Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Kak taka imam sponsor bez registracia prez niakoi » Post #3

Thu Jan 24, 2013 14:02 in Bulgarian

@tais25 Добре дошла в Българската част от форума на :clixsense: :thumbup:
Точно "спонсорството" е гръбнакът на тази програма и не виждам от какво се притесняваш. След време и ти ще започнеш да привличаш реферали по един или друг начин, с което ти самата ще станеш техен спонсор.
Най-вероятно си гледала реклама на ClixSense и от там си се регистрирала.
За в бъдеще ще те съветвам да отправяш въпросите си в правилните теми, а писането на кирилица е препоръчително.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1574

Thu Jan 24, 2013 07:58 in Bulgarian

Avram1988 wrote: Искам да попитам как мога да премахна рефералите който вече не са ми активни.Благодаря преварително
Не се притеснявай. Щом те виждат твоето име значи са си твои реферали, но най-вероятно не са завършили напълно регистрацията си. Например не са добавили имейл адрес или настоящия си адрес и т.н. Кажи им да погледнат в профилите си и да довършат това, което още не са попълнили и така ще ги видиш и ти в твоя реферален списък.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1569

Wed Jan 23, 2013 17:41 in Bulgarian

Тази дискусия я видях късно и така или иначе е вече направена.
Няма да я трия или променям, но наистина не искам да се дискутира как се рекламира в други сайтове.
Нямам нищо против Неото или някои други стабилни сайтове, в които може да се рекламира, но признайте си че дискутираме вид или начин на реклама в друг сайт, което е забранено.
Следващото, на което обръщам внимание, е че в случая yori57 едва ли ще тръгне да обвинява някой ако самата и реклама е неуспешна, но ще има потребители (повярвайте ми), които ще обвинят този или онзи, че ги е насочил как да рекламират в СКАМ сайт и че им "няма" парите и в нашия форум ще започнат едни обвинения...
Другото, което трябва да се има предвид, е какво да правим ако някой поиска да му се покаже как се рекламира да речем в сайта "golqm_scam.com"? След като не му се помогне ще ни обвини, че правим разделение на сайтове или потребители!
Мисля, че ще се съгласите с моите мотиви или се лъжа?
Вярно е че тук сме за да си помагаме, но едно е да посъветваш някой къде да рекламира, а друго е да му обясниш стъпка по стъпка какво да прави там.
Точно yori57 знае къде и как да ми пише, а за другите, които имат въпроси то ги съветвам да пишат на Администрацията с молба да се свържат с желания от тях потребител.

Желая на всички успех и нека да има мир и разбирателство ;)

Реферали » Post #227

Wed Jan 23, 2013 07:09 in Bulgarian

Здравей zakista и добре дошъл в Българската част от форума на :clixsense: .
Хубаво е, че търсиш реферали и дори инвестираш за намирането им. Мой съвет е, че щом си решил да работиш с тази програма и в частност да търсиш реферали, то е много важно да помислиш за собствения си ъпгрейд, защото когато рефералите ти започнат да кликат, да изпълняват оферти и задачи или да закупуват реклама, то ти няма да получаваш максималната комисионна от това.
Най-добре е да се свързваш с твоите реферали ако не са си скрили имейла, като не ги спамиш. По най-добрия начин им обясни какво печелят ако работят с програмата и какво е уникалното на :clixsense: Има много хубави теми в този форум, така че в зависимост от каква народност са, ти можеш да им изпратиш препратки към съответните теми.
Много е важно да не ги заблуждаваш със заглавия от рода "Ето как ще печелите по $1000 на ден" или "Как да станем милионери за 1 година" и т.н. Да, след упорита работа, можеш да достигнеш доста добри резултати, но това няма да стане веднага след регистрацията.
Надявам се да съм ти бил полезен.

ClixSense Оферти » Post #119

Tue Jan 22, 2013 11:55 in Bulgarian

didkocska wrote: Аз нямам никакви оферти : ( :evil:
Аз говорех за Offers-Matomy. От тях ли нямаш никакви?

ClixSense Оферти » Post #116

Tue Jan 22, 2013 09:44 in Bulgarian

jasm78 wrote:We just added Matomy's Offerwall on the offers page... it's one of those improvements I was talking about. Although this is something that is available to all countries, which is great, it's not something really new or super exciting, perhaps it is for all those countries that have no offers at all.
Като цяло, това е едно много добро допълнение за потребителите от страни с малко оферти. Има го, като отделна опция на "падащия панел" с Офертите.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1550

Tue Jan 22, 2013 09:38 in Bulgarian

@martin4uz1 Някои от задачите и офертите са сходни в тези от други сайтове, например в Неото. Ако си изпълнил дадената задача в друг сайт, то е много вероятно да не ти даде да я изпълняваш тук или да получиш подобно съобщение.
Смени браузъра, изчисти КЕШ паметта и ако е нужно си рестартирай модема. Ако продължиш да получаваш това съобщение те съветвам да пишеш на Администрацията.
Желая ти успех и дано да отстраниш проблема.

Whats the weather like where you are » Post #90

Sun Jan 20, 2013 14:57 in General Talk

London is very snowy today.
We have 14sm of snow cover and max T was minus 1
It currently still snowing and every where is very beautiful.

Реферали » Post #219

Sat Jan 19, 2013 16:09 in Bulgarian

@eviltown С цялото ми уважение към нашите потребители, но не мисля, че тук е мястото да обясняваме как се рекламира в другите програми. Всеки сайт си има форум, така че те съветвам да потърсиш необходимата информация там.
От ClixSense си прехвърляш средствата в PayPal, а от там в съответното място, където искаш да инвестираш.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #247

Wed Jan 16, 2013 17:40 in Bulgarian

За всеки, който желае да чуе нещо ново и свежо: I knew you were trouble taylor swift - Официалната и пълна версия
И нещо, за което по-младите ни потребители може и да ме помислят за изкукуригал, но на мен песента изпълнена от една от най-добрите певици за всички времена ми харесва страхотно много: Lepa Brena - Janos

ClixSense Задачи » Post #512

Tue Jan 15, 2013 12:59 in Bulgarian

@indiigo Подобен случай вече съм чел с нов потребител, когато системата не може да фиксира точно IP-то му. Проблемът се отстранява автоматично след 24 до 48 часа.
Ако рефералът ти се е регистрирал преди повече от 48 часа те съветвам да изпратите Support Ticket с искане на обяснение за проблема и неговото отстраняване.

buldan75 - Годишни Статистики » Post #15

Tue Jan 15, 2013 12:50 in Bulgarian

За всеки начинаещ е препоръчително да прочете теми, като Ръководство/Информация за използване на ClixSense и Какво е Уникалното на ClixSense?!?, както и "важните" теми, които са "залепени" най-отгоре на нашия форум. Във всяка тема е дискутирано, така че може да се извлече 100% от :clixsense:
Така например ще научиш, че като Стандартен потребител не можеш да се възползваш от 8 нива на тази Програма, а това е едно от най-големите предимства погледнато в перспективен план.
От там ти дойде и заблуждението, че имам 4000-5000 директни реферала (Надявам се някой ден наистина да ги имам)
И не на последно място, тази статистика е информативна, тъй като хората четящи този форум са вече регистрирани потребители, така че целта не ми е да привличам реферали, а да си помагаме взаимно.
Надявам се вече всичко да е ясно, защото се отклонихме от смисъла на тази статистика. ;)

ClixSense Задачи » Post #510

Tue Jan 15, 2013 10:46 in Bulgarian

@paulaili Благодаря ти, че споделяш всичката тази информация за изпълнените от теб задачи. Аз си признавам, че от теб се стимулирам да изпълнявам повече задачи, а в крайна сметка всички сме се регистрирали тук с цел да спечелим малко странични доходи.
Щом мотивираш мен, то със сигурност има и други, които са впечатлени от това, което ти правиш.

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ

buldan75 - Годишни Статистики » Post #13

Tue Jan 15, 2013 09:44 in Bulgarian

worldmax wrote: аз ли не разбрах ти ли неми обясни не зная какво стана !?

Въпроса ми е много лесен.. слагаш таблицата с кинтите дето си изкарал-такаааа но аз те питам тези 4000-5000 реферала от каде ги взе не са ли от реклами и да си дал много повече от това което показваш 2000 долара общо....

по мой сметки реклама с 130 долара ще докара 150-200 реферала ?
обясни на ШАРАНИТЕ ПРЕДИ ДА СИ ДАДАТ ПАРИТЕ
С цялото ми уважение към теб, но покажи ми къде, в тази тема съм казал че трябва да се дават $130 за реклама? - Да, това е начина по който аз си набирам реферали, чрез реклама и си плащам за нея, защото нямам повече време за да решавам задачи, да разработя собствен блог, сайт или да правя Оферти.
Това е моя начин за работа с ClixSense и го споделям с всички вас.
Може би ти ще си избереш начина на нашата сънародничка paulaili, която за 2 седмици изкара $200 и нейната работа можеш да намериш на страницата със Задачите, където общо взето нейното присъствие е постоянно или и тя е "Шаран".
А може би ще отделяш по 3-4 часа на ден за да разработиш website и да обясняваш на хората под теб точно какво и как да го правят. Аз ще ти споделя, че моя спонсор е Българин и прави точно това, за което "Шапка му свалям" и няма смисъл да ти подсказвам на кого акаунта е по-развит!
Има много хора, които работят СЕРИОЗНО (във всичките форми на тази дума) с :clixsense:
Моя начин е този и аз го споделям.
Ще се радвам да видя някой друг, с добре развит акаунт да предложи също своите статистики и да "подскаже" как си развива неговия акаунт.
Благодаря ти за градивната критика, но аз нищо не съм скрил и никой не задължавам с моите статистики.

ПП: Тези 4000-5000 реферала са на всичките ми 8 нива, като моите директни реферала са точно 1222 (потребителите на Първо ниво). Останалите са плод на работата на моите реферали

Поздрави и Успех на всички :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #123

Mon Jan 14, 2013 18:31 in Bulgarian

Ето и днескашното, скромно бонусче...
Както казах, ще наблегна на задачките ;)

first payment 2013 » Post #5

Mon Jan 14, 2013 14:09 in Payment Proofs

It is a very nice payment. Thank you for sharing it with us. :thumbup: :clap:

buldan75 - Годишни Статистики » Post #6

Mon Jan 14, 2013 08:26 in Bulgarian

Ами аз съм я споделил историята в цифри тук.
Споделил съм как и кога рекламирам в съответните теми.
В началото, докато изградиш стабилен акаунт е добре да реинвестираш в реклама. В момента акаунта ми е на ниво да изкарва между $150 до $200 от рефералните комисионни на месец.
Смятам да рекламирам по възможност $130 всеки месец, но в точно определено време. т.е в цифри ще реинвестирам до 60% от печалбата си (включвам и собствената заработка от реклами, задачи и оферти).
Следвам принципа на Кока-Кола :lol:

buldan75 - Годишни Статистики » Post #4

Mon Jan 14, 2013 02:37 in Bulgarian

@dekata16 Благодаря за пожеланията. :thumbup:
Точно затова постнах статистиката си във форума. Много хора в началото не виждат смисъл да работят с ClixSense и не виждат положителните страни, точно като мен в началото (справки 2010 година по-горе :oops: ), но постоянството и търпението тук се възнаграждават.

Различно IP » Post #41

Mon Jan 14, 2013 01:03 in Bulgarian

@vancho1963 Няма да има проблем ако повече не правиш тази процедура. Не знам какво има в този TeamViewer, но понякога защитите го засичат като Proxy. За в бъдеще е по-безопасно регистрацията да се извърши от някоя зала.

buldan75 - Yearly Stats » Post #4

Sun Jan 13, 2013 19:29 in Your Stats

Thank you billu6628
And Yes, I do but not so preferable. Many people ask is it worth to upgrade if you don't have referrals?!?
In "My Stats" you can find the answer ;)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 07:16:01 PST