Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Имам Проблем » Post #4

Sat Jun 29, 2013 14:50 in Bulgarian

Здравей KRASIMIRA620
Виждам, че не си нов потребител и би трябвало да си прочела правилата на форума.
Отговорила си в тема, която е дискутирана преди доста време, което ме навежда на мисълта, че целта ти е била да си дадеш сайтовете, което е забранено.

Темата я заключвам по очевидни причини!

Похвали се. » Post #716

Thu Jun 27, 2013 15:08 in Bulgarian

Гледайки вашите статистики си мисля, че или аз съм голям карък или Jim е направил така, че модераторите му да не печелят от играта. :lol:
Майтапа на страна, но аз не пропускам ден да си играя играта и най-голямата ми печалба, която съм печелил до сега е $1.00. Виждате от снимката по-долу, кога за последно съм печелил 25 цента, а да не говоря, че 10 цента имам веднъж в месеца. Големите награди, са като мираж за мен! :cry:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1908

Thu Jun 27, 2013 10:33 in Bulgarian

TrakyaBG wrote: здравейте и от мен. Може те ли да ми обясните как се използва Advertise Champaigns?
Къде точно я видя тази опция? "Advertise" се използва, когато искаш да рекламираш своя програма или продукт в ClixSense. Т.е е опция за рекламодатели.

ClixSense Задачи » Post #953

Wed Jun 26, 2013 15:50 in Bulgarian

@jpopov Признавам си, че за този проблем чувам за пръв път (може би защото не ми се е случвал). Обещавам, когато имам малко повече време да проверя и аз из форумите за някакво решение.

Код » Post #11

Tue Jun 25, 2013 15:24 in Bulgarian

@jpopov По принцип съм съгласен с това, което ти казваш за форума и новите теми. Дори и аз в повечето случаи оставям темите отворени, докато не се даде отговор на дадения въпрос.
От друга страна препоръчвам новия колега да бъде насочван към точните теми и още по-добре към самото мнение, което да му е от най-голяма полза.
В този ред на мисли ако имаме всеки ден по 2-3 нови теми и те се препокриват със старите, просто ще ни отнема много време да намерим правилния отговор, мнение или дори тема, още повече, че темите се заключват автоматично ако не са активни.
На мен ми е отнемало повече от 15 минути да търся мнение, защото съм забравил в коя тема е. Когато имаме конкретни теми, съответно можем да търсим и полезните мнения там.
Т.е. от всички писания препоръчвам на даден, нов потребител да му бъде указано къде да пише по своя, конкретен въпрос, като по възможност е добре да се копира и линк. Също не одобрявам да се критикуват новите ни колеги за това, че са отворили нова тема - на мен ми е трудно да се ориентирам понякога, пък камоли на тях.
Не забравяйте, че форума набира все по-голяма популярност и хората тук ще се увеличават. Нека да си помагаме и бъдем полезни един на друг.

Желая на всички Успех :thumbup:

ПП: Аз, така и не разбрах от оригиналния пост, за какви 10 реферала се плаща, но както и да е! В последствие ми стана ясно за какъв "код" става въпрос и си мисля, че линка по-горе дава нужния отговор ;)

ClixSense Задачи » Post #943

Tue Jun 25, 2013 15:04 in Bulgarian

@jpopov Аз съм с Мозила и съм изненадан, че имаш проблем. При мен този браузър се държи много стабилно и нямам никакви проблеми, дори и с посочения от теб Flash Player?

ClixSense Задачи » Post #927

Sun Jun 23, 2013 05:30 in Bulgarian

Говоря за ClixSense. Отварям сайта и после отварям задачите от менютата му. Подобно съобщение получавам ако съм на друг сайта и използвам подменюто "Tasks" на тулбара за да отворя задачите. Нямам представа каква е разликата от двата начина на отваряне, но това е факт.

$5 Tasks bonus » Post #1

Sat Jun 22, 2013 17:13 in Success Stories

I have just received today $5 by completed tasks.

Проблем с 1 от рефералите ми » Post #4

Sat Jun 22, 2013 17:11 in Bulgarian

По-добре е да се пише на Администрацията, като им се обясни за какво става на въпрос.
Submit a Ticket

Похвали се. » Post #710

Sat Jun 22, 2013 17:09 in Bulgarian

Ето моето бонусче от изпълнени задачи.

Усещането е доста приятно, когато получиш информационния имейл. 8-)

Реферали » Post #491

Sat Jun 22, 2013 16:24 in Bulgarian

@house83 Не, не виждам проблем, след като това си е съревнование сред твоите реферали. Това е начин за стимулиране на тяхната активност.

Проблем с 1 от рефералите ми » Post #2

Sat Jun 22, 2013 16:17 in Bulgarian

@house83 В падащото поле за вписване в сайта, под "Username" и "Password" има опция в синьо "Forgot Password", както е дадено на снимката по-долу, от където можете да извършите възстановяването на акаунта, като следвате оказаните стъпки. Ще ви е необходимо потребителското име (Username), с което се е регистрирал реферала ти или имейл адреса му.

Желая ви успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #925

Sat Jun 22, 2013 16:03 in Bulgarian

@Arpecopa И аз получих същото съобщение на задачата от $0.21, при което отворих страницата със задачите директно от сайта, а не от тулбарът и нямах никакъв проблем. За съжаление задачата не е подновена и вече съм я изпълнявал :?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1907

Sat Jun 22, 2013 15:57 in Bulgarian

Здравей Venci73 и добре дошъл във форума.
Определено ще има проблем! Ще нарушиш правилото на програмата за един акаунт на компютър!
Недей да отваряш други акаунти, освен твоя от компютъра си.

Желая ти успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #919

Fri Jun 21, 2013 14:38 in Bulgarian

В момента имам задача с 57 слота, която не съм изпълнявал и ми дава съобщението: "Unfortunately, there is no work currently available for this task, but there might be soon! Please check back in a few minutes."
Случва се на задачи с повече слотове, което означава, че е била пусната скоро и много хора са я отворили едновременно. Върнете се след 15 минути и "рефрешнете" същата задача. Или задачата ще е изчезнала или ще е с до 5 слота вече, а може и да е подновена и да можете да работите по нея.
Просто е нужно да проверяваме по-често. Когато попаднем на някое от горните съобщения - не можем да направим нищо, освен да чакаме за нова задача или настоящата да бъде подновена.

Желая Ви успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #913

Thu Jun 20, 2013 16:39 in Bulgarian

Никога не бях се замислял дали тези тестове имат някакво значение и се разрових в профила си в CrowdFlower и открих, че имам три теста, които мога да изпълня, а до сега съм изпълнявал няколко.
Мисля, че броя на задачите зависи от броя покрити тестове. Намерих и графика:

Реферали » Post #486

Wed Jun 19, 2013 17:07 in Bulgarian

Здравей jhsadkjsajwqe и добре дошъл във форума. :thumbup:
В настоящата тема има всичко свързано с твоя първи въпрос. Има различни стратегии за реклама, но повечето колеги се спират на варианта да рекламират грида.
Съветвам те да прочетеш основните теми, които са най-отгоре в нашия форум и най-вече правилата на форума.
Към момента няма опасност акаунта да ти бъде затворен, тъй като грешката ти се смята за "грешка на начинаещия", но за в бъдеще ти препоръчвам да питаш тук, във форума преди да пишеш нещо, за което се двуомиш дали е правилно или не.

Желая ти успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #900

Mon Jun 17, 2013 15:37 in Bulgarian

Аз се сещам за две възможности да не виждаме една и съща задача с наш сънародник:
1. Въпросния господин по погрешка е отворил задачата и не я е завършил, но в същото време я е затворил. Понякога системата отчита, че вече сме я завършили задачата.
2. Задачата е с малко кредити и в момента, когато сме я отворили още няколко човека са го направили и така кредитите са се изчерпали и нашия сънародник не може да я види, буквално след минута - две. Това се получава, особено ако задачата е международна, т.е е пусната за изпълнение от всички потребители.

Похвали се. » Post #689

Sat Jun 15, 2013 07:11 in Bulgarian

@Fugitive88 Не знам по какъв критерий дават бонусите.
Мисля, че ги дават ако попълниш фидбека след приключване на задачата, там където ти показват верните/грешни отговори. Съответно трябва да си логнат, когато изпълняваш задачите.

Похвали се. » Post #686

Fri Jun 14, 2013 16:47 in Bulgarian

И аз получих, и то два бонуса! :P


Бях писал на съпорта им за две задачи, на които дадох верен отговор, но ме бяха "порязали".
Тъй, като това ми бе първата задача за днес е лесно да проверя какви са бонусите. Отидох на My Tasks History и видях, че съм "изпълнил" две задачи на обща стойност $0.20 ( предполагам всяка е по 10 цента). Ще вметна, че задачите, които изпълнявах бяха по 4 цента. Двете задачи се броят за дневния ми чеклист бонус, което е отлично.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 08:45:20 PST