ClixSense Logo
Sign In
Username
Password
Sign Up For Free!
Sign UpGamesClixAddonToolbarHelpdeskFAQAnnouncementsMy TicketsSubmit a TicketSurveys
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionTasksGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsInternationalSpanishPortugueseItalianFrenchGermanGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #11

Sun Jul 21, 2013 18:04 in Bulgarian

Кредитите ги получаваш всеки път, когато ъпгрейдваш за една година.
Има опция с известна отстъпка за двугодишен ъпгрейд (цената му е $30 за двете години). Тогава се получават кредитите само за 1 година и всички над теб получават бонус само за една година.

Sign up Commision » Post #8

Sat Jul 20, 2013 17:30 in General Support

ElenaSA wrote: How do you assign some1 as an up-line?
Probably you already have a sponsor and change him/her is not supported by ClixSense.

Problems with referrals » Post #2

Sat Jul 20, 2013 17:27 in General Support

You have to send a Support Ticket about your query.
Thank You

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #6

Sat Jul 20, 2013 15:05 in Bulgarian

Тази тема е направена за всички тези, които имат желание да рекламират в ClixSense. И най-вече как да използват тези 1000 Ad Credits, които се дават при ъпгрейдване.

Това не е начин за рекламиране на вашия ClixSense линк! Рекламата, която ще създадете ще се върти в :clixsense: и ще бъде гледана от вече регистрирани потребители, така че ако рекламирате вашия ClixSense реферален линк тя ще се обезмисли.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2010

Fri Jul 19, 2013 18:40 in Bulgarian

@megiaq Първо искам да се извиня, че коригирах мнението ти, но единственото което си позволих да направя е да изтрия скайп адреса, защото е в разрез с правилата на форума.

Наистина не виждам какво повече мога да добавя към коментара на lia1407, освен това че няма как да си изберем спонсора, но точно затова е форума за да си помагаме!

Има две основни действия, които трябва да направим за да се уверим дали една програма е работеща и коректна или не:
1. Проверяваме дали съответната програма има форум и дали той ни е полезен. Т.е дали се пише в него и доколко е в помощ на потребителите.
2. Има достатъчно информация в Интернет пространството за всяка една програма, така че се изисква 10 мин от нашето време за да я потърсим в google. Информацията ще ни бъде предоставена дори на Български.

И не на последно място - тук може и да няма система за директна връзка между потребителите, но все пак ако имаш такова желание винаги можеш да изпратиш запитване до Администрацията, а те от твоя страна ще предадат съобщението на въпросния потребител. От там нататък зависи от него дали има време и желание да отговори. Както казва и lia по-горе - не всеки разполага с необходимото време.

Искрено се надявам тук да успееш да промениш отношението към PTC сайтовете и да се включиш към нашата сплотена общност на "кликманиаци" :D

Реферали » Post #515

Wed Jul 17, 2013 16:44 in Bulgarian

Аз съм много доволен, че имаме възможност да избираме от различните страници на програмата.
За мен най-успешни са страниците на ClixGrid и Payment Proof от форума. Колкото до активността на рефералите - това вече си е чист късмет.
Желая на всички късмет с рекламирането. :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2006

Wed Jul 17, 2013 16:29 in Bulgarian

@Forbbid3nСлед неактивност от 90 дни баланса автоматично се занулява от системата. Не е трябвало да го допускаш. Все пак си имал на разположение 3 месеца за да се логнеш поне веднъж. Това е достатъчно системата да те отчете, като активен потребител.

ads not loading » Post #14

Tue Jul 16, 2013 18:49 in Bug reports

jasm78 wrote: Clearing browser cookies and cache, with a browser restart, should take care of this problem...

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1998

Tue Jul 16, 2013 18:44 in Bulgarian

lia1407 wrote:
skulls12 wrote: Имам един въпрос във едно домакинство с един и същи интернет доставчик двама човека на два различни компютъра ще могат ли да работят или трябва интернет доставчиците да са различни ?

Здравей skulls12, добре дошъл в нашия форум ;)

Може, но за всеки случай пиши на съпорта за причината поради която се налага това.

Поздрави и успех :thumbup:
По правило е забранено да се ползват повече от един акаунт в едно домакинство!

Все пак ClixSense е уникална програма и администраторите разглеждат всеки случай поотделно, така че само те могат да решат дали в едно домакинство да се ползва едно и също IP, но дори да се разреши, то е задължително да се използват два, различни компютъра, като регистрациите трябва да са направени от две, независими IP-та, след което може да продължи работата с използване на рутер.
Но пак казвам - запитването до Администрацията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

ClixSense Задачи » Post #1118

Tue Jul 16, 2013 18:34 in Bulgarian

@vvarna Здравей Васко и благодаря за помощта, която предлагаш във връзка с "CrowdFlower".
Ще добавя, че няма нужда да се изисква от някой да "повдига" репутацията ти. Повярвай ми, хората сами преценят кога е едно нещо е правилно, полезно и кога не и много добре знаят как да си служат с "бутончетата".
Не на последно място ще добавя и че самото искане за промяна на репутацията е забранено да се прави във форума и Администрацията на програмата не толерира подобни вмятания.

И накрая се надявам да ме извиниш за промяната в мнението ти.
Благодаря за разбирането.

Не се виждат рекламите » Post #4

Tue Jul 16, 2013 18:23 in Bulgarian

Наистина проблема се появи след принудителното изключване на сървъра за известно време.
Рекламите се виждат в тулбарът, но когато кликнеш на тях се отваря началната страница вместо да се появи страницата с рекламите.

За да се отстрани проблема е необходимо:

1. Изчистване историята на браузъра;
2. Изчистване на бисквитките/КЕШ паметта;
3. Рестартиране на браузъра.


Ако след това отново имате проблем, то споделете тук.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1983

Sun Jul 14, 2013 19:06 in Bulgarian

Аз май се включвам малко късно (за което се извинявам), но с желание на поздравя Лилия с нейния рожден ден и с пожелания за много щастие, здраве късмет и любов.
Що се отнася до СПАМ-а май аз и колегата сме виновни, че не сме отворили тема за "честитки и поздравления", в която всеки един да може да споделя своите най-хубави моменти или да поздравява приятели и колеги.
Имаме ли нужда от такава тема?

ClixSense Задачи » Post #1109

Sun Jul 14, 2013 18:54 in Bulgarian

@guapa_ В такъв случай проблема е наистина в батерията на дъното. Тя е тази, която поддържа паметта, когато компютъра е изключен.

help me to install clixsense toolbar » Post #2

Sun Jul 14, 2013 18:31 in General Support

Hi rkstandalone,
Try the direct link: http://clixsensecom.ourtoolbar.com/exe to see it does help you.

Can I offer to help my potential referrals? » Post #3

Sun Jul 14, 2013 18:24 in General Support

Hi mikev70 and welcome to the forum. :thumbup:
There is no problem at all to help and upgrade your active referrals.
About the sign-ups, ClixSense doesn't really support it, because we want dedicated people who want to work honestly with the program.
In my opinion, those who sign-up through offers are members who want just the bonus, offer by the advertiser and stop be active when they get it.
ClixSense and my personal advise is to not waist your time and money on this kind of advertise. ;)

ClixSense Задачи » Post #1105

Sun Jul 14, 2013 11:53 in Bulgarian

guapa_ wrote: аз открих защо не ми излизат задачи,оферти и тестове.от 3 месеца часовника на компютъра ми изостава,даже понякога и датата не е вярна.затова постоянно трябва да го синхронизирам ръчно.и така,като синхронизирах ми излезе всичко.споделям това заради някой друг,който може да има същия проблем. :)
Има опция часовникът/времето да се синхронизира автоматично по Интернет. Същото е много важно, когато работиш с РТС програми (не само в ClixSense), защото по този начин ще изпускаш реклами, задачи оферти, а доста често и самата програма няма да ти се отвори.
За целта ще кликнеш в долния, десен край на компютъра, върху часовника си. Най-отдолу на отворилия се прозорец ще кликнеш:

1. "Date and Time" - от където ще зададеш правилната, часова зона, в която живееш. За България тя е: (GMT+02:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius.

2. "Change date and time settings" ---> "Internet Time" ---> "Change Settings" ---> "тикваш" (V) отметката "Synchronize with an Internet time server" ---> "Update now" и да завършиш процедурата натискаш "ОК" последователно да затвориш двата прозореца.

Успех :thumbup:

Представете се. » Post #547

Sun Jul 14, 2013 11:42 in Bulgarian

@kristina1313 Здравей Кристина и добре дошла във форума на :clixsense:
Има два начина да се свържеш със спонсора си:
1. В страницата My Account третия абзац в синьо е "My Sponsor Details", където ще видиш името на своя спонсор и евентуалния му имейл ако е решил да го покаже на своите реферали.
2. Втория начин е да се свържеш с администрацията на програмата, като поискаш да се свържеш със своя спонсор. Тогава те ще му изпратят твоето запитване, но това не означава, че спонсора ще откликне на молбата ти.

По мое мнение ако спонсора е скрил имейла си, то това означава, че не иска рефералите му да го безпокоят, така че вероятността да се свържеш с него е нищожна!

Затова на помощ идва форума, където можеш да намериш помощ за всеки един от твоите въпроси.

Желая ти успех и късмет в начинанието ти. :thumbup:

tasks and offers » Post #5

Sat Jul 13, 2013 13:09 in Bulgarian

@zveteto2003 Радвам се, че започваш да се ориентираш в програмата и намираш нужните отговори във форума.
Ще си позволя да затворя създадената от теб нова тема, защото отговорите, а и конкретното място за задаване на въпросите си, можеш да намериш в темите ClixSense Задачи и ClixSense Оферти, които са специално разработени с тази цел и са доста популярни.

Благодаря за разбирането и ти желая успех и късмет :thumbup:

Плащания » Post #308

Sat Jul 13, 2013 12:08 in Bulgarian

@emo02 Първо искам да те поздравя за плащанията и да ти пожелая по-скорошни следващи такива с по-голяма стойност. :thumbup:
Искам да помоля теб, както и другите ни колеги, които предоставят плащанията си във форума, да изтриват "Transaction ID" и имейл адреса. Същите е прието да не се показват поради съображения за сигурност и анти СПАМ.
Благодаря на всички за разбирането.

Всичко за ClixGrid » Post #245

Thu Jul 11, 2013 18:48 in Bulgarian

Дойде момента и аз да се похваля :lol:

Все пак постоянството се възнаграждава. ;)
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jul 30, 2014 09:06:44 EST