Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

ClixSense Оферти » Post #193

Thu Apr 04, 2013 14:43 in Bulgarian

@respekt Току що направих една оферта за $0.02 (гледах видео). Беше ми начислена веднага.
Пробвах да отворя същата оферта втори път и ми даде същата грешка, както и на теб.
Предполагам знаеш, но нека да припомня, че повечето оферти се изпълняват веднъж на 24 часа. Провери в History на офертите за да видиш дали не си я изпълнил вече.

Реферали » Post #315

Thu Apr 04, 2013 14:04 in Bulgarian

@martchev И аз не съм доволен от последната си реклама в bestptc, която свърши 1 -1,5 седмици преди твоята. Имам 216 реферала от нея, един от които се ъпгрейдва и към момента са ми докарали $19. Само за сравнение ще кажа, че 1 месец по-рано имах от същата реклама 309 реферала.
В същото време в ТОР-10 получих 409 реферала, 3 се ъпгрейдваха вече и имам общо изкарани $32.74.
Отделих доста средства за да получа реална представа, къде да рекламирам за в бъдеще. Получи се точно обратното - още по-объркан съм и се отказах да пускам реклама към момента. Имам платена седмична реклама в bestptc за средата на Април и се надявам да имам по-добър резултат, но ако се повтори резултат подобен на моята и твоята реклама, мисля че ще се откажа от услугите на bestptc.

БАНКИ ,които работят с електр. процесори/PAY PAL/ » Post #34

Thu Apr 04, 2013 13:52 in Bulgarian

@marabubamara Преди всичко добре дошъл във Форума. :thumbup:
Има ли някакъв проблем да използваш Кирилицата, когато пишеш твоите мнения?

Преди година имах дебитна карта на ОББ и чрез нея не можеха да се правят транзакции по Интернет. За VISA-Electron не ми даваше нищо друго, освен да тегля пари от банкомат.
Не вярвам ОББ да са си променили условията, така че си мисля, че трябва да се ориентираш към друга банка.

Поздрави и успех. :clixsense:

Реферали » Post #311

Wed Apr 03, 2013 13:10 in Bulgarian

@Piqn_6turec Как ние, потребителите на :clixsense: , та дори и нашата Администрация, можем да знаем какъв е проблема в друг сайт? :? :o
Мисля, че трябва да зададеш този въпрос в техния форум или да изпратиш запитване до тяхната Администрация.

Плащания » Post #247

Tue Apr 02, 2013 14:01 in Bulgarian

Нека и аз да се похваля с моето поредно плащане :$

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1764

Tue Apr 02, 2013 13:51 in Bulgarian

@Alcion Тази програма е може би най-либералната, която е онлайн, така че отговорът на твоя въпрос е твърдо ДА.

Реферали » Post #303

Mon Apr 01, 2013 08:10 in Bulgarian

@martchev Точно така е. Не получаваме комисионна от късмета на нашите реферали. :D
Въпроса тук, бе че Piqn_6turec има реферал (явно се познават), който е достигнал $1.00 в баланса си, но не е получил комисионната за активност. Същата се дава, когато рефералът ни направи $1.00 само от гледане на реклами.

Moderators » Post #17

Mon Apr 01, 2013 07:55 in General Talk

It's not need to waiting 6 weeks or something for pizza...
Here, in UK you can order one and pay by PayPal. So if I share my home address with someone he/she can order pizza for me instantly and I will enjoy it in up to 30 minutes. :lol: :mrgreen:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1759

Mon Apr 01, 2013 04:49 in Bulgarian

@martin4uz1 Влез в PayPal Историята си и виж дали всичко е наред и най-вече в "Payment History". Ако всичко е наред то ти предлагам да натиснеш бутона "Cancel" срещу плащането си и веднага да го заявиш отново. Днес е Понеделник, така че привечер дано да го получиш.

Реферали » Post #300

Mon Apr 01, 2013 03:59 in Bulgarian

@Piqn_6turec Рефералът ти трябва да е направил своя $1 от гледане на реклами само. Ако в баланса му са включени задачи, оферти или ClixGrid, то ще трябва да почакаш още малко.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1756

Sun Mar 31, 2013 16:55 in Bulgarian

@martin4uz1 Има ли някакво съобщение срещу сумата, "Pending" да речем? Провери си имейла дали е същия с написания в акаунта ти. Провери в Transaction History дали има нещо за това плащане.
Пиши на Support за възникналия проблем. Необичайно е да не се плати.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1753

Sun Mar 31, 2013 05:35 in Bulgarian

@mmchl9 Няма проблем да гледаш рекламите, а и като цяло да ползваш :clixsense: от мобилно устройство.
За да гледаш рекламите ще ти трябва Flash Player, който се поддържа от твоя телефон. Мисля, че за разлика от Apple, Adobe се поддържа от Android платформите.

ClixSense Задачи » Post #713

Fri Mar 29, 2013 11:59 in Bulgarian

Ох, pomoriiski не знам за другите, но аз си признавам, че доста усилие влагам докато ти разчета всичко. Доста диалект влагаш в коментарите си и понякога не мога да хвана смисъла на въпроса, а камоли да ти отговоря. Предполагам и с другите е така.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #73

Fri Mar 29, 2013 08:20 in Bulgarian

@emo02 Не знам на коя банка си, но ми се струва, че там изобщо не знаят за какво става въпрос, защото въпросният код е четири цифрен.
Както и да е. В случая имаш две възможности за действие:
1. Обаждаш се на банката и казваш, че си си загубил картата и те ще ти издадат нова. - Не знам варианта дали е удачен, защото може и да има глоба за изгубената карта.

2. Пишеш на PayPal, като има казваш, че е възникнал технически проблем и ги молиш да ти дадат отново възможност да верифицираш картата си. За този случай от PayPal могат да ти изискат да им представиш лична информация, като доказателство, че ти си титуляра на банковата сметка и акаунта в PayPal.
Тези неща ще се решават в последствие.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #17

Fri Mar 29, 2013 08:04 in Bulgarian

Тази тема е хубава за всеки един начинаещ.

Moderators » Post #7

Fri Mar 29, 2013 01:40 in General Talk

Josh546 wrote: ...
Also how do you become one?
bhagwan1 wrote: how to become moderator ?
You can send Support Ticket with your request and if there is available position, your application will be review by our Administrators

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #71

Thu Mar 28, 2013 13:01 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: здравеите аз имам един вапрос и не сам сигурен дали тук му е мястото но все пак ще попитам
моя paypall не е verificiran дали ще ми преведат паричките,тъи като други саитове ми ги превеждат
а и каде да търся cashout v :clixsense:
Благодаря предварително.
Няма изискване PayPal да ти е verify за да ти прехвърлят парите от ClixSense в него. Въпреки всичко препоръчвам на теб и всеки един да си верифицира PayPal. Процедурата изобщо не е сложна и ти предоставя повече функционалност на по-късен етап.
Колкото до cashout бутона, същия ще се появи, когато достигнеш минималната сума за теглене, която в твоя случай, при STANDARD Membership е $8.0

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1742

Thu Mar 28, 2013 12:42 in Bulgarian

@moliv Благодаря за споделеното мнение. :thumbup:
Много съм съгласен с твърдението "РТС сайтовете много промениха облика си и чистите РТС се броят на пръсти започнаха да навлизат в териториите на други отрасли в Интернет индустрията..."
В повечето случаи дългосрочните програми, които са онлайн от много години, като ClixSense не са само PTC, a съвкупност от няколко вида печелене на пари по Интернет.

С много от нещата, които си написал не съм напълно съгласен.
Може би твърдението ти, че ако не печелим $10 на ден за срок от 6-8 месеца е може би малко остаряло. Точно в първата година е времето, когато развиваш своя акаунт и трупаш познания. През това време самите програми също се променят и в доста от случаите предоставят нови методи за печалба на своите потребители, което означава че след 1 година ще имаме повече възможности за печалба.
Да не говорим, че това изобщо не се отнася за програмите, които предлагат реферална система. Когато привлечем един реферал, то той започва да клика и евентуално да изпълнява задачи ако му се предоставят такива, но реално минава време, докато той самия не се запознае напълно с програмата и най-вече да и се довери, като легален метод, по който той може да изкарва странични, за защо не и основни средства. Тук идва и времето, когато този реферал става 100% продуктивен и за нас, защото точно това е времето, когато той се ъпгрейдва, започва да рекламира и евентуално да гради своя, реферална система.

Изключвам :clixsense: и ще дам пример с друга програма, която аз използвам: Там също се предоставя печалба от покупките на нашите реферали. Занимавам се с програмата от 3 години и ми носи по $20 до $30 на месец. По твоите критерии отдавна трябва да съм я зарязал или да я използвам за "трамплин към нещо друго". Аз обаче съм на принципа, че трябва да се работи със сигурни програми, които са онлайн от няколко години. Може да ми докарват няколко долара на месец, но знам със сигурност, че ще ги получа. Та във въпросната програма получавам през ден или два съобщение от рода "One of your referrals purchased something, you received a bonus of $0.1000". Сумите, които получавам са достигали до $1.5, което определено ме радва. Какво обаче бе учудването ми преди няколко дни, когато получих съобщение "One of your referrals purchased something, you received a bonus of $25.0000". Първо си помислих, че е някаква грешка, но парите са ми в акаунта и мога да ги изтегля веднага... Това означава, че е минало доста време преди аз да намеря някой сериозен инвеститор, който да се регистрира под мен във въпросната програма или че е минало доста време, преди някой от моите реферали да разбере че въпросната програма е сигурна и може да и довери инвестицията си.

Аз съм на мнение, че колкото повече работиш с една програма, то толкова повече я опознаваш и намираш оптималния начин за себе си да печелиш от нея.

Най-важното е да имаш желание да се занимаваш. Много хора се отказват, защото 2-3 цента на ден в началото им се виждат нищожни, а и това си е така. Те, обаче не искат да проверят и да разберат как другите изкарват стотици долари на месец от тази, същата програма. За тях е важно, че ти печелиш толкова, защото си регистриран отдавна и те не могат да го правят, защото едва са се регистрирали. Тези хора изобщо не се замислят, че след година или две могат да са на същото ниво, като теб.

Имам реферал, който се регистрира под мен няколко месеца, слeд като аз се регистрирах в ClixSense. Няколко месеца по-късно той се отказа. Каква бе изненадата ми, когато след близо година видях отново акаунта му активен и същия, този човек решава задачи, оферти и привлича реферали. Тогава му писах отново и му предложих отново помощ, а той ми отговори, че се ръководи вече от помощта, която съм му предоставил преди 1 година, но грешката е в него защото ако се е бил занимавал сериозно с програмата през тази година сега е щял да си изкарва по $7-$10 на ден, а не по $1-$2 колкото изкарва в момента. Казах му, че е по-добре да се усетиш късно, от колкото изобщо да не го направиш.
Това е основното, което мога да кажа и на всеки един нов, наш колега: Запознайте се с програмата, отделете достатъчно време за да и научите тънкостите, намерете най-изгодния за вас начин на печалба и работете усърдно. Постоянството и търпението във всяка една дългосрочна програма се възнаграждава. Определено в :clixsense: възнаграждават много добре. ;)

Успех на всички :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #704

Thu Mar 28, 2013 12:07 in Bulgarian

Много е важно по кое време на деня гледаш задачите.
Ако задачата е за конкретната държава, то е хубаво да преглеждаш за задачи непосредствено след полунощ за самата държава. Например ако гледам в момента задачите за Англия то те са около 10, но ако го направя в 01:00ч Английско време, то задачите ще са около 30, защото има точно, конкретни задачи за държавата в която се намирам.
Същото се отнася и за общите задачи, които се обновяват в повечето случаи със сървъра, което е 07:00ч Българско време, което означава, че потребителите живеещи в България ще имат най-много задачи в периода 07:30ч - 10:00ч Българско време.

Представете се. » Post #475

Thu Mar 28, 2013 11:59 in Bulgarian

Казвам здравейте на Диана и Драгомир.
Добре дошли във Форума на :clixsense: и ви желая много късмет и приятни моменти. :thumbup:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 13:16:21 PST