Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Похвали се. » Post #829

Tue Oct 01, 2013 15:30 in Bulgarian

Добре де,
Не мога да разбера как ClixSense разпознава дамите? :roll: Определено има афинитет към тях!
Сега разбирам защо темата му е в синьо :lol: :lol: :lol:

Честито на всички дами за хубавите печалби и с апел към господата да не се предаваме! Не знам дали :clixsense: разпознава слабия пол, но ми се струва, че мъжете сме по-мързеливи и май оставяме играта на ClixGrid на заден план?!? :ugeek:

Промени в SIGNUP комисионните » Post #13

Tue Oct 01, 2013 15:24 in Bulgarian

@Fugitive88 Нека да почакаме и ще видим какъв е резултата от промените в комисионните. Определено ClixSense целят хората да започнат отново да промотират програмата, защото откакто въведоха офертите и задачите, потребителите започнаха да разчитат май повече на собствения си труд.

От друга страна си мисля, че ако някой клика реклами до $1, то той няма да се откаже да направи и $5. По скоро ще клика поне, докато направи първата си сума за теглене. По мое мнение ако някой е решил да се отказва от програмата, то ще го направи доста преди да е достигнал този $1.

@xayc До сега, като ъпгрейдвани потребители получавахме по $0.50 бонус за всеки, нов реферал, който привлечем под нас и той направи $1.00 от собствени кликове на реклами (РТС кликове).
Тази комисионна за теб, като ъпгрейдван потребител се вдига двойно - на $1.00, но когато съответния, нов реферал достигне $5 в своя баланс, но в сумата се включва вече освен гледанията на реклами, то и изработените задачи и оферти.
Провери статистиката на своя реферал и ако не си получила бонуса от $0.50, то може да очакваш такъв от $1.00.

@ivanbochukov Случаят е доста интересен, но си мисля че няма да получиш комисионна, защото системата вече е отчела, че ти си минал този момент.
Все пак можеш да изпратиш запитване до администрацията, като не бива да възлагаш големи надежди на това.

Официално бе потвърдено, че няма да вземем комисионна или добавка към такава, за реферал, за който вече сме получили регистрационния бонус.

Промени в SIGNUP комисионните » Post #6

Tue Oct 01, 2013 04:15 in Bulgarian

lia1407 wrote: ...И сега към buldan75, ако вече сме си получили комисионната от .50$ ще получим ли и останалите .50$ при достигане на новите лимити?
Не, няма да получим втора комисионна или допълнение към първата. ;)

@Fugitive88 Получих $10 комисионна от реферали, които не бяха кредитирани до сега. Когато погледнах техните статистики се оказа, че те почти не са кликали на реклами, докато в същото време изпълняват оферти и задачи.

Истината е, че наистина ще получаваме много трудно комисионната от хората, които само кликат, докато в същото време ще получаваме по-бързо и то двойна такава, от хората които правят задачи и оферти.

Много съм доволен и от премахването на ограничението за $100, защото ако някой от рефералите ни реши да използва ClixSense, като рекламна платформа, то ние достигаме този лимит за около година.

btw: Днес имам още една signup комисионна и наистина се усеща, като пристигне в баланса ни :D

Промени в SIGNUP комисионните » Post #1

Mon Sep 30, 2013 16:03 in Bulgarian

В превод от Changes to Signup Commissions - 30 Септември 2013

Уважаеми потребители, в желанието си да Ви дадем по-голяма възможност за печелене от комисионните в ClixSense, повишаваме нашите афилетни комисионни за регистрация на нови потребители. В старата ни комисионна структура, само Premium потребителите имаха възможност да получат $0.50 за регистрация на нов потребител, който направи $1.00 от собствени гледания на реклами.

В новата ни комисионна структура, всички потребители печелят от новите си регистрации, както следва:

Standard потребителите вече ще получават $0.50 за всеки ново-регистриран под тях, който е направил общо* от своята активност, минимум $10.00.
Premium потребителите вече ще получават $1.00 за всеки ново-регистриран под тях, който е направил общо* от своята активност, минимум $5.00.

* Това включва само печалбите от завършените Оферти, Задачи и РТС кликове. В тази сума не се включват комисионните, бонусите и печалбите, като например ClixGrid и Daily Checklist Bonus.

Прилагаме това условие и за регистрираните потребители със задна дата, към настоящия момент, което означава, че ще получите комисионна за всеки ваш активен реферал, който е изпълнил споменатите по-горе условия.

Друга промяна, която въвеждаме е премахването на ограничението от $100 за комисионните от покупките на нашите реферали за Premium потребителите и в същото време увеличаваме същите комисионни за Standard потребителите от $50 на $100.

Заедно с тези промени, премахваме 1000 ad кредити, които всеки един получаваше до сега при ъпгрейдване на своя акаунт.

Според нас, сега е момента да разпространявате Вашия, реферален линк и да привличате нови реферали. Всичко това е направено с цел да печелите по-лесно и в същото време повече, като същевременно сме Ви подготвили още промени, които ще реализираме в най-скоро време и които си заслужават да Ви държат в очакване.

Благодарим Ви
The ClixSense Team

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #50

Sat Sep 28, 2013 18:21 in Bulgarian

Може би е от самата версия на тулбарът, която ползваш!

В момента съм с Version-10.20.0.513 и тулбарът ми работи много добре.

Ако все пак при теб има проблем можеш да пробваш с някоя от по-старите му версии:
Ето ти две от тях, които знам, че работят също добре:
Version-10.16.2.509
Version-3.18.0.7

Не забравяй да рестартираш браузъра след отделните инсталации на тулбарът.

Желая ти успех :thumbup:

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #48

Sat Sep 28, 2013 15:54 in Bulgarian

Аз имах същия проблем с моята мозила преди няколко месеца.
Деинсталирах браузъра напълно, като не запазих никаква история! Рестартирах компютъра, инсталирах мозилата наново и проблема се оправи.

Преинсталирай и Флаш Плеъра. Да не би той да ти прави някакъв проблем.

Clixsense Toolbar » Post #9

Sat Sep 28, 2013 03:12 in Bulgarian

@catperson1 Преместих отговора ТУК, защото настоящата тема се дублира, а вече имаме доста разисквани, подобни проблеми.

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #46

Sat Sep 28, 2013 03:10 in Bulgarian

catperson1 wrote: Днес преинсталирах Firefox и не мога да инсталирам тулбара на него. След като го деинсталирах от всички браузъри вече не мога да го инсталирам никъде. Показва, че инсталира, но след отваряне на firefox или хрома, не се появява и липсва при разширенията.

Пробвай с директния линк:
http://clixsensecom.ourtoolbar.com/exe

Успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2165

Sun Sep 22, 2013 15:26 in Bulgarian

sdushkova wrote: Здравейте отново!
Наложи се да съм по-активна днес..:)
Изпълнихме с моя реферал всички ваши съвети от форума,но все още не виждам неговото име като мой реферал.
Мисля,че е от голямо значение,че той вижда моето username като спонсор,но все още съм обезпокоена,че не се отчита реферал при мен.
Може ли да ми даде някой връзка с администрацията,за да проверя на какво се дължи това,като процедурата е спазена и той ме вижда като спонсор?

Въпроса си го задаваш на различни места и затова не можеш да видиш конкретния отговор, който те интересува. Ето ТУК те посъветвах какво да направиш и наистина се потвърждава, че реферала ти се е регистрирал в ClixSense от твоя, реферален линк.
Няма от какво да се притесняваш.

Това, което твоя реферал (познат) трябва да направи е да завърши напълно регистрацията си. Т.е да попълни всички данни от формата в Profile and Settings, както и Contacts.

След завършване на регистрацията ти ще можеш да го виждаш в твоята реферална система.

Не се виждат рекламите » Post #6

Sun Sep 22, 2013 04:07 in Bulgarian

@sdushkova за ClixSense ли говориш? Същите не ти изпращат оповестяване или каквото и да е на имейла ти във връзка с рекламите, задачите или офертите! Изпълнението и броят на задачите/офертите в програмата не зависи от членството ти.

Колкото до самите реклами - при ъпгрейд ще имаш задължителните 4 реклами на ден по 1 цент, а ако прекарваш повечко време пред компютъра, то наистина ще гледаш повече реклами, тъй като доста от рекламодателите насочват своите реклами точно към ъпгрейдваните потребители.

Проблем с 1 от рефералите ми » Post #9

Sun Sep 22, 2013 03:55 in Bulgarian

Както казва колегата respekt твоя реферал трябва да е завършил цялостната регистрация, като е попълнил адрес, PayPal и т.н. за да се вижда в статистиката ти.

Все пак винаги можеш да му се обадиш и да го попиташ да провери кой е неговия спонсор :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2149

Sat Sep 21, 2013 15:58 in Bulgarian

carrieand wrote: Искам да попитам: смених си телефонния номер, не мога да видя от къде да го променя, може ли да ме насочите? (Намирам къде ми е записан стария, виждам, че мога да добавя и друг, но как да го сменя?)
Не можеш да промениш своя "Primary Contacts" директно!
За целта ще трябва да си добавиш новия телефон от опцията "add". Този телефон ще се появи в "Secondary Contacts", като срещу него ще има зелена стрелкичка и "х". От стрелката ще можеш да направиш този телефонен номер "Primary", а старият автоматично ще се прехвърли в "Secondary Contacts", от където ще можеш да го изтриеш посредством "х"-са.

Успех :thumbup:

Похвали се. » Post #809

Sat Sep 21, 2013 09:02 in Bulgarian

@sdushkova Преди всичко за да искаш да печелиш максимално от една програма, то трябва да познаваш отлично нейните условия и най-вече начините, които предоставя за печалба. В този смисъл сме разработили темата Ръководство/Информация за използване на ClixSense, която си мисля, че ще е полезна не само на начинаещите, но и на тези с по-голям опит.
Съответно в темите ClixSense Задачи и ClixSense Оферти разискваме всичко, което може да ни е полезно в начинанието да се справяме с въпросните услуги.
Например, за да имаме повече задачи, е нужно да сме направили повече тестове в CrowdFlower. Така ще имаме задачи с различна тематика и съответно с различни изисквания.

За видеоклиповете » Post #18

Sat Sep 21, 2013 08:51 in Bulgarian

Видео клипчетата са част от офертите, които разискваме в темата ClixSense Оферти

Представете се. » Post #564

Sat Sep 21, 2013 08:47 in Bulgarian

@RuBenige00 Здравей и от мен. :thumbup:
Мисля, че в началото всеки един тръгва скептично към програмата, независимо колко добри думи е чувал за нея. Тези, които не вникнат в правилата и начините за печелене тук, се отказват сравнително бързо. Останалите се наслаждават, изкарват малко допълнителни средства, а има и такива, които си намират нови приятели тук, което е най-хубавото ;)

Ти имаш възможност да посещаваш/разбираш и испанския форум, което ще ти даде допълнителна помощ.

ClixGrid Price :) » Post #7

Sat Sep 21, 2013 08:34 in Bulgarian

Темата се дублира с Всичко за ClixGrid, така че ще си позволя да я заключа!

Реферали » Post #702

Wed Sep 18, 2013 15:56 in Bulgarian

@kingofdiamonds Определено трябва да "ескалираш" диспута си. Погледни точка 7. от поста на kissmat.

Колкото до получаването на парите от диспут, то трябва да се има предвид, че един такъв диспут, отнема минимум 30 дни за да се появят парите обратно в акаунта.

Реферали » Post #699

Tue Sep 17, 2013 15:53 in Bulgarian

kingofdiamonds wrote: buldan75 на пейпал писах..

Сега немога да влезна в 2-те абв пощи наистина :)

Няма логика да не можеш да влезнеш в тях. Потърси проблема някъде другаде. Изтрий бисквитките и историята на браузъра, рестартирай компютъра и т.н. Има ли някакво съобщение, което ти се изписва?
Аз съм водил доста диспути и никога не съм имал проблем с PayPal!

За видеоклиповете » Post #13

Tue Sep 17, 2013 15:46 in Bulgarian

Здравей sdushkova и добре дошла във форума.
Мисля си, че в темата ClixSense Оферти би намерила доста помощ и съвети как да се справяш с офертите, а има подобна разработена и за задачите.

Доста често сме дискутирали, че за съжаление България не е от облагодетелстваните страни, нито е на едно ниво с тези от Европа, но това е положението. Все пак, който има желание намира време и възможност и доказателство на моите думи е двамата ни колеги, които завършиха в класацията от задачите за последната седмица.

Споменавал съм и че когато правим оферта е желателно малко да "приспособяваме" даваната информация в наша полза. Все пак всички сме тук за да си докараме малко странични средства. Ако се иска месечен доход е по-добре да им кажем, че получаваме $1000, вместо $200. Ако проучването е за котешка/кучешка храна, не уместно да казваме, че нямаме домашен любимец. Ако проучването е за мобилни оператори е добре да "имаме" iPhone, playstation, HD телевизор и т.н. Естествено е, че редовно ходим и на почивка в чужбина ;)
Информацията в Интернет е винаги утопична величина, така че е добре и ние да се възползваме от нея

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #139

Mon Sep 16, 2013 15:21 in Bulgarian

Kак се води диспут в PayPal.

Мисля, че мнението ще е полезно за много хора, които имат проблем с некоректни продавачи!

1. Намирате плащането в PayPal, което искате да диспутнете (трябва да са изминали по-малко от 45 дни).
2. Кликвате върху "Details".
3. Най-отдолу на страницата, в синьото поле кликвате на "Resolution Centre"
4. На "Report a problem" отмятате първата от двете отметки: "Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described." и натискам "continue"
5. На "Transaction Information" отмятате отново първата възможност: "I haven't received my item."
6. От падащото поле на "What is the category of your purchase?" избирате "Service" в празното поле попълвате нещо от рода:
"Hello PayPal support team,
Recently I made payment to this seller, but I don't receive the service I payed for. This seller doesn't provide service at all.
I count on PayPal and their professionalism, so kindly ask you to review this seller and refund my payment.
Thank you

Kind Regards
Vasheto Ime"

и натискате "Continue"

На този етап, по ваша преценка, може да изчакате 2-3 дни и да опитате да се свържете със "продавача". Ако не веднага преминавате към точка 7.
7. Claim your dispute
След като ескалирате диспута си - ще получите писмо в пощата си от PayPal чe "Your dispute has been escalated - PP-ххх-ххх-ххх-ххх

Тук вече трябва да чакате, като в "Resolution Center" ще намерите Вашия диспут и срещу него ще има отметка "View". На нея ще можете да видите датата, до която ще чакате. Нещо от рода на:
This item not received dispute has been escalated to a claim.
We requested additional information from the seller about this transaction.
What happens next
The seller has been asked to respond by 11 Jun 2011. As soon as we hear from the seller, or if 11 Jun 2011 passes with no response from the seller, we'll review this case and email you with an update.
If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime.

If you received the item but it's different to what you expected, you can change your reason for this claim.
Supporting documents

Забележка: Независимо дали водите диспут в PayPal или Payza. Вие сте платили за service, а не за "purchase", "Investmant", "Virtual goods" или т.н. Вие плащате за ОБСЛУЖВАНЕ!
Забележка2: Никога не пишете че сте получили "part"-част от обслужването (дори и да сте изкарвали пари от някое PTC). Пише се "I didn't receive my service at all".
Забележка3: Това се случва много, дори изключително рядко, но все пак е възможно Payza/PayPal да поискат доказателства, че продавача е наистина ненадежден. Затова препоръчвам на всеки, който реши да вкарва пари в дадено PTC, да прави първо screenshot (снимка) на страницата с ъпгрейдите и TOS (в частта, където се споменава за разплащанията). Обикновено, на по-късен етап PTC-тата променят цените на кликовете или забавят плащанията, но със снимките вие ще можете да докажете на PayPal/Payza за какво сте платили..
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 06:34:34 PST