ClixSense Logo
Sign In
Username
Password
Sign Up For Free!
Sign UpGamesClixAddonHelpdeskFAQAnnouncementsMy TicketsSubmit a TicketClixResearchAffiliatesProgram Details
My StatsMy ReferralsMy Campaigns
BannersSplash Pages
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionTasksGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsInternationalSpanishPortugueseItalianFrenchGermanGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

buldan75 - Годишни Статистики » Post #1

Sun Jan 13, 2013 21:55 in Bulgarian

2013 година
Моята СтатистикаChecklist Bonus:
ClixGrid: $6.90
Моята собствена печалба за 2013г: $123.08

Моята Реферална Статистика


Печалба от моите реферали за 2013г: $2495.41

Обща Печалба за 2013 година: $2618.49 :geek: 8-)

2012
Моята Статистика
Моята Реферална СтатистикаЧиста Печалба за 2012 година: $1565.2 :geek: 8-)

2011
Моята Статистика

Моята Реферална СтатистикаЧиста Печалба за 2011 година: $392.03 :roll:

2010
Моята Статистика

Моята Реферална Статистика


Чиста Печалба за 2010 година: $1.12 :o

Daily Checklist Bonus » Post #122

Sun Jan 13, 2013 20:01 in Bulgarian

Започнах деня с две бонусчета от ClixGrid, та реших и да го завърша подобаващо ;)

task » Post #4

Sun Jan 13, 2013 17:56 in Bulgarian

Аз точно по тази причина давам препратка към оригиналната тема и в последствие заключвам новата. Така не се получава натрупване на мнение, а и все пак новия потребител му се дава възможност да се ориентира във форума и същевременно да си намери мнението.

Различно IP » Post #39

Sun Jan 13, 2013 17:51 in Bulgarian

Здравей Geanni и добре дошъл във Форума :thumbup:
Няма да имаш никакъв проблем да работиш с програмата от друга държава, като броя на рекламите, задачите и офертите ще е различен в зависимост от това, в коя държава пребиваваш.

Поздрави и Успех ;)

task » Post #2

Sun Jan 13, 2013 10:26 in Bulgarian

Здравей asdsdaasdsadsad и добре дошъл във Форума.
Сигурен съм, че ако прегледаш темата ClixSense Задачи ще намериш точно отговора, който те интересува.
Успех :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #147

Sun Jan 13, 2013 00:36 in Bulgarian

Днес бях приятно изненадан, докато си пиех сутрешното кафе.... ;) :D


За малко да направя три в едно :lol:

login problem... » Post #4

Sat Jan 12, 2013 23:36 in General Support

Just in case you may want to do your Advanced Proxy Check

login problem... » Post #2

Sat Jan 12, 2013 23:24 in General Support

Hi konti22,
Please, Submit a Ticket regarding your problem.
Thank You

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1528

Sat Jan 12, 2013 18:04 in Bulgarian

@madafaka Здравей и Добре Дошъл :thumbup:

Реферали » Post #203

Fri Jan 11, 2013 18:07 in Bulgarian

Аз също пиша на някои от моите реферали, като много внимавам да не ги СПАМЯ. И аз обикновено изчаквам няколко дни и ако видя, че човека има желание да работи с програмата, но клика само на реклами, той най-вероятно не знае за какво служат другите опции. Можеш да му изпратиш кратко съобщение, в което да му покажеш какво е уникалното на тази програма и какви са начините за печелене най-много от нея.
Погледни да не би да си си скрил имейл адреса по погрешка в профила си. Така, дори и някой да има желание да те попита нещо, то няма да има начин да се свържи с теб.

Zapitvane » Post #3

Fri Jan 11, 2013 18:02 in Bulgarian

Здравей kikiriki08 и от мен и добре дошла във форума.
Колегата Qtrus е разяснил защо броят реклами не е голям към момента и също е дал линк, където е обяснено как можеш да се свържеш със своя спонсор, да речем.
Аз си мисля, че в този Форум би намерила почти цялата информация, която ти е нужна, а при възникване на въпрос съм сигурен, че поне няколко човека ще ти отговорят компетентно ако го споделиш тук.
И на края, но не последно място по значение ти препоръчам да си инсталираш Тулбарът , с което определено ще повишиш броя на рекламите, които ще изгледаш.

Желая ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1514

Thu Jan 10, 2013 11:00 in Bulgarian

Да Fugitive88, прав си. Точно по тази причина обяснявам точно как и къде рекламирам и колко реферала имам от рекламата. По описания от мен по-горе начин рекламирам в Неото от повече от 6 месеца, пуснал съм 4 реклами по $130, като всяка една от тях ми е донесла по повече от 150 реферала, което ми дава възможност да си върна инвестицията, както вече казах за 4 до 6 месеца.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1512

Wed Jan 09, 2013 19:47 in Bulgarian

@Fugitive88 Хубаво е всеки един да споделя успешните кампании, не мислиш ли? Нали сме точно затова тук за да си помагаме и да се предпазваме един друг от грешките, които вече сме направили?
Нима трябва да казвам, че рекламирах за $70 и не се вписа нито един реферал или че от $110 се вписаха точно 4 потребителя от UK, но точно след 1 седмица никой от тях не бе активен? Или че още в началото, когато започнах да се занимавам с PTC (2009) си купих онлайн програма, с която "ще спечеля много" само срещу $30? Ооооооо, "програмата" беше съвкупност от съвети как да си направя сайт или блог и къде да рекламирам успешно... Или сайт, който "продава" реферали? Така, ама се продават ботове, направени чрез Proxy и няма как да не бъдат засякани от ClixSense, Neobux или всяка една, друга програма пребиваваща по-дълго онлайн и с що-годе сносна Интернет защита.
Познавам хора, които изкарват добри пари от Онлайн програми, но всеки един е минал по пътя на горчивата истина. Тези с най-много успешни реклами, обикновено са се "опарили" най-много.
Как може да знаем ако някой не ни каже или сами не проверим?
Аз, лично се радвам, че ClixSense имаме възможност да говорим за почти всичко и то на родния си език. Няма да споменавам други програми, където дори няма Български форум, а мненията са силно цензурирани!?!

Успех » Post #43

Wed Jan 09, 2013 13:02 in Bulgarian

Най-важно е да няма други реклами на ClixSense и да няма много други реклами, като цяло. Аз избягвам да рекламирам през уикендите.
Преди си мислех, че най-важно е времето, когато рекламирам (сутрин, обед или вечер) и се радвах на 70-80 реферала. Следвайки описаната стратегия по-горе за реклама, то си увеличих броя на рефералите двойно, поне от към бройка. Инвестицията от $130 си я връщам от 4 до 6 месеца.

Успех » Post #40

Wed Jan 09, 2013 09:04 in Bulgarian

Fugitive88 wrote: buldan75 аз имам също един въпрос към теб, бих искал ако можеш да споделиш, как процедираш с пускането на тази реклама от 130$, пускаш всичките 100 000 клика на веднъж, пускаш само определен брой в определено време, спазваш ли някакви дни или часове, изобщо бих бил много благодарен ако споделиш твоята стратегия :)
Аз, не веднъж съм споделял моя опит в рекламата и особено в Нео е много важно как и кога ще рекламираш. Винаги си поръчвам 100 000 (или колкото имам възможност) микро кредита и пускам рекламата, когато няма други микро реклами на ClixSense. Също гледам общия брой на микро рекламите, като цяло да е 3 или по-малко. Когато пускам рекламата трябва да имам време и да я наблюдавам и ако някой пусне реклама на micro реклама на ClixSense, то аз спирам моята на пауза и чакам отново необходимите условия. Същото правя и ако има натрупване на микро реклами.
За да рекламираш правилно в Нео, а и в във всеки друг сайт ти е необходимо време и търпение за да можеш да извлечеш максимума от рекламата, в която си вложил.

Успех » Post #38

Wed Jan 09, 2013 08:28 in Bulgarian

@dekata16 да, темата е за успеха и аз смятам, че последната ми реклама в Неото за $130 е доста добра, тъй като към момента успях да привлека 168 реферала от нея и всеки, който рекламира там знае, че благодарение на AdPrize, които този сайт предоставя, продължават да се регистрират реферали от тази campaign. Всъщност, очакванията ми са за общ брой от 180 реферала, но всеки знае, че активността е друг въпрос...
Аз не се крия и винаги помагам на всеки, който е поискал помощ и има нужда от такава, независимо дали е мой реферал или на някой друг, независимо дали пише във форума или не.
В този ред на мисли, не съм и мислил да се съревновавам с никого, макар че Котошу нещо се загуби в 24 часовата класация.
Все пак ще имам предвид "забележката/пожеланието" ти. :D

Представете се. » Post #407

Wed Jan 09, 2013 06:55 in Bulgarian

Здравей Младен и добре дошъл във форума на ClixSense,
Принципът на "Surveys" е почти същият, както при офертите в частност въпросниците, които се предоставят.
Дадена компания търси мнението на своите потребители/клиенти, като прави анкета/запитване за своя продукт или услуга и ние си предоставяме мнението по дадените въпроси.
В някои случаи рекламодателите търсят строго определени потребители/клиенти от дадена група, дадена възраст или географско място. В този случай ние може и да не се "класираме" за въпросната анкета.
Надявам се да ти се е изяснило какво представляват "Surveys".

Желая ти успех и късмет

how i get referrals » Post #2

Tue Jan 08, 2013 19:36 in General Support

:clixsense: do not offer referrals for sell or rent.
Just spread out your referral link to invite new users under you. :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1499

Mon Jan 07, 2013 18:32 in Bulgarian

CTPAXHD wrote: Благодаря ти, но може ли да споменеш във кои страни си си избрал да рекламираш !?
Ами всеки иска да се регистрират потребители към него от Европа и Северна Америка, тъй като те имат най-много оферти и задачи. Друг е въпросът, че от останалите страни също може да се регистрира потребител, който да знае как да намира реферали или пък да закупува реклама в ClixSense, от които ти също ще печелиш доста добре.
Както виждаш не мога да ти дам категоричен отговор, така че ти сам трябва да си прецениш.

Желая ти успех

ClixSense в превод » Post #1

Mon Jan 07, 2013 18:27 in Bulgarian

Във Форума бе повдигнат въпрос за превода на ClixSense и на други езици.
Официалния отговор е, че може да очакваме ClixSense да бъде преведен на Испански и Португалски, а в малко по-далечно бъдеще и на Френски. Тъй като това не е главен приоритет на Администрацията държа да отбележа, че това едва ли ще стане в близките няколко месеца.

Беше дадено предложение, което предоставя plugin-a на Google Translate - Website Translator където има възможност за превод на цял уеб-сайт на 60 езика, единия от които е Български.
Аз, лично не съм го пробвал, но звучи интересно, което ме наведе на мисълта да го споделя с вас.
Нека някой, който ползва тази функция на Google да сподели своите наблюдения.
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 1, 2014 14:36:22 EST