Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

има ли шанс да си получа парите или не » Post #6

Thu Feb 27, 2014 09:53 in Bulgarian

Радвам се, че всичко е приключило добре и всички се надяваме скоро да видим и доказателство от първото ти плащане. ;)

Тъй като тази тема вече е изчерпана, ще си позволя да я заключа, а евентуалната дискусия може да продължи във вече създадените теми. :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #189

Thu Feb 27, 2014 04:25 in Bulgarian

Явно някой упорито се опитва да спечели чрез измама!
И да, ето тук е поместено абсолютно същото писмо и вече е дискутирано.

И тук ще кажа, че никога не трябва да отваряте линковете от подобен вид писма, колкото и достоверни да ви се струват. Все пак ако имате съмнения, то затворете писмото и отворете PayPal, като напишете адреса директно в браузъра си. След като отворите PayPal и видите, че всичко е наред в акаунта ви и все пак не сте сигурни какво да правите, то можете да отворите Support страницата на PayPal и да им пишете, като копирате въпросния имейл (на английски език).

Не е необходимо да демонстрирате завиден английски или да се обяснявате надълго. Нещо от рода:
Hello PayPal Support Team,

I would like to know was the email below send by Your team?
"(Тук копирате имейла и адреса на подателя)"

Regards
Vasheto Ime


ще свърши прекрасна работа и отговора на PayPal юе дойде, като ваше успокоение.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2502

Thu Feb 27, 2014 03:11 in Bulgarian

emo02 wrote: Ха честито и аз съм ти депозирал 20 милиона на Сейшелските острови, но първо трябва да платиш 1000$ такси. Е това се казва късмет. :D

Ееее,
В случая този не е толкова "алчен". Иска "само" $98.00 да бъдат платени на Mr.James B и после чакаш "голямата" печалба... :lol: :mrgreen:

В интерес на истината се намират наивници и наистина вярват на подобни имейли и пращат пари. Поне аз, все още нямам информация някой от тях да е заминал за Сайшелите! :mrgreen:

За Нова година бях спечелил голямата награда на Coca Cola от £5 млн и "единственото", което се изискваше да заплатя бе таксата по трансфера от £250! :lol:

има ли шанс да си получа парите или не » Post #3

Wed Feb 26, 2014 08:35 in Bulgarian

Наистина е по-добре да пробваш да добавиш нов имейл адрес в PayPal. Същият ще ти бъде потвърден, като ще ти изпратят запитване до електронната поща, която въведеш. Веднъж потвърден имейла в PayPal, се връщаш на профила си в ClixSense и обновяваш информацията си относно PayPal.

Препоръчвам използването на gmail.com , тъй като тяхната връзка е най-добре криптирана (защитена).

Все пак ако държиш да използваш сегашния си PayPal имейл в ClixSense, то ще трябва да се пише на администрацията.

ClixSense Оферти » Post #752

Tue Feb 25, 2014 15:29 in Bulgarian

До колкото разбирам от диалога на vihur88 и SuperRewards е че има някакъв бъг в системата им, която е изпратила автоматично неверни имейли.
Съветвам всеки един, който има подобен проблем да изчака 24 часа и ако проблема не се отстрани автоматично, то нека им пише по начина, който е направил колегата.
Няма място за паника и никой не е нарушил правилата!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2499

Tue Feb 25, 2014 15:15 in Bulgarian

Относно съобщението от PayPal:
Това си е чист "Fishing"! Не отваряйте линка от подобни имейли!

PayPal също предупреждават, че те никога не изпращат масови съобщения! Няма линкове в техните имейли и винаги се обръщат към клиентите си с първото и последното име от профилът им в PayPal!

Имейли от рода "Уважаеми потребители", "Users", "Members" и т.н. не са изпратени от тях!

Никога не отваряйте PayPal от получен имейл. Затворете електронната си поща и отворете PayPal, като впишите директно адреса!!!

Хубаво е да питате, когато не сте сигурни в нещо, било тук или конкретно изпратите писмо до PayPal!

ClixSense Задачи » Post #1616

Mon Feb 24, 2014 04:16 in Bulgarian

Писано е доста в тази тема, но доста често се появява въпроса (не само в българския форум) "Защо нямам задачи?" или "Аз нямам задачи, а виждам че хора от моята държава са топ в класацията на ClixSense за изпълнение на задачи?"
По този въпрос ще внеса малко разяснение или ще освежа паметта на тези, които са позабравили следните факти:

1. Всички задачи към момента се предоставят от CrowdFlower, като ClixSense са само посредник между въпросната фирма и нас.

2. Има много критерии, по които се разпределят задачите и това става единствено и само от CrowdFlower.

3. CrowdFlower прави разпределение на задачите в различните програми, с които работи в зависимост от нейните потребители. Затова една задача я има в програмата "Zadachki.com", докато в същото време нейния брой е изчерпан в ClixSense.

4. Задачите се разпределят в зависимост от държавата, в която пребиваваме. Тук рекламодателите на CrowdFlower имат възможността да избират точно към коя държава да насочват рекламите си. Тъй като аз пребивавам в UK, често ми се появяват задачи от рода "Monday Task No1 (Only UK)", "Tuesday Task No2 (Only UK)" и т.н. Тези задачи са изключително предоставени за територията на UK и първото условие е да отворим в брузъра си google.co.uk или bing.co.uk, които са по подразбиране за Великобритания, както google.bg е търсачката за България.
Тук често идва въпроса, който нашите сънародници задават "И ние можем да отворим google.co.uk, така че и ние можем да изпълним тази задача!" - По принцип е така, но 80% от потребителите няма да го направят. И по-важният въпрос е, че тези задачи най-често сондират мнение за продукт разпространяван в UK. Например за 14 Февруари в хранителните вериги на Waitrose бяха пуснати специални, промоционални 3 в едно пакети (шампанско, шоколадови бонбони и цветя) - имаше проучвания за тях. Вид задача за UK е да съпоставим хранителни вериги, като TESCO, ASDA, Waitrose, Sainsbury's, Lidl и тн.
Други задачи изискват да проверим на кое място в търсачката излиза примерно "Fisher Investments UK" или "Online Casino UK"
Предполагам тук на много хора се изяснява защо примерно в UK има повече задачи, от колкото в BG и това в никакъв случай не зависи от ClixSense та дори и от CrowdFlower.

5. Въпреки, че сме от една държава, някои получават повече задачи от други и тук разпределението става от CrowdFlower на базата на техните рекламодатели:
От значение е географския район, в който живеем (близо сме до планина, море или туристически курорт).

6. Има значени големината на района, в който живеем. Някои от рекламодателите избират хора от Лондон, а другите избягват хората от английската столица, когато става въпрос за потребители от дадена държава. Една от причините може да е, че хранителните вериги в London и Birmingham (втория по големина град в UK) са различни. Населението в тези градове е също различно! Давам пример за UK, но това важи в пълна сила и за останалите държави.

7. От голямо значение е колко "Skill Tests" сме изпълнили в CrowdFlower. Тук искам да отбележа, че тестовете се появяват през различни периоди в годината и това че сме изпълнили 5 теста и нямаме на разположение повече, не означава че сме "Изпълнили всички Skill Tests". Трябва да сме търпеливи и да проверяваме редовно профила си в CrowdFlower и тестовете непременно ще дойдат!

8. Друг, много важен критерий е каква ни е общата успеваемост в CrowdFlower. Това е т.н "Accuracy", което се намира в нашия профил на CrowdFlower.
В случая ще дам пример с моето, което е 92%. Оказва се че е ниско, защото човек на моята възраст, който също живее в Лондон, но има Global Accuracy 95% му се предоставят повече задачи от колкото на мен. Имам едни задачки по $0.01 или $0.02, на които не отдавам голямо значение и не се съсредоточавам, като гледам да ги минавам по-бързо. Но се оказва, че точно те ми намаляват общата успеваемост и трябва да се съсредоточа при тяхното изпълнение или изобщо да не ги правя ако примерно нямам време!
Когато прокарам с мишката върху цифрата с процентите ми излиза надпис:
Accuracy Statistics
You got 388 out of 420 test questions correct.
We don't count test questions in skill tests,
jobs where you failed quiz mode and non CrowdFlower Official Jobs.

Което ще рече, че Skill тестовете не определят нашето общо Accuracy. Някои от задачите имат тест в началото и ако се провалим на него, той също не ни влиза в общото Accuracy. Това от своя страна обаче намалява драстично вероятността да ни бъде изпратена друга, подобна задача.

9. Накрая, но не и на последно място от значение е пол, възраст, а понякога и религията ни.

Всички неща, изброени по-горе определят общата картинка как се разпределят задачите. Почти съм сигурен, че пропускам някои фактори, но предполагам че и те са от значение. Например, точно сега се сетих за онези "медали" в профила ни, които CrowdFlower дават след като отговаряме/сме изпълнили определени условия:

Бъдете сигурни, че те не се дават просто без никакво значение!

Дано някой е получил повече яснота за задачите от този пост.
Желая на всички успех в общата ни цел! :thumbup: ;)

? » Post #2

Mon Feb 24, 2014 02:19 in Bulgarian

Здравей aleksbonbonka и добре дошла във форума.
Разплащателния бутон ще се появи автоматично в твоята главна страница, след като достигнеш минималната сума за теглене, която за обикновен потребител, каквато си ти в момента е $8, а за Premiumпотребителите е $6.

ClixSense Оферти » Post #739

Sun Feb 23, 2014 17:22 in Bulgarian

@ofeliq_asgr Искам информативно да те попитам, пробвала ли си без да им пишеш? Аз също имам проблем с техните оферти, но ме мързи да им пиша. Същевременно установих, че ми ги плащат със закъснение от 24 до 48 часа?

ClixSense Задачи » Post #1612

Sun Feb 23, 2014 12:32 in Bulgarian

Мисля, че Sevirus и bezimenniq имаха една и съща идея първоначално, но явно не добре изразена/написана и затова се получи по-скоро нещо не лицеприятно за четене. Надявам се, а всъщност съм сигурен, че диалогът от по-горе ще остане в историята и ще се съсредоточим към основната функция на този форум - да си помагаме един на друг и да споделяме информация, с която да сме си взаимно полезни.

Успех на всички :thumbup:

Плащания » Post #379

Sat Feb 22, 2014 14:32 in Bulgarian

dekata16 wrote: Тук ще си публикувам моите плащания :clixsense: :thumbup:
Позволих си да променя първия коментар от въпросният пост, за да не стои празен. Знам, че не си могъл да го манипулираш след намесата на другия модератор.
Ако искаш може да промениш останалите коментари за да не се повтарят.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2484

Sat Feb 22, 2014 08:54 in Bulgarian

Днес :clixsense: навършва 7 години!
Ето и какви промени въвеждат от днес.



Да им пожелаем да се развиват все така добре и за в бъдеще и винаги да бъдат No1 в своята категория!

Новини » Post #16

Sat Feb 22, 2014 08:14 in Bulgarian

Честит Рожден Ден ClixSense - 22/02/2014
В превод от Happy Birthday ClixSense

Уважаеми потребители, преди 7 години бе стартирана програмата наречена ClixSense. Много неща са променени от 2007г до днес, като днес ще направим още една промяна в наскоро представените ви Sticky Ads.

Считано от днес, въвеждаме реферални комисионни от Sticky Ads. Всички потребители, независимо от техния статус (Free или Premium) ще получават по $0.0001 (10%) от рефералните кликове на Sticky Ads.

Не очаквахме този вид реклама да има толкова голям успех, като дава на рекламодателите повече уникални кликове, от колкото сме очаквали първоначално. Поради повечето уникални кликове и въвеждането на рефералната комисионна от тях, се налага да увеличим цената на sticky ad.

Новите цени са както следва:
  1. 1 Sticky Ad Credit - $67.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $196.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $320.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $439.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $614.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $899.00 - 11% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1,699.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $3,199.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $4,499.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $5,599.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $10,830.00 - 35% отстъпка

Промяната на цените влиза в сила от Понеделник - 24 Февруари, но рефералните комисионни ще започнат да се изплащат от днес. Ако възнамерявате да закупувате sticky ad, то сега е момента да го направите, преди да бъдат въведени новите цени на 24-ти Февруари.

Благодарим Ви
От екипа на ClixSense

Can I Place Links In this Forum? » Post #2

Fri Feb 21, 2014 18:50 in General Talk

Outside links are not allowed in the forum.

помощ » Post #2

Thu Feb 20, 2014 08:46 in Bulgarian

Здравей tonsno666 и добре дошъл във форума.
Въпросът ти е дискутиран многократно във форума, в съответната тема.

Накратко: ClixSense не предлага продажба или отдаване под наем на реферали. За да привлечеш такива трябва да рекламираш своя реферален линк в други програми или да говориш с приятели, колеги, познати, роднини и т.н.

Успех :thumbup:

Реферали » Post #873

Thu Feb 20, 2014 06:56 in Bulgarian

Разгледах малко по детайлно рефералната му група и видях, че има около 20+ активни реферали на първото си ниво, но един от тях е италианец, който от своя страна има 195 реферала и то само от собствената си държава. Същия привлича по 4-8 нови потребителя на ден в групата си, като 5-6 от тях вече са ъпгрейдвани. Може би това е причината моя човек също да се ъпгрейдне - за да може да печели и от рефералите си на по-долните си нива.
@saintbg Явно си се възползвал от офертата на един друг филипинец, който няколко месеца подред бе N1, с най- много реферали в ClixSense. За съжаление всичките му потребители са от тази държава и както по-късно се оказа, и тази оферта бе "балон"... Все пак ти си имал късмет с въпросния реферал и се надявам максимата "Където е текло, пак ще тече" да е в сила и при тях и скоро да видиш своя реферал отново супер активен! :thumbup:

Реферали » Post #871

Thu Feb 20, 2014 06:32 in Bulgarian

Мисля, че тук е мястото да пиша за едни от моите първи реферали и който през годините е имал поведение, което е леко странно за мен.

Въпросният реферал се регистрира под мен през Юни 2011 от Индия и два дни след това се ъпгрейдва, което бе странно за мен предвид страната, в която живее и да не забравяме, че по това време още нямаше задачи и оферти. Много скоро разбрах каква му е идеята, защото за по малко от 2 месеца той имаше 200+ реферали и по това време бе рефералът ми с най-добре развита система под себе си. До края на 2011 почти няма пропуснат ден да клика в сайта и съответно да привлича хора от целия свят под себе си:

Половината от 2012г бе подобна, като броя на рефералите му нарасна до +500, но когато ъпгрейдът му изтече и неговата активност намаля, като започна да се вписва веднъж до 2 в седмицата, а Ноември месец напълно спря да работи с ClixSense, което бе изненада за мен предвид развия му акаунт.
Естествено, още когато му изтече ъпгрейда се опитах да се свържа с него и му предложих аз да му го продължа ако има нужда от това - нямаше отговор. Опитах и чрез администрацията на сайта, но резултатът бе същия, а не исках да го ъпгрейдвам директно и той да спре да работи:

След като бяха въведени задачите и офертите предполагам, че някои от неговите реферали са започнали да ги изпълняват и въпреки, че направих още 2-3 опита да се свържа с него то резултата за 2013г е както сами виждате от снимката:

Както всеки друг на мое място и аз се отказах и изгубих надежда за този ми реферал, който дори спря да ми излиза в статистиката, като активен въпреки че и до ден днешен ми е под N5 за брой реферали.
Изобщо нямаше да пиша този коментар ако същият реферал не се бе завърнал Януари месец 2014 и половината от дните е бил активен, но това не е всичко. През Февруари има пропуснат само един ден и... да ъпгрейдва се отново, без моя помощ и без да отговори на моите имейли или на администрацията (може би английския му не е на ниво, а моя индийски е нулев)!

Като допълнителна информация ще кажа, че от края на 2012г този реферал няма нови потребители под себе си, дори и след, като се ъпгрейдва тази година, но този месец имам още два ъпгрейда от неговата система.
Ето как са се развивали ъпгрейдите в неговата система през годините:
2011 - $6 (включително $2 от неговия ъпгрейд)
2012 - $2
2013 - $7 (въпреки, че той не е бил активен дори и един месец от годината)
2014 - $4 (като $2 са от неговия ъпгрейд)

Определено не знам какви са му плановете, но знам, че му е ясно как се развива реферална система, а и в същото време виждам, че се е пробвал да изпълнява задачи.

Като заключение искам да вметна колко е важно да поддържаме акаунта си активен, защото ако предположим, че $7-те за 2013г са от неговото първо ниво (системата не показва от кое ниво са ъпгрейдите) то той е щял да вземе $14, но това не му е било платено, тъй като не се е вписвал поне веднъж на всеки 90 дни!
И ДА, определено ще направя отново опит да се свържа с него! ;)

ClixSense Задачи » Post #1594

Thu Feb 20, 2014 05:46 in Bulgarian

@earthliving4 След като си сложил въпросът си тук, предполагам искаш да пуснеш видеото си, като задача. В този случай трябва да се свържeш с CrowdFlower.
Ако питаш как да рекламираш по принцип в ClixSense те съветвам да прочетеш темата Advertise - Как да рекламираме в ClixSense. Ако възникнат още въпроси те съветвам да продължим дискусията в съответната тема за рекламиране.

Похвали се. » Post #937

Wed Feb 19, 2014 15:58 in Bulgarian

Въпроса в случая е не къде рекламираме, а какви хора успяваме да привлечем под себе си! Да попаднеш на реферал, който да те последва в това, което мислиш и вършиш е много трудно! Затова и ClixSense се мъчат да "разчупят" еднообразието с въвеждането на различни способи за печалба и последните "Sticky Ads" са един от тях. :clixsense: си остава РТС програма и всеки, нов потребител иска да види множество реклами и едва тогава оглежда за допълнителни печалби (оферти и задачи).

Смея да твърдя, че в близките 2-3 месеца ще имаме нещо съвсем ново в програмата, така че нека почакаме и тогава да броим "пилците" ;)

ClixSense Задачи » Post #1586

Tue Feb 18, 2014 12:10 in Bulgarian

Какво означава да си направил всички тестове и да си се регистрирал 2013г?
Има тестове, които се появяват много рядко! В началото на 2013г съм имал два теста, на които съм скъсан. Тези тестове съм ги покрил едва 4-5 месеца по-късно (просто ги е нямало през останалото време). След като покриеш даден тест задачите не "шурват" веднага. По мое наблюдение задачите се появяват 1-2 месеца, след като покриеш теста (в повечето случаи).
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 16:04:14 PST