Please wait...
HomeForumInternationalMalayCARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK
Topic Rating:

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
CARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK

Post Reply

#21 by azilsah76 » Thu Jun 15, 2017 03:31

nadia lepas cashout ke skrill, nak buat camne? transfer ke luno (utk tukar dr usd ke bitcoin ke) lps tkr dlm luno baru transfer ke local bank ke? sorry byk tanya xfhm ni. nak pakai duit nak raya ni
azilsah76
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
6
Member Since26 Oct 2015
Last Visit27 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$2.58
Earned$149.87
Referrals0
Tasks4
Offers183

#22 by rpdesign » Thu Jun 15, 2017 03:50

azilsah76 wrote: nadia lepas cashout ke skrill, nak buat camne? transfer ke luno (utk tukar dr usd ke bitcoin ke) lps tkr dlm luno baru transfer ke local bank ke? sorry byk tanya xfhm ni. nak pakai duit nak raya ni

skrill blh terus transfer ke local bank
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,104
Member Since20 Jul 2015
Last VisitToday
Likes Given249
Likes Received614/357
Tasks10,093
Offers1,280

#23 by kerwin8 » Thu Jun 15, 2017 16:17

rpdesign wrote:
azilsah76 wrote: nadia lepas cashout ke skrill, nak buat camne? transfer ke luno (utk tukar dr usd ke bitcoin ke) lps tkr dlm luno baru transfer ke local bank ke? sorry byk tanya xfhm ni. nak pakai duit nak raya ni

skrill blh terus transfer ke local bank


Fees mahal
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
155
Member Since28 Jun 2016
Last VisitYesterday
Likes Given13
Likes Received45/29

#24 by azilsah76 » Fri Jun 16, 2017 03:02

kerwin8 wrote: Hello nasihat saya ialah jangan transfer duit dari Skrill,Neteller,Paytoo,Payza dan Payoneer kepada Bank Malaysia. Kerana fees dia sangat tinggi. Fees withdrawal kepada Bank Malaysia adalah seperti berikut.

Skrill - $6.11 (RM 26.40)
Neteller - $8.34 (RM 36.00)
Paytoo - $8.00 (RM 34.60)
Payza - $15.00 (RM 64.90)
Payoneer - Tak Pasti


Cara paling senang ialah exchange kepada bitcoin. Fees dari skrill,netteler,paytoo,payza dan payooner transfer kepada bitcoin agak-agak kurang dari $1(RM4+) dan buka account luno. Dari luno transfer terus ke semua bank-bank Malaysia feesnya hanya RM0.10. Withdrawal pun lebih kurang max 36 jam.

Saya akan tukar semua funds dari mana-mana processor kepada bitcoin untuk rakan semua. Untuk info selanjutnya pm saya.

Terimakasih

kerwin8..nk tny..encik blh tlg tukarkan fund usd kpd bitcoin? mcmana tu?sy nk cashout ke skrill pastu sy nk tukar ke bitcoin..part level ni sy xfhm.sory byk tny.tq
azilsah76
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
6
Member Since26 Oct 2015
Last Visit27 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$2.58
Earned$149.87
Referrals0
Tasks4
Offers183

#25 by kerwin8 » Fri Jun 16, 2017 03:02

azilsah76 wrote:
kerwin8 wrote: Hello nasihat saya ialah jangan transfer duit dari Skrill,Neteller,Paytoo,Payza dan Payoneer kepada Bank Malaysia. Kerana fees dia sangat tinggi. Fees withdrawal kepada Bank Malaysia adalah seperti berikut.

Skrill - $6.11 (RM 26.40)
Neteller - $8.34 (RM 36.00)
Paytoo - $8.00 (RM 34.60)
Payza - $15.00 (RM 64.90)
Payoneer - Tak Pasti


Cara paling senang ialah exchange kepada bitcoin. Fees dari skrill,netteler,paytoo,payza dan payooner transfer kepada bitcoin agak-agak kurang dari $1(RM4+) dan buka account luno. Dari luno transfer terus ke semua bank-bank Malaysia feesnya hanya RM0.10. Withdrawal pun lebih kurang max 36 jam.

Saya akan tukar semua funds dari mana-mana processor kepada bitcoin untuk rakan semua. Untuk info selanjutnya pm saya.

Terimakasih

Boleh tukar. Fees pun murah

kerwin8..nk tny..encik blh tlg tukarkan fund usd kpd bitcoin? mcmana tu?sy nk cashout ke skrill pastu sy nk tukar ke bitcoin..part level ni sy xfhm.sory byk tny.tq
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
155
Member Since28 Jun 2016
Last VisitYesterday
Likes Given13
Likes Received45/29

#26 by geniusneuro » Sat Jun 17, 2017 16:24

Looks like skrill pun lewat juga cashout dari clixsense ni.. dah 4 hari masih , terima cashout :(
geniusneuro
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
338
Member Since22 May 2014
Last VisitToday
Likes Given402
Likes Received168/113
Earned$388.77
Tasks4,622
Offers218

#27 by silentkiller29 » Sat Jun 17, 2017 21:56

geniusneuro wrote: Looks like skrill pun lewat juga cashout dari clixsense ni.. dah 4 hari masih , terima cashout :(

Alhamdulillah saya 2 hari je kena tunggu withdraw dari skrill ke maybank. Pastikan proses withdraw berlaku pada hari bekerja lagi cepat, yakni hari isnin-jumaat.

Tapi kalau cashout dari :clixsense: ke Skrill memang agak lama la ceritanya. :lol:
Last edited by silentkiller29 » Sat Jun 17, 2017 22:11 » edited 1 time in total
silentkiller29
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
73
Member Since23 Nov 2016
Last VisitToday
Likes Given5
Likes Received23/14
Balance$3.15
Earned$279.26
Referrals1
Tasks524
Offers460

#28 by ninayahaya » Sun Jun 18, 2017 02:01

kerwin8 wrote: Hello nasihat saya ialah jangan transfer duit dari Skrill,Neteller,Paytoo,Payza dan Payoneer kepada Bank Malaysia. Kerana fees dia sangat tinggi. Fees withdrawal kepada Bank Malaysia adalah seperti berikut.

Skrill - $6.11 (RM 26.40)
Neteller - $8.34 (RM 36.00)
Paytoo - $8.00 (RM 34.60)
Payza - $15.00 (RM 64.90)
Payoneer - Tak Pasti


Cara paling senang ialah exchange kepada bitcoin. Fees dari skrill,netteler,paytoo,payza dan payooner transfer kepada bitcoin agak-agak kurang dari $1(RM4+) dan buka account luno. Dari luno transfer terus ke semua bank-bank Malaysia feesnya hanya RM0.10. Withdrawal pun lebih kurang max 36 jam.

Saya akan tukar semua funds dari mana-mana processor kepada bitcoin untuk rakan semua. Untuk info selanjutnya pm saya.

Terimakasih


Jap let me get this straight.

Clixsense ---> skrill ---> Luno ---> Bank Malaysia

Mcm tu?

Pastu saya takde Luno saya ade Xapo.. still bleh pakai tak agaknya?
ninayahaya
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
25
Member Since29 Sep 2016
Last Visit15 Oct 2017
Likes Given0
Likes Received3/3
Balance$15.66
Earned$198.79
Referrals0
Tasks629
Offers216

#29 by Idoformoney » Sun Jun 18, 2017 08:04

clixsense>payza>luno>maybank
clixsense>skrill>maybank...
Idoformoney
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
404
Member Since12 Dec 2012
Last Visit21 Oct 2017
Likes Given32
Likes Received171/124
Balance$19.74
Tasks39
Offers216

#30 by kerwin8 » Sun Jun 18, 2017 12:45

Idoformoney wrote: clixsense>payza>luno>maybank
clixsense>skrill>maybank...



Exchange saya clixsense-bank malaysia
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
155
Member Since28 Jun 2016
Last VisitYesterday
Likes Given13
Likes Received45/29

#31 by rpdesign » Sun Jun 18, 2017 19:47

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,104
Member Since20 Jul 2015
Last VisitToday
Likes Given249
Likes Received614/357
Tasks10,093
Offers1,280

#32 by syifa_putera » Mon Jun 19, 2017 17:45

Berapa awk ambil utk exchanger?
syifa_putera
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
79
Member Since23 May 2016
Last VisitYesterday
Likes Given15
Likes Received9/7
Balance$12.31
Earned$72.36
Referrals0
Tasks0
Offers81

#33 by LYRICSNTUNE » Mon Jun 19, 2017 19:01

Hi thanks a lo for your information.....
LYRICSNTUNE
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since13 Jun 2017
Last Visit29 Jun 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$0.37
Referrals0
Tasks0
Offers0

#34 by Idoformoney » Mon Jun 19, 2017 23:25

syifa_putera wrote: Berapa awk ambil utk exchanger?

please do not talk about other way payment processor here.
the legal withdraw as clixsense stated.
other way like exchanger fee are not allow to discuss here.. pm directly to that person for more detail...
Idoformoney
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
404
Member Since12 Dec 2012
Last Visit21 Oct 2017
Likes Given32
Likes Received171/124
Balance$19.74
Tasks39
Offers216

#35 by rpdesign » Mon Jun 19, 2017 23:36

Idoformoney wrote:
syifa_putera wrote: Berapa awk ambil utk exchanger?

please do not talk about other way payment processor here.
the legal withdraw as clixsense stated.
other way like exchanger fee are not allow to discuss here.. pm directly to that person for more detail...

ada org mau makan commission mah :roll: :roll:
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,104
Member Since20 Jul 2015
Last VisitToday
Likes Given249
Likes Received614/357
Tasks10,093
Offers1,280

#36 by kerwin8 » Tue Jun 20, 2017 04:11

7-8 customer dah try dan semua happy. Hanya satu budak jealous buat propaganda. :D :D
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
155
Member Since28 Jun 2016
Last VisitYesterday
Likes Given13
Likes Received45/29

#37 by rpdesign » Tue Jun 20, 2017 05:01

kerwin8 wrote: 7-8 customer dah try dan semua happy. Hanya satu budak jealous buat propaganda. :D :D

kan sy dah kata .... makan commission secara haram. tak berani post info. first day jd mod, semua mesti PM. x tau cara nak jd mod utk dpt kepercayaan dulu. straight away fikir $$ sj. x nak buat kerja .... nak $ senang. corrupt mod dan pembohong. jgn fikir itu 7-8 adalah benar ...u yg cakap dari mulut sendiri. show real proof. no proof - semua b*s*. yg teruk sekali .... sendiri x nak buat kerja ...38 task/43 offer sendiri buat lebih teruk dari yg lain setelah 1 thn. memang pemalas.
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,104
Member Since20 Jul 2015
Last VisitToday
Likes Given249
Likes Received614/357
Tasks10,093
Offers1,280

#38 by geniusneuro » Tue Jun 20, 2017 05:15

ninayahaya wrote:
kerwin8 wrote: Hello nasihat saya ialah jangan transfer duit dari Skrill,Neteller,Paytoo,Payza dan Payoneer kepada Bank Malaysia. Kerana fees dia sangat tinggi. Fees withdrawal kepada Bank Malaysia adalah seperti berikut.

Skrill - $6.11 (RM 26.40)
Neteller - $8.34 (RM 36.00)
Paytoo - $8.00 (RM 34.60)
Payza - $15.00 (RM 64.90)
Payoneer - Tak Pasti


Cara paling senang ialah exchange kepada bitcoin. Fees dari skrill,netteler,paytoo,payza dan payooner transfer kepada bitcoin agak-agak kurang dari $1(RM4+) dan buka account luno. Dari luno transfer terus ke semua bank-bank Malaysia feesnya hanya RM0.10. Withdrawal pun lebih kurang max 36 jam.

Saya akan tukar semua funds dari mana-mana processor kepada bitcoin untuk rakan semua. Untuk info selanjutnya pm saya.

Terimakasih


Jap let me get this straight.

Clixsense ---> skrill ---> Luno ---> Bank Malaysia

Mcm tu?

Pastu saya takde Luno saya ade Xapo.. still bleh pakai tak agaknya?

my opinion is x perlu pon u nak create luno if u dah ada Xapo... coz same function je.. u can withdraw je from ur payment processor to ur bitcoin wallet in xapo then up to u nak withdraw to ur bank or u nak shopping in btc kan :)

just my two cents
geniusneuro
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
338
Member Since22 May 2014
Last VisitToday
Likes Given402
Likes Received168/113
Earned$388.77
Tasks4,622
Offers218

#39 by kerwin8 » Tue Jun 20, 2017 06:00

rpdesign wrote:
kerwin8 wrote: 7-8 customer dah try dan semua happy. Hanya satu budak jealous buat propaganda. :D :D

kan sy dah kata .... makan commission secara haram. tak berani post info. first day jd mod, semua mesti PM. x tau cara nak jd mod utk dpt kepercayaan dulu. straight away fikir $$ sj. x nak buat kerja .... nak $ senang. corrupt mod dan pembohong. jgn fikir itu 7-8 adalah benar ...u yg cakap dari mulut sendiri. show real proof. no proof - semua b*s*. yg teruk sekali .... sendiri x nak buat kerja ...38 task/43 offer sendiri buat lebih teruk dari yg lain setelah 1 thn. memang pemalas.

I x boleh force member 7-8 orang bagi tahu you tapi i will try.
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
155
Member Since28 Jun 2016
Last VisitYesterday
Likes Given13
Likes Received45/29

#40 by rpdesign » Tue Jun 20, 2017 07:49

x nak tau...x berminat langsung! :evil:
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,104
Member Since20 Jul 2015
Last VisitToday
Likes Given249
Likes Received614/357
Tasks10,093
Offers1,280
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 23, 2017 07:17:00 EST