Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaPravila Foruma
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Pravila Foruma

Locked

#1 by simasrbija » Sat Oct 01, 2016 10:33

Smatram da je ova tema neophodna posto mnogi clanovi ni ne znaju pravila foruma a smatram da bi to olaksalo i nama i modu.

Imam slobodnog vremena pa sam preveo sva pravila:

1.Clanovi ne smeju da omalovazavaju niti da vredjaju jedni druge.

2.Spam, dupli postovi, (dva posta jedan ispod drugog jednog clana) reklamiranje, deljenje podataka (email, licni podatci) su zabranjeni.

3.Clanovi treba da imaju u vidu da je ovo forum koji prati veci broj ljudi.Zabranjeno je deljenje laznih informacija, pretece poruke, vredjanje, mrznja izrazena prema nekom clanu, seksualno uznemiravanje, trazenje na uvid tudjih licnih informacija, bilo kakva vrsta propagandnog materijala i svih drugih radnji koje nisu u skladu sa internacionalnim zakonima.

4.Zabranjeno je kopiranje sadrzaja koje ne posedujete osim ukoliko kopija sadrzaja nije vasa.Takodje je dozvoljeno da postavite kopirani sadrzaj ukoliko ste dobili dozvolu od vlasnika sadrzaja.

5.Svaki post mora biti na svom mestu.Pre postovanje odredjene poruke procitajte opis topika, kako ne biste postovali poruke u pogresnom topiku.

6.Koristite razumljive i jednostavne simbole pri dopisivanju.Ne koristite znakove koji nisu razumljivi (#,^,&).Takodje svaki post i topik ne bi smeo da sadrzi znak uzvika.

7.Clanovi moraju pravilno praviti nove topike.

Losi primeri: "Hitno pomoc!!!" "Sta da radim!!!" "Ne mogu da otvorim taskkkk"
Dobri primeri: "Imam problem" "Kako da posaljem tiket CS-u"

8.Moderatori zadržavaju pravo da uklone sporan sadržaj, u razumnom vremenskom roku, ukoliko utvrde da je uklanjanje neophodno.

9.Napominjemo da se vase poruke automatski stavljaju moderatoru na proveru i da ce biti odobrene u skladu sa ovim pravilima. Utvrđivanje onoga što se smatra kao nepristojan, vulgaran nacin izrazavanja, spam tumaci moderator ne clanovi.

10.Poruke izražavaju stavove autora, a ne nužno i stavove CS-a ili njegovog osoblja. Svako ko smatra da je objavljena poruka za osudu ohrabren je da javi osoblju CS-a.

11.Imajte na umu da je nemoguće da moderator potvrdi ispravnost postova.CS ne prati aktivno objavljene poruke i nije odgovoran za njihov sadržaj. Mi ne garantujemo tačnost, potpunost ili korisnost bilo koje informacije.

12.Iskoriscavanje sistema ocenjivanja (lajkovi/thanks) nece biti tolerisano.Traziti od nekog da vam lajkuje post ili topik je kaznjivo i zabranjeno zbog dejstva ubedivanja.

13.Svaka vrsta religioznih ili politickih rasprava je strogo zabranjena.Iako CS ceni tudja verovanja i vrednosti (politicke, moralne) diskusije o njima nisu dozvoljene iz razloga sto je CS kompanija u kojoj rade ljudi iz veoma razlicitih sredina i koji mogu deliti razlicite stavove.Na ovaj nacin se izbegava vredjanje necijih ubednjenja, direktno ili indirektno.
Last edited by simasrbija » Sat Oct 01, 2016 10:47 » edited 2 times in total
simasrbija
Posts296
Member Since6 May 2016
Last Visit28 May 2017
Likes Given355
Likes Received592/271

#2 by incomehomejob » Sat Oct 01, 2016 11:00

Hvala simasrbija puno!!! :D

Razmisljala sam da ovo 'lepim' ranije, ali sam bila misljenja da svako kada udje u 'neciju kucu' bar pokaze dozu elementarne pristojnosti i vaspitanja i procita Pravila te kuce.
I da je to svacija odgovornost.

Ono sto jesam previdela je, da postoji jedan deo clanova koji ne govore dobro engleski.
Zbog toga je ova tvoja odluka da ovo uradis sjajna i hvala jos jednom! ;)

Lepim ovo i zakljucavam.


Dodatno najiskrenije hvala na odvojenom tvom licnom vremenu da ovo uradis!!! :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 01:41:24 PST