Please wait...
HomeForumInternationalTurkishClixsense Değişiklikleri (8 Mayıs 2012)
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Clixsense Değişiklikleri (8 Mayıs 2012)

Locked

#1 by moneymakingways » Wed May 09, 2012 14:45

Gene güzel haberler verilmiş..

Kısaca;

Paypal çekimlerinde alınan 0.25 dolar sabit kesinti kaldırılmış. Artık sadece %2 'lik kesinti geçerli olacak Paypal çekimleri için. Yani bir nevi, üyelerini Paypal ile çekim yapmaları için teşvik etmeye çalışıyorlar.. Ayrıca kesintilerin tamamını görebileceğiniz yeri hatırlatmışlar;
ClixSense Help Center

2. güzel haber de, Clixsense reklamını yaparken kullanabileceğiniz 2 adet tanıtıcı video eklenmiş. Bunlardan 1 tanesi, Clixsense kazanç methodlarına, diğeri de Clixsense reklam etkinliğine vurgu yapan videolarmış. Ayrıca bu ayın ilerleyen zamanlarında çıkmak üzere, 3. bir video için, bir medya şirketiyle çalışmalarını sürdürüyorlarmış.

Ekranınızın sol alt köşesinde "About Us > Videos" kısmından veya direkt buradan videoları görebilirsiniz;
About: Videos - ClixSense

Bildiğiniz gibi reklam yaparken belli sayfalara kullanıcıları yönlendirebiliyoruz.. Videoların olduğu sayfa için de (üst kısımda zincire benzeyen işarete tıklayarak ref linkimizi öğreniyoruz) bize özel ref linkimizle reklam yapabiliyoruz. Böylece, ref linkimize tıklayan potansiyel reflerimizin, Clixsense tanıtımının yapıldığı videolara erişmesini sağlamış oluyoruz..

Son olarak, kullanıcıların kendi site veya bloglarında bu tanıtıcı videoları kullanabileceğini söylemişler. Kullanıcıların Youtube Clixsense kanalını ziyaret ederek, istenilen videoyu seçip "embed" ve "share" yardımıyla, site/blog vs. için gerekli html kodlarını alabilecekleri belirtilmiş.

Clixsense Youtube Kanalı da burada;
http://www.youtube.com/clixsenseinc

Evet; yukarda yazanlar haricinde kayda değer birşey yok. Özellikle reklam yapan ama teknik bilgisi yeterli olmayan kullanıcılar için video seçeneğiyle tanıtım güzel bir ekleme olmuş.. Paypal konusundaki değişiklik de iyi olmuş ama ilerleyen zamanlarda buna benzer başka (iyi veya kötü) değişiklikler illa ki olacaktır..

İlgilenen arkadaşlar için konun orjinal linki burada;
NEW Promotional Videos and Lower Paypal Fees | ClixSense Forum

EK:

Daha önce haberi verilen 3. vidyo da yayınlanmış arkadaşlar.

Vidyo linki burda;
About: Videos - ClixSense

veya

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mKfAVOER78Y#!

Haber de burada;
New Promotional Video | ClixSense Forum
Last edited by moneymakingways » Sun Jun 17, 2012 13:55 » edited 1 time in total
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 4, 2024 03:32:12 PST