Please wait...
HomeForumInternationalMalayFIGURE EIGHT TASK
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
FIGURE EIGHT TASK

Post Reply

#1 by ukhtiain » Fri Sep 14, 2018 10:12

Kenapa saya dah tak boleh buat task kat figure eight ni ??
Dah lama da tak boleh buat task. tapi task ada je yang available.
bila sign in figure eight, ea kata try cari task lain. tak available.
kenapa ye ??
ukhtiain
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since26 Jul 2015
Last Visit15 Sep 2018
Likes Given0
Likes Received0
Tasks123
Offers279

#2 by atileey » Mon Sep 17, 2018 10:35

mungkin awak punya accuracy agak rendah utk task tu. kalau nak kena buat task mmg kena fahamkan instruction dia betul2 sbb saya pon selalu je dpt low accuracy huhu
atileey
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since1 Mar 2018
Last Visit15 Sep 2018
Likes Given0
Likes Received0
Balance$31.28
Earned$61.28
Referrals0
Tasks11
Offers76

#3 by naminima » Mon Sep 17, 2018 10:35

sama lah..saya pun xleh buat task kat figure eight..padahal banyak je yang available.
naminima
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1
Member Since19 Aug 2018
Last Visit17 Sep 2018
Likes Given0
Likes Received0
Earned$2.09
Referrals0
Tasks1
Offers8
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Nov 19, 2018 06:12:17 EST