ClixSense Logo
Sign In
Username
Password
Sign Up For Free!
Sign UpGamesClixAddonToolbarHelpdeskFAQAnnouncementsMy TicketsSubmit a Ticket
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionTasksGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsInternationalSpanishPortugueseItalianFrenchGermanGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #100

Sun Jun 02, 2013 09:38 in Bulgarian

@jpopov До колкото разбирам от съобщението на PayPal, не ти се предлага услугата да прехвърляш средства от банковата си сметка в PayPal акаунта, а може би въобще не си я вкарвал там?
До колкото виждам, пребиваваш в Испания и е важно да прочетеш какви са опциите от PayPal за дадената държава!

Например за Великобритания аз нямам възможност да вкарвам пари в PayPal от карта, било то дебитна или кредитна. Услугата ми е достъпна само ако съм си вкарал Банковата сметка и от нея се дърпат средствата с приоритет. Също така е много по-удобно в Англия да си вкарал Банковата си сметка, защото при теглене от PayPal към сметката нямам никакви удръжки, а самата транзакция ми отнема не повече от 1-2 минути. За жалост тази услуга не е достъпна за България, така че провери как стоят нещата за Испания.

Иначе не виждам смисъл в прехвърлянето на средства от Банковата ти сметка в PayPal, защото както е видно и от съобщението ти ако решиш да купуваш нещо или пращаш на някой пари, то транзакцията ще ти се извърши моментално от дебитната/кредитната карта.

Представете се. » Post #524

Sun Jun 02, 2013 09:21 in Bulgarian

@al1968 Няма как да те поздравя с "Добре дошла във Форума", защото си го направила отдавна, а и числото 1740 срещу задачките ти е доста респектиращо. Все пак искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за представянето ти. :thumbup:

When do bonuses from tasks come through? » Post #2

Sun Jun 02, 2013 05:53 in Tasks

Hi willdono
From ClixSense Tasks Have Arrived :
"Once you have completed a task you are INSTANTLY paid for that task and the funds are added to your ClixSense account balance. We show you a complete history of your tasks and earnings."

Please, read the topic above carefully and let us know if you still have any problems/questions.

Thank You

referral sales more than 2$ what does it mean ? » Post #2

Sun Jun 02, 2013 05:34 in General Talk

Hi inkumario and welcome to the Forums.
As an Upgraded member you get 10% (up to $100 per referral) Sales Commissions (Ad Credits and ClixGrid Purchases)

Представете се. » Post #522

Sun Jun 02, 2013 04:43 in Bulgarian

@belchev2 Казвам здравей и на Петьо и добре дошъл във форума. :thumbup:
Предполагам, с boreto знаете, че индианците са едни от най-добрите ловци! ;)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #301

Sat Jun 01, 2013 19:57 in Bulgarian

Тоз, който падне в бой за свобода, ТОЙ НЕ УМИРА!

Представете се. » Post #519

Sat Jun 01, 2013 19:53 in Bulgarian

Здравей Силвия и благодаря за представянето. :)
Колкото до Английския - проблем е само превода първия път на дадена задача, след което се решават автоматично ако мога да се изразя така.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #300

Sat Jun 01, 2013 08:42 in Bulgarian

Определено не е той! :lol:
Аз не обичам проблемите, а определено спането ще се превърне в такъв, с толкова, много пари.
Винаги е за предпочитане да имаш достатъчно...

Представете се. » Post #517

Sat Jun 01, 2013 08:32 in Bulgarian

Пожелавам много късмет и успехи на новите ни съфорумци. От личен опит знам, че ClixSense е великолепна програма, чрез която можем да си докарваме допълнителни, а в доста случаи и доста добри финансови средства, а форума е чудесно място където да споделим наши впечатления, опит, да се консултираме или да поискаме помощ, а е и място, където спокойно можем и да се позабавляваме, като същевременно открием и сродни души. :D

ClixSense Задачи » Post #809

Sat Jun 01, 2013 08:07 in Bulgarian

Ех, доста четене падна за последните 24 часа, докато наваксам и изчета всичко, което съм пропуснал за последните 2 седмици.
Радвам се, че все повече хора се включват и пишат в нашия форум и в същото време хората, които помагат също се увеличават пропорционално.
Това, с "жокерите" е добра идея, като е позволено да си помагаме в изпълнението на задачата. Припомням, че не е позволено да се дават конкретните отговори.
За чуждестранните задачи е добре да се казва какво се изисква за конкретната задача и как най-лесно да намерим отговора.

Отсъствие » Post #1

Tue May 14, 2013 22:43 in Bulgarian

Здравейте,
От 15 до 31 Май ще съм в отпуск, така че няма да имам често възможност да съм онлайн, пред компютъра.
Надявам се Анди да има възможност да влиза по-често и да одобрява мненията на новите ни съфорумци, както се надявам колегите с повече стаж и опит в програмата да помагат на начинаещите по-често.

Желая на всички успех и късмет :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #84

Tue May 14, 2013 00:59 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: един вапрос има ли такса за превод от paypall кам paypall
Има, но ако изпращаш плащането, като "Gift" или изпращаш на семейството си, приятел, то таксата е много малка.
При плащане на "goods" или "service", то таксата за теб ще е нулева, но този на който пращаш парите ще плати самата такса. (Съжалявам, но в момента нямам възможност да проверя, точно какъв % се плащаше)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #83

Tue May 14, 2013 00:55 in Bulgarian

@toni222 Ще трябва да се обърнеш пак към банката си. На времето, аз имах подобен проблем с ОББ. Оказа се, че техните дебитни карти не могат да правят Интернет плащания. Трябваше да се подава молба и да ти издадат друг вид карта - аз ги зарязах. Уточнявам, че това бе преди 4 години.
Определено проблема не е в PayPal, така че ще трябва да разговаряш с твоите хора ;)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #294

Sun May 12, 2013 19:37 in Bulgarian

Така изглеждаше посолството в Лондон през изборния ден (снимката съм я правил лично)

Регистрираните в Лондон са над 30 000 (нерегистрираните са 3-пъти повече) човека и за тях имаше само две, изборни секции. Няма град с население от 30 000 човека да има само две избирателни секции (толкова бяха в Лондон).
Аз, лично чаках "само" 3 часа за да употребя правото си на глас, но имаше и такива с по-малко късмет, които са чакали 5 часа.
Направи ми впечатление, че въпреки температурата, която не прехвърли +11*С, вятърът и дъждът, които засилваха усещането за студ, нямаше хора, които мърмореха или изразяват открито негодувание.
Напротив! В един момент от някъде излезна човек с кавал (без да се шегува, като имам и негови снимки), и започна да свири Българска музика, като няколко смелчаци се хванаха на хоро. От всякъде се чуха одобрителни подвиквания и ръкопляскания.
Тези хора са с различни политически убеждения, но никой от тях не се опита да провокира, убеждава или агитира!
Пожелавам на новите Народни представители да си стиснат ръцете и заработят заедно за благото на нашата великолепна родина! Така, опашките пред посолствата в деня на гласуване ще паднат много бързо и естествено. :D

ClixSense Задачи » Post #768

Sun May 12, 2013 19:22 in Bulgarian

@Fugitive88 Някъде бях споменал, че ние, модераторите също бяхме повдигнали въпроса пред Администрацията на сайта. Joao бе казал, че се мисли за възможността за нейното разделяне, като Америка, Канада и по-голямата част от Европа се обединят в една група, а останалата част от света в друга. Това, само по себе си означава две, успоредни класации и естествено двойно повече средства за бонусите, което означава, че ще трябват допълнителни спонсори, за което е нужно известно време!
Аз смятам, че в най-скоро време това разделение ще бъде факт. Нека имаме малко търпение.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #78

Sun May 12, 2013 19:15 in Bulgarian

Здравей toni222,
Коментара на bezimenniq е точен, и както винаги пълен. Нямаше да коментирам, но ми направи впечатление нещо, което ти споменаваш а именно таксата от 5 евро, която банката ти взима при транзакция към PayPal. Същата е двойна от това, което колегата споделя като информация, та моят съвет е да провериш дали самата банка не взема допълнително по-голяма такса за обслужване на транзакциите към и от PayPal.
Успех! :thumbup:

Referrals When i can get them » Post #2

Sun May 12, 2013 19:03 in General Support

Hi ezewave and welcome to the Forums.
There is no any restriction to get referrals. You can start invite your friends, neighbors or promote your referral link right now.
Good Luck

ClixSense Задачи » Post #765

Sat May 11, 2013 19:02 in Bulgarian

@nikoo87 В Англия доста често имаме задачи от Twitter и то по 3 цента всяка. Това, което се иска е да кажеш дали мнението е "положително", "отрицателно" или "неутрално", при това не с изписване на думата, а с натискане на бутон. Някои от мненията са по 1 ред, а други по 4-5 реда. Да речем, че аз изпълнявам средно по 2-3 от тях за минута или максимум 2, но проблема ми е, че много бързо ми омръзват. :oops:
Когато видиш Англичани в първите места от класацията, вече знаеш какви задачи изпълняват ;)
Изобщо не е нужно да си "хакер", а ти трябва търпение и време.

problem referrals » Post #4

Fri May 10, 2013 18:17 in General Support

Hi mimkatavasi & welcome to the Forums!
Are you sure your referral complete all the registration requirements? If you know him/her you can ask to check who is his/her sponsor.
Did you go all the way trough when you submit your ticket? There are two steps you should complete.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #181

Fri May 10, 2013 18:05 in Bulgarian

Здравей flashico и добре дошъл във форума.
ClixSense не толерира смяната на спонсорството, така че отговора е НЕ.
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Aug 1, 2014 05:49:21 EST