Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

link?? » Post #2

Tue Feb 18, 2014 04:42 in General Talk

Hi dani125

Go to Your Account page and under "My Affiliate Details" section, you referral link is placed on first position in red. It is something look like http ://www.clixsense.com/?1234567

Good Luck :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #187

Mon Feb 17, 2014 13:52 in Bulgarian

Payza първо спря обслужването си в UK, а след това и в USA. Тъй като ClixSense са базирани в Америка, то няма как да запазят този разплащателен процесор.

Докато бе AlertPay, аз съм повдигал диспут там, чрез изпращане писмо до съпорта. Не знам каква е точно процедурата в Payza.

Ad-Clixsense Team » Post #2

Mon Feb 17, 2014 13:03 in General Talk

It is obviously a fishing offer, as changing the sponsor is not allowed on ClixSense.
There are several breaking ClixSense' rules and everyone get this offer can report it to our administration!

:clixsense:

Представете се. » Post #632

Sat Feb 15, 2014 05:06 in Bulgarian

@valentin_76 Здравей Валентин и добре дошъл в българската част от форума на :clixsense: . Желая ти много късмет и добри печалби! :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2476

Fri Feb 14, 2014 12:35 in Bulgarian

Alcion wrote: Здравейте! Имам един въпрос - моя приятелка е реферал на друг. Системата не позволява да смени своя спонсор, тъй като той е активен. Може ли да изтрие акаунта си и ако да - след колко време може да се регистрира със същите данни като мой реферал. Ще бъда благодарна, ако получа отговор от хора, които са го правили, а не предположения. Благодаря много!
На практика може, но дискусията и предложенията относно затваряне на акаунт и отваряне на друг с цел смяна на спонсора, е забранена във форума на ClixSense. Ако регистрацията е скорошна (максимум 15-тина дни) можете да пишете директно на администрацията на ClixSense, че е станала грешка при самия процес на регистрация.
Другото, което аз лично съм правил е чрез администрацията се свързвам (или съответния реферал го прави) с въпросния спонсор с молба потребителя да бъде преместен. Ако се постигне съгласие от трите страни - двамата спонсори и реферала, то няма проблем за преместването. Аз, лично съм се "отказвал" от двама мои реферали, защото най-важното е да работиш с хора, които имат желание за това и ползотворните групи се образуват точно по този начин.

didkocska wrote: От вчера след пускането на новите реклами от време на време се появява един проблем. Зарежда рекламата, но в края вместо да зачетат клика, излиза съобщение, че рекламата не се е заредила правилно. В повечето случаи това се получава когато самият рекламиран сайт не зареди. Снощи на съквартиранта ми от излезлите 30, 8 бяха така.
Вече съм накликал над 70 от този вид реклами и никога не съм имал подобен проблем. Обаче на 2-3 пъти си кликам на котката (в което съм абсолютно сигурен) и получавам съобщение, че съм кликнал на грешната картинка и да опитам отново, като втория път е винаги успешен!
Знам, че в момента работят за подобряване на скрипта в тази област, така че са възможни "декоративни" проблеми.
Хубавото е, че тези реклами са 24 часови и не зависят от сървърното време, а от това колко кредита има тази реклама и кога сме я кликнали самите ние. Т.е. вероятността да изчезне е много малка, докато я гледаме.

saintbg wrote: Булдан имам един въпрос тези новите реклами ако някой мой реферал си закупи пакет за 50$ примерно аз взимам ли 10% от покупката. Разбарх, че няма да ги кредитират към рефералите само ме интересува ще получавам ли комисионната от покупката.благодаря предварително и честит празник на всички
ДА! Този въпрос бе зададен и отговора е 100% проверен. Ако някой реферал закупи такъв вид реклама, то ние ще получим 10% от цената, като в случая това е минимум $5.
От където и да го погледнеш новото въведение е страхотно, дори и да не получаваме комисионна от самите кликове. В повечето случаи новорегистриралите се търсят точно това - голям брой реклами!

Моля за спешна помощ » Post #3

Thu Feb 13, 2014 16:54 in Bulgarian

@jivko56 Много от задачите се изплащат с известно закъснение (най-често от 10 до 15 минути), но това е обяснено в първия пост от темата ClixSense Задачи. Тъй като запитването се отнася за споменатата тема, ще помоля участниците от тази тема да продължат дискусията там.

Похвали се. » Post #933

Thu Feb 13, 2014 16:50 in Bulgarian

@jivko56 Честито за премиума и определено не си направил грешна инвестиция. С въвеждането на новия вид реклами ще имаш възможност да си върнеш инвестицията много бързо. Тъй като този вид реклами се очертава да бъдат много на брой през деня, то лично очаквам повече потребители да започнат да си закупуват и реклами с насоченост. Т.е премиум потребителите ще имат доста повече реклами! ;)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #180

Thu Feb 13, 2014 16:44 in Bulgarian

Здравей thekod и добре дошъл във форума.
Наистина не съм попадал на такъв проблем до сега и си мисля, че трябва да пишеш директно до съпорта на PayPal за проблема, като прикачиш същата снимка, която си споделил тук.

Все пак изчакай 2-3 дни за да видим дали някой от колегите, ползващи форума, не се е сблъсквал с подобен проблем.

Успех :thumbup:

Новини » Post #15

Wed Feb 12, 2014 16:29 in Bulgarian

Представяме Ви новите Sticky Ads и намаляване цените за рекламиране - 12/02/2014
В превод от Introducing Sticky Ads and Lower Advertising Rates

С удоволствие ви представяме новия вид реклами - Sticky Ads. Sticky рекламите работят по същия начин, както и другите PTC реклами (Micro, Mini, Standard, Extended) със следните различия:

  1. Фиксирано място в горната част на View Ads страницата, независимо дали рекламата е изгледана или не, като само един клик за 24 часов период, в който съответната реклама е активна, ще бъде кредитиран. Кредитираните реклами ще бъдат маркирани, като изгледани;
  2. 5 секунден таймер с цена от $0.001 за 24 часа на клик;
  3. Реферална комисионна няма да бъде изплащана за да се запази цената на рекламата ниска;
  4. Sticky Ads използват новите Sticky Ad Credits. Всеки Sticky Ad Credit дава възможност за публикуване на реклама за 24 часа, без да са насочени към конкретни потребители и без ограничение в кликовете. Старият вид кредити вече ще се наричат Regular Ad Credits, за да се различават различните видове кредити;
  5. Sticky Ads не могат да бъдат променяни, спирани или паузирани, след като са биле веднъж активирани. В същото време неизползваните кредити, могат да бъдат спрени преди да започне следващият период (ден).

Няколко вида Sticky Ad Credits Packs са на разположение, с период на действие от 1 до 250 дни. Най-големият пакет от кредити е съответно с най-голяма отстъпка. Съответните цени са както следва:

  1. 1 Sticky Ad Credit - $50.00
  2. 3 Sticky Ad Credits - $147.00 - 2% отстъпка
  3. 5 Sticky Ad Credits - $240.00 - 4% отстъпка
  4. 7 Sticky Ad Credits - $329.00 - 6% отстъпка
  5. 10 Sticky Ad Credits - $460.00 - 8% отстъпка
  6. 15 Sticky Ad Credits - $675.00 - 10% отстъпка
  7. 30 Sticky Ad Credits - $1275.00 - 15% отстъпка
  8. 60 Sticky Ad Credits - $2400.00 - 20% отстъпка
  9. 90 Sticky Ad Credits - $3375.00 - 25% отстъпка
  10. 120 Sticky Ad Credits - $4200.00 - 30% отстъпка
  11. 250 Sticky Ad Credits - $8125.00 - 35% отстъпка

За да закупите Sticky Ad Credits е нужно да отидете на Manage My PTC Advertising страница, след което да кликнете върху бутонът BUY и от там да изберете Sticky Ad Credits Pack. Можете да разпределите вашите Sticky Ad Credits между вашите реклами, както сметнете за необходимо. Примерно ако си поръчате 7 Sticky Ad Credits можете да ги използвате за 7 различни реклами.

В допълнение и да бъдем по-атрактивни за хората, които искат да рекламират, чрез РТС рекламите, правим следните промени:

  1. Намаляваме цените до 10% на всички Regular Ad Credits Packs. Може да видите цените на Regular Ad Credits тук;
  2. Extended Ad кликове вече изплащат същата реферална комисионна, като Standard Ads;
  3. Extended Ad clicks вече изискват 16 Regular Ad Credits вместо 20 (20% намаление).

Благодарим Ви и Ползотворно кликане!
:clixsense:
От екипът на ClixSense

ClixSense Оферти » Post #735

Sat Feb 08, 2014 10:10 in Bulgarian

gentu wrote: Ей , какви са тези офертички по кинта бре?Ти да не си си изчарджила картата за да направиш тези 4ри оферти за 3.40?Ако е така , какъв е смисъла на операцията?
Това е снимка само от делничните ми "Surveys", за които не се налага да правя никаква покупка, а само да попълня прочуването, което обикновено ми отнема от 15 до 30 минути:

В повечето случаи зависи от рекламодателите, които си правят проучвания за продуктите в държавите, които ги представят.

Представете се. » Post #630

Tue Feb 04, 2014 14:51 in Bulgarian

Няма да казвам добре дошли на bosegilias и dikabul в нашия форум, защото така или иначе са си вече тук, но винаги е хубаво да прочетеш/разбереш нещо повече за колегите! :D :P

Желая ви много късмет, успехи и редовни плащания!
:clixsense:

Плащания » Post #374

Tue Feb 04, 2014 13:17 in Bulgarian

Поредно плащане!
Мотивиращо за мен, а надявам се и за Вас ;) :D


Работя с :clixsense: повече от 3 години и ако някой е пропуснал, то може да види резултатите ми ТУК
С благодарности към администрацията на тази, чудесна програма и моя тим.

buldan75

PayPal - $201.97 » Post #1

Tue Feb 04, 2014 13:08 in Payment Proofs

Hi people,
Let me share with You my resent payment from this, great program:


I have worked with :clixsense: for three and a half years and you can find the result buldan75 - Yearly Stats
I hope this payment and my stats can give proof how profitable is this program.

Many Thanks to Admins and my Team who helped me to change my dream into reality :D ;)

Best Regards
buldan75

Представете се. » Post #626

Sat Feb 01, 2014 15:44 in Bulgarian

Здравей petroffpl и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Желая ти много успех и хубави печалби! :thumbup: :$

ClixSense Задачи » Post #1532

Sat Feb 01, 2014 15:41 in Bulgarian

Здравей Mafiozos и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense. :thumbup:

Това е възможно да се получи ако повече от един човек ползвате домашния Интернет и кликат еот различни компютри, но без да сте уведомили за това администрацията на ClixSense.

Все пак ако ползваш само ти мрежата и компютъра те съветвам да си изчистиш историята и бисквитките на браузъра.
Пробвай да отвориш акаунта си от друг браузър за да видиш дали можеш да отваряш съответните страници.
Ако проблема си остава, то те съветвам да изпратиш Support Ticket до администрацията на сайта.

Желая ти успех :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #462

Fri Jan 31, 2014 19:01 in Bulgarian

DoBRiNoV wrote: Здравейте! От скоро съм регистриран в този сайт бихте ли ме посъветвали какво да правя.Благодаря!
Като за начало ще е хубаво да прочетеш какво са ти отговорили нашите колеги на вече зададения от теб подобен въпрос.
Също така ще е хубаво да пишеш в правилните теми.

Реферали » Post #854

Fri Jan 31, 2014 16:33 in Bulgarian

@donhopa Зависи колко от тях са реално активни. Провери своите реферали, кога са биле активни за последно. Сам можеш да видиш статистиките им за да разбереш колко от тях изпълняват задачи и оферти. Ако наистина са активни всички, тези 800 реферала, то трябва да има поне една нула отзад, в дневната им заработка!

ClixSense Оферти » Post #732

Fri Jan 31, 2014 05:12 in Bulgarian

Здравей dundurlunka Пробвай директно от страницата на Matomy - Contact Us.

Желая ти успех! :thumbup:

По колко оферти видео получавате на ден » Post #5

Fri Jan 31, 2014 05:08 in Bulgarian

Темата е свързана с офертите, така че предлагам участниците в дискусията да продължат с коментарите в темата ClixSense Оферти

Благодаря за разбирането!

ClixSense Задачи » Post #1522

Thu Jan 30, 2014 11:58 in Bulgarian

@carrieand Преди малко и аз изпълних въпросната задача, но и на мен не ми е отчетена. Ще изчакам 15мин и ще им пиша.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 12:04:14 PST