Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianУспеваемост на ClixSense задачите Нови Бонуси
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Успеваемост на ClixSense задачите Нови Бонуси

Locked

#1 by buldan75 » Sun Apr 08, 2012 13:40

В превод от ClixSense Tasks Success and New Bonuses 08 Април 2012

$5 Бонус
За да отбележим успехът на CrowdFlower Задачите (Tasks) в ClixSense, ние ви представяме специалния $5 бонус, който ще ви бъде изплатен моментално в баланса на вашия акаунт, всеки път когато достигнете $50 от изпълнени задачи.

Това означава, че всеки път когато изработите $50 от изпълнение на задачи, то ще получите $5 допълнителен бонус. Когато заработите $100, вие реално ще сте спечелили още $10 от специалния бонус, при заработени $150 този бонус съответно ще е $15 и т.н...

Този бонус е "retroactive", което означава че ако вече сте заработили $50 или повече от изпълнение на задачи, то този бонус ще ви бъде начислен, но при следващото изпълнение на дадена задача. Ако вече сте заработили повече от $100, то ще е необходимо да изпълните още 2 задачи и т.н...

$50 Седмичен Конкурс
Представяме ви още един бонус. Този потребител, който заработи най-много задачи за седмицата ще получи бонус от $50. Това е седмичен конкурс, който ще е в сила от Понеделник до Неделя. Победителят ще бъде съобщаван в Неделя, полунощ EST (New York time) всяка седмица, точно на време за да се възползва от деня за теглене на парите.

Правилата са прости. Изпълнете колкото е възможно повече задачи за дадената седмица, но ще можете да получите този бонус веднъж на всеки 10 седмици. В случай на равенство, бонусът ще бъде отсъден на потребителя, който пръв е завършил последната задача.

Успех
За това време са изпълнени малко повече от 505,000 задачи, като общата сума която е изплатена до сега от задачите е на стойност $48,000. И всичко това е постигнато само за 10 седмици! Много скоро ще достигнем и следващата цел от 1 милион. :clap:

Това може само до доведе до нещо по-добро, като отваряне на CrowdFlower и привличането на нови компании в изпълнение на техните услуги. Знаете ли че те са отличени от много известни клиенти, включително Microsoft, eBay, Buy.com, at&t и много други? Всъщност това са компаниите, за които вие реално работите.

Зала на Славата
В долната част на страницата със задачите ще намерите списък на потребителите, които са изпълнили най-много задачи за последните 24 часа, 7 дни, 30 дни, както и за целия период от време.
Моля, посетете Tasks страницата и хвърлете един бърз поглед. Мислите ли, че можете да ги победите? Определено желаем да ви видим в този списък.

Нова Система за Поддръжка
CrowdFlower наскоро стартира нов система за поддръжка (new support system), която трябва да използвате винаги, когато имате някакъв случай, свързан със задачите. Въпреки голямото ни желание да ви помогнем, ние нямаме техническата възможност да го извършим за повечето от случаите, тъй като нямаме достъп до платформата на CrowdFlower.

Така че ако имате някакви затруднения, които се отнасят за изпълнението на задачите, ви молим да се обръщате директно към CrowdFlower, като кликнете на менюто Help или на линка Get Support. Ще намерите това меню в горния, десен край на страницата със задачата, което също ще ви предостави достъп до Contributor ID и Job ID, които ще трябва да включите към вашето запитване - това ще ви гарантира по-бърз отговор.

Този Get Support линк ще ви отведе до форумът на CrowdFlower. Когато посетите въпросния форум за пръв път ще трябва да се регистрирате за да ви бъде предоставен CrowdFlower акаунт. За всяко следващо посещение ще трябва да се логвате във форума им ако искате да прочетете/напишете мнение.

----

Много е важно да приемете отговорно задачите и да дадете възможно най-доброто от вас. Ако CrowdFlower ни каже, че вашето качество на работа е много ниско, то това може да доведе до блокиране на достъпът ви до изпълнение на задачите или да не бъдете удостоявани с никакви бонуси.

Продължавайте да поддържате добрата работа!
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit17 Oct 2023
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 20:47:10 PST