Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianTasks/Offer/Survey
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasks/Offer/Survey

#3501 by ratih_sst » Sun Apr 26, 2015 05:52

dukuntekno wrote: sejak sistem berubah, level dan badge kadang hilang, terus udah gitu tau-tau ada banyak notifikasi dan email masuk "ngucapin selamat telah naik level" (kadang mesti nunggu lebih dari 1 hari buat balik lagi).
suDaH beRuBah tOh, panTeS SajA rATih nDAk tau. Tapi sETElah ditANya, diA MinTA no tELPon, apA bENar bEGitu UnTUk nAiKin leVEl hARus kASi noMoR tELPon?
ratih_sst
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
424
Member Since2 Oct 2012
Last Visit15 Sep 2017
Likes Given230
Likes Received169/108
Earned$160.16

#3502 by yatsa » Sun Apr 26, 2015 13:30

semangatttttttttttttt :D :D
yatsa
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
10
Member Since5 May 2014
Last Visit30 Nov 2016
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$0.00
Earned$71.01
Referrals0
Tasks128
Offers84

#3503 by ikysky » Mon Apr 27, 2015 00:35

ratih_sst wrote:
dukuntekno wrote: sejak sistem berubah, level dan badge kadang hilang, terus udah gitu tau-tau ada banyak notifikasi dan email masuk "ngucapin selamat telah naik level" (kadang mesti nunggu lebih dari 1 hari buat balik lagi).
suDaH beRuBah tOh, panTeS SajA rATih nDAk tau. Tapi sETElah ditANya, diA MinTA no tELPon, apA bENar bEGitu UnTUk nAiKin leVEl hARus kASi noMoR tELPon?

waaaakkk emank nanyanya ke siapa ampe diminta no telp? soalnya kagak ada ceritanya naek level harus ngasih no telp. kalo udah lama nggak ikut, mungkin harus mulai lagi dari awal, untuk nentuin level ama badgenya. kalau mau jelasnya lebih baek baca aja blognya disana lebih jelas.
blognya dapat diakses melalui lembar task kerja kita,di deretan menu bagian sebelah kanan, ada tuh menu blog.
semoga infonya berguna yah :D
ikysky
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
728
Member Since16 Apr 2011
Last Visit16 Apr 2017
Likes Given184
Likes Received282/165
Earned$2,142.38
Referrals0
Tasks23,776
Offers162

#3504 by PeppermaN » Mon Apr 27, 2015 05:39

ratih_sst wrote: Tapi sETElah ditANya, diA MinTA no tELPon, .....

ikysky wrote: waaaakkk emank nanyanya ke siapa ampe diminta no telp?

ngga nanya ke ane loh... :lol:
PeppermaN
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372
Referrals0
Tasks62,007
Offers777

#3505 by yadidoel » Mon Apr 27, 2015 11:33

You have done the maximum amount of work on this job.
Localization of objects in images (level 2)
Work mode 100% accuracy 6 tasks completed $0.06 per task



mudah-mudahan sering nemuin task yang kayak gini :D
yadidoel
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
186
Member Since14 Dec 2011
Last Visit23 May 2018
Likes Given167
Likes Received233/77
Referrals0
Tasks15,027
Offers79

#3506 by ratih_sst » Mon Apr 27, 2015 12:45

aAD sLh sATu tEAm di tAsk minTA n0Mor saMPai nGASi taSk yANg isinYA bi0Data gT, tP gAK etiS kL ratiH sEbut naMANya. hHMm MUnGKin inisiAL aJe yE "M"
ratih_sst
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
424
Member Since2 Oct 2012
Last Visit15 Sep 2017
Likes Given230
Likes Received169/108
Earned$160.16

#3507 by dukuntekno » Mon Apr 27, 2015 13:29

ratih_sst wrote: aAD sLh sATu tEAm di tAsk minTA n0Mor saMPai nGASi taSk yANg isinYA bi0Data gT, tP gAK etiS kL ratiH sEbut naMANya. hHMm MUnGKin inisiAL aJe yE "M"
coba login dashboard dulu, cek apa akunnya masih nyambung ke yang lama (ada Job History, channel yang terdaftar dll) atau malah akun baru (gara-gara isu login FB). hubungi CF langsung aja kalau memang ada masalah (paling diminta username dan email).

btw, bagi no hp dong /plak
dukuntekno
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received852/569
Referrals2
Offers103

#3508 by Andi78 » Mon Apr 27, 2015 20:44

dukuntekno wrote:
ratih_sst wrote: aAD sLh sATu tEAm di tAsk minTA n0Mor saMPai nGASi taSk.......
coba login dashboard dulu,......

btw, bagi no hp dong /plak

ehm...ehm...boleh juga ya gan Mod NoPe nya.. 8-) #jduk..plak...gubrak :lol:
Andi78
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
196
Member Since26 Jan 2015
Last Visit11 Mar 2018
Likes Given41
Likes Received53/42
Referrals0
Tasks327
Offers180

#3509 by enynarwiyah » Mon Apr 27, 2015 21:46

You did not complete our task We detected that you did not complete the work for unit 710029941. This is the 10th time this happened. You will be blocked from doing work for us after 10 units uncompleted. This happens if you have submitted the work in CrowdFlower by checking the "Check when complete" checkbox WITHOUT completing the work in the test interface. Always make sure to click the blue submit button at the end of the test, otherwise we will prevent you from completing more of our tasks. Note: Being rejected, flagged or blocked in Rainforest will never affect your standing or score with CrowdFlower. We never report this information back to them, we only use it internally. Rainforest / we-pay-you-fast team...................ini maksud nya apa ya master.....ndak mudeng aku.
enynarwiyah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
3
Member Since12 Mar 2015
Last Visit20 Jun 2015
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$31.14
Referrals0
Tasks386
Offers21

#3510 by beo73 » Mon Apr 27, 2015 22:07

test a web lvl 1 msh bnyak tuh, ayo rebutan
beo73
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
403
Member Since18 Feb 2015
Last Visit10 Apr 2019
Likes Given323
Likes Received301/143
Balance$0.00
Earned$927.42
Referrals0
Tasks10,554
Offers372

#3511 by ikysky » Mon Apr 27, 2015 22:29

beo73 wrote: test a web lvl 1 msh bnyak tuh, ayo rebutan

Byk t@pi gini : Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.
ikysky
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
728
Member Since16 Apr 2011
Last Visit16 Apr 2017
Likes Given184
Likes Received282/165
Earned$2,142.38
Referrals0
Tasks23,776
Offers162

#3512 by beo73 » Tue Apr 28, 2015 07:48

ikysky wrote:
beo73 wrote: test a web lvl 1 msh bnyak tuh, ayo rebutan

Byk t@pi gini : Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.

:D sy jg dpt pesan yg sama sis. kalah cepat, internet lemot
hari ini cuma dpt anggur 1 biji
beo73
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
403
Member Since18 Feb 2015
Last Visit10 Apr 2019
Likes Given323
Likes Received301/143
Balance$0.00
Earned$927.42
Referrals0
Tasks10,554
Offers372

#3513 by eposs » Tue Apr 28, 2015 11:02

enynarwiyah wrote: You did not complete our task We detected that you did not complete the work for unit 710029941. This is the 10th time this happened. You will be blocked from doing work for us after 10 units uncompleted. This happens if you have submitted the work in CrowdFlower by checking the "Check when complete" checkbox WITHOUT completing the work in the test interface. Always make sure to click the blue submit button at the end of the test, otherwise we will prevent you from completing more of our tasks. Note: Being rejected, flagged or blocked in Rainforest will never affect your standing or score with CrowdFlower. We never report this information back to them, we only use it internally. Rainforest / we-pay-you-fast team...................ini maksud nya apa ya master.....ndak mudeng aku.

klo menurut sepengetahuan ak, ini karena km bbrp kali klik tombol "Check when complete" padahal km bllm selesaiin tasknya. jd di blocked. saran jgn gt karena klo di block ya ga bs ngerjain task lg. no task no money :)

Kecuali kl km ga merasaa begitu, ya kirim ticket aja. mnt di review :)
eposs
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
28
Member Since18 Jan 2015
Last Visit1 May 2018
Likes Given50
Likes Received2/1
Tasks21,360
Offers149

#3514 by ratih_sst » Tue Apr 28, 2015 11:07

dukuntekno wrote:
coba login dashboard dulu, cek apa akunnya masih nyambung ke yang lama (ada Job History, channel yang terdaftar dll) atau malah akun baru (gara-gara isu login FB). hubungi CF langsung aja kalau memang ada masalah (paling diminta username dan email).

btw, bagi no hp dong /plak

iyA iYA, loGin uDAh paKE FB trus kALo tAnPa FB gAk biSA. TRus uDah kiRiM suPPort tiKEt tP di jWb saMa M miNTa n0Pe gT dH, jD mALes bALesnya. eH mALah adA suRAt kE EMail dIA bilANg tEtEp dR uLAng ALias n0 leVel. oiA, MinTa bANtUan dUNk kALo LAporin suRVey yAng gaKK mASuk 1 doLLar nYa kMn yA? di HisT0ry gAk mUNcuL, paDAhAl dAh sUKsEs CINT n comPLEte. cUMa pY bUKti iNi ajA
Last edited by ratih_sst » Tue Apr 28, 2015 11:10 » edited 1 time in total
ratih_sst
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
424
Member Since2 Oct 2012
Last Visit15 Sep 2017
Likes Given230
Likes Received169/108
Earned$160.16

#3515 by solidcash » Tue Apr 28, 2015 11:57

lama gak buka akun ternyata sekarang task nya dikit amit ditunggu2 gak nonggol2,,............. :o :o
solidcash
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
15
Member Since10 Apr 2014
Last Visit29 Apr 2015
Likes Given4
Likes Received22/8
Earned$0.00
Tasks1,540
Offers26

#3516 by proom88 » Tue Apr 28, 2015 22:21




buat para sesepuh, apa benar nih level sy naik langsung ke level 3 padahal msh di level 1
sekarang ada task level 1, 2, dan 3
Last edited by proom88 » Tue Apr 28, 2015 22:36 » edited 1 time in total
proom88
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
64
Member Since2 Apr 2015
Last Visit30 Jul 2017
Likes Given92
Likes Received33/18
Balance$0.00
Earned$274.82
Referrals0
Tasks4,093
Offers126

#3517 by lalagembul » Tue Apr 28, 2015 23:13

patrum88 wrote: buat para sesepuh, apa benar nih level sy naik langsung ke level 3 padahal msh di level 1
sekarang ada task level 1, 2, dan 3
Yoi. Level 3 kan syaratnya >85%. Selamat ya :thumbup:
lalagembul
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,127
Member Since29 Sep 2014
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given2,035
Likes Received2,124/808
Earned$3,563.77

#3518 by m4clixs » Tue Apr 28, 2015 23:36

sis lala, sy lvl 0 sdh bbrp hr ini msh blm dpt task. tiap hari selalu kosong
m4clixs
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
9
Member Since14 Feb 2015
Last Visit20 Dec 2016
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$0.00
Earned$25.41
Referrals0

#3519 by lalagembul » Tue Apr 28, 2015 23:41

m4clixs wrote: sis lala, sy lvl 0 sdh bbrp hr ini msh blm dpt task. tiap hari selalu kosong
Sabar aja ya. Emang gak tentu kapan datangnya. Coba aja longok page survey kali aja ada yang nyangkut sementara task lagi kosong.
lalagembul
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,127
Member Since29 Sep 2014
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given2,035
Likes Received2,124/808
Earned$3,563.77

#3520 by lalagembul » Wed Apr 29, 2015 02:32

Task Level 0

Juh Wa Song Nam Ma Juh Help us gather dates from articles
lalagembul
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,127
Member Since29 Sep 2014
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given2,035
Likes Received2,124/808
Earned$3,563.77
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: May 24, 2019 21:44:35 EST