Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

24/7-Общи приказки » Post #296

Fri Jan 03, 2014 18:33 in Bulgarian

@house83 Разисква ли сме доста за PayPal в темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях включително и засегнатият от теб проблем.

За съжаление наистина се налага да внимаваме на кой и за какво плащаме.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2369

Fri Jan 03, 2014 11:54 in Bulgarian

Не знам дали някой от вас следи често английската част на форума, но там от време на време има доста интересни неща.
Нещото, което прави впечатление от днес е коментара на Jim в темата Anybody know?
Става ясно, че :clixsense: ни готвят нещо, напълно ново за РТС индустрията и дори 30 дни след, като нашите админи го въведат са убедени, че ще има успех и ще бъде "копирано" и от други програми. :shock: :roll:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2368

Thu Jan 02, 2014 15:21 in Bulgarian

Темата Статистика-какво печелим от ClixSense ми допада, а предполагам и на много от вас също.
Предполагам ще има доста желаещи, които да споделят дневна, седмична, месечна и т.н статистика.
За да поддържаме темата нагледна и да не се претрупва от мнения, предлагам всеки един да създаде "мнение" в нея и да го ъпдейтва.
Така ще се избегне и колеги с по-късни регистрации да си търсят своята статистика примерно на 17 страница.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! » Post #8

Thu Jan 02, 2014 15:14 in Bulgarian

Весела, спорна и най-вече успешна 2014 година!

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #63

Thu Jan 02, 2014 15:13 in Bulgarian

misho730 wrote: Здравейте,искам да питам....след преинсталация не мога да си ''кача'' тулбара...защо?
В тази тема е разисквано доста за това приложение на ClixSense и са предложени добри решения. Виж дали някое от тях няма да ти свърши работа.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #177

Tue Dec 31, 2013 04:27 in Bulgarian

mmchl9 wrote: buldan75( ,някакъв развой за разплащателните процесори има ли ?
Днес има направен коментар от jasm78
Quote:Been seeing may of you asking about Perfectmoney, Webmoney, OKPay... these are not available for us because they don't accept USA accounts. Skrill would be our best option but they did not accept our application, without giving a reasonable explanation.

We are currently working to integrate www.paytoo.com. Our biggest concern is of course those countries where PayPal is not available, so we would like to hear specifically from you about your experiences with paytoo if you had any. They offer Virtual Credit Cards which can only be used to make purchases online but they also offer Debit Cards, which costs $20 to order for International members and $10 for US members, and Gift Cards.
В него се казва, че много потребители питат за разплащателните процесори Perfectmoney, Webmoney и OKPay, но същите не се поддържат в USA. Най-много допада на администрацията на ClixSense разплащателния процесор Skrill, но същите искат допълнителни обяснения от ClixSense за програмата.

Към момента се работи за договаряне с www.paytoo.com, като с приоритет са страните, в които PayPal не е достъпен, да бъде намерен по-бързо алтернативен процесор за тях. Payto предлагат Virtual Credit Cards, които могат да се използват единствено за онлайн поръчка. В същото време предлагат и Debit Cards, цената на които е $20 за международни потребители и $10 за такива от САЩ.

Съмнявам се, но ако все пак някой е работил с въпросния процесор, може да сподели мнението си в тази тема или директно в Payza Issues, тъй като администрацията на :clixsense: се нуждаят от мненията на своите потребители.

:xcs: :clixsense:

24/7-Общи приказки » Post #261

Sat Dec 28, 2013 11:09 in Bulgarian

Винаги ще има хора, които са доволни и такива, които не са доволни от CliXsense!

Преди да започнем да работим сериозно с една програма, то трябва добре да се запознаем с нея и най-вече да разберем какво я прави различна от останалите, че да се задържи на пазара толкова дълго време и да плаща редовно. Само за сравнение ще вметна, че средно-статистическа РТС програма е онлайн от 3 до 6 месеца, след което се случва нещо - СКАМ, проблем с PayPal, губеща платформа, хакерство и т.н.

Много важен момент е ЪПГРЕЙДА и кога да го направим! Какви предимства ще ми предостави и дали на дадения етап има смисъл от него. Най-важното е да не надвишаваме очакванията.

Не на последно място идва въпроса какво даден колега прави, а аз не правя?!? Изходните ни позиции са едни и същи: От една страна сме, имаме/нямаме ъпгрейд, имаме/нямаме реферали. При мен нещата не се получават, а колегата има много добра статистика! Ако той може, значи аз не правя нещо, което да ми даде същите възможности.

Като допълнение е добре да се знае от какво печелим основно и кое е бонус (както и какво е самото понятие "бонус")

ClixSense предоставя три метода за печалба: гледане на реклами, решаване на оферти и задачи. Комисионните, получени от нашите реферали за изпълнение на тези функции, са също част от полагащите ни се печалби.

Всичко друго, като ClixGrid, sign-up бонусите, checklist бонусите, $5 бонуса за изпълнението на $50 от задачи и т.н. са БОНУСИ, които :clixsense: ни предоставят, било то за стимулация, допълнителна печалба и т.н.
Това е същото, като 13-та заплата - месеците са 12, но всеки очаква някакъв бонус или още една заплата и когато не му я дадат се "срива света", защото така или иначе е предвидил или дори похарчил този бонус!

Все пак са празници и рекламодателите са също хора, които празнуват. Така че не се учудвайте ако рекламите, задачите или офертите намаляват в този период - Колко от нас ходят на работа в почивните дни?

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :xthumbup: :xcs:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2361

Sat Dec 28, 2013 02:45 in Bulgarian

mmchl9 wrote: buldan75( ,някакъв развой за разплащателните процесори има ли ?
Все още очакваме някаква информация.

Реферали » Post #810

Fri Dec 27, 2013 05:17 in Bulgarian

Приемам!
Нека аз да не съм разбрал за какво става на въпрос и нека аз да съм този, който не е на ясно. Дано повече хора са наясно в случая. ;)

Мисля да спрем с тази тема до тук. Всеки каза, каквото мислеше за необходимо да се знае.
Желая ти приятни и весели празници. :xthumbup:

Реферали » Post #808

Fri Dec 27, 2013 04:57 in Bulgarian

Охххх,
Не ми се изнася лекция по Информатика в момента, но това за което говориш - SEO (Search Engine Optimization) няма нищо общо с програмирането или по-скоро създаването на алгоритъм.
Първото се прилага, когато искаш да подобриш оптимизацията за web търсене на Интернет сайт. т.е имаш Онлайн магазин или уебсайт, който искаш да излиза на първо място в търсачките на потребителите, когато пишат дадена дума в google да речем.

Докато алгоритмите са малки програмки, които извършват обичайно, повтарящи се действия. Обикновено им се задават функции, които да следват и които да повтарят през определен период от време и то в определено време.
Така работят 99% от наетите реферали в PTC програмите. Задават се величини на т.н. "реферали" и те кликат в зависимост от това как ги е настроил собственика на дадения РТС сайт. Затова и доста от хората, които се регистрират в тези сайтове, и нямат опит в този бизнес, не могат да разберат как рефералите им до вчера са кликали всеки ден по 4 реклами, а днес изведнъж всичките са спрели...

Повярвай ми, мога да създам безброй много реферали от различни държави (всъщност най-добре е всичките да ги направя "американци" :lol: ). Мога да ги накарам да "кликат" сутрин, вечер или даден брой реклами (10, 13, 25 и т.н.), а мога и да им задам да кликат всичко, което се появи на "фронта"

Това, което не мога да ги накарам да правят е да изпълняват задачи и оферти, а повярвай ми, че е доста съмнително да имаш 20 реферала да речем и всички те да кликат само реклами.

Това, което предлагаш е напълно забранено в ClixSense и единствената причина да не ти изтрия постовете е да видят колегите какво не трябва да правят!
Това, което ти наричаш SEO се засича с малки програмки, които в твоя случай дори не струват много. :clixsense: дава доста средства за да се предпазва от fake потребители и аз лично те съветвам да преразгледаш как работиш с ClixSense за да не би да останеш един ден неприятно изненадан.

И не на последно място - Какъв е проблема да пишеш на кирилица?

Реферали » Post #806

Fri Dec 27, 2013 03:34 in Bulgarian

@Piqn_6turec Това, което казваш не съдържа никаква, нова информация и е открито доста отдавна. Това са т.н. "ботчета", които утвърдени програми, като ClixSense, Neobux и т.н лесно засичат.
Изрично е подчертано в правилата на нашата програма, че е забранено да се използва Proxy!
Ето ти и снимка на един от моите реферали, който определено не е Тракиец, но също се е сетил за "блестящата" идея!
Регистрирал се е на 30 Юни, като от 1 Ноември започва да си "набавя" реферали и то не по много - 2 до 3 на ден и дори се е ъпгрейднал на 23 Ноември мислейки, че всичко е наред, но проблема идва с първата заявка за плащане, когато системата автоматично го "сгащва".

Сам можеш да видиш какъв е резултатът:


Ще посъветвам теб и всички други потребители да прочетат хубаво правилата на програмата преди да дават своите "страхотни" идеи!

Всичко за ClixGrid » Post #410

Thu Dec 26, 2013 02:27 in Bulgarian

Да се похваля, че на връх Коледа (25 Декември) се "разписах" с $0.25. :xrazz:

Успех на всички
и най--важното...

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Daily Checklist Bonus » Post #406

Thu Dec 26, 2013 02:25 in Bulgarian

respekt wrote: И аз да намеря малко време и да реша 1 2 задачки :D...
Изпуснал си само една "0" между "1" и "2" ама то ще е от празничното опиянение :xlol: :xthumbup: :xcs:

Представете се. » Post #617

Thu Dec 26, 2013 02:22 in Bulgarian

Здравей Яна и добре дошла във форума на :clixsense:
Желая ти много успехи и късмет!

Весели празници! :xthumbup: :xcs:

Rented Referrals » Post #2

Thu Dec 26, 2013 02:18 in General Talk

ClixSense has no rented referrals.

My first payment » Post #2

Wed Dec 25, 2013 12:01 in Payment Proofs

Hi vesoxd,
Congratulation on your first payment. :clap:
It was long time since you registered to the program.
If you need any help or advice on your language, you can access our Bulgarian Forum where there are people discuss everything and help each other.

Реферали » Post #803

Wed Dec 25, 2013 10:42 in Bulgarian

@saintbg И моята реклама е в "зеления" сайт реших да си закупя 100 000 микрокредита там и да видя как ще се отрази това на Коледна реклама. ;)

24/7-Общи приказки » Post #247

Wed Dec 25, 2013 10:34 in Bulgarian


:xkitty: :xcs: :xpuppy:

скапана работа » Post #5

Tue Dec 24, 2013 04:19 in Bulgarian

Проблемът е дискутиран в темата ClixSense Оферти затова си позволявам да заключа настоящата тема.

Благодаря за разбирането!

Новини » Post #12

Tue Dec 24, 2013 04:09 in Bulgarian

Весели Празници - Специален бонус за всички! - 24 Декември 2013
В превод от Happy Holidays - Special Bonus to all!

Бихме искали да пожелаем Весили Празници на вас и вашите семейства, с най-добри пожелания за Новата Година!

В следващите 3 дни (24 Декември до 26 Декември) ClixSense увеличава двойно шансовете ви в играта ClixGrid. Standard потребителите имат възможност да направят 60 клика на ден, а Premium потребителите ще имат на разположение 120 шанса. Печалбите също са увеличени двойно с цел увеличаване на вашия шанс!

Удвоен е и дневния checklist бонус. За тези дни Standard потребителите ще печелят 10% бонус за изпълнението на своя checklist и съответно 24% ще е бонусът на Premium потребителите!

Нека не забравяме и Special Christmas Commissions Promotion, която промоция тече в момента и ще е в сила до 1 Януари 2014г.

Благодарим ви, че бяхте с нас през изтичащата 2013 година и се надяваме отново да сте с нас през настоящата 2014 година!

Ползотворно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:

The ClixSense Team
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 06:31:31 PST