Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Новини - 2016г » Post #3

Wed Oct 05, 2016 07:09 in Bulgarian

Ураганът Matthew - 05/10/2016г
В превод от Hurricane Matthew

Уважаеми потребители,
В прогнозата за предстоящия уикенд попадаме в предполагаемата траектория на ураганът Matthew. Много е вероятно електричеството и Интернет връзките да прекъсват за определено време през уикенда поради очакваната сила на бурята. Това означава, че е възможно да има забавяне в отговорите на въпросите изпратени до екипът на ClixSense, както и в отразяването на закупените от вас реклами и други поръчки.

Според нашите, местни новини се очаква ураганът да е в нашия район около 2am EST през уикенда и все още да е от 2-ра степен (Hurricane Matthew: Current Track - WECT TV6-WECT.com:News, weather & sports Wilmington, NC). На тази карта сме близко до района на Wilmington.

Искаме да ви държим в течение с това обстоятелство в случай, че се получат закъснения.

Благодарим ви за разбирането

забранен достъп за отваряне на реклами от чужбина » Post #8

Tue Oct 04, 2016 14:19 in Bulgarian

Не е така.
Винаги пиша на администрацията, когато напускам държавата, в която пребивавам. В повечето случаи е от 10 дни до 3 седмици. Никога съм нямал проблеми с достъпа. Това не е само при мен, а и други потребители действат по същия начин. Администраторите и на Neobux и на ClixSense са много разбрани и действат сходно в идентични ситуации. Колкото до наетите реферали в Neobux - това е друга тема.
Щом си само за седмица, то няма да пропуснеш кой знае колко, но за времето в което си в Гърция можеше да решаваш задачите и офертите за тази държава. Имай го предвид за следващия път.

Успех и на теб!

забранен достъп за отваряне на реклами от чужбина » Post #6

Mon Oct 03, 2016 14:06 in Bulgarian

До колкото разбирам си в Гърция за по-голям период от време и си отседнала в хотел. Ако е така и ползваш собствения си лаптоп или мобилно устройство - не би трябвало да има проблем. Ако ползваш компютър от някоя зала или интернет кафе, то няма да стане.
Не знам колко време ще си в Гърция, но ако е за по-голям период, то тогава ще трябва по-подробно да обясниш на администрацията за какво става на въпрос.

Успех!

забранен достъп за отваряне на реклами от чужбина » Post #4

Sun Oct 02, 2016 15:37 in Bulgarian

Тук реферали не могат да бъдат закупени или наети. Трябва да си разпространяваме рефералния линк за да се регистрират реални хора от него, които ни стават съответно и реферали.

забранен достъп за отваряне на реклами от чужбина » Post #2

Sat Oct 01, 2016 16:22 in Bulgarian

Ще трябва да се свържеш с администрацията на сайта Submit a Ticket и да им кажеш, че си с променено местонахождение.
Доколкото виждам системата на ClixSense те разпознава, като потребител от България в момента и затова не ти дава достъп до задачи, оферти и реклами.

Успех!

Представете се. » Post #817

Fri Sep 30, 2016 16:39 in Bulgarian

Здравей Даниела и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
Пожелавам ти много успехи с тази чудесна програма!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #265

Thu Sep 22, 2016 15:00 in Bulgarian

@tonsno666 В тази тема може би ще намериш отговор на въпросите си.


Успех!

плщане » Post #2

Thu Sep 22, 2016 14:58 in Bulgarian

Много хора имат плащания, особено с PayPal, като доказателства можеш да намериш в темата Плащания.
Всичко, което се отнася до разплащателните процесори го обсъждаме в темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях, така че е добре да я прочетеш и да зададеш въпроса си там ако все още не си намерил отговора му.

Успех!

Представете се. » Post #815

Mon Sep 19, 2016 16:27 in Bulgarian

Здравей Flam59 и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Грида си е наистина до късмет и трябва постоянство.
Все пак има много начини да печелиш пари тук, които трябва да се разучат добре. Добра доза търпение в началото е също от голямо значение, защото всяка една катгория (задачи или оферти) се развива с времето и ти носи в последствие по-добри печалби.

Желая ти успех и късмет в това, иначе забавно начинание!

ClixSense Задачи » Post #3405

Sat Sep 17, 2016 14:19 in Bulgarian

valkoo8 wrote: Здравейте, днес ми се появи съобщение за смяна на паролата в моя Crowdflower acount, как да я сменя аз изобщо незнам имам ли стара парола.Редактиране като отида на Edit acount от там ли трябва да стане. Това е съобщението: ALERT! Protect your CrowdFlower account after the recent ClixSense data breach
ClixSense was recently compromised by a data breach that exposed usernames, passwords, and other personal information. To help protect your online identity, please change your CrowdFlower and payment processor passwords immediately.

От падащото меню до твоето име в страницата на CrowdFlower избираш втората опция Edit Account (отвори хиперлинка за да те отведе на тази страница).
Последните две полета са за нова парола.

Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3222

Thu Sep 15, 2016 14:34 in Bulgarian

В ClixSense акаунти не се трият, а само се заключват поради неактивност или някаква друга причина.
Ако се направи нов акаунт системата те засича веднага. Трябва да се смени IP адрес, компютъра и имейл адреса на процесора за разплащане. Тук няма 30, 60 или какъвто и да е друг срок.

Спонсорът може да се смени само ако същият е неактивен и сеъответно се изпрати запитване до администрацията на ClixSense.

Проблем със сайта след Хакерската атака » Post #1

Sat Sep 10, 2016 11:51 in Bulgarian

Отварям тази тема, защото виждам, че все още има хора с проблеми в сайта след Хакерската атака на 04 Септември 2016г.

Администрацията е залята с въпроси и не могат да смогнат да отговорят на всички в рамките на 2-3 дни.
Затова нека си помогнем сами преди да изпратим запитване до тях.

1. Ако все още имаме проблеми с вписването в сайта или на дадена страница (реклами, задачи, оферти, грид) ни излиза порно сайт, е добре да си изчистим бисквитките и историята на браузъра и да го рестартираме.

2. Ако сме изпълнили всичко от т.1 и продължаваме да имаме проблем, то е време да си преинсталираме браузъра. Много хора се притесняват, че ще изгубят запазените си линкове, но на всички браузъри имат опция да си запазим отметките, когато го преинсталирваме.

3. Паролите бяха променени. Всеки път, когато пробваме да се вписваме в сайта системата изпраща на имейла ни новата парола. Използвайте я за да се впишете в сайта, като е желателно да я смените отново от настройките.
НИКОГА не поставяйте една и съща парола в РТС сайтовете и задължително паролите трябва да са различни с тази от вашия PayPal имейл или друг, разплащателен процесор!

3. Плащания - Има известно забавяне в плащанията, но до 10 работни дни (2 седмици) на всички бива платено. Някои получават парите си по-бързо, а други чакат повече. Това е по-скоро късмет и няма нищо общо дали сме ъпгрейдвани потребители или от заявената сума. Нека имаме предвид по-дългия период на чакане и употребим повече търпение преди да пишем на администрацията.

4. Липсват парите от баланса ни: Както повечето от нас знаем, баланса в ClixSense се занулява при 90 дни неактивност. Ако сме сигурни, че сме се вписвали в този период от време и баланса ни е занулен, то определено има проблеми и тук е задължително да се свържем с Администрацията на сайта.

В някои форуми вече чета, че едва ли не ClixSense e SKAM програма. Нищо подобно! От както съществуват компютрите, съществуват и хакерите. Почти всичкиа големи фирми са изпитвали на гърба си техните "творби".
Смятам, че след тази атака ClixSense са предприели необходимите мерки срещу извършителя и съответно за подсигуряване защитата на сайта в бъдеще.

Нека пишем на Администрацията на сайта, когато наистина се нуждаем от помощ.

Представете се. » Post #813

Wed Sep 07, 2016 16:22 in Bulgarian

Привет Вальо и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Желая ти много късмет и успехи!

Ужасна случка » Post #16

Mon Sep 05, 2016 13:35 in Bulgarian

Здравейте,

В Неделя, 04 Септември хакер си пробва способностите и за жалост успешно се получи атаката му.
Има съобщение на началната страница от собственика на сайта Jim, който споделя, че сървърите не са засегнати и личната ни информация не е била достъпна на хакера по време на атаката му.
Към момента администрацията на този сайт работи съвместно с федералните "хакерът" да си получи заслуженото.

Съветвам всеки, който все още има проблем с гледането на рекламите или въобще, вписването в сайта, да си изтрие историята на браузъра, премахне бисквитките и ако е необходимо да преинсталира браузъра, с който работи.
Вместо да отваряте програмата от запазен в браузъра ви линк, то директно въведете в адрес полето адреса на ClixSense: www.clixsense.com и се впишете.

Дано да няма вече хора, изпитващи проблеми.

ClixSense Задачи » Post #3396

Sat Aug 20, 2016 15:13 in Bulgarian

dsmilyanov wrote:
IvaG wrote: Я пояснете за непросветените какво означава "completing tasks in customer Transcribe Data jobs dishonestly"? Какво не трябва да правим, за да не го сметнат за нечестно изпълняване на задачи?

Ами аз малко се бях изтарикатил, да не отговарям съвсем вярно на всичко, а да отговарям с НЕЯСНО. И задачите минаваха, стигнах да премятам такава задача за 4 сек. и то тези дето са по 3 цента! Всичко беше наред няколко дни, докато някой не ме е проверил! :) А останалото вече го знаеш! Сега виждаш какво са ми написали, но все още не са ми отблокирали профила, въпреки че им се извиних, и като децата от детската градина, обещах, че повече няма да правя така! :)

CrowdFlower имат въпроси, които служат за доказване на идентичността в различните задачи. Свързани са с личната ни информация, като години, местоживеене, семейно положение, работа и т.н. Когато отговаряме "машинално" или даваме подвеждаща информация, то много често даваме различна информация/отговори (например в една задача казваме, че сме на 20, а в друга на 40 години), което системата им го улавя и веднага ни праща "зад решетките".
Навсякъде трябва да даваме коректна (еднаква) информация за да не ни засичат системите им за сигурност.

Реферали » Post #3

Sat Aug 13, 2016 15:45 in Bulgarian

Има вече отворена тема Реферали, така че е добре да пренесете тази дискусия там.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3207

Thu Aug 11, 2016 16:26 in Bulgarian

Здравей MirrandaM66 и добре дошла в Българската част от форума на ClixSense.
Със съседката ползвате един и същ рутер и затова системата на ClixSense автоматично ви засича, като нарушители. В случая трябва да се свържеш с администрацията на ClixSense и да обясниш за вашия случай. Необходимо е просто да ги информираш, че с комшийка ползвате общ рутер и учтиво да помолиш да ви разрешат да го правите. Не очаквам проблеми.

Всеки потребител, който привлечеш директно под теб е твой реферал. За своите директни реферали се водиш условно "спонсор".

Желая ти успех в програмата!

Новини - 2016г » Post #2

Sun Aug 07, 2016 05:31 in Bulgarian

Техническо обслужване на уебсайта - 05/08/2016
В превод от Website Maintenance

Уважаеми потребители,
Информираме Ви, че на 13-ти Август Събота, в 3am EST (10:00ч БГ време), ClixSense ще бъде изключен за планирано, техническо обслужване. Ще бъдат добавени нови сървъри, които да ни помогнат в развитието и в същото време ще пренесем цялата информация към тях. Очакваме, че ще можем да върнем сайта онлайн отново към 7pm EST на 13-ти Август (02:00ч на 14-ти Август).

Предварително се извиняваме за продължителното време, в което програмата ще бъде офлайн, но този ъпгрейд е наложителен и гарантира, че докато продължаваме да растем, Вие няма да изпитвате забавяне при работата с нашия уебсайт.

Благодарим Ви
Jim

Новини - 2016г » Post #1

Sun Aug 07, 2016 05:28 in Bulgarian

Работно време по Коледните празници - 23/12/2016г

Уважаеми потребители,
С наближаването на Коледния уикенд бихме искали на първо място да пожелаем, на вас и вашите семейства, Весела Коледа!
Бихме искали да ви информираме, че след 3pm EST на 24 Декември ще имаме на разположение ограничен, личен състав, а в Коледния ден няма да има никой на разположение, защото ще празнуваме.

Поради ограничения личен състав, отговарянето в съпорта, утвърждаването на закупените реклами, ClixGrid и закупените кредити, ще бъде забавено до утрото на Понеделник, 26 Декември.

Бихме искали да ви помолим ако имате въпроси или сте решили да закупувате реклама, да изчакате до Понеделник, когато работното време ще бъде нормализирано и няма да ви се налага да чакате.

Благодарим Ви за разбирането и ви желаем весели празници.

The ClixSense Staff
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ураганът Matthew - 05/10/2016г
В превод от Hurricane Matthew

Уважаеми потребители,
В прогнозата за предстоящия уикенд попадаме в предполагаемата траектория на ураганът Matthew. Много е вероятно електричеството и Интернет връзките да прекъсват за определено време през уикенда поради очакваната сила на бурята. Това означава, че е възможно да има забавяне в отговорите на въпросите изпратени до екипът на ClixSense, както и в отразяването на закупените от вас реклами и други поръчки.

Според нашите, местни новини се очаква ураганът да е в нашия район около 2am EST през уикенда и все още да е от 2-ра степен (Hurricane Matthew: Current Track - WECT TV6-WECT.com:News, weather & sports Wilmington, NC). На тази карта сме близко до района на Wilmington.

Искаме да ви държим в течение с това обстоятелство в случай, че се получат закъснения.

Благодарим ви за разбирането
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Техническо обслужване на уебсайта - 05/08/2016
В превод от Website Maintenance

Уважаеми потребители,
Информираме Ви, че на 13-ти Август Събота, в 3am EST (10:00ч БГ време), ClixSense ще бъде изключен за планирано, техническо обслужване. Ще бъдат добавени нови сървъри, които да ни помогнат в развитието и в същото време ще пренесем цялата информация към тях. Очакваме, че ще можем да върнем сайта онлайн отново към 7pm EST на 13-ти Август (02:00ч на 14-ти Август).

Предварително се извиняваме за продължителното време, в което програмата ще бъде офлайн, но този ъпгрейд е наложителен и гарантира, че докато продължаваме да растем, Вие няма да изпитвате забавяне при работата с нашия уебсайт.

Благодарим Ви
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Форумът е отново достъпен! - 21/02/2016
В превод от Forum is back!
Трябва да Ви се извиним, че държахме тази, така важна форма за комуникация изключена за толкова дълго време. Нашият форум е отново отворен, но за съжаление ни се наложи да го върнем от по-ранен етап.

Това означава, че част от информацията бе изгубена! За да бъдем точни се губаят точно 9 часа, така че всичко написано след 07:34am на 19/02/2016 EST (14:34ч БГ време) е изгубено, в това число теми, мнения, анкети, харесвания, абонаменти, предпочитания и т.н.

Изискването за Checklist бонусът "Forum View" ще бъде подновен от утре (22/02/2016г) за да бъде дадена възможност на всеки да си получи бонусът от днес.

Приятно кликане!
:clixsense:

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #79

Tue Aug 02, 2016 16:10 in Bulgarian

Здравей milablagoeva и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.

Мисля, че ще те разочаровам, но баланса ти е бил занулен поради неактивност. Условието е да се вписваш в сайта поне на всеки 90 дни.

Желая ти успех за в бъдеще и добри печалби от сайта!
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 21:00:44 PST