Please wait...
HomeForumInternationalMalayBerapa tahun kah anda dengan clixsense?
Topic Rating:

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Berapa tahun kah anda dengan clixsense?

Locked

Berapa tahun kah anda dengan clixsense?

Poll ended Wed May 17, 2017 12:12  »  Voted by 131 members  »  Single-choice
77
59%
26
20%
10
8%
4
3%
3
2%
11
8%

#41 by zuhaimi76 » Sun Feb 05, 2017 17:34

saya baru lagi masih belajar...minta tunjuk ajar..yer.. :D :D :D
zuhaimi76
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since16 Jan 2017
Last Visit15 Mar 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$0.81
Referrals0
Tasks0
Offers1

#42 by geniusneuro » Sat Feb 11, 2017 02:06

2-3 tahun... malas2 bukak dah skrg
geniusneuro
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
334
Member Since22 May 2014
Last VisitYesterday
Likes Given397
Likes Received168/113
Earned$375.77
Tasks4,556
Offers207

#43 by tupaikaran » Fri Feb 17, 2017 12:07

saya daftar dec 2009..

dulu-dulu takde survey dan tasks semua.. bergantung pada klik iklan saja. memang jenuh sikit la. payment pun depa akan hantar cheque, tapi lepas kumpul usd10+ baru blh cashout. memang jenuh! iklan pun tak da banyak mana pun.. klik juga lah sampai $4 dan fedap, berenti. lagipun takde referals semua so sangat-sangat slow. dari tahun ke tahun saya login kadang2 ja.

2-3 tahun lepas aktif balik, login tengok wah dah ada paypal.. ada tasks.. ada surveys.. rancak balik.. cuma income sebelum ni dikira lebur sebab akaun tak aktif :( tapi takpe, dah boleh kumpul balik dan dapat gak le cashout 4-5 kali dah..

cuma.. skarang ni paypal tak boleh plak.. i iz shedih
tupaikaran
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since12 Dec 2009
Last Visit26 Feb 2017
Likes Given0
Likes Received0
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 25, 2017 04:05:37 EST