Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Реферали » Post #696

Mon Sep 16, 2013 15:18 in Bulgarian

Ах kissmat, как го намери това обяснение :lol: :lol: :lol:
Между другото ще го копирам и в темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях
за да знаем след време, къде да го търсим ;)

@kingofdiamonds На мен не ми стана ясно на кой си писал. На самата програма срещу която ще повдигаш диспут или на PayPal?
Както и да е, и в двата случая не би трябвало да имаш проблем с пощата.

ClixSense проблем » Post #37

Sun Sep 15, 2013 03:38 in Bulgarian

@house83 Аз също имам "sign-up" оферти и преди много разчитах на тях за да привлека реферали. По мое мнение, а и по мнението на хората, които ръководят ClixSense е, че тези потребители до голяма степен (може би 90%) гледат да се регистрират в даден сайт само за да вземат парите предлагани от офертата и нямат намерение да работят сериозно с програмата. Доста от тях си правят няколко профила без да се интересуват дали ще бъдат блокиране след седмица, защото се предполага, че до тогава офертата им ще бъде изплатена. Няма да споменавам, че друга част използват проксита, от където също правят "активни" потребители, които са такива за 3, 5 или 7 дни (колкото ги програмират)

От личен опит знам, че рекламирането в други РТС програми е най-скъпо, но пък дава най-голям ефект, особено ако дадената програма същи предлага същия модел за печелене на пари!

Колко от вас например изпълняват само задачи в ClixSense при положение, че имат активен акаунт в Neobux?
По скоро логиката е, че ако имаш време то изпълняваш задачи във всички сайтове, в които си регистриран и предлагат такава услуга. ;)

ClixSense проблем » Post #35

Sat Sep 14, 2013 14:57 in Bulgarian

Общо взето Администрацията на ClixSense ни предупреждават да не следваме инструкциите на refsellers.com, където изискват снимка от нашата афилетна система.

Очевидно е, че изискването на тази информация е в разрез с правилата за поверителност на ClixSense! На въпросният сайт е изпратено искане от страна на нашата програма, за снемане на това изискване или в противен случай ще бъде поискане легалното закриване на техния сайт в Интернет.

ClixSense ни съветват, също така да не използваме сайтове, които ни обещават набавянето на реферали, защото това, което те правят е да промотират нашия реферален линк. Нещо, което можем да правим и ние самите.

Ако имате въпроси е добре да се обърнете към Администрацията на ClixSense и те ще откликнат/отговорят на всяка една молба.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #63

Sat Sep 14, 2013 14:42 in Bulgarian

Не точно!
Беше проведен ъпгрейд на един от сървърите срещу DDoS атаки. Очакването бе това да окаже максимум влияние за 1 час, но за някои потребители това отне почти 24, а в някои изключения и повече.
По-скоро проблема е при нашия Интернет доставчик, който не си рефрешва или изчиства грешките натрупани по DDoS. Няма никакво място за паника, тъй като това е с цел по-добра сигурност на програмата.

В близко бъдеще ще има още един подобен ъпгрейд, но на по-високо ниво, което ще доведе до афектиране на повече потребители, за по-дълго време.
Помолихме Администрацията да пусне уведомление (announcement) за техническа профилактика, което ще спести доста тревоги от страна на потребителите.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #55

Thu Sep 12, 2013 04:31 in Bulgarian

@gentu Ти и всички, които имат проблем със сайта ги съветвам да си изтрият историята на браузъра и бисквитките. Рестарт на компютъра и след това вписване отново в ClixSense.
Споделете дали действа.

Реферали » Post #689

Mon Sep 09, 2013 17:08 in Bulgarian

@any9 Аз лично съм му писал поне за 5 различни случая. Ако става на въпрос за броя на рефералите - запитването ми остава, като глас в пустинята. До сега съм получавал обезщетение, но за проблем възникнал от тяхна страна.
Например в началото на Септември трябваше да ми стартира седмична реклама и тя тръгна, както си му е реда, но се въртя в top10-ptc точно 24 часа и бе спряна. Разбирате какво ми бе разочарованието след толкова чакане и накрая да се появи този проблем (тук мога да споря с any9 за "каръщина" :lol: ). Твърдо убеден да си отстоявам своето му писах, но отговор получих след второто писмо. Беше ми обяснено, че е станала някаква грешка с подредбата в сайта им и моя линк е потърпевшия. В крайна сметка се разбрахме линка ми да бъде преместен на опашката, така че ще чакам нови два месеца и да бъде пуснат за цяла седмица. В този случай, като компенсация ми остават 24 часа, в които линка ми се въртеше.

Всички, които използват сайтовете на този собственик е задължително да си пазят уведомителните имейли, които им се пращат с информация за стартиране на рекламата. Ако има проблем, директно пишете, отговаряйки на този имейл.

ClixSense Оферти » Post #501

Mon Sep 09, 2013 16:44 in Bulgarian

Току що гледах и аз едно клипче на SuperRewards. Клипчето бе за новия мобилен телефон на Sony предлаган от един от английските оператори "О2". Умишлено спрях клипчето на 15 секунда за да видя дали ще ми бъде отчетено нещо. Както обикновено офертата ми бе платена за по малко от 1 минута.

Никога не съм писал за клипчетата им и винаги са ми ги плащали (поне не си спомням да не са го правили), което ме навежда на мисълта, че май зависи и кой предоставя рекламата/клипчето в самия SuperRewards. Почти на 100% клипчетата при мен са от английски, телекомуникационни фирми или на някоя напитка (Tango е най-разпространената) и ми биват платени веднага.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #53

Thu Sep 05, 2013 15:33 in Bulgarian

@belchev2 Всеки има право на мнение и за разлика от много, други форуми тук негативните коментари не се трият или едитват.
Пиша този коментар, защото ми се струва, че твоя негативизъм идва повече от незнание, отколкото от истинско разочарование. Мисля, че от доста кратко време се занимаваш с ПТС сайтове и нямаш реална почва за сравнение, но се обзалагам, че ако продължиш да работиш с програмите, в които си се регистрирал, то в следващата 1 година ще разбереш какъв е потенциала на ClixSense, та дори и пред другите утвърдени програми.

Реферали » Post #637

Tue Sep 03, 2013 16:00 in Bulgarian

@lozerd Ние никъде не сме говорили за подобен вид реклама. От това, което разбирам е, че си закупил дневен линк за $5/$33 а week, което няма никаква логика, защото в този сайт първата и най-скъпа реклама е винаги на ClixSense, а тази която си закупил идва на 5-та позиция и реално се явява дублираща реклама на първата позиция.
В bestptcpaying и top10-ptc се купува линк за първа позиция или не се купува изобщо за ClixSense.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2127

Tue Sep 03, 2013 15:49 in Bulgarian

LinkinPark_ wrote: Здравейте , имам проблем с получаването на рефералните заработки. Единият от рефералите ми изпълнява видео офертите на SuperRewards , но аз заработки не получавам. Някой имал ли е този проблем ? Или аз нещо се бъркам и не трябва да получавам ?
Подобен въпрос е разискван с Администрацията.
На някои от видео офертите не се плащат заработки, защото точно $0.01 е това, което се плаща на ClixSense и съответно няма от къде да дойде плащането за комисионната. Сами разбирате, че тези видеота са от цена на $0.01, но това не важи за всички.
От някои взимаме, а от някои не.

Clixsense Toolbar » Post #7

Mon Sep 02, 2013 15:50 in Bulgarian

Ако се използва Mozila - Uninstall е последната опция от падащото меню под символа на :clixsense: в горния, ляв край:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #132

Mon Sep 02, 2013 14:35 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Добър вечер,имам малък проблем.Може да не му е тук мястото,но поне тук може да получа отговор на моя проблем.Досега не ми се беше случвало.Исках да си купя акций от един сайт и преведох 30$,но след това разбрах че така няма как да стане,пуснах 2 билета до админа но никакъв отговор.След това пуснах диспут в ПейПал той го повдигна до Иск.След което акаунта ми беше спрян.Някой може ли да ми каже как да процедирам по натам и да си получа парите.Ще съм благодарен ако някой се е сблъсквал с такова нещо да ме посъветва.Благодаря ви предварително.
Предполагам, че имаш получавани пари от сайта и затова въпросната програма е повдигнала нещо, като анти-диспут твърдейки, че си на печалба и злоупотребяваш с обслужването, предоставено от PayPal или нещо в този смисъл.
Предполагам, че и PayPal акаунта ти е сравнително нов (на по малко от година) и затова са предприели тази мярка.
PayPal винаги изпращат причина за блокирането на акаунта, така че си провери внимателно съобщенията и виж какво се изисква в тях.

Желая ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2116

Mon Sep 02, 2013 14:28 in Bulgarian

gentu wrote: Няколко пъти ми се случва следното:Гледам че в табчето "View Ads" ми свети жълта 1-ка , но като чукна на нея и няма нищо активно за чукане , всичко е сиво и отбелязано че вече е кликвано!Та това нормално ли е или има нещо гнило?
На мен също ми се е случвало малка, жълта рекламка да ми стои в прозорчето около 20-30 минути. Вярно е, че се случва изключително рядко, но се случва и някъде дори го бяхме коментирали.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #222

Sun Sep 01, 2013 16:08 in Bulgarian

ClixSense не толерира закриването на акаунт с цел направата на друг и ако бъде открито такова нарушение то и двата акаунта се затварят!
Все пак Администрацията резглежда всеки случай по отделно и прави изключения за преместване под друг спонсор само ако акаунта е много нов и има объркване при самата регистрация, настоящия спонсор не е активен или ако има съгласието на трите страни.

Съветвам всеки да помисли какво прави преди да извърши самото действие.

Реферали » Post #624

Thu Aug 29, 2013 15:17 in Bulgarian

@KURASH Под "Others" влизат покупките от реклама от твоя реферал, евентуалния бонус от кликовете му и комисионната от ъпгрейда ако си направи такъв.
Твоя реферал най-вероятно е закупил реклама за $20 и ти си получил комисионна от $2.
Честито :thumbup:

@mihaelcheto89 Няма да видиш твоята позната, като твой реферал ако същата не е завършила напълно регистрацията си. Помоли я да провери кой е нейния спонсор за сте сигурни, чий реферал е. Ако наистина се е получило разминаване при регистрацията, то трябва да пишете на администрацията с обяснение на случая.

Реферали » Post #615

Wed Aug 28, 2013 16:21 in Bulgarian

Със сигурност не са ботове. Друг е въпроса колко време се задържат активни и какъв % от тях остават такива. Една, седмична реклама си възвръща средствата средно за 5-6 месеца.
Собственика на този сайт го рекламира в други PTC сайтове с голям трафик. Както виждаш и от моята статистика по-горе, всичко е въпрос и на късмет. Точно последната е най-неуспешната до сега, но до някъде съм си аз виновен, защото я закупих в най-отпускарския период.
На мен ми е топло и ме мързи, а какво остава за рефералите ми, които току що са се регистрирали?!? :lol:

Реферали » Post #613

Wed Aug 28, 2013 15:59 in Bulgarian

@PrincessOfCry Има хора, които са позвали тези програми и са споделили статистиките си точно в тази тема.
Дори моята, последна статистика от този вид реклама е цитирана в началото на страницата. ;)

Vacation » Post #3

Mon Aug 26, 2013 10:43 in General Talk

If you use your laptop there will be no problem to click your ClixSense ads and access your account from public places like hotels for example.
In case, you want to use public network and public computer you will need to submit a ticket.

ClixSense Задачи » Post #1315

Mon Aug 26, 2013 06:40 in Bulgarian

Business Data Researcher - Тестът се състои от четири части, като времето за изпълнение е 90 мин. На мен ми отне 45 мин, но ми беше интересно! ;)

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #30

Sun Aug 25, 2013 16:28 in Bulgarian

@vipmehmed Акаунтите са били блокирани автоматично от системата, защото от едно и също IP и от един и същи компютър са се логвали повече от един потребител. Това, основно важи за компютъра. Не може на един компютър да има повече от един акаунт освен ако няма изричното разрешение от Администрацията за това.
В твоя случай е добре да изпратиш молба/запитване до Администрацията да бъдат отново отворени съответните акаунти, като същата трябва да бъде подсигурена с добро обяснение.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 13:17:27 PST