Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianНовини
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Новини

Locked

#1 by The_AA » Sat Dec 24, 2011 08:27

Празнична Промоция от ClixSense - 22/12/2014
В превод от ClixSense Holiday Promotion

Бихме желали да пожелаем на Вас и Вашите семейства Весели Празници, с най-добри пожелания за Новата Година!
В следващите 11 дни (С начало 23-ти Декември 2014 до 02-ри Януари 2015 година) ClixSense удвоява Daily Checklist Bonus. В този период от време Standard потребителите ще получават 10% бонус за изпълнението на техния checklist, докато Premium потребителите ще получават съответно 24% бонус!

*Допълнителните checklist бонуси (ClixAddon и Activity) остават не променени от тази промоция. Кликнете тук за повече информация относно Checklist Бонусите

Благодарим ви, че бяхте с нас през изтеклата 2014 година. С нетърпение очакваме да ви видим отново с нас през новата 2015 година!

Приятно кликане и Весели празници! :xcs: :xsmile:

От екипа на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Плащания и Празнична Промоция - 22/12/2014
В превод от Cashouts and Holiday promotion

Уважаеми потребители,
Искаме да ви информираме, че днес 22 Декември 2014г няма да бъдат извършвани плащания. Тази седмица ще бъде извършено само едно плащане и това ще бъде Петък, 26-ти Декември. Много се извиняваме за малко късното информиране.

Молим ви да следите нашата информация по-късно днес за Специалната Празнична промоция. За да подскажем малко... свързана е с повече пари за Вас!!!

Весели Празници
От екипа на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Декемврийска Афилетна Промоция - Весела Коледа 08/12/2014
В превод от December Affiliate Promotion - Merry Christmas

Уважаеми потребители,
След поредния, успешен месец на нашата афилетна промоция, ние удължаваме нейния период до 9-ти Януари 2015г. И тъй като това е сезонът на подаръците, ние също ще изменим комисионната получавана от тази промоция, като всеки Premium потребител ще получава $0.15 за всеки нов, активен реферал (повишена от $0.10), докато Standard потребителите ще получават по $0.07 (повишена от $0.05) за всеки реферал, който активира своя акаунт. Новата промоция стартира на 9 Декември 2014г.

Искаме да благодарим на всички, които активно промотират ClixSense и ако този успех продължи, то и Афилетната промоция ще бъде удължена.

Напомняме, че PTSU (paid to sign-up) и подобни на тях видове реклами, не се толерират от ClixSense. Ако плащате на някой за да се регистрира под вас, то вие нарушавате условията на промоцията, което от своя страна може да доведе да бъдете извадени от тази промоция, да ви бъде забранено да работите с афилетната програма и дори да загубите акаунта си в ClixSense. Най-учтиво ви молим да не си служите с измама, защото последствията са за всички.

Бъдете в очакване, защото много скоро предстоят още Коледни промоции.

Весели Празници
От екипа на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Планирано Техническо Обслужване - 31/10/2014г
В превод от Scheduled Maintenance

Уважаеми потребители,
В 5AM EST на 1 Ноември 2014г, ClixSense ще бъде временно изключен поради планирано техническо обслужване. Това означава, че за това време ClixSense няма да предоставя никакви услуги и потребителите на програмата, няма да имат достъп до техните акаунти. Обслужването е планирано да бъде проведено в рамките на 4 часа, но имайте предвид, че това време може да бъде удължено. Ще бъдете информирани за времетраенето със съобщение, което ще се показва на основната ни страница по време на техническото обслужване.

Предварително се извиняваме за причинените неудобства!

Благодарим ВИ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Информация, относно проблемите със задачите - 22/09/2014
В превод от Task permission issues

Уважаеми потребители,
Бяхме информирани от Crowdflower относно грешка в тяхната система.

"You do not have permission to work this job" - "Не ви е разрешено да работите по тази задача"

Ако получите това съобщение, това означава че използвате повече от един акаунт за решаване на задачи и е нужно да се свържете с администрацията на CrowdFlower за да бъде отстранен проблема.

Нямаме информация как точно отстраняват проблема или какво ще направят точно за вас, но от поддръжката занимаваща се точно с ClixSense, ни бе указано да уведомим потребителите си и всеки, който има този проблем да се свърже лично с тях.

Thank you
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Специална Signup Commission Промоция и Кратки URL Линкове - 09/09/2014
В превод от Special Signup Commissions Promo and URL Shortener

През последните няколко години ClixSense премина през много драстични промени. Нашият бизнес модел бе променен от индивидуална PTC програма към платформа от множество продукти. Както ви е известно, ние предлагаме множество начини за печелене на пари - от гледането на обикновени реклами до изпълнението на оферти, проучвания, задачи и нашата уникална реферална програма.

Без вашето участие във всички раздели и без вашата поддръжка, ние нямаше да сме тук днес. За да изкажем нашата благодарност, ние имаме две опции, които искаме да ви представи днес.

1. Специална Промоционална Signup Комисионна

За да ви помогнем във вашето рекламиране, ние ще ви заплащаме веднага комисионна за всеки един ново-регистриран, активен реферал. За всеки реферал, който си активира своя акаунт и попълни изцяло регистрацията си в профила на ClixSense, вие ще получите специална signup комисионна: Premium потребителите ни ще получат по $0.10 за всеки един активен реферал, докато на стандартните потребители ще им бъде изплащано по $0.05 за всеки един, нов реферал.

Заедно с новата промоция, ние ще продължим да изплащаме и досегашните комисионни. Premium потребителите ще продължат да получават по $1 за всеки един реферал, който направи в баланса си $5.00, докато стандартните потребители ще им бъде изплащано по $0.50 за реферал достигнал баланс от $10.00.

Условия на Промоцията:
  1. Това е промоция за определен период от време и ще бъде прекратена на 9 Октомври 12:00pm EST време. В зависимост от успеха на тази промоция е възможно същата да бъде или да не бъде удължена.
  2. PTSU (paid to signup) не са позволени! Има се предвид, че не ви се позволява да използвате каквито и да са оферти за продажба на реферали. Още веднъж, ние НЯМА да оторизираме комисионни на реферали от PTSU оферти в тази промоция.
  3. ClixSense си запазва правото да отхвърли всеки потребител от участие в промоцията ако забележим трафик с ниско качество, имайки се предвид оферти, които привличат неактивни реферали.
  4. Ще премахваме всеки реферал и комисионната от него във вашия акаунт ако е бил привлечен от PTSU или подобни оферти. ClixSense ще наблюдава всеки един нов реферал и ако някое от правилата бъде нарушено, това може да доведе до затваряне на вашия акаунт.

2. Съкратени Афилетни линкове

За да направим по-лесно разпространението на вашите ClixSense affiliate линкове, ви представяме т.н съкратени URL линкове. Това, което изпълнява тази функция е да компресира вашият реферален линк във вариант, който е с по-малка дължина. Вместо да рекламирате например дългия ClixSense реферален линк, като http://www.clixsense.com/?r=2705266&c=MyCampaign&p=Surveys вие ще можете да промотирате кратката му версия: http://csl.ink/rm

Кликнете на бутонът Shrink Link, който се намира в дясно от вашия реферален линк в страницата account overview за да преправите вашия съкратен ClixSense реферален линк. Този бутон е възможен също на страниците от Splash Pages и Специални Афилетни Линкове както е показано на следната рисунка:



Поставете вашите афилетни линкове, splash страници или banners на вашия website, blog или ги споделете с ваши приятели за да привлечете реферали. Вижте нашите налични banners ТУК и нашите splash страници ТУК.

Ще използваме тази възможност за да ви благодарим, за това че продължавате да подкрепяте ClixSense и ви пожелаваме успех във всичко, което вършите!

The ClixSense Team
:clixsense:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В превод от ClixSense is on the move! - 05/08/2014

Уважаеми потребители,
Молим ви да прочетете внимателно следното съобщение, което имаме за вас:

Животът е устроен така, че всичко в него се променя постоянно. Това се отнася и за ClixSense.
В Четвъртък, 7-ми Август ClixSense ще промени своето местоположение и ще се премести от Rome NY в Hampstead North Carolina. Всичко, свързано с бизнеса на ClixSense ще остане без промяна, включително и личният състав, който обслужва програмата. Двама човека от нашия състав (Becki и Aaron) ще останат в New York и ще работят от този град, докато в същото време аз и Joe ще продължим да ръководим бизнеса от Hampstead North Carolina.

Това преместване е плод по-скоро на лично решение, от колкото на бизнес такова. Тъй като North Carolina е един от водещите щати за правене на бизнес в USA (според Forbes.com), смятаме че това преместване ще се отрази страхотно и на ClixSense. (Best States for Business List - Forbes)

В очакване сме да продължим успешно бизнеса от North Carolina.

Благодарим Ви
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Payza е отново налична - 03/07/2014г
В превод от Payza is back!

Уважаеми потребители,
Щастливи сме да ви уведомим, че разплащателния процесор Payza е отново наличен. Същият е вече добавен към ClixSense и вече ще бъде възможно да се изпращат и получават финансови средства с него. Няма да ни бъде възможно да правим плащания посредством процесора, за определено време, тъй като голяма част от финансите ни бяха замразени във връзка с проблема, който възникна с Obopay. Надяваме се изплащанията посредством Payza да бъдат подновени следващия Петък - 11 Юли.

Можете да прочетете повече за случая с Payza на техния сайт:

Payza Services Available in U.S.

Благодарим Ви
:clixsense:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дневен Checklist Екстра Бонус: ClixAddon + Активност - 27/06/2014

В превод от Daily Checklist Extra Bonus: ClixAddon + Activity

Представяме ви два, нови допълнителни бонуса към Daily Checklist Bonus, които сме сигурни, че ще ви допаднат! Те ще ви дадат реална възможност да увеличите приходите си от ежедневния бонус до 40%!

За Standard Потребителите:
Daily Checklist Bonus: 5.0%
ClixAddon Extra Bonus: 1.0%
Activity Extra Bonus: 1.0%
Maximum Possible Bonus: 7.0%

За Premium Потребителите:
Daily Checklist Bonus: 12.0%
ClixAddon Extra Bonus: 2.0%
Activity Extra Bonus: 2.0%
Maximum Possible Bonus: 16.0%

ClixAddon Extra Bonus: Изпълнете си checklist бонусът и стартирайте ClixAddon поне за 1 час в даден ден за да спечелите този допълнителен бонус. Важно: Известията за Survey трябва да бъдат разрешени (enabled) в настройките на самия Addon.

Activity Extra Bonus: Изпълнявайки checklist-ът в три последователни дни, ще имате възможност да се възползвате от допълнителен бонус на третия ден, за печалбите в този, конкретен ден, както и за всеки следващ ден, в който си изпълните checklist-ът последователно. Ако пропуснете да си изпълните checklist бонусът за конкретен ден, то бонусът ще бъде рестартиран.

Повишихме и изискването за кликнати дневни PTC реклами. Изискването бе повишено от 2 на 6, което означава че ще трябва да гледате най-малко 6 PTC реклами, независимо от кой вид, за да изпълните дневния си checklist бонус от тук нататък.

Кликнете тук за да видите пълното обновление на FAQ: Какво представлява Дневния Checklist Бонус?

Желаем ви ползотворно кликане!
:clixsense:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Плащанията в Понеделник, 26 Май - 24/05/2014

Уважаеми потребители,
Уведомяваме ви, че на 26 Май, Понеделник НЯМА да бъдат извършвани плащания, тъй като е почивен ден в USA. Вместо това, плащанията ще бъдат извършени във Вторник - 27 Май преди 12:00ч на обяд EST време.

Благодарим Ви за рзбирането
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Представяме ви ClixAddon Browser Extension - 08/05/2014
В превод от The ClixAddon Browser Extension is Here

Имаме удоволствието да ви представим добавката за браузър, ClixAddon. ClixAddon изобщо не е дразнещ и в същото време ще показва номер в най-горната, дясна част от вашия браузър, представяйки общия брой от възможности, който ви е наличен. Надяваме се да ви хареса!

Как работи
Кликвайки върху ClixAddon бутонът ще ви бъде показана обща информация на вшия ClixSense акаунт. Това включва броят от PTC реклами, които са ви налични за гледане, както и броят от Surveys и Tasks налични за вас. Също така ви дава и един, бърз поглед на вашия акаунт статус, включително вашия баланс, минали и настоящи печалби, плюс достъп чрез едно кликване, до повечето от страниците в ClixSense. Информацията, показана в ClixAddon се обновява на всеки 20 секунди, така че не се притеснявайте ако нещо не съвпада с вашата акаунт информация в дадения момент. Броят на задачите (Tasks) се обновява на всеки 4 минути.

Избор
ClixAddon дава различен избор, който може да бъде бързо достъпен, чрез кликване на Options бутонът. Тези опция ви дава възможност да изберете настройки от какво бихте вие искали да ви бъде известявано относно (PTC рекламите, Surveys и Tasks), като се показва номер ClixAddon бутон, в информативен прозорец, който се появява в task-менюто или звук, който ви известява и който вече ви е познат от ClixSense Toolbar.

Всичко, което виждате в ClixAddon съдържа собствена информация, като е нужно просто да предвижите мишката върху желаното от вас поле и ще се появи обяснение на това, което виждате.

Browser Support
ClixAddon е наличен само за потребителите, използващи Chrome браузърът към момента. Други браузъри, като Firefox, Opera и Safari ще бъдат също разработени скоро, но ви молим да имате предвид, че изобщо не възнамеряваме да правим адона възможен за Internet Explorer, така че ви съветваме да използвате един от другите, възможни браузъри, като Chrome е най-горещо препоръчван към момента.

Chrome е първият разработен браузър не просто защото е лесно да бъдат правени допълнения към него, но и изключително защото Chrome се използва от повече от половината потребители на ClixSense. Ако все още не сте използвали Chrome ви съветваме силно да го направите. Кликнете ТУК за да изтеглите Chrome.

Toolbar
Наличният ClixSense Toolbar ще бъде постепенно заменен, така че ако към момента използвате Chrome, ви молим да деинсталирате тулбарът и да използвате само ClixAddon.


Ако имате някакви проблеми, въпроси или предложения ви молим да се свържете с нас посредством submit a helpdesk request

Приятно Кликане!
:clixsense:

Допълнение от 14 Май 2014

ClixAddon вече е наличен и за Opera 15+. Можете да го изтеглите от нашия сайт тук: ClixAddon - ClixSense или директно от addon страницата на Opera: ClixAddon extension - Opera add-ons

* Към момента Opera не поддържа taskbar известията, така че е по-добре да използвате Chrome. Бяхме уведомени, че евентуално ще са налични само за Opera 24+ и всъщност това за жалост ще е след няколко месеца.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Radio Loyalty е налична вече за всички държави! - 04/04/2014

За жалост плащанията са различни в зависимост от трите групи държви. Група-1 от държави попълват капчър, който се появява на всеки 30 минути и заплащането е $0.03. Държавите от Група-2 ще трябва да попълнят този 30 минутен капчър 2 пъти (общо ще трябва да случат радиото 60 минути) за да им бъде изплатено $0.01. Страните от Група-3 ще трябва да попълнят капчъра 4 пъти... 2 часа, за да получат $0.01.
Държави от Група-1: US, Canada, UK, Australia;
Държави от Група-2: Belgium, Brazil, France, Germany, Japan, Netherlands, New Zealand, Singapore, Spain
Държави от Група-3: Всички останали държави.

Изпълнението на тази оферта не се включва към Daily Checklist Bonus!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Честит Рожден Ден ClixSense - 22/02/2014
В превод от Happy Birthday ClixSense

Уважаеми потребители, преди 7 години бе стартирана програмата наречена ClixSense. Много неща са променени от 2007г до днес, като днес ще направим още една промяна в наскоро представените ви Sticky Ads.

Считано от днес, въвеждаме реферални комисионни от Sticky Ads. Всички потребители, независимо от техния статус (Free или Premium) ще получават по $0.0001 (10%) от рефералните кликове на Sticky Ads.

Не очаквахме този вид реклама да има толкова голям успех, като дава на рекламодателите повече уникални кликове, от колкото сме очаквали първоначално. Поради повечето уникални кликове и въвеждането на рефералната комисионна от тях, се налага да увеличим цената на sticky ad.

Новите цени са както следва:
  1. 1 Sticky Ad Credit - $67.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $196.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $320.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $439.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $614.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $899.00 - 11% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1,699.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $3,199.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $4,499.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $5,599.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $10,830.00 - 35% отстъпка

Промяната на цените влиза в сила от Понеделник - 24 Февруари, но рефералните комисионни ще започнат да се изплащат от днес. Ако възнамерявате да закупувате sticky ad, то сега е момента да го направите, преди да бъдат въведени новите цени на 24-ти Февруари.

Благодарим Ви
От екипа на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Представяме Ви новите Sticky Ads и намаляване цените за рекламиране - 12/02/2014
В превод от Introducing Sticky Ads and Lower Advertising Rates

С удоволствие ви представяме новия вид реклами - Sticky Ads. Sticky рекламите работят по същия начин, както и другите PTC реклами (Micro, Mini, Standard, Extended) със следните различия:

  1. Фиксирано място в горната част на View Ads страницата, независимо дали рекламата е изгледана или не, като само един клик за 24 часов период, в който съответната реклама е активна, ще бъде кредитиран. Кредитираните реклами ще бъдат маркирани, като изгледани;
  2. 5 секунден таймер с цена от $0.001 за 24 часа на клик;
  3. Реферална комисионна няма да бъде изплащана за да се запази цената на рекламата ниска;
  4. Sticky Ads използват новите Sticky Ad Credits. Всеки Sticky Ad Credit дава възможност за публикуване на реклама за 24 часа, без да са насочени към конкретни потребители и без ограничение в кликовете. Старият вид кредити вече ще се наричат Regular Ad Credits, за да се различават различните видове кредити;
  5. Sticky Ads не могат да бъдат променяни, спирани или паузирани, след като са биле веднъж активирани. В същото време неизползваните кредити, могат да бъдат спрени преди да започне следващият период (ден).

Няколко вида Sticky Ad Credits Packs са на разположение, с период на действие от 1 до 250 дни. Най-големият пакет от кредити е съответно с най-голяма отстъпка. Съответните цени са както следва:

  1. 1 Sticky Ad Credit - $50.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $147.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $240.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $329.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $460.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $675.00 - 10% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1275.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $2400.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $3375.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $4200.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $8125.00 - 35% отстъпка

За да закупите Sticky Ad Credits е нужно да отидете на Manage My PTC Advertising страница, след което да кликнете върху бутонът BUY и от там да изберете Sticky Ad Credits Pack. Можете да разпределите вашите Sticky Ad Credits между вашите реклами, както сметнете за необходимо. Примерно ако си поръчате 7 Sticky Ad Credits можете да ги използвате за 7 различни реклами.

В допълнение и да бъдем по-атрактивни за хората, които искат да рекламират, чрез РТС рекламите, правим следните промени:

  1. Намаляваме цените до 10% на всички Regular Ad Credits Packs. Може да видите цените на Regular Ad Credits тук;
  2. Extended Ad кликове вече изплащат същата реферална комисионна, като Standard Ads;
  3. Extended Ad clicks вече изискват 16 Regular Ad Credits вместо 20 (20% намаление).

Благодарим Ви и Ползотворно кликане!
:clixsense:
От екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма да има плащания днес (Понеделник - 20 Януари 2014) - 20/01/2014

Уважаеми потребители,
Поради проблем с един от нашите web сървъри се налага да отложим плащанията за сутринта на 21 Януари - Вторник. Извиняваме се за причинените неудобства.

Благодарим Ви за разбирането!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Представяме ви Paytoo.com - 09 Януари 2014г
В превод от Introducing Paytoo.com

Уважаеми потребители,
Щастливи сме да ви представим Paytoo.com, като нов, разплащателен процесор на ClixSense. PayToo е на разположение в повече от 180 различни страни и предоставя следните опции:

• Send funds to your bank account * (Изпращане на парични средства към вашата банкова сметка)
• Create a virtual prepaid MasterCard to spend at any online shop * (виртуална MasterCard, с която да плащате във всеки онлайн магазин)
• Redeem your PayToo funds for a gift card from the top brands * (обмяна на вашите PayToo средства за "gift card" на известни фирми)
• Refill your prepaid cell phone * (зареждане на мобилен номер с предварително заплащане)
• Pay your bills online * (плащане на вашите сметки онлайн)
• PayToo MasterCard to withdraw your funds at any ATM worldwide (PayToo MasterCard за теглене на вашите средства от всеки банкомат)
• ... and much more! (и много повече)

Заедно с всички, тези възможности тегленията към Paytoo ще са с нулева такса. Няма изискване от Paytoo да имате банкова сметка, като единственото изискване за да си верифицирате вашия Paytoo акаунт е да ъплоудвате документ с вашата снимка, като например шофьорска книжка или паспорт.

Регистрация към Paytoo тук

Всички потребители, които се регистрират от горепосочения линк ще получат отстъпка от $10 при поръчка на Paytoo Debit Card ($19.95), която може да бъде използвана към банкомат във всяка точка на света. Използвайте кодът "CLIX10FREE", когато поръчвате "PayToo Debit Card" за да получите отстъпката.

PayToo e на разположение за поръчване на реклама и ъпгрейд.
Така че, какво още чакате? Регистрирайте се в Paytoo от тук

*Молим ви да имате предвид, че опциите изложени по-горе, не са достъпни за всички страни. Молим ви да се свържете директно с PayToo за повече информация.

Ще започнем да правим плащания, чрез PayToo считано от Петък, 17 Януари 2014г. Това ще даде време на всеки от вас да верифицира своя PayToo акаунт.

Thank you
The ClixSense Team
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Весели Празници - Специален бонус за всички! - 24 Декември 2013
В превод от Happy Holidays - Special Bonus to all!

Бихме искали да пожелаем Весили Празници на вас и вашите семейства, с най-добри пожелания за Новата Година!

В следващите 3 дни (24 Декември до 26 Декември) ClixSense увеличава двойно шансовете ви в играта ClixGrid. Standard потребителите имат възможност да направят 60 клика на ден, а Premium потребителите ще имат на разположение 120 шанса. Печалбите също са увеличени двойно с цел увеличаване на вашия шанс!

Удвоен е и дневния checklist бонус. За тези дни Standard потребителите ще печелят 10% бонус за изпълнението на своя checklist и съответно 24% ще е бонусът на Premium потребителите!

Нека не забравяме и Special Christmas Commissions Promotion, която промоция тече в момента и ще е в сила до 1 Януари 2014г.

Благодарим ви, че бяхте с нас през изтичащата 2013 година и се надяваме отново да сте с нас през настоящата 2014 година!

Ползотворно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:

The ClixSense Team
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Замяната на Payza - 10/12/2013
В превод от Replacement for Payza

Уважаеми потребители,
Искам да ви дам информация относно замяната на Payza. В момента сме във фаза изчакване, тъй като очакваме отговори от компаниите, с които вече сме се свързали за преговаряне. След като получим отговор от някоя компания (или компании) и решим да работим с тях, то съответно ще направим и официално съобщение.

Известно ни е, че някои от потребителите нямат възможност да теглят пари електронно (всички потребители имат възможност да използват чекове), но искаме да знаете, че активно работим за отстраняване на този проблем и ще ви държим информирани по този въпрос.

Благодарим ви още веднъж, че продължавате да ни подкрепяте и ви желая приятен ден!

Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пренасрочване на планираното обслужване - 07/12/2013

Може би някои от вас вече знаят, че планираното за 7 Декември техническо обслужване бе отложено.
Същото е пренасрочено за 10AM EST (17:00ч БГ време) на 8 Декември Неделя.

Благодарим ви за разбирането
The ClixSense Team
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Планирано обслужване - 06/12/2013

Уважаеми потребители,
На 7 Декември, Събота от 10:00AM EST ClixSense ще бъде временно изключен за около 30 минути за да бъде направено техническо обслужване на един от сървърите. Предварително се извиняваме за неудобството, което може да ви донесе това действие.

Благодарим за разбирането!
Екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ситуацията относно Payza
В превод от Payza Issues - 05 Декември 2013

Уважаеми потребители, след вчерашните добри новини и в частност Специалната Коледна промоция, днес ще трябва да Ви поднесем и лоша новина.

Сигурни сме, че някои от Вас вече знаят за Payza, които към момента са блокирали всички акаунти в USA. Това включва и акаунта на :clixsense: , тъй като компанията е базирана в New York, така че ни е невъзможно да изпращаме и получаваме пари посредством Payza.

Вече обмисляхме да добавим Neteller, но те не оперират на територията на USA и бяхме в контакт със Skrill (Moneybookers), но те не искат да работят с нашия бизнес модел.

Към момента активно работим за намирането на някаква алтернатива и поради тази причина съставихме проучване, което да ни помогне да вземем решение. Знаейки, че това е голямо неудобство и за Вас и за Нас, то в момента работим за намирането на решение.

Благодарим Ви за подкрепата.
Jim Grago

ПП: Ще е добре всеки един да посети оригиналния линк, където се намира и самото проучване за да употреби правото си на глас.
Ако някой има идея за разплащателен процесор, нека я сподели в темата за "Всичко свързано с ClixSense" и аз се наемам да я предам по съответната линия нагоре.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Специална Коледна, комисионна промоция - 04/12/2013
В превод от Special Christmas Commissions Promotion

Тъй като Коледа е специална, ние удвояваме комисионните, които всеки от вас получава от своите реферали за изпълнение на задачи и оферти.

Ноември беше много продуктивен от гледна точка на задачи, оферти и особено на проучвания. Изплащанията нараснаха до 64% (в частност SSI) в сравнение с месец Октомври.

Очакваме Декември да е добър поне колкото Ноември, но за да повишим Коледната атмосфера Ви предоставяме дори повече!

Standard потребителите ще печелят 10% от изпълнението на задачи и оферти от техните реферали.
Premium потребителите ще печелят 20% от изпълнението на задачи и оферти от техните реферали.

Ноември и Декември са по принцип най-ползотворните месеци от гледна точка изпълнението на проучвания (surveys), но очакваме те да намаление след Коледа, така че не пропускайте възможността, която Ви се предоставя и не забравяйте да споделите с Вашите реферали тази информация!

Тази промоция ще е валидна до 1:00pm EST на 01 Януари 2014 и започва от времето на публикуването на тази тема (в случая става въпрос за оригиналния пост, който ще намерите по-горе).

:xcs:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте българи!
Току що ми хрумна една идея. Тъй като buldan75 превежда понякога новините от английски на български ще е по-добре да направим една тема и да ги пускаме в нея. Дали ще съм аз ако се хвана някой път да превеждам или той няма значение. Ще заключа темата за да я използваме само за новините. Очаквайте новостите тук! :thumbup:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

buldan75 wrote: В превод от ClixSense Tasks Downline Commissions Introduced - 03/02/2012

Ние току що въведохме реферална комисионна от изпълнени ClixSense Tasks, повишавайки потенциалната ви възможност за печалба.
Вече ще получавате комисионна от изпълнените задачи на вашите Директни реферали, в зависимост от вашия тип акаунт.
Standard потребителите ще получават 5%, а Premium потребителите съответно 10% от стойността на всяка задача, която вашият Директен реферал изпълни.

Подробна статистика ще намерите във вашата affiliates stats page.

Тези потребители, които имат реферали ще имат добра възможност за допълнителна печалба от това нововъведение и ако все още нямате реферали, то какво чакате още?

Приятно Кликане :$
:clixsense:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

buldan75 wrote: В превод от: ClixSense Tasks Have Arrived - 27/01/2012

Радостни сме да ви представим ClixSense Tasks - Нов и същевремено увлекателен начин за печалба на допълнителни средства в ClixSense.

Какво е task, как работи и колко мога да печеля от тях?
Задачата или работата е сведена до изпълнението на указанията, които са зададени и ще ви бъде платено за това. Примерно може да попаднете на задача, в която ще трябва да категоризирате снимки или видео, да направите търсене в google и т.н.

Повечето задачи могат да бъдат изпълнение няколко/неограничен брой пъти от вас. В някои случаи, когато ограничим изпълнението или времено спрем работата, ще се появи съобщение на монитора ви, в което ще има обяснение.

Някои задачи ще имат изискване за "упражняване" върху задачата, преди същата да бъде изпълнена. Ще се наблюдава колко добре се справяте с дадена задача, преди да бъде изпълнена.

Обръщайте внимание на всички, зададени инструкции или допълнителни указания, които са прикрепени към въпросите, на които сте отговорили неправилно -- това са критики към вашия успех при изпълнение на задачите.

Вашата прецизност и кредити ще бъдат показвани най-отгоре на страницата със задачата. Молим ви първо да се запознаете със страницата на задачите, преди да изпълните някоя от тях.

Много от вас често ще попадат под нивото, което се изисква за изпълнение на дадена задача, при което няма да бъдете допускани отново до изпълнение на същата. Не се обезкуражавайте, тъй като това се очаква и определено не е бъг. Вие ще сте Добре Дошли да изпълните всички останали задачи.

Ако имате конкретни въпроси относно задачите, ще трябва да използвате: Help -> Send Feedback link, който е разположен в горния, десен ъгъл на задачата. Тази операция ще изпрати съобщени
Last edited by buldan75 » Mon Dec 22, 2014 12:46 » edited 36 times in total
Reason: added new information
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#2 by The_AA » Sat Dec 24, 2011 08:29

buldan75 wrote: В превод от: Option To Hide Unwanted Forums

Току-що въведохме малка актуализация във форума, която ще Ви позволи да скриете нежеланите под-форуми от главната страница на форума. Това е особено полезно ако искате да скриете някои от международните под-форуми, които не са Ви необходими.


Всичко, което трябва да направите е да движите мишката над форума, който искате да се скрие и да кликнете върху тази, малка икона , която виждате маркирана в червено на снимката по-горе. Скритият форум ще се показва, като връзка в долната част на групата от категории. За да го видите отново, щракнете върху линка.

Можете да скриете всеки под-форум, с изключение на "Новини и Актуализации за ClixSense" (News and Updates about ClixSense).

В случай, че все още не сте забелязали, можете да скриете цялата категория, като щракнете върху иконата "стрелка" , която виждате на десния ъгъл в полето на дадената категория.

:clixsense:
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#3 by The_AA » Sat Dec 24, 2011 08:30

buldan75 wrote: В Превод от Special Affiliate Links Redirecting To Other Pages

Ние току-що въведохме линкове, който наричаме "специални афилетни линкове" (special affiliate links). Специални, защото с тези линкове можете да насочите вашите бъдещи реферали към страница, различна от началната (HOME) страница.

Така например можете да ги насочите към ClixGrid, Games, View Ads, Advertise, Affiliates и разбира се Forum. Това е нещо, което ние искахме да въведем от известно време, имайки предвид че бе поискано няколко пъти от нашите потребители. Форумът ни дава допълнителен импулс за да вървим напред.

Тези връзки са на разположение само на страниците, които имат следната икона: най-отгоре на страницата, точно до вашия баланс.

Например линкът, който Ви пренасочва към страницата на Форума изглежда по следният начин:
http://www.clixsense.com/?r=123456&p=Forum

Създаване на реклама (или следене на вече създадена реклама) е също налична:
http://www.clixsense.com/?r=123456&c=campaign&p=Forum

Кликнете върху намираща се на върха на страницата за да разберете как работи.

Желаем Ви късмет :)
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#4 by The_AA » Sat Dec 24, 2011 08:31

buldan75 wrote: В превод от Topic Polls are now available
Здравейте Приятели,
С тази тема искаме да Ви кажем, че вече е възможно да пускате собствени АНКЕТИ във форума.
За да стартирате направата на анкета кликнете върху бутонът Post Topic, след което изберете опцията Create a Poll. Ще ви бъдат показани опциите за направата на вашата Анкета. Тук ще трябва да напишете Вашият въпрос, отговорите, максималния брой отговори, които всеки един потребител ще има право да направи, колко дълго желаете Вашата Анкета да е активна, както и дали потребителите могат да променят своите, вече дадени отговори.

Имате възможност да дадете максимум 16 отговора и минимум 2. За да добавите повече отговори ще трябва да кликнете на линкът More, а за да премахните отговор, съответно да кликнете на Less.

Maximum votes per user определя дали анкетата е с възможност само за един отговор или може да се дадат повече такива. За възможност от единствен отговор на потребител изберете 1, а за възможност от повече отговори изберете от 2 до желаният от Вас брой отговори, които даден потребител може да даде.

Тази картинка е пример за Анкета с възможност от един отговор, без да има крайна дата и без да имат потребителите възможност да променят своите вече дадени отговори.

Като автор на Анкетата Вие ще имате възможност да променяте опциите и. Когато променяте вашите въпроси или максималния брой отговори за потребител, Вашата Анкета ще бъде занулена и всички досегашни гласове изтрити. Също така имате възможността да затворите Анкетата за повече гласове ако вече не е била затворена/изтекла.

Желая Ви приятно Кликане :thumbup:
Автор: jasm78
Превод: buldan75
:clixsense:
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#5 by The_AA » Sat Dec 24, 2011 08:32

buldan75 wrote: Искаме да пожелаем на Вас и на Вашите семейства Весели Празници.

През следващите 3 дни (от 24 Декември до 26 Декември) :clixsense: удвоява Вашите шансове за печалба от ClixGrid. Standard потребителите имат възможност от 50 дневни шанса, а Premium потребителите, съответно ще могат да правят по 100.

Но това не е всичко. Не само че увеличаваме Вашия шанс за печалба, но Ви даваме и възможност да спечелите и по-големи суми, защото сме добавили допълнителни, парични награди.

Приятно Кликане
The ClixSense Team
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#6 by The_AA » Fri Dec 30, 2011 02:33

The_AA wrote: В превод от: ClixGrid Optimizations and Bonus Clicks | ClixSense Forum
30/12/2011

Бяхме заети с оптимизирането на ClixGrid последните няколко дни и направихме нов вид награда, която сме сигурни, че ще харесате.

1. Има нов бутон на върха на картинката: Refresh. Натисни го за да обновиш цялата информация на страницата без да се налага да обновяваш цялата страница с F5 или натискайки на “Refresh” бутона на браузъра Ви. Това прави презареждането на страницата много по-бързо.

2. Същата функция се използва когато гледате реклама. Сега в някой случай обновяването на страницата става с до 10 пъти по-бързо. Сега ще чакате по-малко.

3. Когато преместите курсура си на кутията “Recent Winners” и “Last $5.00 Winners” те ще увеличат размера си за да имате по-добра видимост.

4. Много неща бяха оптимизирани за да направим играта по-бърза и по-ефикасна. Може да не забележите разликата, но това беше направено за да подкрепи развитието на играта.

5. И последно, но не на последно място. Сега може да спечелите 5 бонус шанса. Например като STANDARD имате 25 шанса за деня и ако имате късмет, то може да ги увеличите с още 5, дори и повече. ClixGrid няма лимит на печеления дневно. Бонус шансовете трябва да бъдат използвани в същия ден в който са спечелени, защото няма да ги имате на следващия ден.

* Заключването на картинката прави обновяването на страницата по-бързо ако нямате вече всички снимки в кеша на браузъра си. За да заключите картинката натиснете “Lock Picture”, а за да отключите натиснете “Unlock Picture”

Автор: jasm78
Превод: The_AA
Last edited by The_AA » Fri Feb 27, 2015 16:53 » edited 4 times in total
Reason: Grammar.
The_AA
Posts718
Member Since25 Jul 2011
Last Visit17 Apr 2024
Likes Given401
Likes Received381/173

#7 by buldan75 » Wed Dec 04, 2013 16:53

Специална Коледна, комисионна промоция - 04/12/2013
В превод от Special Christmas Commissions Promotion

Тъй като Коледа е специална, ние удвояваме комисионните, които всеки от вас получава от своите реферали за изпълнение на задачи и оферти.

Ноември беше много продуктивен от гледна точка на задачи, оферти и особено на проучвания. Изплащанията нараснаха до 64% (в частност SSI) в сравнение с месец Октомври.

Очакваме Декември да е добър поне колкото Ноември, но за да повишим Коледната атмосфера Ви предоставяме дори повече!

Standard потребителите ще печелят 10% от изпълнението на задачи и оферти от техните реферали.
Premium потребителите ще печелят 20% от изпълнението на задачи и оферти от техните реферали.

Ноември и Декември са по принцип най-ползотворните месеци от гледна точка изпълнението на проучвания (surveys), но очакваме те да намаление след Коледа, така че не пропускайте възможността, която Ви се предоставя и не забравяйте да споделите с Вашите реферали тази информация!

Тази промоция ще е валидна до 1:00pm EST на 01 Януари 2014 и започва от времето на публикуването на тази тема (в случая става въпрос за оригиналния пост, който ще намерите по-горе).

:xcs:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#8 by buldan75 » Thu Dec 05, 2013 08:02

Ситуацията относно Payza

В превод от Payza Issues - 05 Декември 2013

Уважаеми потребители, след вчерашните добри новини и в частност Специалната Коледна промоция, днес ще трябва да Ви поднесем и лоша новина.

Сигурни сме, че някои от Вас вече знаят за Payza, които към момента са блокирали всички акаунти в USA. Това включва и акаунта на :clixsense: , тъй като компанията е базирана в New York, така че ни е невъзможно да изпращаме и получаваме пари посредством Payza.
Можете тук да прочетете официалното становище на Payza.

Вече обмисляхме да добавим Neteller, но те не оперират на територията на USA и бяхме в контакт със Skrill (Moneybookers), но те не искат да работят с нашия бизнес модел.

Към момента активно работим за намирането на някаква алтернатива и поради тази причина съставихме проучване, което да ни помогне да вземем решение. Знаейки, че това е голямо неудобство и за Вас и за Нас, то в момента работим за намирането на решение.

Благодарим Ви за подкрепата.
Jim Grago

ПП: Ще е добре всеки един да посети оригиналния линк, където се намира и самото проучване за да употреби правото си на глас.
Ако някой има идея за разплащателен процесор, нека я сподели в темата за "Всичко свързано с ClixSense" и аз се наемам да я предам по съответната линия нагоре.
Last edited by buldan75 » Thu Dec 05, 2013 08:04 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#9 by buldan75 » Fri Dec 06, 2013 17:36

Планирано обслужване - 06/12/2013

Уважаеми потребители,
На 7 Декември, Събота от 10:00AM EST ClixSense ще бъде временно изключен за около 30 минути за да бъде направено техническо обслужване на един от сървърите. Предварително се извиняваме за неудобството, което може да ви донесе това действие.

Благодарим за разбирането!
Екипът на ClixSense
Last edited by buldan75 » Fri Dec 06, 2013 17:38 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#10 by buldan75 » Sat Dec 07, 2013 13:23

Пренасрочване на планираното обслужване - 07/12/2013

Може би някои от вас вече знаят, че планираното за 7 Декември техническо обслужване бе отложено.
Същото е пренасрочено за 10AM EST (17:00ч БГ време) на 8 Декември Неделя.

Благодарим ви за разбирането
The ClixSense Team
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#11 by buldan75 » Tue Dec 10, 2013 13:38

Замяната на Payza - 10/12/2013
В превод от Replacement for Payza

Уважаеми потребители,
Искам да ви дам информация относно замяната на Payza. В момента сме във фаза изчакване, тъй като очакваме отговори от компаниите, с които вече сме се свързали за преговаряне. След като получим отговор от някоя компания (или компании) и решим да работим с тях, то съответно ще направим и официално съобщение.

Известно ни е, че някои от потребителите нямат възможност да теглят пари електронно (всички потребители имат възможност да използват чекове), но искаме да знаете, че активно работим за отстраняване на този проблем и ще ви държим информирани по този въпрос.

Благодарим ви още веднъж, че продължавате да ни подкрепяте и ви желая приятен ден!

Jim
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#12 by buldan75 » Tue Dec 24, 2013 04:09

Весели Празници - Специален бонус за всички! - 24 Декември 2013
В превод от Happy Holidays - Special Bonus to all!

Бихме искали да пожелаем Весили Празници на вас и вашите семейства, с най-добри пожелания за Новата Година!

В следващите 3 дни (24 Декември до 26 Декември) ClixSense увеличава двойно шансовете ви в играта ClixGrid. Standard потребителите имат възможност да направят 60 клика на ден, а Premium потребителите ще имат на разположение 120 шанса. Печалбите също са увеличени двойно с цел увеличаване на вашия шанс!

Удвоен е и дневния checklist бонус. За тези дни Standard потребителите ще печелят 10% бонус за изпълнението на своя checklist и съответно 24% ще е бонусът на Premium потребителите!

Нека не забравяме и Special Christmas Commissions Promotion, която промоция тече в момента и ще е в сила до 1 Януари 2014г.

Благодарим ви, че бяхте с нас през изтичащата 2013 година и се надяваме отново да сте с нас през настоящата 2014 година!

Ползотворно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:

The ClixSense Team
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#13 by buldan75 » Thu Jan 09, 2014 16:07

Представяме ви Paytoo.com - 09 Януари 2014г
В превод от Introducing Paytoo.com

Уважаеми потребители,
Щастливи сме да ви представим Paytoo.com, като нов, разплащателен процесор на ClixSense. PayToo е на разположение в повече от 180 различни страни и предоставя следните опции:

• Send funds to your bank account * (Изпращане на парични средства към вашата банкова сметка)
• Create a virtual prepaid MasterCard to spend at any online shop * (виртуална MasterCard, с която да плащате във всеки онлайн магазин)
• Redeem your PayToo funds for a gift card from the top brands * (обмяна на вашите PayToo средства за "gift card" на известни фирми)
• Refill your prepaid cell phone * (зареждане на мобилен номер с предварително заплащане)
• Pay your bills online * (плащане на вашите сметки онлайн)
• PayToo MasterCard to withdraw your funds at any ATM worldwide (PayToo MasterCard за теглене на вашите средства от всеки банкомат)
• ... and much more! (и много повече)

Заедно с всички, тези възможности тегленията към Paytoo ще са с нулева такса. Няма изискване от Paytoo да имате банкова сметка, като единственото изискване за да си верифицирате вашия Paytoo акаунт е да ъплоудвате документ с вашата снимка, като например шофьорска книжка или паспорт.

Регистрация към Paytoo тук

Всички потребители, които се регистрират от горепосочения линк ще получат отстъпка от $10 при поръчка на Paytoo Debit Card ($19.95), която може да бъде използвана към банкомат във всяка точка на света. Използвайте кодът "CLIX10FREE", когато поръчвате "PayToo Debit Card" за да получите отстъпката.

PayToo e на разположение за поръчване на реклама и ъпгрейд.
Така че, какво още чакате? Регистрирайте се в Paytoo от тук

*Молим ви да имате предвид, че опциите изложени по-горе, не са достъпни за всички страни. Молим ви да се свържете директно с PayToo за повече информация.

Ще започнем да правим плащания, чрез PayToo считано от Петък, 17 Януари 2014г. Това ще даде време на всеки от вас да верифицира своя PayToo акаунт.

Thank you
The ClixSense Team
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#14 by buldan75 » Mon Jan 20, 2014 13:18

Няма да има плащания днес (Понеделник - 20 Януари 2014) - 20/01/2014

Уважаеми потребители,
Поради проблем с един от нашите web сървъри се налага да отложим плащанията за сутринта на 21 Януари - Вторник. Извиняваме се за причинените неудобства.

Благодарим Ви за разбирането!
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#15 by buldan75 » Wed Feb 12, 2014 16:29

Представяме Ви новите Sticky Ads и намаляване цените за рекламиране - 12/02/2014
В превод от Introducing Sticky Ads and Lower Advertising Rates

С удоволствие ви представяме новия вид реклами - Sticky Ads. Sticky рекламите работят по същия начин, както и другите PTC реклами (Micro, Mini, Standard, Extended) със следните различия:

  1. Фиксирано място в горната част на View Ads страницата, независимо дали рекламата е изгледана или не, като само един клик за 24 часов период, в който съответната реклама е активна, ще бъде кредитиран. Кредитираните реклами ще бъдат маркирани, като изгледани;
  2. 5 секунден таймер с цена от $0.001 за 24 часа на клик;
  3. Реферална комисионна няма да бъде изплащана за да се запази цената на рекламата ниска;
  4. Sticky Ads използват новите Sticky Ad Credits. Всеки Sticky Ad Credit дава възможност за публикуване на реклама за 24 часа, без да са насочени към конкретни потребители и без ограничение в кликовете. Старият вид кредити вече ще се наричат Regular Ad Credits, за да се различават различните видове кредити;
  5. Sticky Ads не могат да бъдат променяни, спирани или паузирани, след като са биле веднъж активирани. В същото време неизползваните кредити, могат да бъдат спрени преди да започне следващият период (ден).

Няколко вида Sticky Ad Credits Packs са на разположение, с период на действие от 1 до 250 дни. Най-големият пакет от кредити е съответно с най-голяма отстъпка. Съответните цени са както следва:

  1. 1 Sticky Ad Credit - $50.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $147.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $240.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $329.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $460.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $675.00 - 10% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1275.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $2400.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $3375.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $4200.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $8125.00 - 35% отстъпка

За да закупите Sticky Ad Credits е нужно да отидете на Manage My PTC Advertising страница, след което да кликнете върху бутонът BUY и от там да изберете Sticky Ad Credits Pack. Можете да разпределите вашите Sticky Ad Credits между вашите реклами, както сметнете за необходимо. Примерно ако си поръчате 7 Sticky Ad Credits можете да ги използвате за 7 различни реклами.

В допълнение и да бъдем по-атрактивни за хората, които искат да рекламират, чрез РТС рекламите, правим следните промени:

  1. Намаляваме цените до 10% на всички Regular Ad Credits Packs. Може да видите цените на Regular Ad Credits тук;
  2. Extended Ad кликове вече изплащат същата реферална комисионна, като Standard Ads;
  3. Extended Ad clicks вече изискват 16 Regular Ad Credits вместо 20 (20% намаление).

Благодарим Ви и Ползотворно кликане!
:clixsense:
От екипът на ClixSense
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#16 by buldan75 » Sat Feb 22, 2014 08:14

Честит Рожден Ден ClixSense - 22/02/2014
В превод от Happy Birthday ClixSense

Уважаеми потребители, преди 7 години бе стартирана програмата наречена ClixSense. Много неща са променени от 2007г до днес, като днес ще направим още една промяна в наскоро представените ви Sticky Ads.

Считано от днес, въвеждаме реферални комисионни от Sticky Ads. Всички потребители, независимо от техния статус (Free или Premium) ще получават по $0.0001 (10%) от рефералните кликове на Sticky Ads.

Не очаквахме този вид реклама да има толкова голям успех, като дава на рекламодателите повече уникални кликове, от колкото сме очаквали първоначално. Поради повечето уникални кликове и въвеждането на рефералната комисионна от тях, се налага да увеличим цената на sticky ad.

Новите цени са както следва:
  1. 1 Sticky Ad Credit - $67.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $196.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $320.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $439.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $614.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $899.00 - 11% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1,699.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $3,199.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $4,499.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $5,599.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $10,830.00 - 35% отстъпка

Промяната на цените влиза в сила от Понеделник - 24 Февруари, но рефералните комисионни ще започнат да се изплащат от днес. Ако възнамерявате да закупувате sticky ad, то сега е момента да го направите, преди да бъдат въведени новите цени на 24-ти Февруари.

Благодарим Ви
От екипа на ClixSense
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#17 by buldan75 » Fri Apr 04, 2014 13:30

Radio Loyalty е налична вече за всички държави!

За жалост плащанията са различни в зависимост от трите групи държви. Група-1 от държави попълват капчър, който се появява на всеки 30 минути и заплащането е $0.03. Държавите от Група-2 ще трябва да попълнят този 30 минутен капчър 2 пъти (общо ще трябва да случат радиото 60 минути) за да им бъде изплатено $0.01. Страните от Група-3 ще трябва да попълнят капчъра 4 пъти... 2 часа, за да получат $0.01.
Държави от Група-1: US, Canada, UK, Australia;
Държави от Група-2: Belgium, Brazil, France, Germany, Japan, Netherlands, New Zealand, Singapore, Spain
Държави от Група-3: Всички останали държави.

Изпълнението на тази оферта не се включва към Daily Checklist Bonus!
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#18 by buldan75 » Fri May 09, 2014 11:16

Представяме ви ClixAddon Browser Extension - 08/05/2014
В превод от The ClixAddon Browser Extension is Here

Имаме удоволствието да ви представим добавката за браузър, ClixAddon. ClixAddon изобщо не е дразнещ и в същото време ще показва номер в най-горната, дясна част от вашия браузър, представяйки общия брой от възможности, който ви е наличен. Надяваме се да ви хареса!

Как работи
Кликвайки върху ClixAddon бутонът ще ви бъде показан обща информация на вшия ClixSense акаунт. Това включва броят от PTC реклами, които са ви налични за гледане, както и броят от Surveys и Tasks налични за вас. Също така ви дава и един, бърз поглед на вашия акаунт статус, включително вашия баланс, минали и настоящи печалби, плюс достъп чрез едно кликване, до повечето от страниците в ClixSense. Информацията, показана в ClixAddon се обновява на всеки 20 секунди, така че не се притеснявайте ако нещо не съвпада с вашата акаунт информация в дадения момент. Броят на задачите (Tasks) се обновява на всеки 4 минути.

Избор
ClixAddon дава различен избор, който може да бъде бързо достъпен, чрез кликване на Options бутонът. Тези опция ви дава възможност да изберете настройки от какво бихте вие искали да ви бъде известявано относно (PTC рекламите, Surveys и Tasks), като се показва номер ClixAddon бутон, в информативен прозорец, който се появява в task-менюто или звук, който ви известява и който вече ви е познат от ClixSense Toolbar.

Всичко, което виждате в ClixAddon съдържа собствена информация, като е нужно просто да предвижите мишката върху желаното от вас поле и ще се появи обяснение на това, което виждате.

Browser Support
ClixAddon е наличен само за потребителите, използващи Chrome браузърът към момента. Други браузъри, като Firefox, Opera и Safari ще бъдат също разработени скоро, но ви молим да имате предвид, че изобщо не възнамеряваме да правим адона възможен за Internet Explorer, така че ви съветваме да използвате един от другите, възможни браузъри, като Chrome е най-горещо препоръчван към момента.

Chrome е първият разработен браузър не просто защото е лесно да бъдат правени допълнения към него, но и изключително защото Chrome се използва от повече от половината потребители на ClixSense. Ако все още не сте използвали Chrome ви съветваме силно да го направите. Кликнете ТУК за да изтеглите Chrome.

Toolbar
Наличният ClixSense Toolbar ще бъде постепенно заменен, така че ако към момента използвате Chrome, ви молим да деинсталирате тулбарът и да използвате само ClixAddon.


Ако имате някакви проблеми, въпроси или предложения ви молим да се свържете с нас посредством submit a helpdesk request

Приятно Кликане!
:clixsense:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#19 by buldan75 » Sun May 25, 2014 10:18

Плащанията в Понеделник, 26 Май - 24/05/2014

Уважаеми потребители,
Уведомяваме ви, че на 26 Май, Понеделник НЯМА да бъдат извършвани плащания, тъй като е почивен ден в USA. Вместо това, плащанията ще бъдат извършени във Вторник - 27 Май преди 12:00ч на обяд EST време.

Благодарим Ви за рзбирането
Jim
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#20 by buldan75 » Sun Jun 29, 2014 16:44

Дневен Checklist Екстра Бонус: ClixAddon + Активност - 27/06/2014

В превод от Daily Checklist Extra Bonus: ClixAddon + Activity

Представяме ви два, нови допълнителни бонуса към Daily Checklist Bonus, които сме сигурни, че ще ви допаднат! Те ще ви дадат реална възможност да увеличите приходите си от ежедневния бонус до 40%!

За Standard Потребителите:
Daily Checklist Bonus: 5.0%
ClixAddon Extra Bonus: 1.0%
Activity Extra Bonus: 1.0%
Maximum Possible Bonus: 7.0%

За Premium Потребителите:
Daily Checklist Bonus: 12.0%
ClixAddon Extra Bonus: 2.0%
Activity Extra Bonus: 2.0%
Maximum Possible Bonus: 16.0%

ClixAddon Extra Bonus: Изпълнете си checklist бонусът и стартирайте ClixAddon поне за 1 час в даден ден за да спечелите този допълнителен бонус. Важно: Известията за Survey трябва да бъдат разрешени (enabled) в настройките на самия Addon.

Activity Extra Bonus: Изпълнявайки checklist-ът в три последователни дни, ще имате възможност да се възползвате от допълнителен бонус на третия ден, за печалбите в този, конкретен ден, както и за всеки следващ ден, в който си изпълните checklist-ът последователно. Ако пропуснете да си изпълните checklist бонусът за конкретен ден, то бонусът ще бъде рестартиран.

Повишихме и изискването за кликнати дневни PTC реклами. Изискването бе повишено от 2 на 6, което означава че ще трябва да гледате най-малко 6 PTC реклами, независимо от кой вид, за да изпълните дневния си checklist бонус от тук нататък.

Кликнете тук за да видите пълното обновление на FAQ: Какво представлява Дневния Checklist Бонус?

Желаем ви ползотворно кликане!
:clixsense:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904
Locked
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 01:14:38 PST