Please wait...
HomeForumPosts by ankettasksever

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ankettasksever

TASK GÜNCEL! » Post #3900

Thu Apr 30, 2020 14:57 in Turkish

Seksenler wrote: ankettasksever;

kardeşim building taskının şifresini cozmedıgın daha ıyı.Turklere karsı bır tutum var Appen de. el yapar banlanmaz bız yaparız banlanırız. o yuzden yapmadıgın daha ıyı her ne sekılde cozmeye calısıp bı yolunu bulmussa ınsanlar sonunda sonuc banlanmayla sonuclanıyor. hesap acıp level almak bır zulum. elındekı hesabına sahıp cıkmaya calıs. F8 aılesı sımdıkı adıyla appen durustluge adil olmaya onem verıyor. yakaladıgını affetmıyor. bozuk bır gorev bu buıldıng eger sen bunu cozer yaparsan daha cok goze batarsın. sıstemlerınde kımın ne kazandıgı ne yaptıgını bılıyorlar. ben zamanında cok sivrilip ortadan kaybolan kısı gordum 2011 den beri. top lıst gırmek ıcın ne kadar cok para kasarsan o kadar göze batıyon bu appen sırketının.

1 hafta kazandıysan 50 dolar 20 dolar 2 hafta 3 hafta dıye dırenme dırenırsen senı dınlenmeye alıyorlar bazende sonsuzluga ugurluyorlar.Haklılarda herkes 50 dolar alabılsın 20 dolarıda bır baskası kazanabılsın dıye adamlar ölcülu davranmaya calısıyorlar ( YSENSE ). bi ara katekullilerde döndü türkler toplıstte 1 sıradayken bı anda lıstede venuzuellalılar doldu :D hersey olabılır ...ama ınsanlarda kı hırs gozlerı kör edıyor. valla yenı hesap acmak cok sıkıntılı cok.
Look At Advertisements And Judge Them. bu taskıda bılerek bozdu task yazarı buna artık emınım. onceden lısteden mause yardımıyla secerdık sımdı secemıyoruz. ılk basta olmuyor dıye yapamıyordum. sonrasında ıllakı bır yolu vardır taskın uzerınde dedım ve once yazdım kutucuga sonra klavye yukarı asagı kaydırarak markanın ısmıne geldım enter dedım kutucuga yerlestı marka ısmı.kendım ugrastım buldum cozumunu. artık gorev yazarları suyunu cıkarttı para vermemek kazandırmamak adına gorevler uzerlerınde hatalı süsü vererek gorev yapmamızı zora soktu çözum arar olduk hemde para kazandırmamak ıcın bozuk gorev süsü verıyorlar BAZI GOREVLERE ...

hocam teşekkürler uyarın için. daha çok level 3 için umut ediyordum bu taskı. biraz ortalama yükselsin diye. vardır bunda da bir hayır diyelim. :|

ANKETLER » Post #8864

Thu Apr 30, 2020 13:41 in Turkish

Monachopsis wrote: Arkadaşlar siteye kaydolurken girdiğim doğum tarihini hatırlamıyorum bu sonradan sorun yaratır mı ve öğrenmenin bir yolu var mı?
Bir de peanutlab a tıkladıktan sonra adres çubuğunda doğum tarihi ve cinsiyet çıkıyor bu kayıt olurken girdiğimiz tarih mi?

bu tarih kayıt olurken girdiğimiz tarih oluyor. tarihi unutanlar peanutlaba tıklayıp adres çubuğundan baksınlar. biliyordum zaten de ben kendim için doğruladım. arkadaşlar da garanti olsun diye doğrulayabilirler.

ysense doğrulama yapmadan bakın ki ne olur ne olmaz yazın bir kenara.

bir de şu var ben ilk üyelikte kayıt tarihimle aynı tarihi kaydetmiştim peanutlaba.

peanutlab kendisine kaydedilen tarihi de gösteriyor olabilir. ysenseye üyelikle peanutlaba kayıt girişi aynı anda yakın olduğundan aynı doğum tarihini girmiş olabilirsiniz. o esnada ysenseye farklı peanutlaba farklı tarih girmişseniz doğrulama için sıkıntı olur. onu hatırlayıp emin olun ve göz önüne alın.

TASK GÜNCEL! » Post #3898

Thu Apr 30, 2020 11:11 in Turkish

Thelastair wrote:
ankettasksever wrote:
Thelastair wrote: 1572877 Restaurant Ad Image Ratings $0.03 504

Şu taskta yemek resimlerine bakıp karar veriyorsunuz task basit ama correct çakıyor 2 adet yapıp bıraktım.

12/8 expell. saçmalıyor bazı cevaplarda.

Tepeden gösterdiği döner benzeri acayip bir yemeğe hayır dedim mekan bile gözükmüyordu metal tepsinin içinde correct verince kapattım bu tip tasklarda expel yememek için hemen bırakıyorum 3 cent için değmez :)

haklısın. 5 dolar bonusa gidiyorum hocam acele lazım. zaten görev yok. ;)

12/9 iyileştirme yapmış.

TASK GÜNCEL! » Post #3896

Thu Apr 30, 2020 10:50 in Turkish

Thelastair wrote: 1572877 Restaurant Ad Image Ratings $0.03 504

Şu taskta yemek resimlerine bakıp karar veriyorsunuz task basit ama correct çakıyor 2 adet yapıp bıraktım.

12/8 expell. saçmalıyor bazı cevaplarda.

ANKETLER » Post #8858

Thu Apr 30, 2020 09:29 in Turkish

30 Apr 2020 09:26 PST Offer Weekly Survey Conversion #2589769876 $0.46

cep telefonu anketi.

ANKETLER » Post #8857

Thu Apr 30, 2020 09:27 in Turkish

mrvtz wrote: @ankettasksever, Clixsense şikayet ve önerilerimizi dikkate alıyordu. Bazı ücreti ödenmeyen anketlerin, ekran görüntüleri ve ısrarlı yazışmalar sonrası ücretinin yattığını biliyorum ama Ysense ekibinin bizi önemsemediğini düşünüyorum. Hatta şu son 1-2 aydır bu durum tavan yaptı. Bir sorun yazdığımda çok umursamaz bir dille cevap yazıyorlar. Sayfada çok fazla üye var, anket de az. Gitmek isteyen gidebilir modundalar. Eldeki üyeyi tutmak ve yeni üye kazanmak gibi bir dertleri yok :( Hal böyle olunca, sorunlar çözülmüyor.

Dünya genelinde yaşadığımız zorlu süreç nedeniyle anket azlığını anlarım ama anket ücreti ödenmemesi durumunu oldum olası çözemedim. Artık korkudan, uzun bir anket geldiğinde ücret ödemezse diye yapmıyorum. Madem ekip, sorunlarımızı umursamıyor. İşlerin kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka çare yok gibi duruyor :|

hocam daha profilinde türk bayrağı olan adamdan burada task görevinden dolayı bilgi alamıyoruz. ysenseden tüm bu olayın şeytaniliği konusunda nasıl çözüm bekleyelim. doğru diyorsun şartlar konusunda beklemekten başka çare yok. insaf yok yani. menfaat var.

ANKETLER » Post #8852

Thu Apr 30, 2020 05:03 in Turkish

Monachopsis wrote: @anketsavar
Hocam ysense ana sayfasında peanut laba tıklayınca açılan yeni sekmede adres çubuğunda doğum yılım ve girmiş olabileceğim doğum tarihi çıkıyor. ancak dediğim gibi doğum tarihimi yanlış girmiş de olabilirim çünkü gerçek doğum tarihim değil bir ay önde görünüyor muhtemelen seçerken fare kayd. Birde yanında da cinsiyet idaresi var. Sizde de yok mu bu?

şimdi baktım gördüm haklıymışsın. tarayıcıda gözüküyor doğum tarihim. dob olarak doğum tarihi ki ysense ye kaydettiğimle aynı tarih. onun devamında sex=%3F ibaresi var. bunun anlamı yok.

ANKETLER » Post #8846

Wed Apr 29, 2020 18:27 in Turkish

sevayd6 wrote:
mrvtz wrote:
ankettasksever wrote: Ysenseden eposta geldi. REVENUE UNIVERSE de ayın sonuna kadar ücret 2x verilecek.

yahu REVENUE UNIVERSE ne veriyor ki iki katı ücreti değerli olsun. 3 e 5 e anket yaptırıyor teklifler bir işe yaramıyor.

neden böyle oluyor anlamakta zorlanıyorum. kazanmak istiyoruz tüm benliğimizle buradayız. ya tokatlanıyoruz ya da makara geçiliyoruz. bu aralar task olayı da öyle. para kazandırmıyor. quiz modu yaptırıyor görevi kapatıp gidiyor. harcadığımız enerji ve emeği geçtim ümitlerimiz kırılıyor.

ya güzel ücret ödeyen, işler rayında giden, üyeyi mutlu eden bir sistem için eposta gönderin, gerçekten haberimiz olsun fırsatlardan böylece mutlu olalım ve bir anlamı olsun, ya da hiç kontak kurmayın halimize razı olalım. REVENUE UNIVERSE den ne ümit edilebilinir ki? Bunun farkında mı değiller acaba? :idea:

Aklımdan geçenleri yazmışsınız :clap:

Geçen hafta bir ara sayfada bir canlılık vardı, ücret anında geliyordu, bir ümitlendim ama cozutmasalar şaşardım. Dün 5 anketi sonuna kadar yapıp tek kuruş alamadım :thumbdown: 3-4 saatim gitti, yazık değil mi? Önceki gün de aynısı olmuştu. Bugün de anket yok. Yorumlara bakıyorum, ücret ödememe had safhaya çıkmış. Burada üç beş kazanalım diye canımız çıkıyor :( ücret ödememek nedir yahu? Neo'da burası kadar anket gelmiyor tamam ama geldiği zaman da o ücreti saniyede ödüyorlar. Burada anket çözerken, hep ücreti öderler mi ödemezler mi kaygısı yaşıyorum.

Kendilerine yazdım, Clixsense şikayetleri dikkate alıyordu ve şikayet sonrası bazen ücret arkadan hesaba yatıyor ama siz böyle değilsiniz diye. O kadar kibar yazmama rağmen elimizden gelen bu, daha ne yapalım, yapılacak bir şey yok cevabını aldım ve yakıştıramadım.

Aynı anda şikayetçi olalım, gerekirse ortak bir metin oluşturup gönderelim. Başka türlü bizi dikkate almayacaklar :|

Aslında bence tek çözüm toplu bir şekilde anket çözmemek, sonuçta bize muhtaçlar kimse düşük ücretli 5-8 centlik anket çözmezse mecbur ücret artacak. Tabii söylemesi kolay toplu bir şekilde örgütlenip bunu yapmak imkansız ama yapılabilse tek efektif yol bu. Yazı yazıp şikayet ederek olacak iş değil çünkü.

bence yapmamak da çözüm değil, toplu olarak şikayet kaydı açıp istekte bulunmakta. toplu hareketler tepki çekebilir. ülke katılımı olarak olumsuz imaj ve hak kaybına uğratabilir. nasıl tepki verileceğini bilemeyiz. kaldı ki biz gideriz başkaları gelir. işin riskini kendimiz alıp burada kalıp kalmamaya, devam edip etmemeye karar vereceğiz hepsi bu. sistem bunun üzerine kurulu. daha iyi olması istenilseydi en azından istek şikayet anketi veya araştırması yapılırdı daha proaktif davranılırdı. bu işi en iyi de yapabilecek ve verileri analiz edebilecek ysense yönetimi olurdu. neticede anket sitesi.

TASK GÜNCEL! » Post #3892

Wed Apr 29, 2020 17:36 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

Meslek sırrı dedim ya kusura bakma.Baska taskta yardimci olurum.3 kere banlattim 3undede acildi zaten hayalim 1.cilikti Sakin sakin atip 1 olmakti.Digerleri banlanir diye dusundum ben banlandim digerleri yapiyor nasil is ben anlamadim.

şok oldum resmen. size başarılar o zaman. günlerce bu sayfada bu meseleyi çözmeye çalışıyorum. bende türk bayrağını görünce umutla yardımcı olursunuz diye yazıyorum. :o

Turklukle alakasi yok olayin bencillik olarak dusunebilirsiniz.Herkesin bencil tarafi vardir.Dedigim gibi baska tasklarda yardimci olurum.Ama bu taskin farkli bir olayi var.

yabancıya ticket attım oyaladılar. olayı çözersem hemen burada paylaşacağım. inş o zevk bana ait olur. bu da bir nasip. ;)

Kadere inanan insanim iş birazda olayi kovalamakta yeteri kadar arastirma yapmakta yatiyor. :D

daha çok şey söylenebilir. ama burada söz bitiyor işte.

siz banlandığınızı yazmasaydınız ben de halen bu görevi yaptığınızın çıkarımını yapmazdım. çünki burada ben dahil bir çok üye bu görevi yapmak istiyor, nasıl yapılacağını araştırıyor ve yapamamaktan muzdarip.

yardımcı olmanız istenileceğini bildiğiniz halde paylaşım yaptınız ve yardım etmeyeceğiniz bir topluluğa karşı kendi ban üzüntünüzü anlatıp, üzüntünüzü paylaşmayı beklediniz. ban yemenize üzüldüm ve herkes de üzülmüştür. gerçi bencil olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. çok menfaat perest olmadıktan sonra bilgiyi paylaşmak işin en kolayıdır ve büyük bir erdemdir. herkes işin püf noktalarını göremeye bilir. zaman içinde bu işin nasıl yapılacağına dair bilgiye de ulaşamazsak canınız sağolsun. söz biter eseri kalır. ulaşırsak da buradan anında paylaşırız. sizin gibi yapmayız. :)

benim hesabim defalarca kapatildi ve ben buraya yazdim.Uzuntumu paslassam ne paylasmasam ne.Sadece cozum aradim.Ve cozduk zaten sorunu diger arkadaslarla.Ben buraya kac tane taskin nasil yapildigini yazdim zamaninda.Ben bencil isem sizde hazircisiniz.Konusmanin basinda atarmisniz bilmem ne isinize yaramayinca menfaatperest olduk.Bu karakterdeki insana iyi ki atmamisim diyorum.

daha taskı bile yapamayan, çıkış yolu arayan üyelerden mi çözüm arıyorsunuz? bencil olduğunuzu kendiniz söylediniz mesajınızda benim yakıştırmam değil.

iyiki atmamışsınız. sizden gelecek fayda başkasından gelsin. sizi tanımış olduk. burada herkes herşey hakkında paylaşım yapıyor zaten. asıl mevzu review taskı ve bu bilginin kendinizde olduğunu söylüyorsunuz. ben de soruyorum hocam diyerek. ben videolara da baktım hemen siz söyledikten sonra fakat bulamadım. bulamadığım bilgisini de diğer arkadaşlara yazdım hemen ki zahmet edip yorulmasınlar diye. bu işlemi yaptım yani. link istemem mi rahatsız etti sizi. yardımcı olmanızı isteyerek link istedim bunda sıkıntı yok. hem kendim için değil başkaları için de istedim. burada beraber olduğumuzu var saydım. linki özelden sadece bana atmayacakdınız sonuçta. esas linki veya tiyo bilgisini bilip de verme isteği olmayanda ve zahmetinde bulunmayandadır sıkıntı değil mi? benden isteseydiniz ben verirdim. sizin ön yargılı tepeden bakan tavrınız ve yaklaşımız sizi bu düşünceye itiyor.

TASK GÜNCEL! » Post #3889

Wed Apr 29, 2020 16:52 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

Meslek sırrı dedim ya kusura bakma.Baska taskta yardimci olurum.3 kere banlattim 3undede acildi zaten hayalim 1.cilikti Sakin sakin atip 1 olmakti.Digerleri banlanir diye dusundum ben banlandim digerleri yapiyor nasil is ben anlamadim.

şok oldum resmen. size başarılar o zaman. günlerce bu sayfada bu meseleyi çözmeye çalışıyorum. bende türk bayrağını görünce umutla yardımcı olursunuz diye yazıyorum. :o

Turklukle alakasi yok olayin bencillik olarak dusunebilirsiniz.Herkesin bencil tarafi vardir.Dedigim gibi baska tasklarda yardimci olurum.Ama bu taskin farkli bir olayi var.

yabancıya ticket attım oyaladılar. olayı çözersem hemen burada paylaşacağım. inş o zevk bana ait olur. bu da bir nasip. ;)

Kadere inanan insanim iş birazda olayi kovalamakta yeteri kadar arastirma yapmakta yatiyor. :D

daha çok şey söylenebilir. ama burada söz bitiyor işte.

siz banlandığınızı yazmasaydınız ben de halen bu görevi yaptığınızın çıkarımını yapmazdım. çünki burada ben dahil bir çok üye bu görevi yapmak istiyor, nasıl yapılacağını araştırıyor ve yapamamaktan muzdarip.

yardımcı olmanız istenileceğini bildiğiniz halde paylaşım yaptınız ve yardım etmeyeceğiniz bir topluluğa karşı kendi ban üzüntünüzü anlatıp, üzüntünüzü paylaşmayı beklediniz. ban yemenize üzüldüm ve herkes de üzülmüştür. gerçi bencil olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. çok menfaat perest olmadıktan sonra bilgiyi paylaşmak işin en kolayıdır ve büyük bir erdemdir. herkes işin püf noktalarını göremeye bilir. zaman içinde bu işin nasıl yapılacağına dair bilgiye de ulaşamazsak canınız sağolsun. söz biter eseri kalır. ulaşırsak da buradan anında paylaşırız. sizin gibi yapmayız. :)

ANKETLER » Post #8844

Wed Apr 29, 2020 16:30 in Turkish

29 Apr 2020 16:29 PST Survey ySense Surveys - P2Sample47881848 - Complete $0.62

sağlıklı yiyecekler anketi.

TASK GÜNCEL! » Post #3887

Wed Apr 29, 2020 15:51 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

Meslek sırrı dedim ya kusura bakma.Baska taskta yardimci olurum.3 kere banlattim 3undede acildi zaten hayalim 1.cilikti Sakin sakin atip 1 olmakti.Digerleri banlanir diye dusundum ben banlandim digerleri yapiyor nasil is ben anlamadim.

şok oldum resmen. size başarılar o zaman. günlerce bu sayfada bu meseleyi çözmeye çalışıyorum. bende türk bayrağını görünce umutla yardımcı olursunuz diye yazıyorum. :o

Turklukle alakasi yok olayin bencillik olarak dusunebilirsiniz.Herkesin bencil tarafi vardir.Dedigim gibi baska tasklarda yardimci olurum.Ama bu taskin farkli bir olayi var.

yabancıya ticket attım oyaladılar. olayı çözersem hemen burada paylaşacağım. inş o zevk bana ait olur. bu da bir nasip. ;)

ANKETLER » Post #8840

Wed Apr 29, 2020 15:48 in Turkish

Monachopsis wrote: Arkadaşlar siteye kaydolurken girdiğim doğum tarihini hatırlamıyorum bu sonradan sorun yaratır mı ve öğrenmenin bir yolu var mı?
Bir de peanutlab a tıkladıktan sonra adres çubuğunda doğum tarihi ve cinsiyet çıkıyor bu kayıt olurken girdiğimiz tarih mi?

clixsense zamanında doğrulama yapılıyordu ani baskın gibi. ysense de bunu daha görmedik. şayet olursa sıkıntı olur hesaba giriş yapamazsın.

peanutlaba tıklayınca adres çubuğunda nasıl çıkıyor onu anlayamadım. sayfa içinde ankete giriş için doğum tarihi ve cinsiyet ister. onu da istediğin gibi yazabilirsin. ama mevcut halini yazsan daha orjinal olur. sürekli bunun üzerinden gidersin.

TASK GÜNCEL! » Post #3885

Wed Apr 29, 2020 15:32 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

Meslek sırrı dedim ya kusura bakma.Baska taskta yardimci olurum.3 kere banlattim 3undede acildi zaten hayalim 1.cilikti Sakin sakin atip 1 olmakti.Digerleri banlanir diye dusundum ben banlandim digerleri yapiyor nasil is ben anlamadim.

şok oldum resmen. size başarılar o zaman. günlerce bu sayfada bu meseleyi çözmeye çalışıyorum. bende türk bayrağını görünce umutla yardımcı olursunuz diye yazıyorum. :o

TASK GÜNCEL! » Post #3883

Wed Apr 29, 2020 15:13 in Turkish

tantE41 wrote: bende baktım videolara kaldırmış videoyu adam.Resmin açılması mühim değil eldeki verilerle yapıyorum.Bileydim banlanacağımı 800 tane yapardım.

hocam göremediğin resmin cevabını atıyor musun. o zaman tutturuyorsun. başlangıcı zaten önemli. başlangıçta her ikisini de doğru tahmin etmeden ilerlemek imkansız bildiğin üzere. ilk hareketi nasıl yapıyorsun. resimler açılmıyor çünki. ona çözümün nasıl? veyahut kaldırılan videoda bu işi nasıl yapıyordu?

ban açılır merak etmeyin ticket attınız mı?

TASK GÜNCEL! » Post #3881

Wed Apr 29, 2020 14:30 in Turkish

gisil wrote:
tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: Review Annotated Buildings gene ban yedim yav bu ruslar ban yemiyor bize garezleri var bunların

yapabiliyor muydun? 2 haftadır image'ler açılmıyordu.

başkan meslek sırrı sana bir ip ucu Review Annotated Buildings youtubedan arat bunu tüm videoları izle.Nasıl yapıldığını görüceksin ama iyi bir inceleme yapman lazım.

link atarsanız seviniriz. tasklar kaçıyor bu yüzden, level de gelmiyor.

şu an mevcut videolara baktım en yakını 5 ay önce. videoyu paylaşanların kanallarına baktım yeni durumla ilgili bir çözüm videosu paylaşılmamış. bizim sorun 1568460 numaralı görevle başlamıştı. hatta hemen ticket atmıştım kayıtlı. bu seri nolu görevden sonraki örnek görevleri anlatan bir video bulamadım.

eski videolar içinde açılmayan resmi açma gibi bir tiyo varsa bulmak çok zor mevcutların hepsini izlemek lazım. @tantE41 bundan mı bahsediyor anlayamadım.

kendisinin banı itiraz edince birkaç gün sonra kalkar. @Thelastair hocaya da aynısı olmuştu.

TASK GÜNCEL! » Post #3875

Wed Apr 29, 2020 13:54 in Turkish

squirrel1483 wrote: 1574696 Rate Youtube Channels For Illegal Drugs Content P2

bu taskta hayır'ı işaretlediğim halde yes'i işaretleniz diyor şaka gibi üst üste kaç kere hata verdi sistem üstelik kontrol edip yolladım acaba benmi yanlışlıkla işaretliyorum diye ama hayırı işaretlemişken nasıl yes'i işaretlediğimi varsayar ya aklım almıyor aynı durumu yaşayan var mı?

aynen paylaşmıştım. iki defa yaptı bana da. bu görev değildi ama benzer no olması gerekirken yes dedi kırdı.

başka görevin sorusunun cevabını alakasız bir şekilde yaptığım görevle karşılaştırdı kırdı. her yol var yani.

TASK GÜNCEL! » Post #3873

Wed Apr 29, 2020 13:44 in Turkish

ankettasksever wrote: 1570193 Clothing And Gender Categorisation Task

göreve yeni alan eklenmiş. baby/children şeklinde. boys, girls olarak verilen sneaker görsellerinden yaptım. her zamanki gibi male/female şıkkı üzerinden yaptım görevi kabul etti bir sorun olmadı bilginize. baby/children işaretlenince alt bölümleri açmıyor ve male/female kısmını kapatıyor. bakalım nerede kullanacağız deneme yanılmayla öğreneceğiz zamanla.

bu ürünle ilgili risk aldım ve baby/children şıkkını işaretledim. arama sonucunda baby yazıyordu açıkca. kabul etti sıkıntı çıkmadı. bu durumlarda bu seçeneği kullanacağız.


TASK GÜNCEL! » Post #3872

Wed Apr 29, 2020 13:41 in Turkish

tantE41 wrote:
ankettasksever wrote:
tantE41 wrote: Review Annotated Buildings gene ban yedim yav bu ruslar ban yemiyor bize garezleri var bunların

yapabiliyor muydun? 2 haftadır image'ler açılmıyordu.

başkan meslek sırrı sana bir ip ucu Review Annotated Buildings youtubedan arat bunu tüm videoları izle.Nasıl yapıldığını görüceksin ama iyi bir inceleme yapman lazım.

hocam bari link atsaydın.

görevin nasıl yapıldığıyla alakalı bilgim var da resimler açılmıyor. onu nasıl aşacağız. bu bilgi var mı videolarda. sen nasıl açıyorsun resimleri?

TASK GÜNCEL! » Post #3870

Wed Apr 29, 2020 13:32 in Turkish

paramailim0 wrote: Verilmis olan oyun gorevi vardi 13 sevye kale gorevi verdive yaptim odeme alamadim kanitlaya bilirim gorevi
Bilgisi olan varmi yardimci olurmusunuz

Ķ

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ | ySense Forum

bu konuya baştan sona baktın mı? bitirdiği halde ödeme alamayanlar var. birisi de benim mesela casino teklifinin ücretini hala ödemediler. oluyor böyle. kanıtlamış olsan da neticeye ulaşamayabiliyorsun.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 08:18:07 PST