Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Плащания » Post #484

Thu Jan 22, 2015 16:14 in Bulgarian

PhxMember wrote:
Eagle_666 wrote:
PhxMember wrote:
Съжалявам, че питам тук, но как успя с 1 реферал, 0 задачи и 1 оферта да направиш 55$?

Погледни пак плащането...

"Earned $55.13" от статистиките на акаунта му.
Ако става въпрос за това колко е спечелил, то сме длъжни да отбележим и датата на регистриране. Може би преди 2 години е имал повече реферали ;) ...

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #214

Thu Jan 22, 2015 16:05 in Bulgarian

cerebration wrote: Имам въпрос. Ако не ми е verified акаунта, тъй като нямам дебитна карта. Мога ли да получавам пари(при изтеглянето на такива от ClixSense акаунта)? А мога ли евентуално тези пари в PayPal да ги изпратя на някого( евентуално да платя онлайн)?
Няма значение дали PayPal акаунта ти е верифициран. В Clixsense няма такова изискване и спокойно можеш да си изтеглиш парите.
Дори и да нямаш вързана карта за твоя PayPal акаунт, то можеш да ги пратиш към друг PayPal акаунт, от където средствата да бъдат изтеглени.

Daily Checklist Bonus » Post #708

Thu Jan 22, 2015 15:56 in Bulgarian

Carrie, аз също мога да споделя известен опит :)
Колкото и далеч да ти изглеждат manuel и jivko ще ти кажа, че всеки е тръгнал там, където си ти в момента. Аз също съм бил в класацията, а и доста други колеги са биле там - въпрос на постоянство и упоритост.

Това, което искам да споделя е, че съм имал колеги които са се свързвали с мен на лични съобщения и ми казват, че няма как да се справят... Няма невъзможни неща! След точно 6 седмици един от тях беше номер 1 в седмичната класация - не е лесно да повярваш, че можеш, но когато го направиш си мисля, че няма сила която да те спре в израстването ти!

24/7-Общи приказки » Post #422

Sun Jan 18, 2015 14:54 in Bulgarian

PhxMember wrote:
donhopa wrote: Привет!Кога свършва промоцията 0.10$ от нов регистрирал се реферал или остава постоянно!Никъде не пише....

Frequently Asked Questions | ClixSense
Към момента тази промоция се оказва добра, както за ClixSense, така и за неговите потребители и затова се подновява автоматично всеки месец. Ако бъде прекратен, то ще има съобщение от Администрацията.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #208

Sun Jan 18, 2015 14:49 in Bulgarian

@Alcion Казусът ти е наистина интересен и ти благодаря за споделената информация. Определено ще е от помощ на наши колеги в подобно на твоето положение!

Радвам се, че всичко за теб се е оправило. :)

ClixSense Задачи » Post #2558

Sun Jan 18, 2015 14:45 in Bulgarian

atanas86 wrote: здравей ще съм ти много благодарен ако ми помогнеш да ми кажеш каде и какво да правя не разбирам нищо вече съм 15 дни тук и нищо само някакви рекламки и това е 30 цента благодаря ти предварително
Здравей,
Форумът е за това да си помагаме взаимно. Щом не разбираш нещо или нещо не ти е ясно, то има доста теми, в които има информация и много колеги, които помагат със своето мнение (за което лично им благодаря).
ClixSense е онлйан програмя, която предлага няколко начина за печелене на странични средства онлайн.
Всеки нов потребител трябва да започне с темата Ръководство/Информация за използване на ClixSense, където е обяснено как точно работи ClixSense.
След това трябва да се запознае със ClixSense Задачи, защото ако имаме малко свободно време, то определено резултатите ще дойдат наистина бързо.
ClixSense Оферти е още един начин по който можем да печелим тук, макар и да няма много оферти за България.
Не на последно място е и късмета - ClixGrid е игра, където може да спечелим до $10.00 - въпрос на късмет.

Разгледай различните опции на ClixSense и ако имаш въпроси - бъди сигурен, че много хора тук са готови да помогнат.

Успех!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #202

Sat Jan 03, 2015 15:41 in Bulgarian

Alcion wrote: Може да се окажеш прав, тъй като вчера получих пина си и ми казаха, че вече е активна, но пък са почивни дни. Ще се свържа с тях и ще пиша какво е станало. Благодаря ти!
Ти как си получи картата? По пощата ли?
Тук картите и пиновете се изпращат в различни писма, по пощата. Картата трябва да я активирам допълнително онлайн или просто да отида до банкомат и да си проверя сметката.
Най-вероятно картата не е активирана, защото е нова.

В България имах подобен случай с ОББ, които преди 5 години не приемаха дебитни карти за онлайн разплащания (сега нещата може да са се променили). Не вярвам това да е проблема в Германия!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #195

Sat Jan 03, 2015 10:24 in Bulgarian

Трябва да добавиш нов адрес, без да променяш стария, защото няма как да смениш държавата.
На мен ми се наложи да добавям Американска банков сметка и тъй като полетата бяха различни се наложи да се обаждам на PayPal съпорта.
Все пак изчакай да видиш дали някой колега не е имал подобен проблем.

24/7-Общи приказки » Post #416

Wed Dec 24, 2014 14:52 in Bulgarian

Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!

Новини » Post #29

Mon Dec 22, 2014 12:45 in Bulgarian

Празнична Промоция от ClixSense - 22/12/2014
В превод от ClixSense Holiday Promotion

Бихме желали да пожелаем на Вас и Вашите семейства Весели Празници, с най-добри пожелания за Новата Година!
В следващите 11 дни (С начало 23-ти Декември 2014 до 02-ри Януари 2015 година) ClixSense удвоява Daily Checklist Bonus. В този период от време Standard потребителите ще получават 10% бонус за изпълнението на техния checklist, докато Premium потребителите ще получават съответно 24% бонус!

*Допълнителните checklist бонуси (ClixAddon и Activity) остават не променени от тази промоция. Кликнете тук за повече информация относно Checklist Бонусите

Благодарим ви, че бяхте с нас през изтеклата 2014 година. С нетърпение очакваме да ви видим отново с нас през новата 2015 година!

Приятно кликане и Весели празници! :xcs: :xsmile:

От екипа на ClixSense

Новини » Post #28

Mon Dec 22, 2014 10:50 in Bulgarian

Плащания и Празнична Промоция - 22/12/2014
В превод от Cashouts and Holiday promotion

Уважаеми потребители,
Искаме да ви информираме, че днес 22 Декември 2014г няма да бъдат извършвани плащания. Тази седмица ще бъде извършено само едно плащане и това ще бъде Петък, 26-ти Декември. Много се извиняваме за малко късното информиране.

Молим ви да следите нашата информация по-късно днес за Специалната Празнична промоция. За да подскажем малко... свързана е с повече пари за Вас!!!

Весели Празници
От екипа на ClixSense

Новини » Post #27

Tue Dec 09, 2014 03:34 in Bulgarian

Декемврийска Афилетна Промоция - Весела Коледа - 08/12/2014
В превод от December Affiliate Promotion - Merry Christmas

Уважаеми потребители,
След поредния, успешен месец на нашата афилетна промоция, ние удължаваме нейния период до 9-ти Януари 2015г. И тъй като това е сезонът на подаръците, ние също ще изменим комисионната получавана от тази промоция, като всеки Premium потребител ще получава $0.15 за всеки нов, активен реферал (повишена от $0.10), докато Standard потребителите ще получават по $0.07 (повишена от $0.05) за всеки реферал, който активира своя акаунт. Новата промоция стартира на 9 Декември 2014г.

Искаме да благодарим на всички, които активно промотират ClixSense и ако този успех продължи, то и Афилетната промоция ще бъде удължена.

Напомняме, че PTSU (paid to sign-up) и подобни на тях видове реклами, не се толерират от ClixSense. Ако плащате на някой за да се регистрира под вас, то вие нарушавате условията на промоцията, което от своя страна може да доведе да бъдете извадени от тази промоция, да ви бъде забранено да работите с афилетната програма и дори да загубите акаунта си в ClixSense. Най-учтиво ви молим да не си служите с измама, защото последствията са за всички.

Бъдете в очакване, защото много скоро предстоят още Коледни промоции.

Весели Празници
От екипа на ClixSense

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2789

Wed Dec 03, 2014 16:41 in Bulgarian

marathon99 wrote: ot 1 mesec sum premium i njamam nishto ot Clixgrid, okolo 6 centa mi puska na den ot reklami, beshe napisano, che zadachkite shte se uvelichat dvojno kato vuznagrazdenie s premium, no ne, okaza se luza, njama smisul ot premium, a ako se vlozat pari, v naj-dobrija sluchaj da se izleze na pechalba s 1 do 5 dolara i za kvo ?

Здравей marathon99,
Дано да имаш някаква съществена причина за да не използваш кирилицата, защото тук си имаме ясни правила, а и да прочета самия ти пост представлява своего рода изпитание :)
Относно рекламите - много зависи колко време ще прекарваш с ClixSense, защото тук рекламите се пускат спрямо кога го правят самите рекламодатели. Няма условие, че задачите ще ти се повишат съгласно ъпгрейда ти. Тук изцяло нещата зависят от CrowdFlower и какво ниво си постигнал при тях. Както всяко начало и тук то е по-трудно.
Колкото до вложените средства - изобщо не съм съгласен с теб. Не е лесно, но всичко е въпрос на постоянство и стратегия.Накрая завършваш с въпрос "za kvo"! Не веднъж съм казвал, че ClixSense не е еднодневна програма. Всичко, което градиш днес, ще се възползваш от него и след 5 години. Винаги ще си получаваш парите в уречения срок, според труда си. И най-вече, когато говорим за пари, си говорим за реални стойности.
Мисля, че има още доста стойностни отговори на въпроса ти, но си мисля че и това си е достатъчна причина за да вложиш, поне време в програмата.

Желая ти успех и много финансови успехи!

Представете се. » Post #718

Wed Nov 26, 2014 16:26 in Bulgarian

@DenZa Приветствам и теб с добре дошла в нашето задружно семейство.
Желая ти много успехи и много тегления на парички от тази чудесна програма!

Представете се. » Post #716

Sun Nov 23, 2014 15:23 in Bulgarian

@CarrieBradshaw Здравей Carrie :).
Определено ClixSense има потенциал за тези, които знаят как да работят с програмата и се възползват от всичките и опции. Радвам се, че си открила необходимото за да печелиш. Желая ти успех и все по-големи печалби!

ClixSense Оферти » Post #978

Sat Nov 22, 2014 07:56 in Bulgarian

@Orpheus2013 Забранено е да се споделят линкове във форума.
Все пак достатъчно информация и дискусии има в темата Реферали

Предлагам ти да хвърлиш едно око там и ако имаш въпроси да ги отправиш в съответната тема.

Представете се. » Post #713

Sat Nov 22, 2014 04:28 in Bulgarian

Здравей Гергана и добре дошла във форума на ClixSense.
Желая ти много успехи и печелене на добри, парични средства от тази фантастична програма!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #324

Sat Nov 08, 2014 16:32 in Bulgarian

Ако роднината е ползвал вече PayPal акаунта в ClixSense, то системата няма да го приеме отново.
ClixSense разрешава само един PayPal в системата си. В противен случай трябва да се свържете с администрацията.

Представете се. » Post #711

Tue Nov 04, 2014 15:55 in Bulgarian

Здравейте и добре дошли във форума Марчо и Десислава.
Пожелавам ви много добри моменти тук и съответно бързи и доходоносни печалби!

Новини » Post #26

Sat Nov 01, 2014 00:30 in Bulgarian

Планирано Техническо Обслужване - 31/10/2014г
В превод от Scheduled Maintenance

Уважаеми потребители,
В 5AM EST на 1 Ноември 2014г, ClixSense ще бъде временно изключен поради планирано техническо обслужване. Това означава, че за това време ClixSense няма да предоставя никакви услуги и потребителите на програмата, няма да имат достъп до техните акаунти. Обслужването е планирано да бъде проведено в рамките на 4 часа, но имайте предвид, че това време може да бъде удължено. Ще бъдете информирани за времетраенето със съобщение, което ще се показва на основната ни страница по време на техническото обслужване.

Предварително се извиняваме за причинените неудобства!

Благодарим ВИ
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 07:59:57 PST