Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianSKRILL
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
SKRILL

#181 by Ncup » Mon Jul 10, 2017 08:26


Setelah berkali-kali,, akhirnya diterima juga nih verifikasi nya...
Ncup
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
379
Member Since25 Jan 2016
Last Visit6 Jul 2019
Likes Given561
Likes Received683/227
Earned$5,565.84
Referrals0
Tasks102,868
Offers230

#182 by ayudakolah » Fri Jul 14, 2017 21:18

solved
Last edited by ayudakolah » Fri Jul 14, 2017 21:51 » edited 1 time in total
ayudakolah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
282
Member Since8 Dec 2016
Last Visit16 Jul 2019
Likes Given440
Likes Received198/93
Balance$0.12
Earned$1,834.54
Referrals0
Tasks29,195
Offers456

#183 by Ncup » Sat Jul 15, 2017 03:09

ayudakolah wrote: solved

Sekalinya muncul tiba" solved aja, :roll:,, apanya yg solved sih mbak? suka sekadang" ini mah... :lol:
Ncup
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
379
Member Since25 Jan 2016
Last Visit6 Jul 2019
Likes Given561
Likes Received683/227
Earned$5,565.84
Referrals0
Tasks102,868
Offers230

#184 by aye171 » Sat Jul 15, 2017 04:13

paypro lagi gangguan apa ya?? :(
dari pagi ngirim dari skrill ke paypro ga bisa.
ketranganya gini gan (cancelled because the mobile operator has rejected the transaction.)
mohon pencerahanya suhuuu, thanks
aye171
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
9
Member Since3 May 2017
Last Visit26 Nov 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$2.12
Earned$1,027.43
Referrals0
Tasks14,214
Offers86

#185 by ayudakolah » Sat Jul 15, 2017 08:38

Ncup wrote:
Sekalinya muncul tiba" solved aja, :roll:,, apanya yg solved sih mbak? suka sekadang" ini mah... :lol:
tadi nanya tentang exchanger tapi dah selesai :D

@aye171
tadi pagi sempat nyoba 2 kali dan 22nya gagal. Katanya no tidak terdaftar, silahkan cek ulang. Kabarnya emang kalo pake paypro kadang2 sering ada masalah2 gitu
Last edited by ayudakolah » Sat Jul 15, 2017 08:41 » edited 1 time in total
ayudakolah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
282
Member Since8 Dec 2016
Last Visit16 Jul 2019
Likes Given440
Likes Received198/93
Balance$0.12
Earned$1,834.54
Referrals0
Tasks29,195
Offers456

#186 by nitadevi » Sat Jul 15, 2017 12:47

ayudakolah wrote:
Ncup wrote:
Sekalinya muncul tiba" solved aja, :roll:,, apanya yg solved sih mbak? suka sekadang" ini mah... :lol:
tadi nanya tentang exchanger tapi dah selesai :D

@aye171
tadi pagi sempat nyoba 2 kali dan 22nya gagal. Katanya no tidak terdaftar, silahkan cek ulang. Kabarnya emang kalo pake paypro kadang2 sering ada masalah2 gitu

Jadinya pakai exchanger apa mb?
nitadevi
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
231
Member Since17 Jan 2017
Last VisitYesterday
Likes Given61
Likes Received44/38
Tasks2,604
Offers294

#187 by ayudakolah » Sat Jul 15, 2017 13:36

nitadevi wrote:
Jadinya pakai exchanger apa mb?
emoney. Webnya di pc gak bisa dibuka ma tri tapi dari hp ternyata bisa
ayudakolah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
282
Member Since8 Dec 2016
Last Visit16 Jul 2019
Likes Given440
Likes Received198/93
Balance$0.12
Earned$1,834.54
Referrals0
Tasks29,195
Offers456

#188 by rickystevano » Sun Jul 16, 2017 09:23

kalau ke paypro itu wallet indosat bisa pake provider lain ngak? itu wd nya harus verified skrill dulu ngak?
rickystevano
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
219
Member Since5 Jun 2011
Last Visit3 Apr 2018
Likes Given125
Likes Received104/49
Earned$479.69
Referrals1
Tasks4,349
Offers250

#189 by mirza23coy » Sun Jul 16, 2017 21:27

baru aja daftar skrill, klik link verifikasi,,,,log in. akun ane langsung di DEACTIVATED ,, uda kirim email ke admin, dan ge nunggu balesan neh. :clap: .
BTW untuk potongan transaksi, lebih murah mana antara SKRILL atau TANGOCARD ya??
mirza23coy
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
582
Member Since30 May 2012
Last VisitYesterday
Likes Given271
Likes Received157/130
Balance$12.61
Tasks2,323
Offers734

#190 by nitadevi » Sun Jul 16, 2017 23:48

mirza23coy wrote: baru aja daftar skrill, klik link verifikasi,,,,log in. akun ane langsung di DEACTIVATED ,, uda kirim email ke admin, dan ge nunggu balesan neh. :clap: .
BTW untuk potongan transaksi, lebih murah mana antara SKRILL atau TANGOCARD ya??

waduh
kenapa ya kok di Deactive?
nitadevi
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
231
Member Since17 Jan 2017
Last VisitYesterday
Likes Given61
Likes Received44/38
Tasks2,604
Offers294

#191 by Dimas10 » Mon Jul 17, 2017 07:22

Teman - teman mohon bantuannya. Saya sudah verifikasi SKRILL tapi keterangannya unfortunately the Document you have submitted cannot be authenticated. As a result, your account has temporarily been disabled and has not been verified.
Please submit a second piece of government issued identification so we are able to verify your identity and re-enable your account. Apakah karena nama di akun saya hanya pakai nama pendek beda dengan di SIM. Mohon bantuannya. Tks
Dimas10
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
3
Member Since7 May 2017
Last Visit11 Feb 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$319.35
Referrals0
Tasks3,357
Offers101

#192 by aye171 » Mon Jul 17, 2017 08:28

kemarin juga saya kayak gitu mas
mas nya kirim aja lagi ID card nya ke email ini verification@skrill.com
aye171
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
9
Member Since3 May 2017
Last Visit26 Nov 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$2.12
Earned$1,027.43
Referrals0
Tasks14,214
Offers86

#193 by mirza23coy » Mon Jul 17, 2017 08:57

nitadevi wrote:
mirza23coy wrote: baru aja daftar skrill, klik link verifikasi,,,,log in. akun ane langsung di DEACTIVATED ,, uda kirim email ke admin, dan ge nunggu balesan neh. :clap: .
BTW untuk potongan transaksi, lebih murah mana antara SKRILL atau TANGOCARD ya??

waduh
kenapa ya kok di Deactive?

saya juga bingung, abis klik link verifikasi email, sign in, langsung keena gitu :clap:
mirza23coy
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
582
Member Since30 May 2012
Last VisitYesterday
Likes Given271
Likes Received157/130
Balance$12.61
Tasks2,323
Offers734

#194 by vand4lish » Mon Jul 17, 2017 09:06

Dimas10 wrote: Teman - teman mohon bantuannya. Saya sudah verifikasi SKRILL tapi keterangannya unfortunately the Document you have submitted cannot be authenticated. As a result, your account has temporarily been disabled and has not been verified.
Please submit a second piece of government issued identification so we are able to verify your identity and re-enable your account. Apakah karena nama di akun saya hanya pakai nama pendek beda dengan di SIM. Mohon bantuannya. Tks

saya verifikasi skril sampai 3x ngirim identitasnya...kalau syarat yg diperlukan dirasa udah lengkap sesuai permintaan tapi masih di reject, kmrin pengalaman saya tetep kirim sampai 3x baru berhasil dengan data yang sama..
vand4lish
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
400
Member Since12 Mar 2015
Last Visit12 Jul 2019
Likes Given222
Likes Received140/86
Referrals0
Tasks10,757
Offers248

#195 by rickystevano » Mon Jul 17, 2017 10:08

dompet indosatku belum diganti itu namanya jadi paypro di skrill apa tar bisa dikenalin itu pas wd dengan paypro? padahal sudah sejak 1 juli 2017.. kalau wd ke paypro itu skrill kita perlu verified dulu gak ya??
rickystevano
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
219
Member Since5 Jun 2011
Last Visit3 Apr 2018
Likes Given125
Likes Received104/49
Earned$479.69
Referrals1
Tasks4,349
Offers250

#196 by Dimas10 » Mon Jul 17, 2017 13:55

Teman-teman mohon bantuannya lagi, setelah saya kirim surat ke admin Skrill dibalas seperti ini ''We are sorry to inform you that during a recent audit of your Skrill account, we found reasonable grounds to discontinue our business relationship. Therefore, your account has been closed. Please note that this decision is final. More information on the issue, please refer to section 17. Termination and suspension of Terms and Conditions accepted by you upon registration.
Additionally, we would like to inform you that we have applied an administration fee in accordance with section 11.6. of our Terms and Conditions. Apakah akun saya di deactivated selamanya? Bagaimana dengan saldo saya ya? Saya baru pertama kali withdraw
Last edited by Dimas10 » Mon Jul 17, 2017 18:57 » edited 3 times in total
Dimas10
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
3
Member Since7 May 2017
Last Visit11 Feb 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$319.35
Referrals0
Tasks3,357
Offers101

#197 by ayudakolah » Mon Jul 17, 2017 21:32

Dimas10 wrote: Teman-teman mohon bantuannya lagi, setelah saya kirim surat ke admin Skrill dibalas seperti ini ''We are sorry to inform you that during a recent audit of your Skrill account, we found reasonable grounds to discontinue our business relationship. Therefore, your account has been closed. Please note that this decision is final. More information on the issue, please refer to section 17. Termination and suspension of Terms and Conditions accepted by you upon registration.
Additionally, we would like to inform you that we have applied an administration fee in accordance with section 11.6. of our Terms and Conditions. Apakah akun saya di deactivated selamanya? Bagaimana dengan saldo saya ya? Saya baru pertama kali withdraw
Kalo baca dari TOS-nya, akun agan emang ditutup permanen
ayudakolah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
282
Member Since8 Dec 2016
Last Visit16 Jul 2019
Likes Given440
Likes Received198/93
Balance$0.12
Earned$1,834.54
Referrals0
Tasks29,195
Offers456

#198 by Detshin » Mon Jul 17, 2017 22:06

Dimas10 wrote: Teman-teman mohon bantuannya lagi, setelah saya kirim surat ke admin Skrill dibalas seperti ini ''We are sorry to inform you that during a recent audit of your Skrill account, we found reasonable grounds to discontinue our business relationship. Therefore, your account has been closed. Please note that this decision is final. More information on the issue, please refer to section 17. Termination and suspension of Terms and Conditions accepted by you upon registration.
Additionally, we would like to inform you that we have applied an administration fee in accordance with section 11.6. of our Terms and Conditions. Apakah akun saya di deactivated selamanya? Bagaimana dengan saldo saya ya? Saya baru pertama kali withdraw

apa yang telah kamu lakukan sampe bisa kena suspend?
Detshin
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
336
Member Since23 Mar 2017
Last VisitYesterday
Likes Given41
Likes Received97/75

#199 by Dimas10 » Tue Jul 18, 2017 07:46

Detshin wrote:
Dimas10 wrote: Teman-teman mohon bantuannya lagi, setelah saya kirim surat ke admin Skrill dibalas seperti ini ''We are sorry to inform you that during a recent audit of your Skrill account, we found reasonable grounds to discontinue our business relationship. Therefore, your account has been closed. Please note that this decision is final. More information on the issue, please refer to section 17. Termination and suspension of Terms and Conditions accepted by you upon registration.
Additionally, we would like to inform you that we have applied an administration fee in accordance with section 11.6. of our Terms and Conditions. Apakah akun saya di deactivated selamanya? Bagaimana dengan saldo saya ya? Saya baru pertama kali withdraw

apa yang telah kamu lakukan sampe bisa kena suspend?

Nggak tahu gan cuma ngasih surat dan kelengkapan identitas supaya bisa diverifikasi akun saya malah disuspend. Baru pertama kali withdraw juga.
Dimas10
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
3
Member Since7 May 2017
Last Visit11 Feb 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$319.35
Referrals0
Tasks3,357
Offers101

#200 by saraatria » Tue Jul 18, 2017 07:47

saya baru coba untuk WD dari skrill ke indosat dompetku..tapi kenapa pending ya? apakah karena sekarang indosat dompetku sudah menjadi paypro? aplikasi indosat dompetku juga sudah tidak dapat digunakan, saya coba login koneksi ke server gagal.ada yang sudah coba?mohon pencerahannya
saraatria
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since2 Dec 2014
Last Visit17 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$0.00
Earned$47.60
Referrals0
Tasks0
Offers51
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jul 19, 2019 00:07:12 EST