Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #259

Fri Mar 28, 2014 12:49 in Bulgarian

@durtapianica Наистина нямаш много опции към момента ако става въпрос за средствата в баланса. Това, което можеш да направиш е да се пробваш със задачите и като натрупаш минималната сума за теглене, която за стандартен потребител е $8 да си помислиш дали да ги теглиш за евентуална реклама някъде или да събираш за ъпгрейд. Всичко е въпрос на тактика, която трябва да си избереш в самото начало за работа с ClixSense.

@stancho14 Здравей и добре дошъл във форума.
Няма да имаш никакъв проблем относно ClixSense. Но аз те съветвам, когато пристигнеш на място да уведомиш ClixSense, че ще пребиваваш във въпросната държава за "Х" дни. Така ще имаш възможност по време на пребиваването си да изпълняваш задачите и офертите налични за дадената държава. Особено добре ще се отрази ако пътуваш в Западна Европа или Северна Америка. ;) Когато се прибереш в България ще трябва отново да уведомиш ClixSense за да можеш да си изпълняваш наличните задачи тук.

Ако не уведомиш ClixSense и в чужбина пробваш да отвориш страницата със задачите или офертите, то голяма е вероятността да видиш надпис, че ползваш Proxy или че задачата не е налична за територията на страната, в която се намираш.

Wich country can do what? » Post #2

Fri Mar 28, 2014 09:17 in General Talk

Hi desertflower17

Where did you find this information?
This is totally incorrect!

ClixSense' Rules are the same for all counters allowed in the program. You can view ads, complete Tasks and Offers and play ClixGrid.

Good Luck and enjoy being part of ClixSense family :thumbup: :clixsense:

ClixSense Задачи » Post #1761

Fri Mar 28, 2014 08:45 in Bulgarian

Има информация в Sтраницата на CrowdFlower, където са представени новите три нива, според които ще се определя задачите, които ще имаме и тяхната стойност.

Новите нива реално ще заместят старата система за оценяване на нашата точност и изпълнение.

Тъй като CrowdFlower имат хиляди акаунти и ще трябва да проверят всеки един поотделно, очакват този процес да бъде завършен за 2-3 седмици.
Веднъж завършен процеса, акаунта ни ще бъде наблюдаван всеки 24 часа.

Level-1 - Ще се дава на потребителите изпълнили над 100 Тест въпроса от различен тип задачи и имащи висока точност на изпълнение (Overall Accuracy);

Level-2 - Ще се дава на потребителите изпълнили над 100 Тест въпроса от значително като количество, видове задачи и имащи много висока точност на изпълнение (Overall Accuracy);

Level-3 - Ще се дава на потребителите изпълнили над 100 Тест въпроса от над 100 различни вида задачи и имащи почти перфектна точност на изпълнение (Overall Accuracy)

За да няма излишни въпроси ще допълня, че във страницата няма конкретизирани проценти за успеваемостта! Освен успеваемостта ще се води наблюдение и върху самото изпълнение на задачата.
Потребител с Ниво на Изпълнение ще има достъп до повече задачи с по-високо заплащане!

До две седмици ще бъде променена и самата страница със задачите:

Как ще изглежда нашата страница може да видите най-отдолу на цитираната по-горе страница.

Daily Checklist Bonus » Post #469

Thu Mar 27, 2014 17:15 in Bulgarian

Аз си признавам, че от началото на годината съм пропускал само 2 или 3 пъти да се разпиша за чеклиста, но този си ми е един от най-печелившите за 2014.

Впечатление прави колко пъти съм посетил форума за днес... :lol: :lol: :lol:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #254

Thu Mar 27, 2014 15:55 in Bulgarian

@durtapianica "Campaign" и "Advertise" се определят в един и същи дял "Реклама". За повече информация можеш да посетиш темата Advertise - Как да рекламираме в ClixSense
В случая става въпрос не да изкарваме пари от ClixSense, а да се възползваме от трафика му и да рекламираме наши програми в сайта.

"Campaign" ни дава възможността да наименоваме и следим различните си реклами в други сайтове, в които рекламираме нашия ClixSense реферален линк.
Представи си, че рекламираш в три различни сайта своя линк към ClixSense и имаш 10 реферала. Хубаво ще е да знаеш кой реферал, от къде е дошъл, нали? "Campaign" ти осигурява точно това.

Правила за писане във Форума » Post #3

Wed Mar 26, 2014 14:19 in Bulgarian

Бяха направени промени в Правило #2:

СПАМ-ът, писането в теми без да се придържа към тематиката им, повтарящи се коментари, рекламирането, увещаването и споделяне на имейл/месинджър адрес във форума са абсолютно забранени.

ClixSense Задачи » Post #1754

Tue Mar 25, 2014 14:53 in Bulgarian

Alcion wrote: Обръщам се отново за съвет и най-вече към Булдан. Не е нормално втори ден да нямам нито една задача. След вчерашната профилактика на CrowdFlower явно се получи някакъв бъг и останах без задачи. С риск да се повторя, както си решавах задачата за коментарите относно батерията на третата задача след събмит ми изписа, че не съм квалифицирана и оттогава изчезнаха всички задачи. По принцип колкото задачи имам в нео - почти толкова са и в тук, а сега в зеления имам 27, в пробукса 10, а тук абсолютно нищо. Писах до CrowdFlower точно как се е случило всичко, но те се правят на ощипани моми и искат да им дам айди на задачата. Е, и това направих, но...отговор никакъв. Просто не знам какво да правя...Отчаяна съм. Бях започнала да събирам пари за подновяване на ъпгрейда, но... Моля ви, дайте ми някакъв съвет. Решила съм почти всички скил тестове, точността в дашборда ми е 97%, а в същото време нямам нито една задача тук....чувствам се така, както бях в самото начало, когато се регистрирах.....
Първо ще се извиня за късния отговор и се надявам да не е безполезен.
CrowdFlower разпределят техните задачи по различни критерии, но наистина е необикновено да имаш задачи от порядъка на 10-15 и в следващия момента да нямаш нищо.
Съветвам всеки един да пише на CrowdFlower от Страницата със задачите --> Отваряте задача --> Бутонът "Help" (в горния десен край на страницата) --> File a Ticket
Описвате същността на проблема и давате колкото се може повече подробности и ако може снимки.

Отговора, който ще получите е най-вероятно автоматичен и твърди, че не сте дали достатъчно доказателства и че можете да отворите случая отново, като отговорите на имейла.
Отговаряйте на имейла директно, като копирате първия имейл и всичко останало е въпрос на чакане!

Похвали се. » Post #958

Tue Mar 25, 2014 14:39 in Bulgarian

@Dinchev2013 Поздравления за решението, а дали е правилно - смятам че ти сам ще споделиш! ;)
Колкото до скоростта - има ли значение щом дава резултат? :P

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #191

Mon Mar 24, 2014 16:06 in Bulgarian

@fenomenyt84 Трябва да го ескалираш.
Имало ли е някаква дискусия между теб и PayPal?

ClixSense Задачи » Post #1744

Thu Mar 20, 2014 11:33 in Bulgarian

Съветвам да изчакате малко. Имаше съобщение в задачите, че CrowdFlower ще имат обслужване.
Всички мои налични задачи бяха с надпис, че "страницата не е налична". В момента започват да се "завръщат" :D

ClixSense Оферти » Post #794

Thu Mar 20, 2014 10:14 in Bulgarian

@riddle2000 Пълната статистика на твоите изпълнени оферти можеш да видиш от твоята Offers History, като можеш да видиш точния час на изпълнение и дали ти е била платена офертата, съответно като кликнеш на датата в началото.

Всяка "кредитирана" оферта или задача ти е заплатена в баланса. Какво точно ти е платено в баланса и кога, можеш да провериш съответно от твоята Transaction History.

Надявам се информацията да ти е била полезна. ;)

Представете се. » Post #656

Sun Mar 16, 2014 16:24 in Bulgarian

@riddle2000 Здравей Наско и добре дошъл във форума на ClixSense. :thumbup:
Както споменаха от по-горе, упоритостта е най-важна в началото. Тъй, като съм един от първите потребители на този форум, ще кажа от опит, че всеки един в началото се оплаква, че няма задачи/оферти и че едва ли не никога няма да може да изпълнява такива. Без да преувеличавам, това са приказки на повече от 50% от потребителите в този форум, като в това число съм и аз :lol:
С течение на времето, всеки се уповава на упоритостта, а на по-късен етап, когато започнеш да навлизаш в тънкостите на :clixsense:, а с това идва и рутината, то успехите неизбежно ще дойдат.

Форумът е мястото, където можеш да получиш доста информация и съвети, както и да споделиш своя опит.

Желая ти успех и късмет :thumbup:

Представете се. » Post #652

Wed Mar 12, 2014 17:10 in Bulgarian

@ivansavkov Здравей Иван и добре дошъл във форума на ClixSense.
Определено ще намериш помощ за бирата тук! :lol: Колкото до помощта за програмата, то и тя е пропорционална на пивото.

Желая ти успех и късмет! :thumbup:

24/7-Общи приказки » Post #378

Wed Mar 12, 2014 14:50 in Bulgarian

До колкото имам наблюдение Accuracy 0% си стои на сравнително новите акаунти. След като вземеш да изпълняваш задачите им, то се променя едва след 2 месеца.
Между другото има съобщение, че предстои обслужване в Crowdflower, така че могат да се очакват промени утре. Нека да видим колко положителни ще са те. :roll:

Представете се. » Post #649

Wed Mar 12, 2014 14:44 in Bulgarian

@jani6janeta Здравей Жанета и добре дошла във форума на :clixsense: ;)
Не се притеснявай от това, че си нова и не си наясно с много неща! Форума е точно затова - има много обяснени неща, а за тези които не можеш да намериш отговор, просто питай и съм сигурен, че някой ще ти отговори с компетентен отговор.

Между другото доста хора се притесняват да питат, но смятам, че по притеснителното е да се луташ в една програма и да не можеш да разбереш как работи и в същото време да не посещаваш/да не бъдеш активен във форума и!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2523

Tue Mar 11, 2014 16:34 in Bulgarian

@gospodarq_ Има неща, с които не си наясно, отнасящи се както за ClixSense, така и за PayPal. Ще е добре да се запознаеш с темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях

В ClixSense всеки потребител си има отделен PayPal, в противен случай системата те отхвърля автоматично.
Задължително е всяка регистрация в ClixSense да е направена от различен компютър! В същото време трябва да бъде отправено запитване до администрацията дали може да се използва едно и също IP за два или повече акаунта.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2519

Tue Mar 11, 2014 12:19 in Bulgarian

@gospodarq_ Поздравления за това, че си успял да разбереш верния път за развитие на акаунта си.

Не е прието да дискутираме начина на работа, в това число и как се рекламира в други програми. Все пак ще е от полза да знаеш, че т.н. "geotargeted" (насочени) реклами са вид реклама и поне аз не знам програма, в която да зависят от ъпгрейда на потребителя. Можеш директно да попиташ във форума на Необукс, кои реклами са geotargeted, но микро рекламите там със сигурност не са от тях.

Относно твоя приятел, и аз както и колегата Dinchev2013 не можах да разбера за кой акаунт става въпрос. Ако е за ClixSense, то ще трябва да изпратите запитване до администрацията дали двама човека могат да използват едно и също IP, защото това е забранено по условие.
Ако става въпрос за акаунт в друга програма е задължително да се запознаете с условията за нейното ползване и ако не си сигурен е добре да потърсиш информация в техния форум.

Желая ти успех! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1714

Mon Mar 10, 2014 23:37 in Bulgarian

И аз проверих и мога да потвърдя, че и при мен няма проблем.

ClixSense Задачи » Post #1710

Mon Mar 10, 2014 04:11 in Bulgarian

vihur88 wrote:
Извинявам се, че не е за конкретната тема въпросът и дори е и страничен, но все пак.... Направи ми впечатление, че на офертите ти излизат цифри както и за рекламите. Това от какво зависи? На мен само за рекламите ми излизат.
Благодаря!

Ето ТУК сме разисквали въпросните цифри и функциите, които се предлагат под опцията "Offers".

ClixSense Задачи » Post #1707

Mon Mar 10, 2014 03:07 in Bulgarian

@gotinbatka86 PatriciaKaas е споменала един от начините да се влезне в контакт с CrowdFlower, за което и благодаря.

Другият начин е когато започнеш задача (или когато я завършиш) в горния, десен край на страницата има бутон "Help", на който трябва да кликнеш, както е показано на картинката по-долу.
1. Преди да започнеш да изпълняваш задача или да попълваш "Ticket" е задължително да си се вписал в своя акаунт на Crowdflower.
2. Когато кликнеш на "Help" ще ти се появи падащо меню, от което трябва да избереш последната опция - "File a Ticket".
3. При попълване на запитването задължително трябва да цитираш своите "Contributor ID" и "Job ID".

След като изпратиш запитването ще получиш автоматичен отговор на имейла си, че CrowdFlower са получили писмото ти. Обикновено до 2-3 дни получаваш и реалния отговор от екипа на Crowd.



Желая ти успех! :thumbup:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 06:02:58 PST