Please wait...
HomeForumInternationalMalayUnavailable Participant
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Unavailable Participant

Locked

#1 by syafiqah_ » Thu Apr 26, 2018 09:15

Haha. Kenapa tiap kali buat survey atau task , awal-awal lagi dah dikeluarkan dari penyertaan :roll: . fuhh, bukan senang uols. Why??? why??? Sapa tahu, please.
syafiqah_
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since5 Jan 2018
Last Visit24 Apr 2018
Likes Given0
Likes Received2/1
Balance$0.00
Earned$4.92
Referrals0
Tasks0
Offers7

#2 by nadiaothman » Mon Jul 09, 2018 01:01

Survey ni dia ada target orang tertentu saja. Mungkin survey tu utk lelaki so kalau kita perempuan, kita akan di screenout. Mungkin juga dia cari orang area KL tapi kita orang Perak so akan dikeluarkan dari survey. Kalau kita kena screenout tu maksudnya kita tak termasuk dalam target group diaorang.

Jangan putus asa. Insyaallah, akan ada rezeki nanti. Mula2 main Clixsense ni memang tough sebab kita tak tau nak expect apa-apa. Main lama sikit, nanti pandai lah tu. :)
nadiaothman
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
94
Member Since1 Sep 2015
Last Visit31 Oct 2018
Likes Given2
Likes Received31/24
Tasks2,133
Offers343

#3 by Mhanapi » Sun Jul 22, 2018 11:40

Ok tq
Mhanapi
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2
Member Since13 Jul 2018
Last Visit17 Oct 2018
Likes Given0
Likes Received1/1
Balance$24.84
Earned$24.84
Referrals0
Tasks0
Offers35
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Nov 17, 2018 20:26:09 EST