Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2424

Tue Jan 21, 2014 08:25 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Много благодаря за отговора.
Но това за отговорите не е така.
Така пише в съобщението, а не че това е мое заключение. ;)

ClixSense проблем » Post #82

Tue Jan 21, 2014 08:24 in Bulgarian

В такъв случай няма проблем с акаунта в ClixSense, a проблема е с компютъра.
Изчистете всички бисквитки и КЕШ паметта на браузъра. Всъщност, като се замисля е по-добре да го деинсталирате напълно, но ми се струва, че и това няма да помогне, след като се случва с всички браузъри.

ClixSense проблем » Post #79

Tue Jan 21, 2014 07:49 in Bulgarian

@Dinchev2013 Не знам докъде сте стигнали с доставчика, но междувременно може да пробвате няколко опции за разрешаване на проблема.
1. Изключете самия модем за около 10-15 минути и пробвайте отново, като рестартирате и компютъра.

2. Ако горното не проработи, то отидете в настройките на браузъра потърсете "network" за Mozila е под "Advance" и след това "Connections" - "Settings" и маркирай "No Proxy", като накрая не забравиш да кликнеш "OK"
За Internet Explorer - "Tools" --> "Internet Options" -->"Connections" --> "LAN Settings" и там бъди сигурен, че няма отметка на "Use a Proxy Server for your LAN..."

3. Ако горните две не проработят, то вместо да използваш ipconfig/flushdns пробвайте с командата ipconfig/renew

Желая ви успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2422

Tue Jan 21, 2014 07:27 in Bulgarian

@ofeliq_asgr Изпълнявала си задачите доста бързо, без да се замисляш върху отговорите, като си дала много от тях с ниско качество.
Дори и в темата ClixSense Задачи изрично е упоменато: "Не пробвайте да отворите задачата и да кликате произволно на отговорите. Има филтри, които не само ще установят това, но това действие може да доведе до затваряне на вашия Tasks account. Веднъж затворен вашия task account не може да бъде отворен отново, тъй като това не се контролира от нас. Задачите трябва да се разглеждат напълно сериозно и такива потребители които злоупотребяват с използването им могат да загубят своите ClixSense account."

Както и да е - с това трябва всеки един, който изпълнява задачи, да се съобразява.

Конкретно за ofeliq_asgr, което мога да предложа е при направата на нова регистрация да си изтрие предварително бисквитките и изчисти паметта на браузъра си. Задължително е да не използва същите данни, като първата си регистрация. Например имейл адреса трябва да е различен, като е добре дори и името да си смениш.
Не сме имали подобни случаи и не знам дали това ще проработи, но е добре да опиташ.

Успех! :thumbup:

Новини » Post #14

Mon Jan 20, 2014 13:18 in Bulgarian

Няма да има плащания днес (Понеделник - 20 Януари 2014) - 20/01/2014

Уважаеми потребители,
Поради проблем с един от нашите web сървъри се налага да отложим плащанията за сутринта на 21 Януари - Вторник. Извиняваме се за причинените неудобства.

Благодарим Ви за разбирането!

ClixSense Задачи » Post #1492

Sun Jan 19, 2014 11:19 in Bulgarian

@allkata Ще те помоля да използваш по-приемлив жаргон. Позволих си да поправя коментара ти, като изтрих... ти знаеш какво съм изтрил!

Няма място за нерви и всички сме били така в началото. Bookmarkleta е малко объркващ в началото, но като свикнеш, задачите стават значително по-бързо. Когато излиза грешка, четете внимателно къде сте сбъркали. Ако трябва излезте от задачата, чрез "Give up" опцията и я започнете отново.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2414

Sat Jan 18, 2014 14:12 in Bulgarian

Ще допълня, че :clixsense: не толерира "sign up", но стига да спазвате правилата, то всичко ще е наред.
Аз имам известен опит с този вид реклама, главно в началото, когато започнах да работя с тази програма. На пръв поглед се получава така, че привличаме лесно и сравнително бързо реферали, но това е доста измамно. Рекламата се съставя от рода на "Кликай 4 дни и аз ще ти изплатя "Х" цената". В 99% от случаите се получава така, че човека който се вписва от този вид реклама гледа да изпълни указанията дадени от нас и въобще не се интересува от програмата, която рекламираме. В повечето случаи дори имат изградена система за sign-up/delete акаунт и не можем да ги виним, защото това е начина, по който те са решили да работят с PTC програмите.
Изобщо не препоръчвам този вид реклама!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2411

Sat Jan 18, 2014 06:35 in Bulgarian

@gentu По-скоро в случая става въпрос за наличие/липса на рекламодатели към дадената географска територия или държава, като не може да става дума за привилегия.

@kingofdiamonds "AVG" в случая е съкратената форма на "average" или в превод е "средно аритметично число". Когато става въпрос за реферали имаме брой накликани реклами за определен период от време. AVG е средната величина в случая от реклами.
Пример: Имаш реферал, който за 30 дни е изгледал 300 реклами. AVG се смята, като се раздели общият брой изгледани реклами на общия брой дни: 300/30, AVG=10. В случая AVG може да се смята за задачи, оферти и т.н, като се явява вид статистика.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2404

Fri Jan 17, 2014 16:11 in Bulgarian

Ей, gentu някои се справяме по-бързичко със задачите.. ;)
Днес отделих за решаване на задачи малко по-малко от час и ето резултата:

Ще споделя, че съм привърженик на снукъра и там, където имам изпълнени най-много задачи гледах и "Masters" по телевизията :lol:

ClixSense Задачи » Post #1486

Fri Jan 17, 2014 14:35 in Bulgarian

@allkata Щом ти изписва това съобщение означава, че си на вярната линия, но някъде пропускаш нещо.
Общо взето в самата задача има два момента, когато се натиска "bookmarklet"-ът: веднъж, когато Google/Bing завърши търсенето на дадената дума/фраза и вторият път когато отвориш самият сайт, който се търси.
В последно време, особено ако се използва Bing.com, търсенето изисква да се кликне един път и то, когато отвориш конкретния сайт.
При всяко натискане на "bookmarklet"-ът ще излиза съобщение "Congratulation... bla bla bla" или "Eror...", като в този случай трябва да се прочете внимателно къде е проблема.
Всички полета в самата задача трябва да са попълнени, включително и ако няма какво да казвате. Забелязал съм, че "N/A" в случая работи прекрасно :lol: .

Успех

ClixSense Задачи » Post #1482

Fri Jan 17, 2014 05:05 in Bulgarian

Задачите с "Bookmarklet" са доста лесни за изпълнение и се приключват бързо.
Използвам Mozila и се сещам, че не се получаваше да кликна на Bookmarklet бутона и да го придърпам към браузъра, както е по условие ("Click and Drag"), така че ще опиша как точно аз се справих с проблема:

Отворих задача, която изисква използването на "Bookmarklet". В инструкциите има "Add the Bookmarklet to your Browser" с бутон, който уж трябва да завлечем да тулбарът. Тъй като аз не можах, то кликнах върху въпросния бутон с десния бутон на мишката и се появи следната картинка:

Тук кликнах с левия бутон на "Bookmark This Link", което отвори следващото меню:

Тук не направих никакви промени, макар че можем да изберем в коя папка да запишем въпросната папка "Bookmarklet". В случая аз я запаметих в "Bookmarks".

За да проверим, къде и дали сме записали въпросния "Bookmarklet" кликаме на "Farefox" менюто, намиращо се в горния, ляв край в страницата на нашия браузър. Излиза ни подменю от две части, в дясната най-горна част е разположен "Bookmarks", който отваряме и най-отдолу трябва да е папката "Bookmarklet", която създадохме, а в нея и нашето разковниче за решаване на задачите от подобен тип - "Bookmarklet".

Процедурата за прибавяне на "Bookmarklet" към нашия браузър се прави само веднъж и въпросното приложение си остава за постоянно в нашия браузър. Кликаме на него всеки път, когато има изискване за това.
При правилно следване на указанията, когато отворите въпросната страница от задачата и съответно по изискване, отново кликнете на "Bookmarklet", ще се появи малко прозорче, в десния, горен край на страницата, което отброява време. След изтичане на времето ще се появи бутон, на който трябва да натиснете "OK".

Дано това упътване послужи на някой.
Желая на всички успех!

ClixSense Задачи » Post #1475

Thu Jan 16, 2014 08:55 in Bulgarian

Просто им изпрати снимката, която сподели с нас и си мисля, че няма да имат нужда от код.

ClixSense Задачи » Post #1473

Thu Jan 16, 2014 08:38 in Bulgarian

Има някакво объркване с тази опция на SuperRewards, така че си мисля, че "Tasks" ще бъдат премахнати от тяхната стена, като възможност.

buldan75 - Годишни Статистики » Post #22

Thu Jan 16, 2014 07:35 in Bulgarian

Благодаря за хубавите думи Strange_Man, но в случая искам да отбележа, че ако човек има желание и търпение, то ще постигне успех в ClixSense и без да влага средства, но е нужно да се отделя повече време.
Конкретно визирам офертите и задачите, които ClixSense предоставя, така че всеки един от нас има право на избор как да си развива акаунта.

Успех на всички :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1471

Thu Jan 16, 2014 07:27 in Bulgarian

pilota861 wrote: Днес не ми дава да отворя нито една задача. Някой има ли същия проблем? Изписва ми, че има някаква грешка.http://prikachi.com/images/292/6960292G.png
При мен всичко е наред.
Трябва да се свържеш с CrowdFlower, тъй като проблема е с твоя акаунт.

ClixSense Задачи » Post #1470

Thu Jan 16, 2014 07:25 in Bulgarian

Iliana0703 wrote:
milenski wrote:
Iliana0703 wrote: Появиха ми се задачи в SuperRewards :shock:

A uspq li da reshish task i da ti bade platen?


Complete SuperRewards Offerwall (141207) $0.0500
да,интересното е обаче, че пишеше че е за 0,06 а ми платиха това :shock: и ми го отчете като оферта не като таск?!?!? :shock:

Аз също изпълних тази оферта. Гледах видео 70 секунди и получих $0.05, макар че по условие е за 6 ClixCents.

Явно има някаква нова договорка, в случая между CrowdFlower и Superrewards.
Всичко, което е доставено от SuperRewards идва под формата на задачи, в същото време това, което се изплаща от CrowdFlower, в ClixSense е във "валута" ClixCents.

Представете се. » Post #623

Wed Jan 15, 2014 16:09 in Bulgarian

@ginka65 Здравей, и съм сигурен , че доста хора ще се зарадват на добруджанското встъпване ;)

оферти за апликации на Андроид » Post #2

Wed Jan 15, 2014 16:07 in Bulgarian

Използваш две, различни зависимости в случая и аз поне не мога да разбера какъв е реалния проблем.
В случая за 15 минути се има предвид, че след като изпълниш офертата, същата е възможно да ти бъде изплатена със забавяне от около 15 минути (това означава, че е възможен и по-дълъг период на изплащане).
Втората част за инсталиране и грешка е нещо съвсем различно, което се нуждае от повече обяснения, но си мисля, че в темата "Оферти" сме разисквали подобни случаи?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2396

Wed Jan 15, 2014 16:00 in Bulgarian

@arietza Аз ли нещо не разбирам или наистина има хора, на които нещо им "пречи"?
След всичко споделено, защо трябва някой да "бяга" от ClixSense? В случая какво губи някой потребител ако остане?
Хората са различни - някои остават да работят с програмата, а други се отказват! В случая ние от кои сме и защо сме от тях...?

Всичко за ClixGrid » Post #441

Tue Jan 14, 2014 15:48 in Bulgarian

My ClixGrid Stats
Chances (Left/Total) 0 65
Clicks (Today/Total) 65 51,199
Winnings (Today/Total) $0.50 $21.15

Аз си признавам, че кликам всеки ден. Днес спечелих $0.50, a в последствие и 5 допълнителни шанса. :D
Вчера, гриндирах ( :lol: ) $0.10, които ми бяха и първите за тази година.
Усещам се, че не кликам толкова за печалбата, от колкото по инерция (все пак го правя вече 3 години). Признавам си обаче, че все още съм надъхан толкова, колкото и в началото да гриндирам $10 :$ ;)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 16:38:42 PST