Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

За задачите.. (TASKS) » Post #5

Tue Feb 19, 2013 16:27 in Bulgarian

И двамата ви съветвам да проверите темата Проверка дали ползваме Proxy.
Ако проверката е положителна ви съветвам да пишете на администрацията, а како всичко е както трябва, то ще трябва да изключите компютъра и да рестартирате модема си.
Подобни проблеми се получават, когато правим същите задачи и оферти в други сайтове. Препоръчвам ако изпълнявате задачи в повече от един сайт да ползвате различни браузъри или да си чистите КЕШ паметта редовно.
Надявам се разискванията по този въпрос да продължат в гореспоменатата тема, тъй като тя е направена точно за подобни проблеми.
Желая Ви успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1647

Mon Feb 18, 2013 15:10 in Bulgarian

@A6i44 Няма проблем да използваш различни, разплащателни процесори. В тази програма няма такова изискване.

@saintbg И аз съм имал доста големи разочарования с рекламата, но така се учи човек за съжаление.

@xtren32 Има огромна вероятност да го направите и двамата, така че не си прави подобни експерименти. Отиди му на гости или влез от някоя Интернет зала.

Реферали » Post #261

Sun Feb 17, 2013 10:45 in Bulgarian

@ediman1 Тъй като е нова регистрация, не вярвам да има някакъв проблем приятелят ти да бъде преместен, като твой реферал. За целта трябва да се изпрати запитване до администрацията, като се обясни конкретния случай.

Желая ви успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1635

Sat Feb 16, 2013 10:52 in Bulgarian

Радвам се, че нещата с рекламата са се оправили, макар че резултата не е такъв, какъвто ти искаш.
Колкото до въпросния софтуер, не съм чувал точно за този вид оферта. Попадал съм на други, които предлагат реферали или да ти пратят линка на "Х" броя валидни имейли и т.н. С тези добри защити на браузърите и търсачките, не знам колко ще е ефективен този метод.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1633

Sat Feb 16, 2013 10:35 in Bulgarian

По правило PayPal и Payza не би трябвало да удържат такси от прехвърлянето на средства от ClixSense към съответните процесори. ClixSense удържат тези такси при самата заявка от нас на парите ни, и те плащат разплащателните такси към процесорите.
Поне на мен, никога не ми са удържани средства при техническото привеждане на парите от ClixSense към PayPal, но нека изчакаме и други колеги да кажат при тях как протича процеса на плащане.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1631

Sat Feb 16, 2013 10:07 in Bulgarian

@saintbg Правилата са за това да не рекламираме и да не даваме директни линкове, като примерно "ptcscam.com", a вместо това да използваме името ptcscam. Естествено не е хубаво да се впускаме в обяснения как работи програмата, как се рекламира в нея и т.н. Например дискусиите, свързани с Неото са напълно в рамките на позволеното към момента.
Трябва да имаме предвид и че един сайт няма да е добър за нас, докато в същото време, този същият сайт ще е много печеливш за някой друг, което само по-себе си може да повдигне спор, който не е благоприятен за здравето на нашия си форум. ;)

@ARTEMIDA1958 Ако твоя спонсор не си е скрил имейла в профила си, то можеш директно да и пишеш там, в противен случай можеш да се свържеш с администрацията на ClixSense с молба да и предоставят твоя имейл за да може тя да се свърже с теб. Друга възможност е ти да си покажеш своя имейл и евентуално ако тя види твоето съобщение тук може, при желание също да ти пише.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1628

Sat Feb 16, 2013 07:36 in Bulgarian

@xFreaky предполагам, че има някакво объркване при теб, защото виждам, че към момента баланса ти е $0.46, което е 46 цента. Имайки предвид скорошната ти регистрация, най-вероятно объркването ти идва от сумата, която си разпознал. Затова и няма как да видиш бутона за теглене на парите. Той ще се появи, когато достигнеш $8.00, а ако се ъпгрейдваш през това време, то сумата за теглене ще е $6.00.

ClixSense Оферти » Post #187

Mon Feb 11, 2013 14:16 in Bulgarian

redhooligan wrote: Някой може ли да ми каже защо тези 3$ които бях спечелил от оферта сега ми ги взеха. Ето и снимка.
Това никой тук не може да ти каже на 100%. Пиши на съпорта на ClixSense и приложи същата снимка.

Успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1612

Sun Feb 10, 2013 10:08 in Bulgarian

@paulaili Ливърпул? :roll: Очаквах да чуя Лондон, Бирмингам или Манчестър, но... Българите сме навсякъде.
Между другото, това с откриването на нов акаунт е добра идея, защото сестра ти ще може да се възползва на 100% ако и обясниш добре програмата.
Няколко насоки, които могат да ти бъдат полезни в Англия. Задачите за UK се рестартират точно в полунощ английско време и всеки ден има 15-20 задачи от по 7 цента, които се изпълняват доста бързо. Обръщам ти внимание на тях, защото, както можеш да се досетиш, се изчерпват бързо и към 01:30ч вече ще има едва 2-3 само от тях.
Имайки поглед върху работата ти ми се струва, че UK офертите ще ти бъдат по-интересни. Имаме около 10 Survey, които се подновяват всеки ден. Отнемат от 15 до 30 мин и плащат от $0.70 до $1.50.
И още нещо важно: Към момента в UK не можем да използваме Payza, но затова пък с PayPal вече можеш да плащаш почти всичко. Ако сестра ти все още няма PayPal то и го препоръчай, още повече че ако си си вкарал направо Банковата Сметка в PayPal (не дебитна/кредитна карта) то прехвърлянето на пари от PayPal към сметката ти е напълно безплатно и отнема до 2 часа. ;)
Аз плащам всичко, което може с PayPal та дори и пица за вкъщи (от Domino). Предимството е, че ако те излъжат с някоя покупка (най-вече това е възможно от Интернет и то не от Английски сайтове) винаги можеш да повдигнеш диспут за парите си. :mrgreen:
PayPal са много отзивчиви в UK и до сега са били изключително коректни към мен.
Естествено във времето на пребиваването ти ако изникнат и други въпроси ще се радвам да помогна.

ПП: Времето е доста студено за този период и в момента навън вали сняг, така че не пропускай прогнозите за да не останеш изненадана.

Желая ти приятно изкарване на острова :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1610

Sat Feb 09, 2013 14:26 in Bulgarian

@paulaili Използвай си този акаунт, като до 48 часа след пристигането си и първото логване, би трябвало да можеш да изпълняваш Английските задачи, като естествено няма да можеш да се възползваш от Българските.
Ако мислиш да представиш програмата на сестра си и да и правиш акаунт, то те съветвам да не се логваш от нейния компютър или да обясниш за "ситуацията" на Администрацията.
Приятен престой в Англия. ;) В кой град ще си и кога ще идваш към острова?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1605

Thu Feb 07, 2013 15:32 in Bulgarian

Miroslav911023 wrote: Булдан светни ме как намери 118 реферала днес бе,пробвах с реклама за $100 u 70 човека a ти не си пуснал такава а повече си хванал кажи каква е тайната :o
Говори ли сме вече за рекламата и съм казал къде, как и за колко рекламирам.
Понякога се получават и да се засекат повече от една реклама в един ден и тогава резултата е такъв. ;)

Плащания » Post #217

Tue Feb 05, 2013 14:54 in Bulgarian

Ето подкрепа и от мен ;)

Аз пия и уиски и бира. Става ли от мен уискито, а от вас бирата? :o :lol:

Плащания » Post #215

Tue Feb 05, 2013 14:11 in Bulgarian

@bezimenniq честито и от мен. Страхотно плащане и дай боже всеки му. :thumbup:

Плащания посредством PayPal » Post #17

Tue Feb 05, 2013 14:08 in Bulgarian

Проблема с PayPal е решен и мисля, че всеки един от нас си получи чакащите плащания.
Явно при теб има някакъв специфичен проблем и трябва да пишеш на Администрацията. Виж в PayPal акаунта си дали няма плащане, което трябва да потвърдиш.
Също така сравни дали PayPal имейла съвпада с този, който си дала в ClixSense.
Успех :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #69

Mon Feb 04, 2013 15:24 in Bulgarian

kristian512 wrote: Здравейте искам да си изтегля 8$ от кликсенсе но има 1 проблем-имам дебитна карта към ЦКБ , която е в лева (не е международна) та въпроса ми е следния:Трябва ли да имам международна карта за Целта или става и по моята карта да ми преведат парите?
Предварително благодаря !
Директно от ClixSense в картата няма как да стане. Регистрираш въпросната карта в PayPal или Payza. При прехвърлянето на средства от PayPal в картата, то банката автоматично ще ти обърне парите по нейния курс за деня.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1591

Mon Feb 04, 2013 15:20 in Bulgarian

tais25 wrote: Излизат ми постоянно - как мога да ги махна? Благодаря!
На самата реклама ти излиза прозорче с въпрос дали да останеш на страницата или да излезеш. Натискаш това което остава. "Stay on the page"
По инерция обикновено натискаме левия бутон и затова не можем да задържим брояча на рекламата.

ClixSense Задачи » Post #592

Mon Feb 04, 2013 15:17 in Bulgarian

kaponebg wrote: И моя енг е мн зле :(......та купих си някакви кредити за 1.2$ и не ми дава да сложа title,в смисъл не ми я приема.....Какво да правя?
Да не би да си купил кредити за реклама? Ако е така то трябва да рекламираш своя реферален линк от друга програма с тях, като освен въпросния линк ще трябва да измислиш и някакво заглавие на рекламата си.

Реферали » Post #252

Mon Feb 04, 2013 15:14 in Bulgarian

В първия момент се стреснах, като видях че някой е докладвал мнение на Qtrus, но като прочетох мнението към доклада ми стана ясно, че е направена грешка. ;)
Виждам, че дискутирания проблем е намерил своя отговор. :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #68

Sun Feb 03, 2013 14:57 in Bulgarian

@Qtrus Нямах време и просто копирах съобщението за да може някой да отговори. Благодаря за подкрепата. :thumbup:

Представете се. » Post #431

Sun Feb 03, 2013 12:12 in Bulgarian

Здравей ediman1 и добре дошъл в Българската част от форума на ClixSense. Много се радвам, че ти е харесала нашата колективност тук.
Ако имаш общи въпроси, свързани с ClixSense те съветвам да ги зададеш в съответните теми, тъй като ще получиш много по-бързо желания от теб отговор, тъй като имаме много колеги, които са отлично запознати с програмата и са онлайн в различно време.
Ако все пак искаш да питаш нещо лично, то те съветвам да изпратиш support ticket до администрацията и те, от своя страна ще препратят твоя въпрос.

Поздрави и много късмет
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 18:33:47 PST