчертавам зависи кой какви цели си е поставил и какво е личното му виждане
за дадена програма или сайт!

Точно и по тази причина искам да уточня ,че когато едно нещо е изгодно за един
няма гаранция ,че е приложимо за всички и по този начин е подвеждащо!
Всичко е индивидуално!

Докато при екипна работа вече нещата стоят по друг начин и резултатите са много по добри!

Аз съм член на :clixsense: от 2009 година и съм и голям фен!
Защото сайта е уникален и предоставя неограничени възможности за изграждане на онлайн бизнес,
но никога не съм гледал на нея като източник за големи печалби !

В началото имах доста реферали ,но с времето окапаха и обезсмислиха труда ми
и средствата хвърлени по тях.Те идват и си отиват и нищо не зависи от спонсора
(не можеш насила да ги накараш да работят или да работиш вместо тях)

Получава се един порочен кръг който постоянно се повтаря(говоря от опит)

Но като цяло за мен :clixsense: е страхотен сайт за да си постигам целите чрез нея
върши ми перфектна работа и затова никога няма да се откажа ,
а не ми отнема много време което е по важно.....

Успех на всички и само добри резултати!
moliv
Posts34
Member Since5 Jan 2009
Last Visit11 Mar 2017
Likes Given0
Likes Received19/11

#1742 by buldan75 » Thu Mar 28, 2013 12:42

@moliv Благодаря за споделеното мнение. :thumbup:
Много съм съгласен с твърдението "РТС сайтовете много промениха облика си и чистите РТС се броят на пръсти започнаха да навлизат в териториите на други отрасли в Интернет индустрията..."
В повечето случаи дългосрочните програми, които са онлайн от много години, като ClixSense не са само PTC, a съвкупност от няколко вида печелене на пари по Интернет.

С много от нещата, които си написал не съм напълно съгласен.
Може би твърдението ти, че ако не печелим $10 на ден за срок от 6-8 месеца е може би малко остаряло. Точно в първата година е времето, когато развиваш своя акаунт и трупаш познания. През това време самите програми също се променят и в доста от случаите предоставят нови методи за печалба на своите потребители, което означава че след 1 година ще имаме повече възможности за печалба.
Да не говорим, че това изобщо не се отнася за програмите, които предлагат реферална система. Когато привлечем един реферал, то той започва да клика и евентуално да изпълнява задачи ако му се предоставят такива, но реално минава време, докато той самия не се запознае напълно с програмата и най-вече да и се довери, като легален метод, по който той може да изкарва странични, за защо не и основни средства. Тук идва и времето, когато този реферал става 100% продуктивен и за нас, защото точно това е времето, когато той се ъпгрейдва, започва да рекламира и евентуално да гради своя, реферална система.

Изключвам :clixsense: и ще дам пример с друга програма, която аз използвам: Там също се предоставя печалба от покупките на нашите реферали. Занимавам се с програмата от 3 години и ми носи по $20 до $30 на месец. По твоите критерии отдавна трябва да съм я зарязал или да я използвам за "трамплин към нещо друго". Аз обаче съм на принципа, че трябва да се работи със сигурни програми, които са онлайн от няколко години. Може да ми докарват няколко долара на месец, но знам със сигурност, че ще ги получа. Та във въпросната програма получавам през ден или два съобщение от рода "One of your referrals purchased something, you received a bonus of $0.1000". Сумите, които получавам са достигали до $1.5, което определено ме радва. Какво обаче бе учудването ми преди няколко дни, когато получих съобщение "One of your referrals purchased something, you received a bonus of $25.0000". Първо си помислих, че е някаква грешка, но парите са ми в акаунта и мога да ги изтегля веднага... Това означава, че е минало доста време преди аз да намеря някой сериозен инвеститор, който да се регистрира под мен във въпросната програма или че е минало доста време, преди някой от моите реферали да разбере че въпросната програма е сигурна и може да и довери инвестицията си.

Аз съм на мнение, че колкото повече работиш с една програма, то толкова повече я опознаваш и намираш оптималния начин за себе си да печелиш от нея.

Най-важното е да имаш желание да се занимаваш. Много хора се отказват, защото 2-3 цента на ден в началото им се виждат нищожни, а и това си е така. Те, обаче не искат да проверят и да разберат как другите изкарват стотици долари на месец от тази, същата програма. За тях е важно, че ти печелиш толкова, защото си регистриран отдавна и те не могат да го правят, защото едва са се регистрирали. Тези хора изобщо не се замислят, че след година или две могат да са на същото ниво, като теб.

Имам реферал, който се регистрира под мен няколко месеца, слeд като аз се регистрирах в ClixSense. Няколко месеца по-късно той се отказа. Каква бе изненадата ми, когато след близо година видях отново акаунта му активен и същия, този човек решава задачи, оферти и привлича реферали. Тогава му писах отново и му предложих отново помощ, а той ми отговори, че се ръководи вече от помощта, която съм му предоставил преди 1 година, но грешката е в него защото ако се е бил занимавал сериозно с програмата през тази година сега е щял да си изкарва по $7-$10 на ден, а не по $1-$2 колкото изкарва в момента. Казах му, че е по-добре да се усетиш късно, от колкото изобщо да не го направиш.
Това е основното, което мога да кажа и на всеки един нов, наш колега: Запознайте се с програмата, отделете достатъчно време за да и научите тънкостите, намерете най-изгодния за вас начин на печалба и работете усърдно. Постоянството и търпението във всяка една дългосрочна програма се възнаграждава. Определено в :clixsense: възнаграждават много добре. ;)

Успех на всички :thumbup:
Last edited by buldan75 » Thu Mar 28, 2013 15:43 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#1743 by NOK-S » Thu Mar 28, 2013 13:17

Няма да опровергавам никой, но buldan75 е прав, защото и аз съм минал доста път докато се науча с програмата общо наречена PTC (paid to click) и специално съм обърнал повече внимание на ClixSense. Ще кажа един лаф "Не е важно какво правиш, а как го правиш". Наистина има толкова тънкости, че малко като помисли човек ще разбере, че не всичко изглежда така сложно, даже напротив.

Също така, много е стряскащо това, че след няколко изгледани реклами се печелят от 2 до 8 цента, но всеки разумен потребител би се замислил "Абе как аджаба уж всички печелят добри пари, а аз 2 цента, тук не може да е само това !" И ето, такъв потребител започва да се учи и да се усъвършенства, всичко разбира се е желание.
И настина хубаво е всеки нов "колега" да по прочете малко и да разбере, че има "файда" с това което се е захванал и рано или късно ще има успех - и пак всичко опира до желанието. Нищо няма да стане за 1 седмица или месец (освен ако няма директна благословия от Бога) :), но, всичко ще стане когато се обръща внимание и има сериозност.

Забелязвам, че все повече българи изявяват желание да изкарват някой лев, това е хубаво.... Програмата ClixSense предлага стабилност и коректност, затова няма смисъл от напускане, напротив, капка по капка успех носи.

Както казва buldan75 - печелете безплатни пари ;)
NOK-S
Posts260
Member Since17 Feb 2012
Last Visit26 Aug 2023
Likes Given402
Likes Received131/79

#1744 by moliv » Fri Mar 29, 2013 03:43

[Post] #1742 by buldan75 » Yesterday, 15:42
@moliv Благодаря за споделеното мнение. :thumbup:
Много съм съгласен с твърдението "РТС сайтовете много промениха облика си и чистите РТС се броят на пръсти започнаха да навлизат в териториите на други отрасли в Интернет индустрията..."
В повечето случаи дългосрочните програми, които са онлайн от много години, като ClixSense не са само PTC, a съвкупност от няколко вида печелене на пари по Интернет.................

==================================================================

Виж явно не сте ме разбрали правилно!
Не е необходимо да се отказваш от добре работещи програми
особено от доказали се във времето!
Няма да ги изброявам да не излезе като реклама!
Аз все още работя в "магарето" вече кажи речи 6 години и печалбата ми до сега е около $30 ,но въпреки това ще продължа да го работя макар ,
че и в него ако ползваш всички предоставени функции може да е много успешен и печеливш независимо от първите впечатления ,че на ден се правят от клик $0.005 до $0.02
Хитовете и добре работещи програми особено доказали се във времето
не трябва да се пренебрегват и изоставят
поради най простата причина ГОЛЯМА ЧЛЕНСКА МАСА
Ясно ти е за какво говоря и какви са ползите от това!
Интернета е бързо развиваща се динамична система и ако днес сме успешни
с една стратегия на другия ден конюнктурата е вече нова и стратегията ни вече е остаряла!

Аз съм далеч от мисълта да се пренебрегват постоянните и сигурни потоци
в дългосрочен план "дори и минимални" -но сигурни

Доста стратегии и варианти съм публикувал в нета за печелене на допълнителни доходи от нета за дадения период от време
(сега тествам нова стратегия вече 3-ти месец без инвестиции
старт от нула )
макар, че ми е по лесно да дам някой друг долар и да прескоча някой етапи
Но да съм сигурен ,че е правилна трябва да я тествам в този и вариант
и да проверя "дали има безплатен обяд"

Резултатите са много добри ,но безплатен обяд няма ,щом не с пари е с време

Ето стигаме до една разплащателна единица - ВРЕМЕТО
Аз съм съгласен напълно с теб и мога да приема теорията ,че трябва
да се развият максимално програмите в целия им ръст да кажем за година,
но колко такива можеш да разчиташ и по колко време ще трябва да им
отделяш на ден (да с времето се усъвършенстваш и ставаш по бърз)

Сигурността в тази индустрия е под всякаква критика
малко са сайтовете като :clixsense:
в моя списък са около 7-8 работели ,работят и ще продължат да работят
Но тук става въпрос за гъвкавост и извличане на максимални ползи за кратко време и варианта как може програма като :clixsense: да ни помогне точно в тия моменти и да ни е от голяма полза
Аз просто споделих мнение (вариант) функция която не е написана
и регламентирана в тая програма ,но добре работеща

Далеч съм от мисълта ,"ама вижте ...... ,не го правете или нещо подобно"

Също така мога да те убедя ,че има и бързи пари които могат да се изкарват
за кратко време ,но това е друга тема!

Моето мнение не меродавно .Всеки има индивидуално развитие и разбиране
аз само споделих моето ,нищо повече.

Така ,че за мен критериите са инвестиции(по възможност минимални)
разход на време ,крайни резултати

Без значение коя програма е или кой сайт
Такава ми е стратегията сайтовете които работя са разделени в 3 категории

>за дългосрочна работа(основни или цел)
>помощни (за постигане на целите)
>донори (максимум 2 плащания .ако не са скамнали до тогава)

Така ,че това си е моя стратегия и мнение без намерение да обидя програма сайт или колега

Всеки сам си предприема решенията и действията ,а тук само обменяме информации!
По принцип дали по един или друг вариант работиш
няма никакво значение стига да си доволен
Напълно съм съгласен за желанието,търпимостта и упоритостта
(особено в началните 3-4 месеца)
и най вече постоянното усъвършенстване
> критерии за постигане на добри резултати

Така ,че освен да пожелая на всички успех не виждам какво друго да добавя!!!
УСПЕХ!!!
moliv
Posts34
Member Since5 Jan 2009
Last Visit11 Mar 2017
Likes Given0
Likes Received19/11

#1745 by ivan71 » Sat Mar 30, 2013 00:00

Някой знаели къде е тоя ID който се изпраща на crowdflower :?:
ivan71
Posts58
Member Since13 Aug 2012
Last Visit16 Nov 2018
Likes Given6
Likes Received72/27

#1746 by tatyana1 » Sat Mar 30, 2013 01:23

Като цъкнеш на "хелпа" докато си в задачата и ти излиза, копираш го и го пействаш!
tatyana1
Posts137
Member Since28 Feb 2013
Last Visit16 Jul 2017
Likes Given114
Likes Received126/66

#1747 by ivan71 » Sat Mar 30, 2013 01:54

tatyana1 wrote: Като цъкнеш на "хелпа" докато си в задачата и ти излиза, копираш го и го пействаш!

Благодаря но неми се показва менюто на crowdflower :?:
Last edited by ivan71 » Sat Mar 30, 2013 04:31 » edited 1 time in total
ivan71
Posts58
Member Since13 Aug 2012
Last Visit16 Nov 2018
Likes Given6
Likes Received72/27

#1748 by fenomenyt84 » Sat Mar 30, 2013 07:39

Здравейте на всички.Гледам Булдан е писал за реклама в "bestptc".Търсих го в нета но не намерих такъв сайт, все ми излизат някакви блогове.Булдан,може ли някакво инфо какъв е ареса на този сайт.Или ако не може ли по някакъв начин да се свържа с теб.Благодаря предварително.
fenomenyt84
Posts101
Member Since29 Feb 2012
Last Visit26 May 2021
Likes Given6
Likes Received45/17

#1749 by lia1407 » Sat Mar 30, 2013 09:10

fenomenyt84 wrote: Здравейте на всички.Гледам Булдан е писал за реклама в "bestptc".Търсих го в нета но не намерих такъв сайт, все ми излизат някакви блогове.Булдан,може ли някакво инфо какъв е ареса на този сайт.Или ако не може ли по някакъв начин да се свържа с теб.Благодаря предварително.

До колкото знам сайта се казва bestptcpaying, но при една реклама в подобен сайт трябва да имаш доста голямо количество късмет.
lia1407
Posts509
Member Since19 Feb 2013
Last Visit22 Sep 2015
Likes Given1,061
Likes Received558/253

#1750 by tatyana1 » Sun Mar 31, 2013 00:27

ivan71 wrote:
tatyana1 wrote: Като цъкнеш на "хелпа" докато си в задачата и ти излиза, копираш го и го пействаш!

Благодаря но неми се показва менюто на crowdflower :?:

Трябва да си в задачата за да се покаже!
tatyana1
Posts137
Member Since28 Feb 2013
Last Visit16 Jul 2017
Likes Given114
Likes Received126/66

#1751 by mmchl9 » Sun Mar 31, 2013 01:22

Здравейте приятели.
Помня че някъде бяхте разисквали за влизането в сайта от андроид телефон. Рових, рових ама не можах да открия къде бяхте писали :( Та въпроса ми е : каква програма трябва да изтегля за да мога да гледам реклами и бърка ли се , че влизам през друг доставчик на интернет (през уай фай ,свободна мрежа примерно) а не този с който съм удома?
Поздрави на всички!
mmchl9
Posts200
Member Since21 Apr 2012
Last Visit15 May 2015
Likes Given199
Likes Received200/79

#1752 by lia1407 » Sun Mar 31, 2013 03:18

mmchl9 wrote: Здравейте приятели.
Помня че някъде бяхте разисквали за влизането в сайта от андроид телефон. Рових, рових ама не можах да открия къде бяхте писали :( Та въпроса ми е : каква програма трябва да изтегля за да мога да гледам реклами и бърка ли се , че влизам през друг доставчик на интернет (през уай фай ,свободна мрежа примерно) а не този с който съм удома?
Поздрави на всички!


За IP погледни тук.

Различно IP | ClixSense Forum
lia1407
Posts509
Member Since19 Feb 2013
Last Visit22 Sep 2015
Likes Given1,061
Likes Received558/253

#1753 by buldan75 » Sun Mar 31, 2013 05:35

@mmchl9 Няма проблем да гледаш рекламите, а и като цяло да ползваш :clixsense: от мобилно устройство.
За да гледаш рекламите ще ти трябва Flash Player, който се поддържа от твоя телефон. Мисля, че за разлика от Apple, Adobe се поддържа от Android платформите.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#1754 by lia1407 » Sun Mar 31, 2013 13:28

dede666 wrote: Здравейте!Имам следния въпрос:Закупих си 2000 рекламни кредита,но не мога да схвана точно какво да пиша на формата за подаване на реклама.Аз нямам собствен сайт или блог,искам да рекламирам моята филиална връзка.
Моля ако някой може да ми помогне с по-простичко обяснение,а и на какъв език трябва да се пише във формата-тъй като съм зле с английския?
Благодаря !!!

Това успях да намеря, не е точно за тази програма, но се надявам да ти свърши работа.
"Там ще трябва да създадеш своята реклама "Create Campaign"
1. "Advertisement Name" - слагаш името на сайта, който искаш да рекламираш;
2. "Advertisement Description" - кратко описание на сайта, който искаш да рекламираш;
3. "Advertisement URL" - слагаш рефералния линк на сайта, който искаш да рекламираш
В общи линии в това се състои рекламата. Ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да помогнем :)

Поздрави
buldan75 :clixsense:"

Попълва се на Английски.
Пожелавам ти успех. ;)
Моля някой да ме допълни.
Last edited by lia1407 » Sun Mar 31, 2013 16:16 » edited 4 times in total
lia1407
Posts509
Member Since19 Feb 2013
Last Visit22 Sep 2015
Likes Given1,061
Likes Received558/253

#1755 by martin4uz1 » Sun Mar 31, 2013 15:31

Здравейте! Поръчал съм парите, които имам за изплащане още в Четвъртък през деня. Защо все още не са ми ги изплатили? Доколкото си спомням парите се изплащаха Петък и Понеделник....
martin4uz1
Posts176
Member Since30 Jul 2012
Last Visit25 Nov 2017
Likes Given56
Likes Received87/53

#1756 by buldan75 » Sun Mar 31, 2013 16:55

@martin4uz1 Има ли някакво съобщение срещу сумата, "Pending" да речем? Провери си имейла дали е същия с написания в акаунта ти. Провери в Transaction History дали има нещо за това плащане.
Пиши на Support за възникналия проблем. Необичайно е да не се плати.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#1757 by martin4uz1 » Mon Apr 01, 2013 01:43

Ето снимка. Имейла си ми е същият, в Трансактион Хистори няма нищо за това плащане. Много се ядосвам, защото парите ми трябваха спешно за днес(вече мина)... Между-другото тикет не мога да пусна, защото не разбирам Английският много добре, а и не искам да се излагам с преводача...
martin4uz1
Posts176
Member Since30 Jul 2012
Last Visit25 Nov 2017
Likes Given56
Likes Received87/53

#1758 by martin4uz1 » Mon Apr 01, 2013 04:22

Ето и какво ми отговориха от тикета
Hello, this payment was sent to:

МОЯТ ИМЕЙЛ@abv.bg

Is this the correct Paypal email address? If not then please let us know so we can cancel this payment and credit your account the balance of the cashout.

If the email address is correct then there may be an issue with your Paypal account or you have never received a payment at Paypal and need to login and click the accept link in your history.

Please note that cashouts are processed on Mondays and Fridays before 5:00 p.m. (EST)

Please let us know.

Thank you
ClixSense Support
martin4uz1
Posts176
Member Since30 Jul 2012
Last Visit25 Nov 2017
Likes Given56
Likes Received87/53

#1759 by buldan75 » Mon Apr 01, 2013 04:49

@martin4uz1 Влез в PayPal Историята си и виж дали всичко е наред и най-вече в "Payment History". Ако всичко е наред то ти предлагам да натиснеш бутона "Cancel" срещу плащането си и веднага да го заявиш отново. Днес е Понеделник, така че привечер дано да го получиш.
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#1760 by martin4uz1 » Mon Apr 01, 2013 08:20

Мерси buldan. Сега го прекъснах и го пуснах наново. Между-другото след малко ще пусна тикет, защото искам да се свържа с теб.
martin4uz1
Posts176
Member Since30 Jul 2012
Last Visit25 Nov 2017
Likes Given56
Likes Received87/53
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 10:17:59 PST