Please wait...
HomeForumInternationalTurkishTasklar hakkında.
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasklar hakkında.

Locked

#1 by sdtkcl » Thu May 02, 2019 05:19

Merhaba arkadaşlar.
Buralarda yeniyim. O sebeple benzer bir konu açılmışsa şimdiden özür dilerim. Ama aradığımda bilgi/topic bulamadım.

Sorunum; görevlerde hiçbir şekilde yüzde 20/30u geçemiyorum. Bunun bir yapılış şekli varmı yada atladığım bir noktamı var? Muhtemelen ben hatalıyım ancak bu kadar çok düşük bir oran almamam gerektiğini düşünüyorum. İngilizcem göreceli iyidir. Derdimi anlatabilirim; karşımdakini kabacada anlayabilirım. Ama bir türlü on gündür tasklardan sadece birinde yüzde seksen yapabildim. Son yaptığım taskın tamamını video olarak kaydettim ancak yanlış bilmiyorsam bunları paylaşmak yasak.
Ticket atmaya çalıştım ama dosya büyük olduğu için atamadım. Bende normal inceleme yapılması isteği şeklinde ticket açtım. Ama çok etkili olacağını düşünmüyorum ve hatamı/hatalarımı yazmayacaklardır herhalde.

Bu konuda yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum mümkünse.
Herkese iyi günler bol kazançlar...
sdtkcl
Posts3
Member Since22 Apr 2019
Last Visit1 Jun 2019
Likes Given0
Likes Received0

#2 by besevler » Thu May 02, 2019 06:51

Bazen hatalı tasklar oluyor ancak yine de %20-%30 ile expelled olmanız pek normal değil. Her şeyi doğru yaparken gözden kaçırdığınız ufak bir detay, cevabınızın yanlış olmasına sebep olabilir. Tasklarda tecrübe kazandıkça bu hatalar azalacaktır.
besevler
Posts128
Member Since2 Nov 2018
Last Visit18 Feb 2020
Likes Given11
Likes Received93/66
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 15:29:57 PST