Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Реферали » Post #768

Wed Nov 13, 2013 15:47 in Bulgarian

Здравей Vanya64 и добре дошъл във Форума. :xthumbup:

Забрави за въпросния сайт! Определено няма да получиш реферали от там ;)

Daily Checklist Bonus » Post #364

Sun Nov 10, 2013 13:50 in Bulgarian

Чакайте и аз да постна едно бонусче, за да не си помислят хората, че стоя "пас" :D

Представете се. » Post #579

Sat Nov 09, 2013 16:05 in Bulgarian

@G_Vasev Добре дошъл във форума. Виждам, че си се ориентирал доста добре със задачите и офертите, за което те поздравявам! :clap:
Желая ти успех в бъдеще, и ДА ClixSense е една от малкото лоялни PTC програми.

@Qtrus Недей да униваш! Когато ти е скучно, мъчно или няма какво да правиш, те съветвам да пишеш в 24/7-Общи приказки и съм сигурен, че ще се намери някой във форума, който да попише с теб ;)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #155

Wed Nov 06, 2013 16:52 in Bulgarian

@house83 Минимумът за да се появят в банковата ти сметка е 3 работни дни, но в зависимост от банката, то този период може да достигне и 5 дни. Ако си поискал парите си в Понеделник, то трябва да се появят най-рано в Четвъртък на картата ти.

ClixSense проблем » Post #54

Wed Nov 06, 2013 16:48 in Bulgarian

@MaqPencheva Пиши на съпорта за да се свържеш с мен.
Нещо кратко, примерно от рода:
"Hi,
I would like to contact buldan75.
Thanks for your help"

Regards
Maq

Реферали » Post #757

Wed Nov 06, 2013 16:40 in Bulgarian

@redjo82 Понякога се случва рекламите да бъдат забавяне (при мен става май редовно). Изчакай 24 часа и пиши отново. Аз си пазя имейлите, които ми пращат за стартиране на рекламата и при проблем им пиша, чрез тях с "отговор".

Колкото до дискусията по-горе си мисля, че е безсмислено да се продължава. В агримънта и FAQ e написано много ясно какво имаме право да рекламираме и как не бива да разпространяваме рефералния си линк. СПАМ-ът е абсолютно забранен!

ClixSense Оферти » Post #559

Sun Nov 03, 2013 09:57 in Bulgarian

@nask07719 Рестартирай модема си за да генерира нов IP адрес и пробвай отново.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2221

Sun Nov 03, 2013 06:58 in Bulgarian

Благодаря за споделената статистика и добрия коментар Емо! [b Awesome[/b] :thumbup:
Както навсякъде и тук началото е трудно, но като набереш инерция си заслужава :D

Желая ти успех с настоящата и бъдещите ти реклами!

Реферали » Post #743

Sun Nov 03, 2013 06:40 in Bulgarian

Малко статистика за изтеклата ми преди 3 дни седмична реклама top10:

Брой реферали - 291;
6 от рефералите ми вече си имат свои такива;
Около 20 реферала от новите са изпълнявали задачи/оферти или са направили покупка;
ROI - $11.78 (7%)

Тази рекламна кампания мога да я отнеса към най-слабите в този сайт, но въпреки това няма друго място, където да получиш толкова реферали за тази цена, като реферал ми излиза около 60 цента.

Големият проблем е в голямото чакане! Ако сега си закупиш реклама в този сайт, то тя ще бъде стартирана едва през Март 2014г. Това е и причината да си закупя следващата реклама в bestptc.

ClixSense Оферти » Post #550

Sun Nov 03, 2013 01:56 in Bulgarian

При мен всичко си е наред и дори току що изгледах три клипчета (английски), всяко от които по $0.02.
Погледни в испанския форум да не би проблема да е демографски. Т.е да няма оферти за Испания.

arietza61 » Post #7

Sat Nov 02, 2013 18:29 in Bulgarian

Към написаното по-горе ще добавя, че всичко си изисква време и когато имаш желание го постигаш!
В случая говоря за една, конкретна дама от България, на която си признавам че и "свалям шапка" в решаването на задачите. Преди половин година, а може би и повече, тя имаше достатъчно време (6-8 часа на ден, според нейните думи) да изкарва добри средства от задачите, като тя си и остава нашата гордост с първото място в седмичната класация.
Да, разровете се във форума и ще видите че е възможно и Българин да е начело на тази класация. Както казват хората "Безплатна закуска" няма! Или инвестираш финансови средства или го правиш с време и търпение.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2218

Sat Nov 02, 2013 18:16 in Bulgarian

Споделям мнението на lia1407!
Аз съм в сайта от времето, когато нямаше сигурните реклами, нямаше оферти и нямаше задачи, но въпреки това този сайт вече беше от сайтовете с най-добра репутация поради простата причина, че плаща редовно!

Не се регистрирам в сайт, който не работи с PayPal. Много хора смятат, че този разплащателен процесор носи само неприятности на PTC-тата, но за мен това е коректора за добра програма. Та, по това време ClixSense работеше само с AlertPay (Payza към момента) и въпреки това се регистрирах.
10 дни след регистрацията си вече съжалявах, че съм се регистрирал и бях убеден, че си е чиста загуба на време. Не мога да си спомня добре, но мисля си, че и акаунта ми бе затворен поради 90 дни на неактивност. Почти всяка друга програма ми изглеждаше по-надеждна и съответно насочих вниманието си и малко от инвестициите си към "по-добрите програми". След 4 месеца бях напълно разочарован от тези "по-добри" програми, защото те или не съществуваха вече или спираха да плащат, а аз търсих дългосрочни програми, за които мога да отделя време, но да знам че ще има полза от това. Бях на крачка да се откажа, но тогава реших да проверя защо всички хвалят толкова много Neobux, ClixSense, Clicksia, Incentria, WordLinx и т.н, дългосрочни програми, от които аз не виждах никакъв смисъл при регистрацията си. На по-късен етап разбрах, че може да изкарам и $1 на месец от тях, но ще ми го платят, докато каква е файдата от $10 и повече на месец, но да не си го получиш?

Започнах да чета много за ClixSense и от различните форуми научавах по нещо ново, и до ден днешен има неща, които научавам от други потребители.
Не мога да си обясня защо, но има много Българи които имат много познания не само в PTC програмите, а въобще онлайн изкарването на пари, обаче не искат да споделят това, което знаят. Докато другите нации са обединени и си помагат взаимно, та дори и програми имат, ние си крием начините за печелене на пари онлайн, все едно някой ще ни ги вземе...
Това много ме мотивира да създам или да помагам на Българска общност, която има ясно изразени цели и самосъзнание за взаимопомощ.

Повече от 3 години съм регистриран в ClixSense и смея да кажа, че вече печеля повече от колкото съм си мислел, че може да се печели от PTC програма, а да не говорим за времето, когато бях решил да се отказвам.

Може би, защото живея в друга държава, но си признавам, че не ме вълнува особено дали печалбата ще ми е $100 на месец или $300 (съзнавам, че за България това е доста голяма разлика).
Това, което е от първо значение към момента за мен е общността, която вече се е създала в този Форум. Приятелството, чистото желание за взаимопомощ, което си е характерна черта за Българина, както и неговата гостоприемност, са нещата които ти се набиват на очи и те са си чисто откровени. Тук идва и приятелството, което се създава без дори да си виждал човека отсреща на живо, но знаеш и го чувстваш, като приятел.
Сигурен съм, че ако някой ден си направим ClixSense среща, то изобщо няма да се чувстваме, като непознати.

И като за накрая, но не и на последно място, искам да се върна към основния проблем в момента, а това са понижаването на рекламите и липсата на задачи през Уикенда (което си е традиционно).
От "подхвърлянията" на Администраторите си мисля, че за Коледа ще има доста изненади под елхата. ClixSense държи на репутацията си и изобщо не мисли да губи водещото си място на пазара, така че конкуренцията между водещите програми и техните постоянни подобрения, са добре дошли за нас потребителите!!!

Моят съвет към всички е, че винаги $1 за месец, но получен е по-добре от колкото $10 изкарани но неплатени!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2211

Sat Nov 02, 2013 06:17 in Bulgarian

@roshafff Тези "surveys" са част от офертите. Това са основно проучвания предлагани за дадената държава. За UK имам най различни, като мобилни оператори, спиртни напитки, телефони, хранителни вериги и т.н.
Предполагам има и български такива, но ще са доста по-малко като бройка. Не мисля, че доста фирми от България ще се навият да плащат за такива проучвания. Все пак аз бях учуден, докато си бях в БГ попаднах на проучване от Metro Bulgaria.

@PhxMember Сървърът и съответно рекламите, се обновяват в 07:00ч българско време.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #150

Fri Nov 01, 2013 16:01 in Bulgarian

@house83 Признавам си, че за пръв път чувам подобно нещо за PayPal.
Единственият лимит от дни, за който аз знам е този за диспутите в рамките на 45 дни от заплащането на услугата/продукта.

Представете се. » Post #573

Fri Nov 01, 2013 15:54 in Bulgarian

@PhxMember Наистина имам честта да съм модератор в тази, великолепна програма. За да се ориентираш по-бързо, то ще споделя че потребителските имена на модераторите са оцветено в лилав цвят.

Все пак ако искаш да провериш или да се информираш дали някой е модератор или не, то можеш да погледнеш в темата ClixSense Forum Moderators , която си мисля, че ще е от полза не само на теб. ;)

ClixSense проблем » Post #51

Fri Nov 01, 2013 15:48 in Bulgarian

@MaqPencheva Няма изискване за да имаш реферали. Явно има някаква грешка в процедурата, с която си поканила своя приятел.
При нови регистрации и наистина грешка в регистрацията ClixSense разрешават преместване на реферала при определени условия. Ако държи много твоя приятел да ти е реферал и не си предприела някакви действия, то можеш да използваш Google Translate или дори поискай да се свържеш с мен за помощ.

arietza61 » Post #5

Fri Nov 01, 2013 15:29 in Bulgarian

@arietza Ценя всяко мнение за ClixSense, пък било то и негативно.
Не мога да свържа две от твоите заключения:
"...Тук плащат честно,"
"...тия сайтова са просто една голяма ПИРАМИДА..."
Всъщност ме навеждат на мисълта, че изобщо не познаваш нашата програма и я оприличаваш с обикновените PTC сайтове, от които можеш да печелиш само от кликане на реклами!

Много малка част от потребителите на :clixsense: разчитат само на рекламите. Болшинството от хората изпълняват задачи и оферти или привличат реферали с цел да изкарват повече от 6 цента на ден и трябва да ти кажа, че го правят доста успешно.

Колкото до сайтовете, с които се занимаваш, ще ти препоръчам да ги провериш в Интернет, за да не останеш разочарован след време!
Какво имам предвид? Представи си, че с времето натрупаш опит и вместо 6 цента от сайт на ден започнеш да изкарваш след 2-3-5 години по $6 на ден. И то1но, когато си развил програмата си, тя вземе че "изчезне". Ще кажеш, че 5 години са много време, но и аз в началото си мислех така, но ето че с ClixSense, а и в повечето от програмите, с които се занимавам, имам регистрация от 2009г.

В този ред на мисли, бих казал, че една програма е добра само ако е на пазара повече от 3 години и през това време е плащала без проблем! За моя радост има достатъчно форуми, където мога да сравня обективните мнение, които ще ми помогнат да взема собствено решение!

Представете се. » Post #571

Fri Nov 01, 2013 14:52 in Bulgarian

Здравей Ачо и добре дошъл във форума. :thumbup:

Въпрос отностно Facebook рекламиране » Post #2

Thu Oct 31, 2013 16:28 in Bulgarian

Не,
Няма проблем, стига да спазваш правилата на програмата и да не разпращаш излишно СПАМ съобщения.
Трябва да имаш предвид, че подстрекаването на някой да се регистрира под теб срещу заплащане, е забранено и не се толерира от екипа на ClixSense.

ClixSense проблем » Post #46

Tue Oct 29, 2013 16:52 in Bulgarian

@MaqPencheva Добре дошла във форума :thumbup:
Няма изискване за директните реферали. Можеш да разпространяваш рефералния си линк веднага, след като се регистрираш. Когато твоя реферал завърши пълната регистрация (попълни всички необходими полета) ти ще можеш да го видиш под теб.

Пиши на Администрацията, като им обясниш за случая. Само те могат да помогнат с изместването на твоя приятел.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 20:56:07 PST