Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Проблем с Рекламите » Post #5

Mon Oct 28, 2013 16:50 in Bulgarian

@house83 Според мен основните усилия в момента са насочени към пълното отстраняване на проблемите по сигурността.
Лично знам, че имаше идея за нов рекламодател за офертите, но явно е останал на второ място.
Мисля си че много скоро нещата ще си дойдат на мястото, а и Коледа идва, а с нея и изненадите/промоциите ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2201

Mon Oct 28, 2013 16:44 in Bulgarian

gentu wrote:...Имам едно питане , как така хем си нова , а пък вече си премиум и няма и два месеца а вече имаш 20 кинти в портфейла???Как става този номер , значи?

Не съм Iliana0703, но ще си позволя да ти отговоря, тъй като отговора е пред очите ни! ;)
Флагчето е Испанско, а от там идва и хубавата бройка на изпълнените оферти и задачки.

ClixSense Задачи » Post #1434

Mon Oct 28, 2013 16:38 in Bulgarian

@roshafff За да има по-малко задачи причината е, че България не е атрактивна за рекламодателите и затова и задачите са по-малко. Все пак смятам, че от голямо значение е да изпълняваш тестовете на crowdflower и да поддържаш добра успеваемост при самото решаване на задачите.

@carrieand Изчистваш историята на браузъра и бисквитките, като това би трябвало да отстрани проблема.
Много хора, които изпълняват задачи и на друго място използват различни браузъри за различните програми.

Представете се. » Post #568

Mon Oct 28, 2013 16:32 in Bulgarian

Здравей Илияна и добре дошла във форума! :thumbup:

Проблем с Рекламите » Post #2

Sun Oct 27, 2013 08:10 in Bulgarian

Проблемът е отстранен и всичко би трябвало да си работи нормално!

Все пак ако някой има проблем нека да пише тук.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2195

Sun Oct 27, 2013 07:02 in Bulgarian

Здравей ivobuilder и добре дошъл във форума. Виждам, че имаш регистрация от повече от година, но явно не си отделил време да се запознаеш с програмата или да прочетеш важните теми от форума, в противен случай щеше да знаеш, че тук не се продават или не се отдават под наем реферали и това е ендо от предимствата на тази програма.

За това как да привлечеш реферали под теб можеш да прочетеш в темата Реферали

Желая ти успех в начинанието :thumbup:

Проблем с Рекламите » Post #1

Sun Oct 27, 2013 06:54 in Bulgarian

Здравейте,

Към момента има проблем с представянето на рекламите. Работи се за отстраняването на този проблем, като се надяваме да приключим с това възможно най-скоро. Няма смисъл да се изпращат запитвания до Администрацията, защото знаем за проблема и работим за отстраняването му.
Предварително се извиняваме се за причинените неудобства.

:clixsense:

Всичко за ClixGrid » Post #332

Sat Oct 26, 2013 16:24 in Bulgarian

И аз днес съм с печалбичка от $0.25.
Усещането е страхотно, особено като я прибавя към дейли бонуса! ;)

Похвали се. » Post #853

Sat Oct 26, 2013 16:18 in Bulgarian

@lozerd Няма да променям линка ти, но ще те помоля за в бъдеще да използваш директна връзка на снимката ти или друг сървър за снимки.

Начина по който си публикувал води към много странични линкове/реклами, което е забранено във форума.

Проблем със задачите в CrowdFlower » Post #3

Thu Oct 24, 2013 12:16 in Bulgarian

Проблема е отстранен и изплащанията са започнали преди 20 минути.

Моля за потвърждение?

Проблем със задачите в CrowdFlower » Post #2

Thu Oct 24, 2013 12:10 in Bulgarian

Току що ClixSense са получили потвърждение от CrowdFlower, че знаят за проблема и работят за неговото отстраняване!

Малко търпение и всичко ще бъде наред :thumbup:
:clixsense:

Реферали » Post #731

Wed Oct 23, 2013 16:30 in Bulgarian

@Piqn_6turec Линкове няма как да сложиш в съобщението. Същите остават, както си ги написал. Все пак ако искаш да ги оставиш в такъв вид в съобщението си, то в никакъв случай не трябва да бъде прието от твоите реферали, като СПАМ защото могат да те докладват и тогава да си имаш проблем с администрацията.

Външните линкове (реферални) към други програми се приемат, като СПАМ! Блогът може да се приеме, като помощ в зависимост от написаното в него.

Колкото до рефералите - предпочитам да ги наричам "колеги", а ако се свържа с тях по някакъв начин и започнем да работим в екип, то това е прекрасно! :D

Реферали » Post #728

Tue Oct 22, 2013 15:51 in Bulgarian

Днес ми стартира седмичната реклама в top10-ptc. Дано да имам повече късмет от последния път, когато същата бе спряна след 24 часа.

Ще споделя резултатите накрая, а междувременно всеки който се интересува, може да следи прогреса ми в top потребителите за последните 24 часа. :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2188

Wed Oct 16, 2013 15:46 in Bulgarian

lz3mi wrote: Някой ще ми каже ли как да поставя снимка тук?
Мисля, че ТУК е обяснено много добре, още в първия пост.

Успех!

ClixSense проблем » Post #44

Wed Oct 16, 2013 15:40 in Bulgarian

georgikatzarski wrote: Веднага се зарадвах преди 30 минути като ми показа статистиките и рекламите от Тулбара на :clixsense: , 2 дни нямах връзка със сайта .
Знам какво е чувството :D И аз съм от най-чакащите!

Все пак основната трансформация вече премина, така че сме по-защитени и не ни очакват подобни катаклизми отново.
Мисля, че всяка една онлайн компания, в един момент трябва да премине тази процедура, защото наред с клиентите, естествено е да има и хора готови на всичко за да получат всичко на ГОТОВО!!!

ClixSense проблем » Post #40

Tue Oct 15, 2013 16:07 in Bulgarian

didkocska wrote: ...Tasks, Offers and Surveys may not give credit instantly due to the DNS propagation not being completed yet. If you are not credited for completing an offer or tasks please note they are being tracked and you will be credited once this issue has resolved itself...

Tasks, Offers и Surveys може да не ви се изплатят веднага поради промяната в DNS защитата и нейното разпространение, което все още не напълно приключило. Ако Задача или Оферта не ви е изплатена все още, имайте предвид, че същите се проследяват и ще ви бъдат начислени веднага, когато проблема бъде отстранен, а той се отстранява от самосебе си.

И този, както и при предния, подобен проблем с DNS защитата на ClixSense, отстраняването изисква време и за различните потребители то е различно. И докато аз успях да се впиша едва тази вечер в сайта, то някои почти нямаха проблем и успяха да си вземат дори плащанията в Понеделник.
Мисля, че препрограмирането на DNS хоста е приключило, така че се надявам повече да нямаме такива изключвания.

Държа да отбележа, че този път изключването на clixsense не беше чак толкова принудително, колкото че за някои потребители новите настройки отнемат по продължително време, докато се настрои самата мрежа.

@house83 Има отправено предложение към администрацията на сайта, за външна връзка поне с модераторите, защото нито във Facebook, нито в Twitter имаше някаква информация, защо програмата е изключена и защо някои потребители имат достъп до нея, а други не.
Все още очакваме отговор. :ugeek:

24/7-Общи приказки » Post #181

Sun Oct 13, 2013 11:32 in Bulgarian

@sdushkova Явно не съм се изразил добре или Вие не сте ме разбрали правилно, защото точно това, което цитирате го казах хипотетично, като зависимост, която ми се струва по-вероятна, от колкото Вашето "зависимост- откритие".

Фактите, като такива говорят, че шансовете за Премиум потребителите в играта ClixGrid са двойно повече от тези на Стандартен потребител, така че и вероятността да спечели по-голяма печалба е двойно по-голяма.

20% от потребителите на ClixSense са ъпгрейдвани! Ако вземем 5 потребители, то аритметически 4 от тях ще са Стандарт потребители, които общо имат 120 опита, докато 1 ще е Премиум потребител и ще има на разположение 60 опита в играта. Т.е Стандартните потребители имат двойно по-голяма вероятност за печелене на по-голяма сума от ClixGrid. Пропорционалното отношение се запазва и при 100% потребители на :clixsense: : Ако вземем идеалния случай и всички потребители си накликат шансовете в ClixGrid то Стандартните потребители, като цяло ще са с двойно по-големи печалби от Премиум потребителите.

В крайна сметка всичко в ClixSense е предоставено съвсем свободно и никой не задължава никой да е активен и въпреки това му се предоставя възможност за печалба. Нека си припомним и че тази игра, както и sign-up бонусите са си БОНУСИ предоставени от ClixSense за да е по-атрактивна и забавна програмата! Тези пари не са част от заработката на всеки един от нас, а просто е решено да ни бъдат предоставени, като допълнителен стимул, така че дори и не бива да се сърдим или съответно много да се радваме ако бъдат променени или просто премахнати. Пак повтарям, че те не влизат в основната, печеливша система на ClixSense, но е хубаво че ги има и с това си мисля, че всеки ще се съгласи.

Мисля да приключа тази, доста коментирана и в миналото тема, с пожелание за успех към всеки един потребител, който ползва тази страхотна програма. :thumbup:

Имам проблем със смяна на държавата » Post #7

Sun Oct 13, 2013 06:27 in Bulgarian

Ако програмите са коректни и утвърдени, спазваш техните правила и най-вече сте добре запознати с техните TOS, то не би трябвало да има проблем при смяната на държавата.

Аз се прибирам в България всяка година за по 15-20 дни и никога не съм имал проблем с програмите си, дори без да се налага да пиша на администрацията. Обикновено кликам от моя си лаптоп, който пътува навсякъде с мен :D , но се е случвало да кликам и от компютъра на сестра ми в България, която няма регистрации в нито една програма.

24/7-Общи приказки » Post #178

Sun Oct 13, 2013 04:56 in Bulgarian

@sdushkova Искам, като модератор да ти благодаря за хубавите думи, но сега мисля да пиша, като обикновен, премиум потребител, който не пропуска ден да си наклика ClixGrid-a без особен успех за това:

Chances (Left/Total) 60 60
Clicks (Today/Total) 0 45,411
Winnings (Today/Total) $0.00 $18.55

Наистина си мисля, че ще е трудно някой да покаже повече направени кликове :lol:
Колкото до печалбата - повече от $1 никога не съм правил и съзнавам, че не съм късметлия в това отношение, но това изобщо не ме обезкуражава да кликам, а напротив - мисля си, че моят ден за голямата печалба е все по-близо. И е много хубаво, когато имаш надежда, а тя съществува с кликовете! Ако не кликаш, то няма да имаш никакъв шанс за печалба, нали? Самия грид не отнема много време, така че не ми пречи да си го кликам.

А относно закономерността между Стандартни и Премиум потребители, не знам как си я установила, но аз реших да проверя активността на потребителите, които са с печалба от $5 и $10 във форума, така че да имам реална представа какво членство имат.
Ето и активните от тях:

elettrimic - Стандартен потребител с печалба от $5
jengsoes - Премиум потребител с печалба от $5

За съжаление успях да открия само двама ;)

Като заключение искам да уточня, че няма закономерност в грида. Всичко наистина е въпрос на късмет, колкото и това да не се вярва за някои потребители.

А ако търсим логика в грида, то трябва да е точно обратното на това, което казваш! Премиум потребителите са дали по $17, така че едва ли някой от тях ще се откаже преди да си върне инвестицията, докато стандартните потребители биха си увеличили "апетита" и активността ако спечелят някоя награда от $2.5, $5 или $10. Изглежда доста по-логично, как мислиш? ;)

Кажете си мнението за това ? » Post #2

Tue Oct 08, 2013 15:55 in Bulgarian

В My Affiliate Statistics има подробна статистика на всичко, което те интересува, така че ти сам можеш да си отговориш на този въпрос и да видиш в каква промяна се движи рефералната ти система.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 14:31:26 PST