Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Реферали » Post #609

Sat Aug 24, 2013 16:37 in Bulgarian

@valkoo8 Недей да съдиш за активността на рефералите си по изпълнените оферти или задачи за деня, особено през уикенда, когато същите са по-малко.

Аз имам доста реферали, които кликат от Понеделник до Петък само. Може би трябва да изчакаш да отмине уикенда за да видиш реалната им активност.

Обърни внимание дали има промяна в баланса ти. Т.е да не би да кликат, а да не се отбелязва това в статистиката.

Ако и в Понеделник всички от тях са пак неактивни те съветвам да изпратиш запитване до Администрацията.

didkocska: Едногодишна статистика - равносметка » Post #3

Sat Aug 24, 2013 16:25 in Bulgarian

Много добра статистика, която показва доста свършена работа.
Развиваш си доста добре акаунта и това ще ти даде възможност много бързо да запълниш негатива ;)

БРАВО!!!

Искам да изтрия акаунта си ? » Post #3

Fri Aug 23, 2013 13:09 in Bulgarian

Аз искам да добавя, че това не е причина ди си изтриеш акаунта!
ClixSense не толерира изтриването на настоящ акаунт с цел създаването на друг.

Мисли, преди да правиш нещо!

Похвали се. » Post #774

Sun Aug 18, 2013 15:04 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Ами равносметката ... как да ви кажа, не съм вложил и една стотинка от личните ми пари, каквото съм изкарал това съм ползвал :D Пусках доста реклами но направих много грешки докато се науча, то и сега предполагам не съм научен още, но както и да е. От сайта съм изкарал към 230$ пускал съм реклами за около 180$, но както казах много грешки направих, имам общо 199 реферала от които 108 активни и 3 премиума, от тях на второ ниво 14 и на трето ниво 2 без премиум, печалба от рефералите към 70$. Това е общо взето, да се надяваме че за напред ще е по добре.
Да живее :clixsense: !

Аз искам да допълня, тъй като съм с по-голям опит, че тези $70 които си изкарал от рефералите си, през следващата година ще са почти двойно от тях: Било то от задачи/оферти и реклами или от реферали под тях.

Това е голямoто предимство на ClixSense! Програмата в дългосрочен план е доста печеливша, въпроса е да знаем как да я използваме и най-важното - Да не се отказваме!!!

ClixSense проблем » Post #13

Wed Aug 14, 2013 08:56 in Bulgarian

Когато се отпишете (разлогнете) си изчистете КЕШ паметта и историята на браузъра. Рестартирайте браузъра задължително и след това се впишете (логнете) отново с вашето потребителско име и парола.

Успех

ClixSense проблем » Post #2

Wed Aug 14, 2013 05:57 in Bulgarian

Тези, които имат проблем с гледането на рекламите, нека да се отпишат и отново да се впишат в ClixSense инда пробват отново.
Наложено бе да се направят някои промени в DDOS системата, на лето се дължи и този проблем при някои потребители.

Нека тези, които имат проблем и направят посочената по-горе стъпка, да споделят за резултата тук.

Благодаря предварително!

ClixSense проблем » Post #1

Wed Aug 14, 2013 05:46 in Bulgarian

Уважаеми потребители,

Във вторник на 13 Август около 22:00 Eastern Time ClixSense бе подложен на масирана ddos атака. Атаката бе толкова масирана, че нашата защитна система не можа да се справи, на което се дължи и принудителното изключване на сайта. Към настоящия момент атаката е филтрирана и ние сме отново онлайн. Не можем да ви кажем категорично, че това няма да се случи повече, но искаме да знаете, че ще работим до пълното неутрализиране на атаката!

ClixSense работи в тясна връзка с местните и федерални представители на властта за искане на отговорност към отговорните за тази атака. Установен е контакт и с FBI Cyber Crimes division, като в момента се правят промени в сайта срещу евентуални бъдещи ddos атаки от подобен размер.

Може би ще намерите някои грешки към момента или компоненти, които не работят, като тулбарът например. Всички те ще бъдат отстранени възможно най-бързо.

Извиняваме се за принудителното изключване на сайта и Ви уверяваме, че ще направим всичко възможно да сме онлайн.

Благодарим Ви

Не мога да отварям View Ads » Post #2

Wed Aug 14, 2013 05:15 in Bulgarian

Има някакъв проблем, но аз лично нямам повече информация към момента.
Току що гледах реклама и нямах проблем, но трябва да отбележа че съм логнат от телефона. Писал съм на Администрацията и ще пиша съответно тук при повече информация.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #32

Sun Aug 11, 2013 12:21 in Bulgarian

@megiaq Не знам за какъв проблем говориш, но в :clixsense: много рядко се случва да има проблем и той бива отстранен буквално за минути, така че доста от потребителите дори не разбираме, че е имало такъв.

Колкото до рефералите - Такава опция никога не е имало в тази програма и едва ли някога ще се предлагат реферали под наем.

Реферали » Post #597

Sun Aug 11, 2013 12:17 in Bulgarian

Ето и малко статистика от последната ми реклама в bestptcpaying, която е и най-слабата от всички до сега:

Общ брой на новите реферали - 117 с ROI=$4.04 до момента ;
От тях 7 имат вече по 1 реферал под тях;
5 реферали са изпълнявали оферти/задачи;
41 реферала са биле активни в последните 2 дни;

В един от седемте дни нямам нито един клик и съответно писах на съпорта, но никакъв отговор до сега. Мисля, че Deivis е почивка и има някой, който го замества, но същия или не знае английски или не му е дадено право да отговаря на запитвания.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2092

Sun Aug 11, 2013 08:00 in Bulgarian

В случая май наистина става дума за бъг, защото и аз имах въпросната индикация, а реклама нямаше. Беше там в продължение на 20 мин и през това време се появяваха и други реклами, но тази така и не се появи и накрая сама си изчезна... :roll:

Clixsense Toolbar » Post #3

Wed Aug 07, 2013 15:14 in Bulgarian

Пробвай с преинсталиране и на Flash Player-a

24/7-Общи приказки » Post #44

Mon Aug 05, 2013 15:19 in Bulgarian

В тая горещина как ги пиете тези питиета без лед?
Аз май съм слънчасал, защото не мога да видя бирата... :o

Явно ще карам и аз на Джако, но с лед, RedBul и ядки (за предпочитане бадеми 8-) )

И, музиката да свири :)))))

24/7-Общи приказки » Post #24

Sun Aug 04, 2013 16:04 in Bulgarian

lia1407 wrote: Аз съм попадала на хубаво флагче, обаче си затвори акаунта с скоростта на светлината още същия ден в който се регистрира, като го видях потърках доволно ръчички и като видях след няколко часа червеното No останах с увиснало чене и втренчен поглед в монитора, и типично в мой стил, когато не ми се получат нещата, теглих една скоропоговорка на бързо.
Не бързай да се радваш на флагчето!
В някои случаи, както може би е твоя, въпросния потребител е бил да речем от Индонезия, но се е регистрирал, чрез PROXY, което системата е хванала.

Аз имах един подобен от САЩ, който за три дни "привлече" над 20 реферала, но... всичките от Индия.
Викам си ако продължава така, макар и индийци - ще го ъпгрейдвам. И след 2 дни той и неговите реферали в "червено". Писах на администрацията веднага и те ме "светнаха" за измамата....

Daily Checklist Bonus » Post #271

Sat Aug 03, 2013 17:03 in Bulgarian

Както се казва, в почивния ден има време за всичко, та дори и за бонусчета. ;)

ClixSense Задачи » Post #1229

Sat Aug 03, 2013 14:28 in Bulgarian

Някога аз бях писал, че за да правиш възможно повече оферти/задачи то отговорите не трябва да са реалните, а тези които са най-комерсиални.
Например ако има въпрос за заплата, то е добре да се казва че получаваме над $3000 на месец. Трябва да се следи какъв е характера на задачата или за какво е офертата и ако изследването/проучването е за "Храна за домашни любимци", то ще бъдем естествено "скъсани" ако кажем, че нямаме куче или котка (аз винаги имам и двете :lol: )
За мобилни устройства е най-добре да "имаме" iPad, iPhone и playstation.

Това е от особено значение, когато попълваме оферти.

Явно тези неща трябва да се пишат от време на време за да стават достояние и на новите ни потребители, които са пропуснали да прочетат въпросната информация.

Реферали » Post #580

Sat Aug 03, 2013 07:05 in Bulgarian

Днес ми бе стартирана седмична реклама в "bestptcpaying", така че тези които искат могат да следят прогреса през следващите 7 дни.
В началото на другия месец ще ми бъде стартирана седмична реклама в "top10-ptc", така че ще имам възможност да сравня резултатите в два от трите най-дискутирани начини за реклама.

ClixSense Оферти » Post #360

Sat Aug 03, 2013 07:03 in Bulgarian

Прочети внимателно условието на офертата. Някои от тях имат период на изчакване или някакво условие за изпълнение.
Ако все пак си изпълнил офертата в рамките на условието, то можеш да пишеш на support-a на фирмата, която предоставя офертата.

ClixSense Оферти » Post #358

Sat Aug 03, 2013 06:44 in Bulgarian

@vigenkova От това, което показва флагчето на ID-то ти се вижда, че ти пребиваваш в Сърбия. Задачите и офертите са силно насочени към територията, на която пребиваваме. Имайки предвид, че Сърбия не е в EU, то трябва да имаш предвид, че задачите и офертите, които ще ти са предоставяни ще са по-малко от тези в България и най-вероятно и по-различни.
Ако все пак не можеш да намериш достатъчно информация и помощ за твоите оферти в настоящата тема, то можеш да хвърляш по едно око и на Ex-Yugoslavia форумът.

Желая ти успех :thumbup:

My biggest cashout --> $115.27 » Post #8

Sat Aug 03, 2013 06:38 in Payment Proofs

@SathishMagleena Congratulations for your very nice payment :clap: :$
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 06:48:43 PST