Please wait...
HomeForumInternationalMalayCARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK
Topic Rating:

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
CARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK

Post Reply

#61 by Idoformoney » Mon Aug 21, 2017 21:35

clixsense > payza > luno... serius tak rugi pun..siap untung lg sebab bitcoin tiap2 hari naik buat masa ni..huhu....
Idoformoney
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
434
Member Since12 Dec 2012
Last Visit18 Jan 2018
Likes Given32
Likes Received178/130
Balance$5.45
Tasks39
Offers227

#62 by NURULHANA » Tue Aug 22, 2017 05:24

Guys..mcam mana korang boleh earn point bnyk ye? Mmg buka hari2 ke?
NURULHANA
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
37
Member Since2 Feb 2017
Last VisitYesterday
Likes Given39
Likes Received27/16
Balance$1.52
Earned$94.13
Referrals1
Tasks248
Offers190

#63 by silentkiller29 » Wed Aug 23, 2017 19:33

NURULHANA wrote: Guys..mcam mana korang boleh earn point bnyk ye? Mmg buka hari2 ke?

Hari2 mau, rahsianya ialah teknik RIMAU ala2 sukan SEA KL 2017.

R.I.M.A.U. membawa maksud: Hormat (Respect), Berwibawa (Integrity), Tangkas (Move), Bersikap Positif (Attitude) dan Bersatu (Unity).

Hahah :lol: semuanya ialah mengenai teknik dan taktik serta ketepatan dalam menjawab survey, offers atau task yang ditawarkan.
silentkiller29
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
73
Member Since23 Nov 2016
Last Visit17 Jan 2018
Likes Given5
Likes Received23/14
Balance$43.86
Earned$319.97
Referrals0
Tasks540
Offers509

#64 by syifa_putera » Fri Aug 25, 2017 00:55

Sy dh cashout dri skrill.ok je skril ni just fee mahal sikit..tpi oke la dpt dri tmpt lain langsung x dpt..mcm payonee block acc org ttiba..
syifa_putera
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
80
Member Since23 May 2016
Last Visit11 Nov 2017
Likes Given15
Likes Received9/7
Balance$1.16
Earned$75.20
Referrals0
Tasks0
Offers85

#65 by naszeri » Sat Aug 26, 2017 21:30

sy baru nak mula kerja ngan clixsense ni..ni smue betul ke atau cobaan..
lagi satu, sy register payoneer n ade luno..payoneer ni ok ke atau ade e wallet lain yg sgt ok dr segi fee n service die..tq sbb share idea..
naszeri
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since19 Aug 2017
Last Visit28 Aug 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$0.00
Earned$2.31
Referrals0
Tasks13
Offers6

#66 by Idoformoney » Sun Aug 27, 2017 16:27

kenapa korang tak guna payza ke luno ye? buat masa ni sy gunakan payza ke luno agak rendah fee nya... siap untung pun pernah
Idoformoney
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
434
Member Since12 Dec 2012
Last Visit18 Jan 2018
Likes Given32
Likes Received178/130
Balance$5.45
Tasks39
Offers227

#67 by Charmarmy » Tue Sep 05, 2017 01:42

Payza to BTC exchange rate lebih tinggi dari harga BTC semasa, beza empat ratus dollar...Ditambah dengan fees 2%, banyak dah yg kena tolak...
Charmarmy
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
235
Member Since1 Nov 2013
Last Visit18 Jan 2018
Likes Given58
Likes Received84/58
Earned$1,461.63
Tasks25,026
Offers217

#68 by adriansyah » Tue Sep 05, 2017 22:30

Terima kasih atas infonya
adriansyah
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
51
Member Since18 Nov 2012
Last Visit6 Sep 2017
Likes Given71
Likes Received13/7
Balance$2.64
Earned$19.05
Referrals0
Tasks343
Offers14

#69 by zodiarkcsr » Mon Sep 11, 2017 03:39

Agak-Agak berapa percent hilang kalau guna payza>luno>bank
zodiarkcsr
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since19 Jul 2016
Last Visit26 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received0
Earned$110.27
Referrals0
Tasks9
Offers127

#70 by kerwin8 » Tue Sep 12, 2017 07:21

zodiarkcsr wrote: Agak-Agak berapa percent hilang kalau guna payza>luno>bank

Depends on luno fee. Kadang2 btc network fee tinggi. Baik guna Payza/Skrill ke PayPal
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
164
Member Since28 Jun 2016
Last VisitToday
Likes Given16
Likes Received54/33

#71 by wanwani » Tue Sep 12, 2017 10:17

payza to local bank acc..guna servis Kerwin..fee pn murah :)
wanwani
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since23 Feb 2013
Last Visit1 Jan 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$12.26
Earned$250.05
Referrals0
Tasks310
Offers347

#72 by kerwin8 » Tue Sep 12, 2017 10:18

wanwani wrote: payza to local bank acc..guna servis Kerwin..fee pn murah :)

Thank you :thumbup:
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
164
Member Since28 Jun 2016
Last VisitToday
Likes Given16
Likes Received54/33

#73 by DAIKOM » Tue Oct 03, 2017 04:30

hi, kerwin
Nak tanya macam mana nak buat account bitcoin. Boleh bagi link web dia tak? Sebab saya dah cari kat google tak jumpa yang saya jumpa cuma untuk beli bitcoin je. Harap dapat membantu ya. Thanks.
DAIKOM
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since12 Sep 2017
Last Visit18 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$22.50
Earned$22.50
Referrals7
Tasks79
Offers31

#74 by DAIKOM » Tue Oct 03, 2017 04:30

Luno wallet tu cama untuk bitcoin wallet kh?
DAIKOM
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since12 Sep 2017
Last Visit18 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0
Balance$22.50
Earned$22.50
Referrals7
Tasks79
Offers31

#75 by kerwin8 » Tue Oct 03, 2017 04:31

DAIKOM wrote: Luno wallet tu cama untuk bitcoin wallet kh?


Ye betul. Open account guna Luno. Boleh install app pun dari AppStore or PlayStore
kerwin8
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
164
Member Since28 Jun 2016
Last VisitToday
Likes Given16
Likes Received54/33

#76 by raficyber » Wed Oct 04, 2017 02:12

kerwin8 wrote:
zodiarkcsr wrote: Agak-Agak berapa percent hilang kalau guna payza>luno>bank

Depends on luno fee. Kadang2 btc network fee tinggi. Baik guna Payza/Skrill ke PayPal

Macam mana nak transfer dari Payza/Skrill ke Paypal?
raficyber
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
5
Member Since18 Feb 2016
Last Visit13 Dec 2017
Likes Given0
Likes Received0

#77 by syifa_putera » Sun Oct 15, 2017 16:13

Tranfer ke paypal guna alamat email paypal kita
syifa_putera
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
80
Member Since23 May 2016
Last Visit11 Nov 2017
Likes Given15
Likes Received9/7
Balance$1.16
Earned$75.20
Referrals0
Tasks0
Offers85

#78 by syifa_putera » Sun Oct 15, 2017 16:40

Bukan xnk guna payza,dah open acc payza tapi sejak open untill now still on hold.tgu lama sgt asyik on hold..
skg nk buat acc payza baru..igt nk try buat mcm ni

Clixsence -->payza-->luno (beli bitcoin)

so lepas ke luno beli bitcoin nak tranfer dri luno ke bank local mcm mne?
syifa_putera
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
80
Member Since23 May 2016
Last Visit11 Nov 2017
Likes Given15
Likes Received9/7
Balance$1.16
Earned$75.20
Referrals0
Tasks0
Offers85

#79 by azmirpg » Mon Oct 16, 2017 00:57

@syifa_putera Jual bitcoin dulu baru boleh keluarkan duit ke akaun bank. Bukannya beli bitcoin.

Masa dalam akaun payza. Bila nak keluarkan duit ke luno mata wang USD akan ditukarkan ke bitcoin. Maka dari bitcoin inilah yang akan berada dalam luno. Dalam luno jual bitcoin dulu lepas tu keluarkan duit ke akaun bank.

Saya cadangkan jual masa harga bitcoin tinggi. Cuma cadangan saja.

;)
azmirpg
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
198
Member Since7 Mar 2013
Last VisitYesterday
Likes Given1,489
Likes Received311/109
Earned$4,131.25
Tasks30,525
Offers572

#80 by silentkiller29 » Mon Oct 16, 2017 01:15

azmirpg wrote: @syifa_putera Jual bitcoin dulu baru boleh keluarkan duit ke akaun bank. Bukannya beli bitcoin.

Masa dalam akaun payza. Bila nak keluarkan duit ke luno mata wang USD akan ditukarkan ke bitcoin. Maka dari bitcoin inilah yang akan berada dalam luno. Dalam luno jual bitcoin dulu lepas tu keluarkan duit ke akaun bank.

Saya cadangkan jual masa harga bitcoin tinggi. Cuma cadangan saja.

;)

Saya cadangkan cadangan ditutup ! :lol: Benar sekali apa yang tuan hamba katakan.
silentkiller29
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
73
Member Since23 Nov 2016
Last Visit17 Jan 2018
Likes Given5
Likes Received23/14
Balance$43.86
Earned$319.97
Referrals0
Tasks540
Offers509
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jan 20, 2018 09:33:21 EST