Please wait...
HomeForumInternationalTurkishYeni başlayanlar için Task Rehberi
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Yeni başlayanlar için Task Rehberi

Locked

#1 by Huxi » Sat Mar 25, 2017 19:01

Bu kısa rehberi task konusunu merak edenler hazırladım. burada yazacağım bilgiler sizleri 0 level konusunda bilgilendirecektir. 




- Task / Tasks / Cf / nedir? 


+ Task ingilizce bir kelime olup Türkçe anlamı ‘Görev’ dir. 
Cf ise Task gönderen firmanın isminin CrowdFlower un kısaltmasıdır.

- Task geldi ama giriş kısmında ödenecek miktarı göstermiyor? Task yaptım ödeme alamadım? 

+ Bazı tasklar haricinde ilk task QUİZ modu (Sınav) olarak açılır. Bu bütün leveller için aynıdır. Bu sistemin amacı öncelikle sizin taskı anlama kabiliyetinizi ortaya çıkarmak içindir. Quiz modunu %75 üzeri bir oranla geçerseniz bir sonraki task ücretlidir ve yaptıkça para kazanırsınız. Her Quiz bölümünü bitirdikten sonra başarılı olsanız dahi görev vermeyebilir.. o an için görev kalmamıştır. bu sizinle ilgili değil genel bir durumdur. QUİZ bölümü için ödeme alamazsınız.. Quiz bölümünden sonra yaptığınız task başı gösterilen ücreti alırsınız. Bazı tasklar Work Mode olarak açılır Quiz bölümü yoktur ve bu tasklarda ilk girişten itibaren yaptığınız iş başına ödeme alırsınız.. Yine Work Mode açılan tasklarda Expelled olma ihtimaliniz vardır bazılarında ise Expelled ihtimali yoktur ama bu hemen aklınıza şunu getirmesin ‘ooo iyi o zaman hemen sallarım para kazanırım’ Yaptığınız işler sonrasında kontrol edilyor ve eğer mantıklı cevaplarınız yoksa ceza alabilirsiniz (Bknz: Admin Flag, Majör Flag, Minör Flag)


- Quiz ekranını geçtim Work mode taskları yapıyorum ama bazısı ödeniyor bazısı ödenmiyor?

CF bazen task ücretlerini geç yatırabilir(15-20 dakika, 1 saat sonra) bazen hepsini bir bazen ise parça parça. bir süre bekleyin 1-2 saat sonra sorununuz devam ederse yaptığınız işin İD numarası ile Help - Ticket - Payments Bölümünden ticket atın.

-Exp, Acc, Ban, Flag, Bunları forumda sıklıkla görüyorum bunların anlamı nedir?


■Exp, Expelled in kısaltmasıdır. Bir taskın Quiz bölümünde veya normal taskta çalışma modunda devam ederken.. doğruluk oranının düşmesine bağlı olarak sizi görev dışına atmasına denir. Görevden çıkarılma veya kaba tabirle kovulma anlamına gelir. 

■ Acc, Accuracy nin kısaltmasıdır. Accuracy ise doğru/yanlış yaptığınız task başına istatistiğinizin yükselmesi/düşmesi anlamındadır. ve ayrıca taskların üst kısmında görünen %100 accuracy, %90 Accuracy de size o task içerisindeki başarınızı gösterir. Genel Accuracy (Doğruluk) istatistiklerinizi görmek isterseniz. Sign In bu bölüme bakabilirsiniz.

■Ban, Genel olarak anlamını hepimiz biliyoruz buradaki anlamı hiç farklı değil. illegal bir yolla yaptığınız işlerin tespit edilmesi durumunda CrowFlower adminleri veya moderatörleri hesabınızı banlayabilir. Bununda anlamı şudur : Everly Brothers - Bye Bye Love - Original HQ Audio - YouTube hesabınızı yeniden kullanamazsınız yeni bir CF hesabı açmak zorundasınız.

■Flag : Flag sistemi yapılan işlerde işverenin istediği kriterler sağlanmadığında CF yönetiminin yapılan işten dolayı ceza vermesine denir. Minör, Major ve Admin Flag olarak 3 kısıma ayrılır. Bazı görevlerde ise istenilen süreden daha önce gönderilen işler nedeni ile Flag atılabilir. Bu kısımlara daha çok var :)




-Task hesabımı nasıl aktif ederim?


+ Clixsense ana sayfa → Tasks → Complete Tasks bu kısıma tıkladınızda sizden kullanıcı adı bilgileri isteyecektir. daha önce kayıt olduysanız eğer mail adresinizi ve şifrenizi girin sisteme giriş yapın. Yeni kullanıcı iseniz sizden önce facebook bağlantısı isteyecektir. Facebook bağlantısını sağladıktan sonra sizden tekrar mail adresi ile giriş yapmanızı isteyebilir.. Facebook da kullandığınız mail adresinizi girin şifre ile giriş yapın ve task sistemine giriş yapın. 
Giriş yaptıktan sonra işlemin doğruluğunu kontrol etmek için. Clixsense ana sayfa → Tasks → Complete Tasks → Help → Visit Help Center → Kullanıcı Adınıza tıklayın → Edit Profile Bölümüne bakın. Channels Bölümü karşısında Contributor ID altında bir numara varsa doğru yapmışsınız demektir. Bu bölümde bazen numara olmayabilir task geldikçe doğru veya yanlış yapsanız bile burada sistemi site İD (Kimlik numarası) verecektir. Yoksa hemen panik yapmayın belki hiç task yapmadığınız için İD tanımlası yapılmamıştır.



- 0 Level task gelmiyor ne yapmalıyım?


+ Bu tamamen şans işi. Bunun için beklemeniz gerekiyor 8 ay 9 ay bekleyenler var veya 1 hafta içerisinde level alanlar var. Şansınıza 1 hafta içerisinde 5 farklı görev, 100 Task sorusu cevaplama, %70 veya üzeri Doğruluk (Accuracy) sağlanırsa level almanız mümkündür.



- 0 Level task geldi şimdi ne yapmam gerekiyor?

■Öncelikle sakin olmalısınız. Sizin için gerekli olan tek şey sakinlik.. Task giriş kısmı genel olarak taskı nasıl yapacağınıza anlatan bilgi kısmıdır. Bu bilgi kısmını göz gezdirip hemen alt kısıma geçip aceleyle taskı çözmeye çalışmayın. bu şekilde acele ederseniz zaten task işinden uzak durmanızı öneririm.

■Taskı açtınız ve ne istediğini anladınız sonrasında task bölümüne geçtiniz. bu bölümde hızlı olmanız gerekmiyor 0 level kullanıcılar için gelen tasklar genelde kullanıcını dikkatini ölçmeye yönelik şaşırmacalı şıklar içerebilir(bu hep böyledir demiyorum) bazen task hazırlayan kişinin kafasından düşünmeniz gerekiyor.. Örnek veriyorum : Sizden bir sayfa içinde Mustafa Kemal Atatürk isminin geçip geçmediğini soruyor ve siz sayfayı açıyorsunuz sayfada Mustafa Kemal isimli bir vatandaş var ama bu kişinin Mustafa Kemal Atatürk ile hiç bir ilgisi yok. Siz burada yanılgıya düşüp evet referans sayfasında istediniz bilgi içeriyor diye evet derseniz hata yapmış olursunuz. 

■Taskı hızlı yapmanıza gerek yok. Size sunulan taskı daha önceden biliyorsanız veya ingilizceniz çok iyiyse istediğiniz gibi yapabilirsiniz.. ortalama bir ingilizce veya çeviri kullanıyorsanız taskı yavaş çözmenizi öneririm. Çünkü 0 level tasklarda önemli olan adet çokluğu değil tamamen doğruluk oranıdır. birden fazla yaparsanız 5-10 civarı %85 ve üzeri doğruluk oranı çok iyidir. Sakin olun doğru yapın ama sadece 1 tane tamamlayın yeterli.


- 0 Level Taskların geldiğinden nasıl haberim olur?

- Bunun için öncelikle Chrome Browser indirmeniz gerekiyor sonrasında Clixsense nin Clixaddon programını browser üstüne eklenti olarak kurmanız gerekiyor. çok basit bir iştir. Chrome indirin ve kurun, Browser açın ve Clixaddon yazın.. Size gösterilen programı indirin zaten otomatik olarak Browser sağ üst köşesinde göreceksiniz. Chrome üzerinden Clixsense hesabınıza login olduktan sonra Clixaddon program otomatik olarak bağlanacaktır.. Bazı durumlarda bağlanmaz panik yapmayın browseri kapatın ve açın düzelecektir. Düzelmezse Clixaddon üzerine gelin ‘Chrome den Kaldır’ seçin kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu program size gelen taskları otomatik olarak bildirecektir. burada gördükten sonra heyecan ve panik yapmadan hemen Tasks bölümünü ziyaret edin sonrasında çalışmaya başlayın.





- İngilizcem çok iyi değil / hiç yok task yapmak istiyorum yapabilir miyim?



+ Mümkündür. Chrome üzerinde sayfa çeviri eklentisi yerleşik olarak geliyor. İngilizce sayfaya girdiğinizde otomatik olarak size soracaktır bu sayfa çevrilsin mi? vs. diye. Ben Mac kullanıyorum Windows bilgim pek yok denebilir. Windows üzerinde nasıl bir bildirim verir onu bilmiyorum. Bu konu ile ilgili eğer takıldığınızn nokta varsa Google üzerinden ‘Chrome sayfa çeviri özelliği nasıl aktif edilir’ ’Chrome ingilizce Türkçe sayfa çevirisi nasıl çalışır’ diye ararsanız sonuç alabilirsiniz. 

İngilizceniz olmasa bile bu işi yapabilirsiniz evet ama öncelikle bunun sadece yabancı dilden ibaret olmadığını söylemeliyim. Taskı yapmanız için gereken %50 dil bilgisi ise geride kalan %50 taskı anlama becerisidir. Bu kısıma kadar geldiyseniz eğer öncelikle taskları anlamak için gerçekten özen göstermeniz gerekiyor. Task üzerinde sizden istenileni anlamadığınız sürece ne yapsanız boş.. hatta bunun için bir örnek vereyim.. ustalar gülecektir :) Level 1 e geçtiğim ilk gün market fişlerinin bilgilerini giriyordum.. Bunun anlamı data girmek.. yani örnek bir süpermarketten yapılan alışverişi gösterir çarşaf gibi fiş vardır.. bazısı net, bazısı okunaksız.. göz bozan cinsten :) Orada yazılanların hepsini okudum anladım. İşte Toplam miktar isteniyor yazdım, 33.50 USD, Tarih isteniyor yazdım, Süper Marketin şube numarasını yazdım.. En son benden toplam kaç adet ürün satılmıştır diye bilgi istedi. fişe baktım abartmıyorum indirimi girdisi çıktısı derken 200 tane ürün var. oturdum onları tek tek saydım… ekran üzerinden :) taskın fiyatına bakıyorum 0.03 ben uğraşıyorum 25 dakika bir task için.. yahu diyorum bu kadar zor değildir, nasıl iş bu.. sonra 4 parça ayrı ayrı fişlerin hepsini saydım yolladım ve ekranda Expelled uyarısını gördüm :) Eee tabii hata yapmışım. Sonradan video paylaşım sitesinden bir video izledim nasıl yapıldığı ile ilgili meğer fişin alt kısmında Toplam satılan ürünler : 129 gibi bir ibare varmış :) kısacası ne yapmanız gerektiğini önceden bilmelisiniz ve işe öyle başlamalısınız. ezbere yapılan her iş her zaman hatalı iştir. Bildikten olayı kavradıktan sonra istediğiniz gibi hızlı yapın yazın çizin size kalmış :)

- Level 1, Level 2, Level 3 nedir? Level yükseldikçe çok mu kazanırım?



+ Level sistemi tamamen isabetli cevaplar vermenize bağlı olarak artar veya hata oranınız fazlalaştıkça azalır. Level sisteminin fazla bir getirisi yok ama her işte olduğu gibi en üst seviyede olmak güzel olduğu gibi bunda da aynıdır. Level 1 genel olarak bütün task kullanıcılarının en çok kazandığı en çok çalıştığı tasklardan oluşur. CF ile çalışan firmalar daha isbetli sonuçlar almak istediklerinde işlerini sadece level 2, Level 3 e özel de gönderebilir. Genel olarak task kullanıcılarına yeten LEVEL 1 ve LEVEL 2 dir. LEVEL 3 de ise daha farklı işler vardır.. çek, senet, doğum tarihi, gibi bilgilerin girilmesi, aynı ürünlerin ayrıştırılması vs vs. bu bölüme de çok var. Önemli olan sizi doğruluğunuzu yükseltip task içinde kalıcı olmanızdır. Kalıcı olmanız durumunda evet task işi sürekli ve güzel bir iştir. Salama 15 tane task yapacağınıza 5 tane 6 tane yapın az kazanın ama kalıcı olun.

- Level 1 için ne gerekiyor?

- Bunun için önce sabır gerekiyor :) Öncelikle 5 tane farklı iş yapmalısınız. Sign In girin ‘Jobs Completed’ kısmında 5 veya yukarı işiniz olması gerekiyor. ‘Test Question Correct’ kısmının 100 veya yukarıda olması gerekiyor. yani 102/138 gibi bir rakam görürseniz 102 doğru cevaplarınızdır. ‘ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS’ Bölümün ise %70 veya üzeri olması gerekiyor. 0 level task geldi ve çözdünüz bütün bu yukarıdaki söylediklerim sizin hesabınıza tamam olarak görünüyor ama hala Level 1 olamadınız? Bunun nedeni CF nin hesap bilgilerini 12 veya 24 saatlik zaman dilimlerinde güncellemesinen dolayıdır. O kadar beklediniz sabaha kadar bekleyin istatistikleriniz güncellenecektir.

- Tasktan ne kadar kazanırım? Task çok kazandırır mı?

- Tasktan ne kadar kazanacağınız size bağlı. Günlük olarak 0.3 dolar desem veya 15 dolar desem hata olur. Öncelikle sizlere önerim.. Sistemi anlamanız bununla ilgili mesajın sonunda ‘Yapmanız gerekenler’ adında bir kısa maddeler halinde açıklama olacak bunu iyi okuyun. Evet tasktan anket ve reklam tıklama başına kazandığınızdan daha çok kazanırsınız bu kesin ama asıl kazandıran bilgi ve anlama kabiliyetidir. Şöyle bir açıklamam olabilir. Task = Yüksek kazanç değil, Task = Anlama kabiliyeti ve Bilgidir. Ortalama bir kullanıcı günde 2-3 dolar kazanabilirken işi kavrayan birisinin ortalaması(Eğer iş varsa) 5-10-15 dolara kadar çıkacaktır. Elbette 15-20 dolar seviyeleri biraz zor seviyelerdir. Bir günlük olarak bu tutarları belki yakalarsınız ama hergün 15-20-30 dolar kazanmanız için ciddi bilgiye ihtiyacınız var.

- İlk olarak hangi tasklar daha uygundur?


+ Market Fiş bilgilerinin girilmesi, Ürün karşılaştırma, Sosyal medya hesapları üzerinden kişi profil bulunması ve task üzerine işlenmesi, Fotoğraf analizleri, Sosyal medya ve diğer bilindik siteler üzerinden şirket profillerinin bulunması ve telefon numaraların girilmesi, bu söylediklerim size 10 15 gün hatta 1 ay boyunce yeterli olacaktır.. düzgün yapmanız durumunda günlük 2-3 dolar kazandırır. Bu taskları yapmanız doğruluk seviyenizi yükselteceği gibi diğer taskları anlamanız içinde güzel bir kaynaktır. Bu yazdığım taskların büyük çoğunluğu level 1 dir.


- Her task doğruluk (Accuracy) oranımı etkiler mi?



- Hayır. Sign In adresine gidin. Burada yaptığınız işlerin sonunda siyah (-) simgesini gördiğünüz tasklar sizin istatistiklerinizi etkilemez.


- Bazen task ekranında 1.90 USD, 2.21 USD, 3.38 USD lik Work Mode olarak açılan tasklar görüyorum?



+ Bu taskların fiyatı oldukça iyidir bazı ürün geliştiriciler yaptıkları ürünleri test ettirip sonuç almak için CF firmasına gönderir ve CF de genele veya level e özel olarak bunları paylaşır. Bunların büyük bir çoğunluğu WorkMode olarak açılır ama burada yapacağınız bir hata hesabınızı kaybetmenize neden olabilir. İngilizce bilginiz azsa ve aranan özeliliklere uymuyorsanız bu tasklarla uğraşmanızı önermiyorum. Özellikle Evli insanlar üzerinde araştırma istenir ama siz bekarsinızdır sallama yaparsınız.. sonradan bu anlaşılırsa 2 dolar için 8 aydır beklediğiniz CF hesabınızı kaybedersiniz. 20 dakikada 2 dolar alıp hesabınızı kaybetmek mi yoksa 365 gün boyunca para kazanmak mı bunun kararını siz verin.

- Task ekranında süre işliyor bunun anlamı nedir?

- + Sağ üst köşede bulunan sayaç size o taskı bitirmeniz için sağlanan süredir. Süreler genelde 30,40,50,60 dakikadır. bazı uzun sürecek tasklarda 120, 150,210 dakikaya kadar çıkabilir. Bu sayaç ilgili taskı gönderdikten(Submit) sonra sıfırlanacaktır ve yeniden 30 dakikada 40 dakikadan sonra geri saymaya başlayacaktır.

- Taskı açtım ama ben bunu yapamayacağım sayfayı kapatsam ne olur?

+ Hemen task ücretinin sağ tarafında ‘Give up’ Seçeneği var. Vazgeçmek anlamını taşır,, taskı yapamayacağınız düşünüyorsanız buna basıp task oturumunu sonlandırabilirsiniz. Yanlışlıkla give up derseniz eğer Task listesinden aynı taskı yeniden bulup girdiğinizde yeni task oturumu açılacaktır bu şekilde devam edebilirsiniz.

- Günde 3-5 taskı zor yapıyorum, Bazı kullanıcılar 400, 500, 1000 tane yapıyor?

+ Bu işe ne kadar zaman ayırabileceğinizle ilgili ve Taskları anlamakla ilgili.. bazı tasklar vardır çok kolay kapar ve yaparsınız içinizden ‘Yahu böyle task olsun günde 1.500 tane yaparım’ dersiniz :) işte günlük olarak 1000 1500 tane task yapanlar veya 400 500 yapanlar bu işi kavramış ve kendi becerisine göre en yatkın task üzerinde çalışanlardır. Kendinizi zorlamayın günde 50 tane 100 tane task da yeterli :)

- Genel olarak anlatacaklarım bunlar. bunların dışında bilmeniz gereken şeyler vardır mutlaka ama bunları zamanla kendiniz bulursunuz.. şimdiden anlatıp kafa karıştırmak istemiyorum. Temel bilgi ve temel bilgilerin bir adım ötesini anlattım. yazının bu kısmına kadar geldiyseniz artık task konusunda tek başınasınız başarılar diliyorum :)


- Yapmanız gerekenler :


1 - Taskları anlamak için önceden bilgi edinin şu başlığı vakit buldukça günlük olarak 2-3 sayfa okuyun.. çok ileti var ama arada inanılmaz bilgiler çıkabiliyor. TASK (GÜNCEL) | ClixSense Forum(G%C3%9CNCEL)


2 - Kendinizi geliştirin; Elinizin altında sınırsız bir dünya var. Task hakkında merak ettiklerinizi arama motorlarından ve video paylaşım sitelerinden bulun. Video bulduğunuz zaman ‘amaan portekizce, fransızca’ diyip kapatmayın taskların %90 ı zaten ingilizcedir.. sizin de göreceğiniz sayfa aynısı.. videoyu ileri sarmadan izleyin.. bazen kaçırdığınız bir detay ilgili görevden Expelled olmanıza neden olur.. izlediğiniz video size görevi anlamada %90 oranında yardımcı olacaktır.

3 - Task id numaraları sürekli değişir ama görev ismi aynıdır bunu yöntemi kullanarak kendinize yardımcı sayfalar bulabilirsiniz.. Genel olarak level 1 ve level 2 seviyesindeki görevlerin Türkçe anlatımları nette var bunları bulun izleyin.
4 - Acele etmeyin. Bazı tasklar limitlidir çabuk biter ama bazı tasklar 40 50 70 100 150 adet verir. mümkün olduğunca isabetli yapın eliniz alışınca hızlanırsınız.. Ahmet 35 yapmış ben hala 2. bitiriyorum demeyin.
5 - Kimsenin başarısını küçümsemeyin :) 400 500 tane task yapan adama ‘Hile mi kullanıyorsun?’ diye sormayın.. Çalışan ve Emek veren insana saygı duyun (170 tane task yaptığım gün bu yönde bir mesaj almıştım buna istinaden yazdım)
6 - Forumdan Doğru ve güzel cevap almak istiyorsanız doğru soru seçin. ‘Bu tasklar nasıl çözülüyo yeaaa’ gibi sorarsanız kimsenin sizi dikkate almayacağını bilmenizi isterim.
7 - Forum üzerinde özel mesajlaşma sisteminden çok mesaj alıyorum ‘Şu task nasıl yapılıyor’ ‘Bunu nasıl yapıyorsun’ gibi. Benim ve diğer task yapan kullanıcıların burada hizmet için değil, kendi kazançlarını sağlamak için bulunduklarını unutmayın. Forumdan soracağınız soruya vakti olan cevap verir ama Özel mesajdan size kimse cevap vermek zorunda değil. Ayırca ‘Bu task nasıl çözlüyor’ gibi bir sıkıntınız varsa yine 2. maddeyi okumanızı öneririm.. sonuç alamazsanız yine forum üzerinden sorun.
8 - Taskları neden yaptığınızı unutmayın.. Sonuç olarak task yapıyorsunuz bazen şirketlere bilgisayarların yapamayacağı dataları aktarıyorsunuz, Bir profesörün Evlilik, Şiddet, Mutluluk ile ilgili araştırmasına katkı sağlıyorsunuz, Bir mobil oyun geliştiricisinin yeni çıkardığı oyunu deniyorsunuz veya Dil bilgisi üzerine araştırma yapan birine farkında olmadan katkı sağlıyorsunuz. Görevin hakkını verin ve hakkınızı alın. Yaptığınız işe özen gösterin.


- Benim task konusunda bilgilerim 1.5 sene öncesinden geliyor.. Kısıtlı bilgilerimde yeni başlayanlara/ 0 level task konusunu merak edenlere aktarabileceklerim bu kadar. Türkçe dilbilgim zayıf o nedenle noktalama işaretlerine dikkat etmedim.. bu nedenle kusuruma bakmayın. Yanlışım varsa veya eksik bir bilgi varsa lütfen bu konunun altına mesaj olarak atın ilgili yere eklerim veya moderatör ekler. Hatam varsa düzeltin lütfen.




* bu rehberi (Rehber diyebilirsek) Forumda yaşanan ‘Yeni gelenlere yardım edilmiyor’ ‘yardım etmiyorsunuz tüm paraları siz kazanıyorsunuz’ ‘Kimse kimsenin derdinden anlamıyor’ ‘Uuu beybi gelsin paralar’ diyenler için yaptım. Yapmasaydım 0 level sorularını dayanamayıp gördükçe yazacaktım şimdi artık forumda böyle bir mesaj görürsem cevap vermeyeceğim içim rahat olacak… yine başkası böyle bir mesaj görürse kaynak / Referans olarak bu konu gösterilebilir. Başka sitelerde/bloglarda yazımı kopyalayıp yapıştıran dombilidir. 


- - Son olarak bildiklerim bu kadar. daha fazlasını öğrenmek için lütfen bana mesaj atmayın.




.




Öneriler :

geocity

geocity wrote: Tecrübelerimden eklemem gerekirse: Task 0 level olsun kaç level olursa olsun, hangi saatte ve kaç adetle geldiğine göre şansınız değişiyor. Ben önceleri tasklara bakıp kolay olanları şimdi yapayım zorları akşam boş vaktimde yaparım diye yapmıyordum, task bekler mi çatır çatır bitiriyorlar. Bu yüzden ne yakalarsanız hemen kazanmaya bakın. Benim nacizane tavsiyem level aldıktan sonra tecrübe puanınızı biraz daha arttırana kadar kolay ve çok sayıda gelenleri yapın. Sonra zor ve ücreti yüksek olanlara bakabilirsiniz. Bu istikrarla level yükselmeniz daha kolay olacaktır.
Last edited by Huxi » Tue Mar 28, 2017 10:02 » edited 3 times in total
Huxi
Posts823
Member Since23 Aug 2016
Last Visit16 Jul 2023
Likes Given199
Likes Received372/249

#2 by mavis34 » Sat Mar 25, 2017 19:41

mavis34
Posts2,320
Member Since13 Oct 2015
Last Visit17 May 2018
Likes Given45
Likes Received408/315

#3 by gurkhan552 » Sun Mar 26, 2017 02:06

yeni başlayanlar için harikulade bir rehber olmuş emeğine sağlık gabi,konu sabitlenmeli yeni gelen,task nedir o nedir bu nedir diye doğal olarak soru soran herkes bu makaleden yararlandırılmalı
gurkhan552
Posts56
Member Since3 Mar 2017
Last Visit24 Aug 2018
Likes Given37
Likes Received21/18

#4 by simurgg » Sun Mar 26, 2017 03:11

ellerine sağlık çok ayrıntılı yazmışsın :clap: ilk sıraya sabitlenmeli :thumbup:

YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ LÜTFEN 5 DAKİKANIZI AYIRIP OKUMAYA ÜŞENMEYİN :thumbup:
simurgg
Posts1,021
Member Since18 Sep 2016
Last Visit31 Dec 2020
Likes Given118
Likes Received436/348

#5 by sgbkrcgl » Sun Mar 26, 2017 03:30

keşke ben yeni başladığımdada böyle net bi açıklama bulabilseydim neredeyse 400 küsür sayfa incelemiştim taskla ilgili bazılarını ordan bazılarını yaparak öğrendim.dahada beceremediklerim var kısaca ellerine sağlık süper olmuş :thumbup: bencede sabitlenmeliki diğer task bölümü bu tip sorularla meşgul edilmesin.
sgbkrcgl
Posts234
Member Since6 Sep 2015
Last Visit16 Aug 2023
Likes Given117
Likes Received65/49

#6 by ezgi_546 » Sun Mar 26, 2017 08:50

Çok açıklayıcı ve yararlı olmuş teşekkürler eline sağlık :clap: :thumbup:
ezgi_546
Posts16
Member Since17 Feb 2016
Last Visit3 Feb 2022
Likes Given9
Likes Received5/4

#7 by ferdi03 » Sun Mar 26, 2017 10:03

Çok güzel olmuş kalvyene sağlık...

Konu sabitlenirse daha iyi olur
ferdi03
Posts95
Member Since30 Jul 2014
Last Visit18 Apr 2024
Likes Given32
Likes Received24/19

#8 by moneymakingways » Sun Mar 26, 2017 11:40

Konu sabitlendi.
Emeğinize sağlık.
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#9 by Hsyndmr21 » Sun Mar 26, 2017 12:13

Bak bu iyidi işte
Hsyndmr21
Posts45
Member Since21 Nov 2016
Last Visit30 Aug 2018
Likes Given1
Likes Received13/13

#10 by Hsyndmr21 » Sun Mar 26, 2017 12:48

Ilk sorumu sormak istyrum burda 0 sevide olan herkese ayni anda ayni task mi geliyor ?
Hsyndmr21
Posts45
Member Since21 Nov 2016
Last Visit30 Aug 2018
Likes Given1
Likes Received13/13

#11 by saharalisa73 » Sun Mar 26, 2017 12:56

Bende 0 leveldeyim henüz geçemedim çok bilgilendirici olmuş teşekkür ederim
saharalisa73
Posts62
Member Since19 Sep 2014
Last Visit20 Jan 2021
Likes Given9
Likes Received14/12

#12 by gurkhan552 » Sun Mar 26, 2017 13:10

Hsyndmr21 wrote: Ilk sorumu sormak istyrum burda 0 sevide olan herkese ayni anda ayni task mi geliyor ?

herkese aynı anda düşer,tavsiyem clixaddon eklentisini tarayıcınıza yükleyin,yeni task düştüğü anda bildirim alırsınız.
gurkhan552
Posts56
Member Since3 Mar 2017
Last Visit24 Aug 2018
Likes Given37
Likes Received21/18

#13 by Hsyndmr21 » Sun Mar 26, 2017 14:48

Tesekkurler ama ben tam anlamis degilim mobil kullaniyorum onu nasil aktiflestirebilirim
Hsyndmr21
Posts45
Member Since21 Nov 2016
Last Visit30 Aug 2018
Likes Given1
Likes Received13/13

#14 by zeusx1983 » Sun Mar 26, 2017 17:36

Teşekkürler detaylı bilgiler için, eline sağlık :)
zeusx1983
Posts56
Member Since21 Mar 2017
Last Visit11 Sep 2017
Likes Given25
Likes Received9/8

#15 by mrvdkmn » Mon Mar 27, 2017 00:36

sonunda aradığımı buldum ellerine sağlık :clap:
mrvdkmn
Posts11
Member Since6 Mar 2017
Last Visit11 Apr 2017
Likes Given0
Likes Received2/2

#16 by Firtina35 » Mon Mar 27, 2017 01:30

Cok guzel olmus.Elinize emeginize saglik
Firtina35
Posts39
Member Since21 May 2016
Last Visit20 Feb 2018
Likes Given1
Likes Received8/7

#17 by trairzz » Mon Mar 27, 2017 13:58

ellerinize sağlık
trairzz
Posts50
Member Since6 Nov 2016
Last Visit8 Feb 2018
Likes Given9
Likes Received23/13

#18 by Hsyndmr21 » Mon Mar 27, 2017 14:57

Bir task geldi simdi %80 yaptim ilk soruyu sonra calismadi neden ?
Hsyndmr21
Posts45
Member Since21 Nov 2016
Last Visit30 Aug 2018
Likes Given1
Likes Received13/13

#19 by Huxi » Mon Mar 27, 2017 15:01

Hsyndmr21 wrote: Bir task geldi simdi %80 yaptim ilk soruyu sonra calismadi neden ?

Task bitmiştir. 0 level task olduğundan hemen tükeniyor. Quiz sonrasında iş vermeyebilir, size özel bir durum değil genel.
Huxi
Posts823
Member Since23 Aug 2016
Last Visit16 Jul 2023
Likes Given199
Likes Received372/249

#20 by Hsyndmr21 » Mon Mar 27, 2017 15:21

Ama 0.03 veryrdu onuda vermedi
Hsyndmr21
Posts45
Member Since21 Nov 2016
Last Visit30 Aug 2018
Likes Given1
Likes Received13/13
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 14:27:55 PST