ClixSense Logo
Sign In
Username
Password
Sign Up For Free!
Sign UpGamesClixAddonHelpdeskFAQAnnouncementsMy TicketsSubmit a TicketClixResearchAffiliatesProgram Details
My StatsMy ReferralsMy Campaigns
BannersSplash Pages
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionTasksGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsInternationalSpanishPortugueseItalianFrenchGermanGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Проверка дали ползваме Proxy » Post #9

Sat Feb 23, 2013 09:01 in Bulgarian

Доста хора получават съобщение от рода на "Access to this page has been denied.
Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted."
, когато изпълняват Задачи или Оферти, а в същото време не използват Proxy.
Причините за това съобщение могат да са няколко, но най-често срещаната е когато правим същите задачи и оферти в други сайтове.
Препоръчвам ако изпълнявате задачи в повече от един сайт да ползвате различни браузъри или да си чистите КЕШ паметта редовно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1656

Sat Feb 23, 2013 08:53 in Bulgarian

Здравей Vesinka и добре дошла във нашата част на форума. :thumbup:
Не знам по какъв начин си инвестирала в "Paid-to-Click Ads", но това е място за рекламодатели. Т.е. за тези, които искат да привлекат реферали или да представят своя сайт, програма или продукт на потребителите от ClixSense.
ClixSense предлага много услуги и затова ще посъветвам всеки, на който не му е ясно дадена дейност, да сподели своите въпроси с нас, тук във Форума. Имаме доста запознати потребители с Програмата, които с радост ще помогнат.
:clixsense: :thumbup:

Представете се. » Post #442

Sat Feb 23, 2013 08:48 in Bulgarian

Здравей Цецо и добре дошъл във Форума на ClixSense. :thumbup:
Няма значение как си намерил сайта, важното е че си вече при нас :)
Колкото до смелостта - Добре е всички, които четат този форум да знаят, че не се изисква никаква смелост за да пишеш в този форум. Никой, никого няма да упрекне за "глупав въпрос" или незнание! Всички сме тръгнали от там ;) , така че освен помощ, взаимодействие и приятелско отношение, едва ли ще получиш/получат нещо различно.
Още веднъж добре дошъл и много успехи.
:clixsense:

Представете се. » Post #440

Wed Feb 20, 2013 18:05 in Bulgarian

Здравей Миро и добре дошъл във Форума. Определено не си попаднал на поредното скамче и съдейки по ъпгрейда ти си мисля, че ти самия вече си го разбрал. :clap: :thumbup:
Успех :clixsense:

Представете се. » Post #438

Tue Feb 19, 2013 19:37 in Bulgarian

MrGKanev и YolitaYoo добре дошли във форума и ви пожелавам много успехи. :thumbup:

Различно IP » Post #50

Tue Feb 19, 2013 19:35 in Bulgarian

xtren32 wrote: Ако вляза от регистрацията на приятел от моя компютър.. ще лепна ли бана ?
ДА,
Един компютър и едно IP за едно домакинство.

За задачите.. (TASKS) » Post #5

Tue Feb 19, 2013 19:27 in Bulgarian

И двамата ви съветвам да проверите темата Проверка дали ползваме Proxy.
Ако проверката е положителна ви съветвам да пишете на администрацията, а како всичко е както трябва, то ще трябва да изключите компютъра и да рестартирате модема си.
Подобни проблеми се получават, когато правим същите задачи и оферти в други сайтове. Препоръчвам ако изпълнявате задачи в повече от един сайт да ползвате различни браузъри или да си чистите КЕШ паметта редовно.
Надявам се разискванията по този въпрос да продължат в гореспоменатата тема, тъй като тя е направена точно за подобни проблеми.
Желая Ви успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1647

Mon Feb 18, 2013 18:10 in Bulgarian

@A6i44 Няма проблем да използваш различни, разплащателни процесори. В тази програма няма такова изискване.

@saintbg И аз съм имал доста големи разочарования с рекламата, но така се учи човек за съжаление.

@xtren32 Има огромна вероятност да го направите и двамата, така че не си прави подобни експерименти. Отиди му на гости или влез от някоя Интернет зала.

Реферали » Post #261

Sun Feb 17, 2013 13:45 in Bulgarian

@ediman1 Тъй като е нова регистрация, не вярвам да има някакъв проблем приятелят ти да бъде преместен, като твой реферал. За целта трябва да се изпрати запитване до администрацията, като се обясни конкретния случай.

Желая ви успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1635

Sat Feb 16, 2013 13:52 in Bulgarian

Радвам се, че нещата с рекламата са се оправили, макар че резултата не е такъв, какъвто ти искаш.
Колкото до въпросния софтуер, не съм чувал точно за този вид оферта. Попадал съм на други, които предлагат реферали или да ти пратят линка на "Х" броя валидни имейли и т.н. С тези добри защити на браузърите и търсачките, не знам колко ще е ефективен този метод.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1633

Sat Feb 16, 2013 13:35 in Bulgarian

По правило PayPal и Payza не би трябвало да удържат такси от прехвърлянето на средства от ClixSense към съответните процесори. ClixSense удържат тези такси при самата заявка от нас на парите ни, и те плащат разплащателните такси към процесорите.
Поне на мен, никога не ми са удържани средства при техническото привеждане на парите от ClixSense към PayPal, но нека изчакаме и други колеги да кажат при тях как протича процеса на плащане.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1631

Sat Feb 16, 2013 13:07 in Bulgarian

@saintbg Правилата са за това да не рекламираме и да не даваме директни линкове, като примерно "ptcscam.com", a вместо това да използваме името ptcscam. Естествено не е хубаво да се впускаме в обяснения как работи програмата, как се рекламира в нея и т.н. Например дискусиите, свързани с Неото са напълно в рамките на позволеното към момента.
Трябва да имаме предвид и че един сайт няма да е добър за нас, докато в същото време, този същият сайт ще е много печеливш за някой друг, което само по-себе си може да повдигне спор, който не е благоприятен за здравето на нашия си форум. ;)

@ARTEMIDA1958 Ако твоя спонсор не си е скрил имейла в профила си, то можеш директно да и пишеш там, в противен случай можеш да се свържеш с администрацията на ClixSense с молба да и предоставят твоя имейл за да може тя да се свърже с теб. Друга възможност е ти да си покажеш своя имейл и евентуално ако тя види твоето съобщение тук може, при желание също да ти пише.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1628

Sat Feb 16, 2013 10:36 in Bulgarian

@xFreaky предполагам, че има някакво объркване при теб, защото виждам, че към момента баланса ти е $0.46, което е 46 цента. Имайки предвид скорошната ти регистрация, най-вероятно объркването ти идва от сумата, която си разпознал. Затова и няма как да видиш бутона за теглене на парите. Той ще се появи, когато достигнеш $8.00, а ако се ъпгрейдваш през това време, то сумата за теглене ще е $6.00.

ClixSense Оферти » Post #187

Mon Feb 11, 2013 17:16 in Bulgarian

redhooligan wrote: Някой може ли да ми каже защо тези 3$ които бях спечелил от оферта сега ми ги взеха. Ето и снимка.
Това никой тук не може да ти каже на 100%. Пиши на съпорта на ClixSense и приложи същата снимка.

Успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1612

Sun Feb 10, 2013 13:08 in Bulgarian

@paulaili Ливърпул? :roll: Очаквах да чуя Лондон, Бирмингам или Манчестър, но... Българите сме навсякъде.
Между другото, това с откриването на нов акаунт е добра идея, защото сестра ти ще може да се възползва на 100% ако и обясниш добре програмата.
Няколко насоки, които могат да ти бъдат полезни в Англия. Задачите за UK се рестартират точно в полунощ английско време и всеки ден има 15-20 задачи от по 7 цента, които се изпълняват доста бързо. Обръщам ти внимание на тях, защото, както можеш да се досетиш, се изчерпват бързо и към 01:30ч вече ще има едва 2-3 само от тях.
Имайки поглед върху работата ти ми се струва, че UK офертите ще ти бъдат по-интересни. Имаме около 10 Survey, които се подновяват всеки ден. Отнемат от 15 до 30 мин и плащат от $0.70 до $1.50.
И още нещо важно: Към момента в UK не можем да използваме Payza, но затова пък с PayPal вече можеш да плащаш почти всичко. Ако сестра ти все още няма PayPal то и го препоръчай, още повече че ако си си вкарал направо Банковата Сметка в PayPal (не дебитна/кредитна карта) то прехвърлянето на пари от PayPal към сметката ти е напълно безплатно и отнема до 2 часа. ;)
Аз плащам всичко, което може с PayPal та дори и пица за вкъщи (от Domino). Предимството е, че ако те излъжат с някоя покупка (най-вече това е възможно от Интернет и то не от Английски сайтове) винаги можеш да повдигнеш диспут за парите си. :mrgreen:
PayPal са много отзивчиви в UK и до сега са били изключително коректни към мен.
Естествено във времето на пребиваването ти ако изникнат и други въпроси ще се радвам да помогна.

ПП: Времето е доста студено за този период и в момента навън вали сняг, така че не пропускай прогнозите за да не останеш изненадана.

Желая ти приятно изкарване на острова :thumbup:

Paypal » Post #4

Sun Feb 10, 2013 06:48 in Payment Processor Support

All about concerning the payments, please read When and how will I get paid (Cashout)? from our FAQ

Thank You

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1610

Sat Feb 09, 2013 17:26 in Bulgarian

@paulaili Използвай си този акаунт, като до 48 часа след пристигането си и първото логване, би трябвало да можеш да изпълняваш Английските задачи, като естествено няма да можеш да се възползваш от Българските.
Ако мислиш да представиш програмата на сестра си и да и правиш акаунт, то те съветвам да не се логваш от нейния компютър или да обясниш за "ситуацията" на Администрацията.
Приятен престой в Англия. ;) В кой град ще си и кога ще идваш към острова?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1605

Thu Feb 07, 2013 18:32 in Bulgarian

Miroslav911023 wrote: Булдан светни ме как намери 118 реферала днес бе,пробвах с реклама за $100 u 70 човека a ти не си пуснал такава а повече си хванал кажи каква е тайната :o
Говори ли сме вече за рекламата и съм казал къде, как и за колко рекламирам.
Понякога се получават и да се засекат повече от една реклама в един ден и тогава резултата е такъв. ;)

Плащания » Post #217

Tue Feb 05, 2013 17:54 in Bulgarian

Ето подкрепа и от мен ;)

Аз пия и уиски и бира. Става ли от мен уискито, а от вас бирата? :o :lol:

Плащания » Post #215

Tue Feb 05, 2013 17:11 in Bulgarian

@bezimenniq честито и от мен. Страхотно плащане и дай боже всеки му. :thumbup:
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Aug 30, 2014 20:31:53 EST