Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

24/7-Общи приказки » Post #385

Sun Apr 20, 2014 15:54 in Bulgarian

Воистина ВОСКРЕСЕ!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2587

Thu Apr 17, 2014 22:13 in Bulgarian

@riddle2000 Както казва колегата Dinchev2013 компютрите на твоите евентуални реферали не бива да са ползвани за ClixSense до сега. Другото, което е ти да не им даваш точния, реферален линк който се намира в твоя Акаунт под секцията "My Affiliate Details" и срещу "My Affiliate Linк" ще видиш твоя реферален линк, който е оцветен в червено.

Ще е добре за допълнителна помощ да кажеш дали изписва някаква грешка или какво точно се случва, когато познатите ти пробват да се регистрират в програмата.

Успех! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1819

Wed Apr 16, 2014 16:39 in Bulgarian

Ili0703 wrote: Вече си имам ниво и ми излезнаха 10 задачи...ехааа от толкова време нямах нито една, че сега се чудя от каде да започна :D
Аххххх,
И на мен са ми дали първо ниво :lol:

ClixSense Задачи » Post #1815

Mon Apr 14, 2014 15:42 in Bulgarian

CrowdFlower имар сериозен проблем с новата си платформа и това няма нищо общо с ClixSense. Днес Jim каза, че ще им трябва още няколко дни за да отстранят проблемите си.

Нека сме търпеливи!

ClixSense Задачи » Post #1808

Tue Apr 08, 2014 16:03 in Bulgarian

Днес получих отговор от CrowdFlower повдигнат преди повече от седмица за това, че нямам ниво и дали е нормално.
Кевин е този, с който водих разговора и който ме уведоми, че имат проблем и много хора с нива не могат да видят задачите за съответното им ниво и в момента работят по отстраняването на този проблем. След, като отстранели този проблем ще се върнел обратно към моя. :)

По-добре нещо, от колкото да ни държат без информация.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2567

Sun Apr 06, 2014 16:15 in Bulgarian

durtapianica wrote:
jpopov wrote: Би трябвало да пише ти да изчакаш за одобрение :lol: Изчакваш да ти прегледат сайта който ще рекламираш, ако няма проблем утре ще ти е одобрен и можеш да си пускаш рекламата в действие. Предполагам си наясно, че с тези кредити ще рекламираш друг сайт, а не сайта на ClixSense. Т.е. закупуваш тук кредити, за да пуснеш тук реклама на Нео примерно, и ще получиш реферали в Нео. Понеже беше споменал че ще се развиваш тук, да не би да не си разбрал за какво служат кредитите ;)

Олеле аз какво направих.. Мислих че тези кредити ги пускаш в някакви сайтове а не в PTC сайтове!И сега какво да ги правя! :o :o :o

Пиши на съпорта и им кажи, че си направил грешка ако не искаш да използваш кредитите де.
ClixSense са толерантни и ще ти върнат парите.

payment » Post #2

Sun Apr 06, 2014 01:14 in Payment Proofs

Hi svetka7702,

Congratulation on your payment! :thumbup: :$
:clixsense:

ClixSense Оферти » Post #814

Sat Apr 05, 2014 02:24 in Bulgarian

Няма брояч, освен ако ти не си засечеш времето.
Пускаш радиото и на трийстата минута се появява поле, в което трябва да попълниш код:

Попълваш думата/думите, натискаш "Submit" и след 30 минути процедурата се повтаря. Не правиш абсолютно, нищо друго по тази оферта.

ClixSense Оферти » Post #812

Sat Apr 05, 2014 02:16 in Bulgarian

chochko0o wrote: На мен не ми се показва пустата "Captcha" :silent:
На мен лично не ми се е случвало да не излиза "Captcha". Дори съм я засичал дали е точна и на всеки 30 минути се появява.
Все пак във форума чета, че има и други с твоя проблем и не зависимо в коя държава са или какъв браузър използват. Та същите съветват ако не се появи капчъра на 30-тата минута, то вместо да се рефрешва е по-добре да затворим страницата с радиото и да започнем офертата отново. Вярно е, че по този начин се губи част от времето, но към момента това е решението!

ClixSense Оферти » Post #810

Sat Apr 05, 2014 02:07 in Bulgarian

Аз имам доста повече опит с тази оферта и има дни, когато наистина не тръгва музиката, но рекламите си вървят :lol:
Отварям офертата и както казва vihur88 оставям радиото да си върви в отделен прозорец или подпрозорец на браузъра ми. Не е необходимо да бъде отворена страницата с офертата или да потвърждаваш някъде, че си изпълнил същата. Това потвърждение става автоматично, като си попълваш капчъра, който трябва да излиза автоматично на всеки 30 минути. Всъщност той е най-важен в случая. ;) Имал съм случаи, когато заплащането се забавя с един час, но в повечето случаи ми бива изплащано за 30 минути и това се проверява в историята с транзакциите.

Вярно че не е много, но когато си пред компютъра и връзката ти е добра, то не пречи да си "дрънка" радиото. :lol:

ClixSense Задачи » Post #1794

Fri Apr 04, 2014 13:39 in Bulgarian

@pilota861 Нивата първоначално се дават на основание задачите, които сме изпълнили до сега и определено ти имаш повече от 100. ;) Проблема е, че CrowdFlower имат хиляди, а да не кажа и милиони потребители, чиито акаунти трябва да прегледат. Не знам по какъв критерий избират кои потребители да бъдат разгледани първо, но и аз съм все още със старата система и нямам ниво ... :lol:

Новини » Post #17

Fri Apr 04, 2014 13:30 in Bulgarian

Radio Loyalty е налична вече за всички държави!

За жалост плащанията са различни в зависимост от трите групи държви. Група-1 от държави попълват капчър, който се появява на всеки 30 минути и заплащането е $0.03. Държавите от Група-2 ще трябва да попълнят този 30 минутен капчър 2 пъти (общо ще трябва да случат радиото 60 минути) за да им бъде изплатено $0.01. Страните от Група-3 ще трябва да попълнят капчъра 4 пъти... 2 часа, за да получат $0.01.
Държави от Група-1: US, Canada, UK, Australia;
Държави от Група-2: Belgium, Brazil, France, Germany, Japan, Netherlands, New Zealand, Singapore, Spain
Държави от Група-3: Всички останали държави.

Изпълнението на тази оферта не се включва към Daily Checklist Bonus!

ClixSense Задачи » Post #1787

Wed Apr 02, 2014 04:57 in Bulgarian

vihur88 wrote:
buldan75 wrote:
vihur88 wrote: Даден потребител може да решава задачи и в други сайтове. Когато това се случва в CrowdFlower показва общия брой задачи от всички сайтове, в които се решава. Т.е тук може да има 400, но в друг сайт да има 200. :)
Браво на Alcion! Само, че за тези 50$ трябва да се труди още 4-5 дни. Текущата седмица е 31 Март - 6 Април. Надявам се на 6-ти Април да е все още на върха. Успех!
Съжалявам, но аз нещо не можах да разбера коментара?
Това, което се показва в класацията на ClixSense са само изпълнените задачи в програмата.

Това, което Alcion и VanqGM правят ни кара (поне мен) да се гордеем, че сме българи, защото определено имаме по-малко задачи отколкото Америка или Канада.
И не да започнем да обвиняаме кой има или кой няма задчи - причината явно е в нас...

Здравей,

В коментара се коментират две различни неща.

Със сигурност и аз се радвам и подкрепям техния труд. Може би не съм се изразил правилно. Коментара имаше за цел да каже, че седмичното състезание (Weekly Contest) е от 31-ви Март до 6-ти Април за текущия му период и че на 6-ти Април ще стане ясно кой каква награда ще спечели от него. Разбира се, че ще стискам палци да имаме българско присъствие на върха. Със сигурност не търся в другиго вина или каквото и да е било за липсата на задачи. Имам понятие от CrowdFlower и това как работи.

Извинявам се, ако сте разбрали друг смисъл от предишният ми пост. Надявам се с този да се коригирам.

Благодаря и Успех!

Коментара ми се отнасяше за първата част от твоя. От това, което прочетох ми се стори, че казваш за класацията че се формира от всички сайтове, в които се решават задачи и едва ли не това е класация на CrowdFlower.

Явно аз не съм разбрал правилно коментара, но уточнението е правилно, защото може и други потребители да са взели мнението ти в насоката, която и аз.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2558

Tue Apr 01, 2014 16:03 in Bulgarian

customer001 wrote:
buldan75 wrote: Здравей fenomenyt84. И аз нямам представа от perfectmoney, но ми звучи, като вид разплащателен процесор. Отдели малко време и потърси в Google за обмяна на средства между разплащателните процесори. Има програми, които го предлагат срещу съответна такса.

Колкото до въпроса ти и питането за PayPal си мисля, че темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях би ти била полезна.

Успех :thumbup:

Не зная как да се свържа с Вас без да наруша правилата.Искам да обсъдя един въпрос,който според мен засяга много хора.
С уважение.
Можеш да изпратиш запитване до съпорта, както вече някои потребители ти предложиха, но щом въпроса ти касае много потребители ще е от полза да го зададеш във форума и смятам, че много колеги ще откликнат на възможността да дискутират запитването.

ClixSense Задачи » Post #1780

Tue Apr 01, 2014 15:56 in Bulgarian

vihur88 wrote: Даден потребител може да решава задачи и в други сайтове. Когато това се случва в CrowdFlower показва общия брой задачи от всички сайтове, в които се решава. Т.е тук може да има 400, но в друг сайт да има 200. :)
Браво на Alcion! Само, че за тези 50$ трябва да се труди още 4-5 дни. Текущата седмица е 31 Март - 6 Април. Надявам се на 6-ти Април да е все още на върха. Успех!
Съжалявам, но аз нещо не можах да разбера коментара?
Това, което се показва в класацията на ClixSense са само изпълнените задачи в програмата.

Това, което Alcion и VanqGM правят ни кара (поне мен) да се гордеем, че сме българи, защото определено имаме по-малко задачи отколкото Америка или Канада.
И не да започнем да обвиняаме кой има или кой няма задчи - причината явно е в нас...

Проблем » Post #4

Mon Mar 31, 2014 06:18 in Bulgarian

След преминаването към лятно, часово време повечето компютри са настроени да го възприемат автоматично, но тези без тази настройка е необходимо да го направят ръчно за да се синхронизира машината ни с часовото време!

Реферали » Post #885

Mon Mar 31, 2014 06:16 in Bulgarian

@JVJ777 За всеки нов потребител или такъв, който не знае на 100% как да работи с ClixSense, е задължително да прочете теми, като:
Ръководство/Информация за използване на ClixSense;
Най-често задаваните въпроси (FAQ);
ClixSense Оферти и
ClixSense Задачи.

Там са описани много подробно въпросите, които вълнуват/интересуват всеки един. Естествено ще възникнат конкретни въпроси, които дискутираме в съответните теми.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #269

Fri Mar 28, 2014 17:09 in Bulgarian

@stancho14 Всяка програма си е уникална сама по себе си.
Използването на "флашки" няма да повлияе на акаунта ти в ClixSense. Тук се позволява гледането на реклами от мобилни устройства, което се поддържа в много малко PTC-та.
Нека да не намесваме другите форуми тук и се придържаме с въпроси/отговори за ClixSense. Така няма да има и заблудени потребители.
Мисля, че и аз и колегата Dinchev2013 ти отговорихме достатъчно изчерпателно на въпроса ти.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #261

Fri Mar 28, 2014 13:02 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
buldan75 wrote:
Ако не уведомиш ClixSense и в чужбина пробваш да отвориш страницата със задачите или офертите, то голяма е вероятността да видиш надпис, че ползваш Proxy или че задачата не е налична за територията на страната, в която се намираш.

В този случай системата направо ще му покаже въпросния надпис и вероятността да не му го покаже е около 0,00001% -говоря от личен опит.

Така е, но и в този случай няма проблем за акаунта му, освен че няма да може да изпълнява задачи, докато не се прибере в България.
Преди системата сменяше флагчетата автоматично, но от около година го промениха и трябва да се пише за да ти бъде променено пребиваването.

ClixSense Задачи » Post #1765

Fri Mar 28, 2014 12:59 in Bulgarian

@carrieand Мисля си, че на всеки който изпълнява задачи в Crowdflower му се е случвал подобен проблем.
Трябва да се пише и така се оправя Accuracy-то.
Имай предвид, а всеки един да го има, че първото писмо което получим на имейла си е най-вероятно автоматично. Този вид писма имат на края нещо от рода "Sincerely CrofdFlower Support Team" (без конкретно име).
В този случай задължително трябва да "отворим" билета, който сме попълнили, като отговорим на въпросния имейл. Хубаво ще е да приложим и снимка. Втория имейл вече трябва да е от конкретен човек, който се занимава с нашия случай, но на мен лично ми се е случвало и 2, както и третия имейл да са автоматични (без име и със същото съдържание), така че и аз съм упорит и им връщам отговор със абсолютно същото съдържание и така, докато не ми отговори някой! :lol:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 04:28:59 PST