Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

ClixSense Задачи » Post #1704

Sun Mar 09, 2014 17:10 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Колега съжалявам, но @dddimmmi e нов в сайта и се опитваше да се свърже с мен.
Въпроса е, че вече обясних как става свързването на потребителите в сайта.
Както и shuta999 спомена, администратори и модератори могат да виждат всички промени в дадено мнение/тема.

И докато dddimmmi е нов и да речем, че все още не е наясно с правилата, от теб не съм очаквал да ги нарушаваш. Представи си само какво ще се получи ако всеки два потребителя започнат да разменят скайпове или фейсбук профили по този начин? Тук ще се превърне в "чат" и форума изобщо няма да е това, което е в момента! Най-малкото ще има "не разбрал" и "не видял".
Няма да споменавам, че начина е много елементарен и не си заслужава някой да загуби акаунта си.

Надявам се и двамата потребители да си вземете бележка и най-малкото да не заблуждавате останалите, че това е начина или така се получава....

ClixSense Задачи » Post #1685

Sat Mar 08, 2014 16:20 in Bulgarian

@dddimmmi След третото, съобщенията ти биват "допускани" автоматично. И след като се налага да ги променям, значи в тях има нещо, което не е наред! Както и да е, надявам се си разбрал как трябва да осъществяваш връзката с даден потребител.

Ето от Тук се свързваш с администрацията на сайта.

ClixSense Задачи » Post #1683

Sat Mar 08, 2014 09:56 in Bulgarian

@dddimmmi Във форума няма право да се споделя лична информация. Недей да нарушаваш правилата, а и в същото време поставяш ofeliq_asgr в неудобно положение.

Единствения начин по който един потребител може да се свърже с друг е да изпрати запитване до администрацията. Те от своя страна ще предоставят твоя имейл на потребителя, с който искаш да се свържеш, така че ако той има желание и възможност ще се свърже с теб.

Желая ти успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1675

Sat Mar 08, 2014 04:56 in Bulgarian

@borkooo_pz
Когато влезнеш в своя профил на CrowdFlower има опция "Skill Tests". Там периодично се появяват нови тестове.

24/7-Общи приказки » Post #374

Fri Mar 07, 2014 16:14 in Bulgarian

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!
Дамите са нашите цветя и те са красотата на нашия форум!

Представете се. » Post #646

Fri Mar 07, 2014 08:25 in Bulgarian

@AlbiK Здравей Албена и добре дошла във форума на ClixSense. :thumbup:
Желая ти много късмет и успехи!
:clixsense:

Представете се. » Post #643

Tue Mar 04, 2014 16:02 in Bulgarian

@tutiradeva Здравей и добре дошла в българската част от форума на :clixsense: . Общо взето vihur88 е казал какво е основното предназначение на форума, но аз ще допълня, че тук можеш да си намериш нови приятели, както и хора, с които да побъбриш ако ти е скучно или имаш повечко, свободно време. :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2515

Mon Mar 03, 2014 15:46 in Bulgarian

Здравей fenomenyt84. И аз нямам представа от perfectmoney, но ми звучи, като вид разплащателен процесор. Отдели малко време и потърси в Google за обмяна на средства между разплащателните процесори. Има програми, които го предлагат срещу съответна такса.

Колкото до въпроса ти и питането за PayPal си мисля, че темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях би ти била полезна.

Успех :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #499

Mon Mar 03, 2014 15:20 in Bulgarian

@gladmaika Гледай датите на които са спечелили, а не дали ги има всеки ден или не. Все пак това е класация на последните 20 човека спечелили награда от $5 или $10. CLIXSENS1234 е спечелил $10 на 25 Февруари (2014-02-25 09:48:16) в 09:48. Явно от тук ти идва заблуждението ;)

Всичко за ClixGrid » Post #494

Sun Mar 02, 2014 16:26 in Bulgarian

gladmaika wrote: ...НЯКОИ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ КАК ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ ( KLIXSENS1234) УДРЯ ВСЕКИ ДЕН 10$. И НЕ Е САМО ТОИ- ИМА О6ТЕ 3-4 КОИТО ВСЕКИ ДЕН ПЕ4ЕЛЯТ .
Ще може ли малко доказателства (например снимки), защото аз нямам подобни наблюдения и в потребителите с големи печалби няма повтарящи се имена.

Благодаря предварително за споделения материал.

ClixSense Задачи » Post #1640

Sun Mar 02, 2014 16:21 in Bulgarian

maf7883 wrote: Error!
It appears you are not currently working on a task. Please start a new task and follow the directions you find there.

да ето я и нея през нищо не ставал...
Съобщението е, че не си "започнал" задачата. Някои от тях имат две жълти полета и явно си забравил да кликнеш на второто.
При следващото такова съобщение натисни жълтото поле отново и отвори след това искания сайт, след което натискаш букмаркъра.

24/7-Общи приказки » Post #368

Sat Mar 01, 2014 13:28 in Bulgarian

ЛЕГЕНДА ЗА МАРТЕНИЦАТА

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Към края на своя живот владетелят на прабългарите хан Кубрат повикал петте си сина и им заръчал да не се разделят, да бъдат винаги заедно, за да не могат врагове да ги нападнат и поробят.
Минало се време, ханът починал. Тогава хазарите нападнали прабългарите и пленили дъщерята на Кубрат – Хуба. Предводителят на хуните Хан Ашина предложил на синовете да го признаят за техен владетел. Само така щял да освободи сестра им и да им остави земите. Ханските синове били поставени пред трудно изпитание.
Най-големият син Баян признал хазарското владичество и останал при пленената си сестра. Другите не спазили заръката на стария хан и тръгнали да търсят свободна земя за своите племена. Единият от братята се отправил на север, а другите Аспарух, Кубер и Алцек потеглили на юг. Преди да се разделят, братята тайно се уговорили с Хуба и Баян да останат при хан Ашина докато намерят свободна земя. След това Аспарух щял да им изпрати птица вързана със златна нишка на крачето, която ще бъде знак да избягат. След това братята потеглили и оставили пленената девойка и Баян в ръцете на злия Ашина.
Не след дълго при Хуба долетял гълъб, който имал златен конец на крачето. Както се били разбрали Хуба и Баян избягали от лошия хан и достигнали водите на Дунав. Не знаели какво да направят. Само птицата можела да им покаже пътя, а те не знаели как да преминат на другия бряг. Баян взел бял конец, който Хуба вързала на крачето на гълъба. Пуснали птицата да полети, но в този момент се появили преследвачи от хунското племе, които започнали да ги обстрелват. Баян бил ранен от стрела и началото на конеца, който държал, почервенял от кръвта му. В този момент на другия бряг на реката се появил Аспарух с неговите войници. Хуните като го видели побягнали.
Аспарух помогнал на Хуба и Баян да минат реката и ги отвел при своите войници. Взел конеца от Баян и белия му край завързал с червения. Закичил всеки един от своите войни с късче от този свещен конец. След това Аспарух застанал пред войската и признал, че той и неговите братя не са се вслушали в съвета на баща си и така са заплатили с кръвта си своето разединение. Заръчал червено-белият конец никога да не се разкъсва, защото тази окървавена нишка завинаги ще свързва българите. Оттогава на първи март всички българи се окичват с червено-бели мартенички, носещи им здраве, радост и успех.

1st payment » Post #2

Sat Mar 01, 2014 08:19 in Payment Proofs

Congratulation on your first payment! :thumbup:

Not Going To Renew Premium Upgrade » Post #28

Sat Mar 01, 2014 06:37 in General Talk

Hi sciathos,

I didn't make the decision to upgrade my account, because of the ClixGride price/chances (it comes as benefit).
In fact, you've got much more ads with Premium account:

I have spent up to 1 hour a day on my computer, evening when getting home after the job. And don't forget February is 28 days only:
$2.38x12=$28.56. I am on profit only by the ads I completed.

You've got 3 active referrals (that what you mention above). Do they do any offers, task or clicking ads? You've got double commission from your referrals compare to the free members.
Is anyone of them has a referral? He/She will go to your 2 to 8 levels and you will take $1 bonus every time if any of your 2-8 level referrals upgrade. Free members have got bonus only from their Level-1 referral's upgrade.

Signup commission is $1, compare to $0.50 free members.

The Math is Your Mate...

Good Luck :thumbup:

Представете се. » Post #638

Fri Feb 28, 2014 15:51 in Bulgarian

@borkooo_pz Здравей Илиана и добре дошла във форума на ClixSense. Предполагам си от Пазарджик, но понастоящем живееш в Германия? В противен случай информацията от знаменцето под аватара ти ще е невярна.

Успех и късмет ти желая! :thumbup:

Sponsor » Post #2

Fri Feb 28, 2014 06:21 in General Talk

I am not sure what are you talking about!
The "sponsor" is a member who has attracted to to this program and you signed up to ClixSense using his/her referral link. Obviously this member registered before you and add or delete your sponsor is not a option!
I don't know who can "promise" you referrals as the "referrals" are real people and now one can control other to sign-up or not to ClixSense.

You have to try your best and build up your account. Speak to friends, relatives and share with them your referral link or advertise it. This is the way how you can have two or more referrals.

Good Luck!

24/7-Общи приказки » Post #363

Fri Feb 28, 2014 06:10 in Bulgarian

Лудогорец наистина показаха дух и заслужават да продължат напред! Заслужават го не само те, а и всички хора които милеят за българския футбол, независимо кой български отбор подкрепят.

Самата обстановка бе невероятна и публиката продължаваше да скандира неистово "Българи - Юнаци" дори и при много негативния развой за Лудогорец от 0:2. Емоцията бе обхванала всички и дори когато Лацио поведоха с 2:3, за секунди бе изписан резултат "2:33", което показва и вълнението на операторите.

Признавам си, че не следя поне от 5-6 години българското първенство, но не пропускам изява на Лудогорец в международните турнири. Когато вижда, че отбора играе с желание, българската публика е в пъти по-колоритна и емоционална от английската!

Желая на Лудогорец, а и на всеки един български отбор достойно представяне в международните турнири и дано се вдигне качеството на самото, българско първенство. Българския запалянко има голяма нужда от това.

Въпроси от рода какви играчи играели в българския клуб не мога да ги разбера, както и хората, които ги задават, и въобще нямам намерение да ги коментирам!

ClixSense Задачи » Post #1635

Fri Feb 28, 2014 05:31 in Bulgarian

maf7883 wrote: Да така е :) :thumbup:
Колкото до буркмклета, на мен не ми се е случвало да не излиза. Има задачи, на които се забавя до 4-5 секунди, но винаги си излиза. Да не би да излиза някакъв "Error"?
Пробвай да рестартираш браузъра или да изпълниш задачата с друг браузър.

При мен се появяват 5-6 видеота свързани с електронните цигари. Две от тях са по-дълги от останалите, които по 70 секунди. Случвало ми се е точно от тях да изпълнявам по 3-4 наведнъж или по-скоро изпълнявам всички поотделно, но оставям брояча да си върви, докато изпълнявам следващата и после се връщам към предходната за да я приключа. Понякога в бързината ми изписва някоя грешка, но тъй като вече имам доста опит с тези задачи знам какво се изисква.

Мисълта ми е, да не изпълнявате по няколко от тези задачи наведнъж, докато не свикнете много добре с тях, защото става объркване в КЕШ паметта на браузъра и от там задачите започват да бълват съобщения, че "не изпълнявате конкретна задача", че "трябва да търсите друг термин" или "не спазвате последователността за изпълнение на задачата".

ClixSense Задачи » Post #1633

Thu Feb 27, 2014 11:45 in Bulgarian

maf7883 wrote: Hora iamm 6 klipa za video a bookmarkleta ne iska da m ise vkluchi na nqkoi stavalo li mu e taka :?:
Здравей,

Бих искал да те попитам дали има някаква причина да не използваш кирилицата? Все пак затова е създаден българският форум за да можем да пишем на български и е по-разбираемо за останалите потребители.

Представете се. » Post #635

Thu Feb 27, 2014 10:38 in Bulgarian

Здравей Phantom66 и добре дошъл във форума! :thumbup:
Снимка/Avatar можеш да качиш, като влезнеш в Profile and Settings на твоя акаунт и горе, в дясно ще видиш опцията "Avatar - A picture that represents yourself in the forums and visible to your referrals and sponsor. (Optional)"
Можеш да избереш снимка от компютъра си, чрез бутона "Browse" или да сложиш линк към желана снимка в полето под него.
След като приключиш процеса трябва да натиснеш бутонът оцветен в синьо, който се намира на края на страницата: "Update Account"

Не забравяй, че снимките трябва да са в GIF, JPG или PNG формат, а самата големина на снимката да е до 100×100 пиксела.


Желая ти успех!
:clixsense:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 07:06:22 PST