Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianTasks/Offer/Survey
Topic Rating:

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasks/Offer/Survey

#6901 by diat_now » Fri Dec 01, 2017 13:01

sekali-kalinya dapet survey, sehari 3 kali , duit nya malah dikurangi/di ambil balik, jadi minus dah :( :(
diat_now
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
4
Member Since6 Oct 2012
Last Visit1 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$3.17
Earned$182.21
Referrals0
Tasks1,880
Offers106

#6902 by skaila » Fri Dec 01, 2017 19:50

dari YourSurveys $0.80 kmren sore, tumben2an ngga pake "please note... under review and may be take up to 30 days or more to credits.."

udah seneng bs buat dcb, eh ternyata tetep aja bayarannya ngga langsung masuk, ditunggu sampe malem tetep ngga masuk, sampe tanggal di layar laptop udah ganti tetep ngga masuk, akhirnya kirim tiket deh, dan alhamdulillah dlm wktu 2 jam tiket langsung dibalas sama admin Joao disertai bayaran survey :$

Thanks to admin Joao ~ langsung ta kasih bintang 5 deh :D
skaila
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
318
Member Since9 May 2017
Last VisitYesterday
Likes Given573
Likes Received237/118
Offers195

#6903 by A_R_M_Y » Fri Dec 01, 2017 21:01

skaila wrote: dari YourSurveys $0.80 kmren sore, tumben2an ngga pake "please note... under review and may be take up to 30 days or more to credits.."

udah seneng bs buat dcb, eh ternyata tetep aja bayarannya ngga langsung masuk, ditunggu sampe malem tetep ngga masuk, sampe tanggal di layar laptop udah ganti tetep ngga masuk, akhirnya kirim tiket deh, dan alhamdulillah dlm wktu 2 jam tiket langsung dibalas sama admin Joao disertai bayaran survey :$

Thanks to admin Joao ~ langsung ta kasih bintang 5 deh :D

wah boleh juga itu sarannya, makasih miss skaila :)
A_R_M_Y
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
244
Member Since2 Sep 2015
Last VisitYesterday
Likes Given117
Likes Received95/61
Balance$1.01
Earned$490.89
Referrals0
Tasks8,424
Offers259

#6904 by durma » Sat Dec 02, 2017 07:25

uyeee dapat task akhirnya,,,,
durma
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since3 Nov 2016
Last Visit9 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$4.59
Earned$5.28
Referrals0
Tasks13
Offers8

#6905 by vand4lish » Sat Dec 02, 2017 22:34

banyak task tapi expeled semua :D
vand4lish
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
322
Member Since12 Mar 2015
Last VisitYesterday
Likes Given174
Likes Received114/68
Referrals1
Tasks5,939
Offers103

#6906 by skaila » Sun Dec 03, 2017 03:15

16 menit $1.33, Alhamdulillah.. :)

Thanks Elicit Research :)
skaila
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
318
Member Since9 May 2017
Last VisitYesterday
Likes Given573
Likes Received237/118
Offers195

#6907 by skaila » Sun Dec 03, 2017 03:24

A_R_M_Y wrote: wah boleh juga itu sarannya, makasih miss skaila :)
hehe.. soalnya sayang ka, udah ngisi sampe selesai eh bayaran ngga masuk jadi kirim tiket deh :mrgreen:
skaila
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
318
Member Since9 May 2017
Last VisitYesterday
Likes Given573
Likes Received237/118
Offers195

#6908 by vand4lish » Sun Dec 03, 2017 08:58

skaila wrote: 16 menit $1.33, Alhamdulillah.. :)

Thanks Elicit Research :)

masa Ka, ak barusan ga sampai 5 menit itu,,,huahauahhua...16 menit lamanyoo :mrgreen:
vand4lish
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
322
Member Since12 Mar 2015
Last VisitYesterday
Likes Given174
Likes Received114/68
Referrals1
Tasks5,939
Offers103

#6909 by gitter » Sun Dec 03, 2017 13:21



ane jg baru 1 berhasil dalam sminggu gan.. thank to ClixSense & Samplicio.us.
gitter
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
101
Member Since27 Feb 2016
Last VisitYesterday
Likes Given38
Likes Received30/23

#6910 by skaila » Sun Dec 03, 2017 15:22

vand4lish wrote: masa Ka, ak barusan ga sampai 5 menit itu,,,huahauahhua...16 menit lamanyoo :mrgreen:
mungkin karena koneksi ka, dan juga saya ngerjainnya sambil ngetask :P jadi selesai jawab 1 pertanyaan survey, saya balik dulu ke page task buat jawab 1 soal juga, baru lanjut jawab pertanyaan survey, terus balik lagi ke task, begitu seterusnya smpe surveynya beres :mrgreen:
skaila
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
318
Member Since9 May 2017
Last VisitYesterday
Likes Given573
Likes Received237/118
Offers195

#6911 by skaila » Sun Dec 03, 2017 15:24

-----------maaf koneksi ngga stabil jadi double post deh---------
Last edited by skaila » Sun Dec 03, 2017 15:26 » edited 1 time in total
skaila
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
318
Member Since9 May 2017
Last VisitYesterday
Likes Given573
Likes Received237/118
Offers195

#6912 by me7 » Sun Dec 03, 2017 21:38

Sukses untuk semuanya :thumbup:
me7
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
290
Member Since29 Oct 2016
Last Visit3 Dec 2017
Likes Given34
Likes Received61/54
Balance$10.92
Earned$53.01
Referrals0
Tasks397
Offers70

#6913 by gitter » Mon Dec 04, 2017 10:55



Bersukur nyantol sukses 1 dari 5 survey. thanks ClixSense.
gitter
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
101
Member Since27 Feb 2016
Last VisitYesterday
Likes Given38
Likes Received30/23

#6914 by mirza23coy » Mon Dec 04, 2017 15:22

alhamdulilah, dari sekitar 10 an survey,,,tembus 2. lumayan buat menuhin DCB hari ini :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mirza23coy
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
267
Member Since30 May 2012
Last VisitYesterday
Likes Given155
Likes Received46/34
Balance$50.39
Tasks2,322
Offers232

#6915 by iPhonex » Tue Dec 05, 2017 06:20

cara ngisi survey gimana sih gan? kok saya gagal terus dari dftar sampai hari ini belum pernah sukses sngisi survey sampai selesai, pasti ditengah2 dinyatakan tidak berkualifikasi :( :(
iPhonex
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
5
Member Since15 Nov 2017
Last Visit10 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received3/3
Balance$7.49
Earned$7.49
Referrals0
Tasks0
Offers8

#6916 by gitter » Wed Dec 06, 2017 15:00



Lumayan sehari suksess dua survei. Thanks Clixsense & YourSurvey..
gitter
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
101
Member Since27 Feb 2016
Last VisitYesterday
Likes Given38
Likes Received30/23

#6917 by deddymp3 » Thu Dec 07, 2017 11:00



Akhirnya berhasil untuk pertama kali cuma ngisi survey tanpa ngerjain task 3 hari berturut2...
Thanks :clixsense:
deddymp3
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
61
Member Since5 Apr 2015
Last Visit7 Dec 2017
Likes Given5
Likes Received16/11
Tasks195
Offers397

#6918 by alexyon » Thu Dec 07, 2017 18:04

7 survey yang tidak instan pembayaran hari ini cair :clap: :clap: :clap:

361,300,745 07 Dec 2017 17:54 EST Credit Offer Conversion #68820150 Complete - $0.8700
361,300,140 07 Dec 2017 17:46 EST Credit Offer Conversion #68819555 Complete - $0.2700
361,300,127 07 Dec 2017 17:46 EST Credit Offer Conversion #68819542 Complete - $1.1300
361,295,617 07 Dec 2017 17:28 EST Credit Offer Conversion #68816866 Complete - $0.2000
361,294,652 07 Dec 2017 17:22 EST Credit Offer Conversion #68815918 Complete - $0.1000
361,290,251 07 Dec 2017 17:10 EST Credit Offer Conversion #68813685 Complete - $0.1300
361,286,146 07 Dec 2017 16:58 EST Credit Offer Conversion #68811572 Complete - $0.4000

tadinya sudah tidak terlalu berharap tapi memang :clixsense: mantappp
Thanks :clixsense: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
alexyon
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
462
Member Since9 Mar 2011
Last VisitToday
Likes Given168
Likes Received279/145
Earned$407.91
Offers370

#6919 by rfaugust » Thu Dec 07, 2017 18:28

Udah sebulan lebih dispute 2 flag tapi ga di cabut2 tuh flag .. gabisa nyari receh lah klo gini :cry:
rfaugust
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
34
Member Since8 Mar 2017
Last Visit8 Dec 2017
Likes Given6
Likes Received19/9
Earned$210.91
Tasks4,045
Offers35

#6920 by gelas212 » Thu Dec 07, 2017 21:17

Quote:carol523
2017-12-07 04:24:54
Hello,

Thank you for your reply, The IP pinged on this day 2017-12-01 05:14:50 placed the block, with that login using Three Indonesia.

I have unblocked you at this time. You may want to refrain from using this provider to prevent any future issues pertaining to this on your account.

Have a great day!

Kind Regards,

Hati2 yg pakai internet tri, rawan kena banned dari your survey.
Setelah dijelasin baik2 untungnya CS your survey ngerti dan mau lepasin bannednya :thumbup:
gelas212
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
22
Member Since23 Aug 2016
Last VisitYesterday
Likes Given4
Likes Received9/5
Referrals73
Tasks1,810
Offers89
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Dec 12, 2017 01:42:02 EST