Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

24/7-Общи приказки » Post #236

Sun Dec 22, 2013 10:50 in Bulgarian

Все пак е Уикенда!
Обикновено си правя по 25-30 цента на ден от клипчета в :clixsense: , но през Уикенда тази сума пада до $0.10, особено в Неделя.
Сигурен съм, че в Понеделник вече ще е Коледно....

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2353

Sun Dec 22, 2013 10:47 in Bulgarian

respekt wrote: Браво за този реферал. Обаче това ми се струва малко невъзможно на ден да ти прави 7$, без да се обиждаш, но това означава че той на ден прави по 70 долара от таскове което почти невъзможно. Той трябва да прави горе долу по 700 таска на ден.
В първият момент и аз направих тази сметка и си помислих, че освен от Америка, реферала няма от къде другаде да е с толкова много задачи...
После се сетих за двойната печалба от задачите по Коледните празници и тогава потребителите се "разшириха" на Америка, Канада и Великобритания, като не съм сигурен, но човек от Бразилия прекарващ по 8-10 часа пред компа ще е някъде близо до дневен оборот от $20.
saintbg wrote: Няма смисъл той ненабира никакви реферали дори рядко цъка рекламите само таскове решава
Въпроса не е в "смисъла", а в това да покажеш на своя реферал, че си видял работата му и че си му благодарен. Аз, бих го ъпгрейдвал веднага ;) В случая на преден план излиза психическия, а не паричния подход. :xwink:

ClixSense Оферти » Post #707

Fri Dec 20, 2013 08:21 in Bulgarian

@Dinchev2013 Можеш ли да копираш какво точно пише в съобщението?
За iphone/ipad освен да инсталираш приложението и да го отвориш от мобилното си устройство. Предполагам изискването е подобно и за Android.
Някои оферти отнемат 15-20 минути за да ти бъдат платени.

24/7-Общи приказки » Post #230

Thu Dec 19, 2013 05:47 in Bulgarian

sdushkova wrote: -------------------------------------------
...ами, в такъв случай наздраве от мен с българска, пловдивска бира"Каменица",която обикаля испанските кръчми пренасяна с българските кораби !
И друг път съм го казвала: - България е оазиса на Господ и е време да вдигнем цените по морските курорти .
Поне цената,ако не друго,ще привлече чуждите компании,ей тъй ,за да видят на картата коя е
и къде се намира тази България. Може и Стоичков да помогне,нали е почетен гражданин и кандидат кмет на Барселона............
Стана ми интересно това с цените и затова реших да се намеся но в подходящата тема. ;)
България все още не предлага необходимия стандарт на западните курорти, че да се повишават цените, които така или иначе са високи.
Дори българите живеещи във Великобритания предпочитат да почиват в Тенерифе, Испания (палма Де Майорка или на Ибиза (където излиза най-евтино), където е финансово по-изгодно. Аз също съм на подобно мнение и единствената причина да предпочитам все още България е защото там са ми роднините и имам много приятели.
Като стана дума за стандарт, тук в рекламните брошури за България се обръща внимание, че главния проблем в България е т.н "Custom Service" (Обслужване на клиентите), където българските курорти отстъпват по качество дори и в пет звездните си хотели. Да не говорим, че ако влезнеш в обикновен магазин 70% от продавачите имат излъчването на лицето "Защо ми разваляш спокойствието?" :xlol:
Това сравнение го правя визирайки другите EU курорти. Извън EU - Турция, Дубай, Мексико и т.н цените са драстично по-ниски, но цената на почивният пакет се оскъпява заради по-голямата дистанция.

Представете се. » Post #613

Thu Dec 19, 2013 05:30 in Bulgarian

Извинявам се за допуснатата грешка. Първосигнално приех "Ицо", защото е доста по-разпространено. :oops:

How to get referrals? » Post #2

Wed Dec 18, 2013 10:03 in General Talk

You can not buy or rent referrals on ClixSense.
You have to invite friends or promote your referral link to get referrals.

Good Luck

Къде е най-добре да вложа парите си за реферали ? » Post #2

Wed Dec 18, 2013 09:58 in Bulgarian

Доста често сме дискутирали този въпрос в темата Реферали

Все пак ако някой иска да сподели своето мнение, то по-добре е да го направи там защото темата е по-активна и ще се вижда и от други потребители, които имат същото или подобно питане, за в бъдеще.

Благодаря за съдействието!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2339

Wed Dec 18, 2013 09:53 in Bulgarian

sdushkova wrote: ...Предлагам да спрем с този мой проблем,защото нещо се разпалиха страстите.
Аз също поддържам мнението, че продължаването на тази дискусия е напълно излишно.
На мен не ми стана ясно в началото какъв е точно проблема, но визирайки периода на изчакване, трябва всеки да знае, че някои оферти имат такъв и обикновено той е указан още в началото на офертата или в самия и край.

Все пак ако някой има предложени, мнение или иска да сподели собствен опит за конкретната оферта или някоя друга, то ще помоля да продължи дискусията в темата ClixSense Оферти

Благодаря :xrazz:
:clixsense:

Представете се. » Post #610

Wed Dec 18, 2013 09:44 in Bulgarian

@Dinchev2013 Здравей Иcо и добре дошъл в българската част от форума на :clixsense: .
"Апетитът идва с яденето", така че съм сигурен, че твоя интерес относно програмата, тепърва предстои да се повишава. :xrazz:

Желая ти успех и много късмет, а ако имаш въпроси, то ние сме също на линия :xthumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2333

Tue Dec 17, 2013 16:04 in Bulgarian

@sdushkova аз съм далеч от мисълта във форума да се коментират само положителните неща. Има проблеми, което е нормално и те трябва да се споделят. В повечето случаи обаче имаме нужда от помощ за даден проблем и форумът е мястото, където да проверим дали някой не е имал подобен на нашия проблем и ако ДА, то тогава е хубаво да разберем как се е справил с него.
Няма как да знам за коренспонденцията ти със ClixSense, но от това, което си споделила във форума разбирам, че си направила офертата на SuperRewards, от която е трябвало да получиш комисионна от $3.99, която към настоящия момент е "pending" (изчакване). След като си изпълнила офертата успешно, то ClixSense е нормално да ти платят бонуса, който е $0.40 веднага. Самата оферта ще ти бъде заплатена, когато сумата се потвърди от SuperRewards, така че единствено тях трябва да питаш кога ще е това.

Казваш, че самата оферта си я изпълнила по "един или друг начин", а ClixSense знаят ли ги тези начини, защото ако задачата не е налична за България, то най-очевидния въпрос е как точно я имаш тази оферта и не се ли опитваш да излъжеш системата? След като ти е била пратена лично от дадена фирма, то ми се струва комуникацията да бъде проведена точно с въпросната фирма, защото посредникът, какъвто се явява ClixSense, няма да е наясно с конкретната ситуация.

Не на последно място, не трябва да забравяш, че ClixSense също са хора и това кой разглежда случая е от значение на начина по който се води самата комуникация. Същата на ден работи с доста хора, които се опитват да измамят системата, така че администрацията също подхожда различно и към различните хора,

А че има много желаещи от България да мамят ClixSense системата, в това изобщо не бива да се съмняваш. Това е и причината другият им сайт да бъде известно врме блокиран за нови регистрации от България.

Надявам се вече да ти се е изяснила самата система по твоята оферта и как се процедира, но ако имаш нужда от още помощ, то бъди сигурна че има доста хора в този форум, включително и мен, които са готови да помогнат.

Желая ти успех и искрено се надявам скоро да се похвалиш, че освен бонуса, ти е заплатена и самата оферта.

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #62

Tue Dec 17, 2013 14:40 in Bulgarian

@marulka67Преди две седмици имах подобен проблем с моята Mozila. За мое щастие бе необходимо само да рестартирам компютъра и проблема се оправи.
Има доста информация в тази тема, както и по-стари версии на тулбара, след инсталирането на които същият се ъпдейтва успешно до най-новата.
Задължително след всяка преинсталация на тулбарът, браузърът се рестартира.

Успех! :xthumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2331

Tue Dec 17, 2013 14:27 in Bulgarian

@sdushkova Твоето мнение е за темата "ClixSense оферти". Това не го отбелязвам напразно, защото тези теми сме гледали да ги преведем дословно и да бъдат най-добре разбрани от българските потребители, защото ръководството на ClixSense са се постарали нашироко да обяснят как работят самите оферти или задачи.
Ако бе прочела внимателно първият пост във въпросната тема и най-вече "повдигнатите" в черно "конверсии" и "плащания", щеше да си спестиш писане и най-вече щеше да получиш отговори на въпросите си, защото това, което споделяш не е прецедент, нито комична ситуация! Някои от офертите (особено тези, свързани с покупка) имат изчакващ период, който е различен в зависимост от рекламодателя и обикновенно е упоменат в началото на въпросната оферта.
Аз съм правил оферта с покупка от Америка и трябваше да чакам за комисионната - $16, която се привежда от рекламодателя, цели 30 дни, но точно на 30-тия ден сумата ми бе изплатена. В същото време бонуса, който ClixSense начисляват върху комисионната, в случая 10% от $16 = $1.6, си го получих веднага, след като завърших офертата/покупката. В случая двете неща са различни, с различни условия по изпълнението и се изплащат от различните фирми, които доставят услугата.

И не на последно място, когато става въпрос за "Helpdesk" ще те помоля да уточняваш за кой по-точно става въпрос. Този на ClixSense или този на въпросната фирма, която предоставя самата оферта. Аз никога не съм имал проблем от страна на ClixSense, но администрацията на Matomy е много мудна и винаги отнема време да се разбереш са тях (това е лично мнение) и затова съм се отказал да гледам техните клипчета, пък ако ще и да са за 20 секунди, на стойност от 3 цента!

Извинявам се ако съм бил малко по-остър, но и твоето мнение, така написано е леко провокативно, без да има конкретни уточнения за какво става на въпрос.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2320

Fri Dec 13, 2013 08:38 in Bulgarian

@valter123 От твоя лаптоп, който използваш да работиш в ClixSense, няма да можеш да регистрираш никой друг!
За да регистрираш 2-3 приятели ще ти трябват 2-3 различни компютри (колкото са отделните хора), като в това число не се включва твоя компютър.
Рутера ползва една и съща мрежа, така че колкото и лаптопи, компютри и телефони да вържеш към него то IP-то е едно и също, така че там ще можеш да направиш само една регистрация ако тази мрежа вече не е използвана от някой.
Ако направиш нова регистрация от съответното място с независим компютър, то ти няма да можеш да си влизаш в своя акаунт, освен ако предварително пишеш на администрацията, обясниш каква е ситуацията и те ти разрешат да се използва повече от един компютър за дадена Интернет мрежа. Забележи, че и дори да ти дадат разрешение, то отделните компютри са абсолютно задължителни, в противен случай акаунтите ще бъдат автоматично блокирани.

В момента, в който някой от твоите реферали се ъпгрейдва, ти ще получиш автоматично $2 в твоя ClixSense баланс ($1 ако това е реферал от 2 до 8 ниво).
Ако ъпгрейдваш ти двоя реферал, то няма да получиш съответните $2 в своя баланс, защото цената която ще заплатиш ти ще е $15 (ъпгрейда по принцип е $17).

Успех :xthumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2316

Wed Dec 11, 2013 14:02 in Bulgarian

Отиди в Profile and Settings. Най-отдолу, в дясно на страницата се намира "Website Preferences - Customize your ClixSense account".
Там ще видиш отметките:

Display this name on my affiliate page »Test
Hide my email address from my referrals - Квадратчето отпред трябва да е празно (без отметка)
Hide my name from my referrals (show only username)
Hide my email address from my sponsor - Квадратчето отпред трябва да е празно (без отметка)
Opt-out from new referral notifications
Hide my username from the top sponsors

покана за реферал » Post #11

Wed Dec 11, 2013 13:56 in Bulgarian

@ kami811 Да не би да ти изписва нещо от този род: "The email address 'xxxxxxxxxxxxxxxxxx@abv.bg' of your friend #1 has already been registered"? Това означава, че имейлът вече е регистриран в ClixSense и не може да бъде използван отново.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2314

Wed Dec 11, 2013 13:48 in Bulgarian

@DrJustice Споделям твоето мнение, че въпросният потребител е активен и винаги готов да помага. Съжалявам, но ще е в разрез с правилата на форума да поставиш линк към въпросния форум.
Мисля си, че е по-подходящо valter123 да изпрати писмо до администрацията на :clixsense: с молба да помолят спонсорът му да се свърже с него.
Все пак не забравяйте, че това едно от най-хубавите времена в годината и много хора отделят по-малко време пред компютъра, за сметка на това да бъдат повече време с приятели, роднини или просто на купон.

Друго, което ще посъветвам valter123 е да провери отново дали е сложил отметката да му се вижда имейла от неговия спонсор/реферали, защото ако не го е направил, то и при добро желание, неговия спонсор няма как да се свърже с него.

Представете се. » Post #602

Tue Dec 10, 2013 14:17 in Bulgarian

@dobito_be Здравей и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
Виждам, че вече си се ориентирала как да използваш на 100% програмата, имайки предвид изпълнението на задачи и оферти. :xrazz:

Желая ти успех и късмет! :xthumbup: :xcs:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #175

Tue Dec 10, 2013 13:56 in Bulgarian

Не разбирам какъв е проблем да ползваш PayPal за Neobux и ClixSense съответно?
Това, което Payza направиха с USA, го направиха и с Великобритания преди година и половина.
И тук и в Америка ги съдят за "пране на пари", а в Англия дори ги осъдиха за поддръжка на сайтове за детска порнография.
Знаеш, че на запад законите в това отношение са железни, така че едва ли ще видим Payza обратно в Америка или Англия. По-скоро и други страни ще спрат да работят с този разплащателен процесор.

Та, моята мисъл е, че аз така или иначе си работя с PayPal за всички РТС сайтове и онлайн плащане. Съпорта им е уникален и винаги ми отговарят за по-малко от 12 часа, макар че по условие е 48. Да не говорим, че като прехвърлям пари от PayPal към банковата ми сметка ги получавам за 2-3 минути максимум, макар че пак по условие е до 2 часа.

Изобщо съм много доволен от PayPal и дано за в бъдеще да продължат да се развиват и разрастват! :xrazz:

Новини » Post #11

Tue Dec 10, 2013 13:38 in Bulgarian

Замяната на Payza - 10/12/2013
В превод от Replacement for Payza

Уважаеми потребители,
Искам да ви дам информация относно замяната на Payza. В момента сме във фаза изчакване, тъй като очакваме отговори от компаниите, с които вече сме се свързали за преговаряне. След като получим отговор от някоя компания (или компании) и решим да работим с тях, то съответно ще направим и официално съобщение.

Известно ни е, че някои от потребителите нямат възможност да теглят пари електронно (всички потребители имат възможност да използват чекове), но искаме да знаете, че активно работим за отстраняване на този проблем и ще ви държим информирани по този въпрос.

Благодарим ви още веднъж, че продължавате да ни подкрепяте и ви желая приятен ден!

Jim

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #173

Tue Dec 10, 2013 06:23 in Bulgarian

@borodin4o Отговорът е ДА
Ето ти и официалната информация от сайта на PayPal:
Quote: Receive a check

If you don't want to transfer money to your bank account, you can request a check. Log in to your PayPal account, click Withdraw at the top of the page and select Request a check. Customers in the U.S. should receive checks within 1-2 weeks. It may take up to 6 weeks for customers outside the U.S.

We apply a fee of $1.50 USD for each check.
Между другото в UK, където PayPal е много разпространен, се предлага дебитна карта, с която можеш да теглиш от банкомат и парите изобщо не минават през банковата ти сметка. Аз, лично имам такава карта, но същата ми бе предоставена едва след като ползвах активно PayPal 1 година.

Съветвам те и да провериш къде можеш да ползваш PayPal вместо банковата си сметка. Тук повечето магазини работят с PayPal и особено ако плащаш онлайн то можеш да използваш този разплащателен процесор. Аз си поръчвам пица (Domino's) с PayPal, купих си пералня от Argos пак с PayPal, a от 2-3 месеца PayPal въведоха нова услуга за разплащане в барчета без да ти е необходимо да се логваш в акаунта си. Въпросните заведения имат устройство за разпознаване на лицето ти и всичко става много бързо и не ти трябва да носиш пароли, пари или каквото и да е с теб.

PayPal се e превърнал в нещо повече от банка за UK

Между другото ClixSense също могат да изпращат чекове! :xrazz:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 07:33:13 PST