ClixSense Logo
Sign In
Username
Password
Sign Up For Free!
Sign UpGamesClixAddonToolbarHelpdeskFAQAnnouncementsMy TicketsSubmit a TicketSurveys
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ClixSenseNews and UpdatesMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsFeature RequestsMember IntroductionTasksGeneral TalkSupport CenterGeneral SupportPayment Processor SupportBug reportsInternationalSpanishPortugueseItalianFrenchGermanGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Представете се. » Post #652

Wed Mar 12, 2014 20:10 in Bulgarian

@ivansavkov Здравей Иван и добре дошъл във форума на ClixSense.
Определено ще намериш помощ за бирата тук! :lol: Колкото до помощта за програмата, то и тя е пропорционална на пивото.

Желая ти успех и късмет! :thumbup:

24/7-Общи приказки » Post #378

Wed Mar 12, 2014 17:50 in Bulgarian

До колкото имам наблюдение Accuracy 0% си стои на сравнително новите акаунти. След като вземеш да изпълняваш задачите им, то се променя едва след 2 месеца.
Между другото има съобщение, че предстои обслужване в Crowdflower, така че могат да се очакват промени утре. Нека да видим колко положителни ще са те. :roll:

Представете се. » Post #649

Wed Mar 12, 2014 17:44 in Bulgarian

@jani6janeta Здравей Жанета и добре дошла във форума на :clixsense: ;)
Не се притеснявай от това, че си нова и не си наясно с много неща! Форума е точно затова - има много обяснени неща, а за тези които не можеш да намериш отговор, просто питай и съм сигурен, че някой ще ти отговори с компетентен отговор.

Между другото доста хора се притесняват да питат, но смятам, че по притеснителното е да се луташ в една програма и да не можеш да разбереш как работи и в същото време да не посещаваш/да не бъдеш активен във форума и!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2523

Tue Mar 11, 2014 19:34 in Bulgarian

@gospodarq_ Има неща, с които не си наясно, отнасящи се както за ClixSense, така и за PayPal. Ще е добре да се запознаеш с темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях

В ClixSense всеки потребител си има отделен PayPal, в противен случай системата те отхвърля автоматично.
Задължително е всяка регистрация в ClixSense да е направена от различен компютър! В същото време трябва да бъде отправено запитване до администрацията дали може да се използва едно и също IP за два или повече акаунта.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2519

Tue Mar 11, 2014 15:19 in Bulgarian

@gospodarq_ Поздравления за това, че си успял да разбереш верния път за развитие на акаунта си.

Не е прието да дискутираме начина на работа, в това число и как се рекламира в други програми. Все пак ще е от полза да знаеш, че т.н. "geotargeted" (насочени) реклами са вид реклама и поне аз не знам програма, в която да зависят от ъпгрейда на потребителя. Можеш директно да попиташ във форума на Необукс, кои реклами са geotargeted, но микро рекламите там със сигурност не са от тях.

Относно твоя приятел, и аз както и колегата Dinchev2013 не можах да разбера за кой акаунт става въпрос. Ако е за ClixSense, то ще трябва да изпратите запитване до администрацията дали двама човека могат да използват едно и също IP, защото това е забранено по условие.
Ако става въпрос за акаунт в друга програма е задължително да се запознаете с условията за нейното ползване и ако не си сигурен е добре да потърсиш информация в техния форум.

Желая ти успех! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1714

Tue Mar 11, 2014 02:37 in Bulgarian

И аз проверих и мога да потвърдя, че и при мен няма проблем.

ClixSense Задачи » Post #1710

Mon Mar 10, 2014 07:11 in Bulgarian

vihur88 wrote:
Извинявам се, че не е за конкретната тема въпросът и дори е и страничен, но все пак.... Направи ми впечатление, че на офертите ти излизат цифри както и за рекламите. Това от какво зависи? На мен само за рекламите ми излизат.
Благодаря!

Ето ТУК сме разисквали въпросните цифри и функциите, които се предлагат под опцията "Offers".

ClixSense Задачи » Post #1707

Mon Mar 10, 2014 06:07 in Bulgarian

@gotinbatka86 PatriciaKaas е споменала един от начините да се влезне в контакт с CrowdFlower, за което и благодаря.

Другият начин е когато започнеш задача (или когато я завършиш) в горния, десен край на страницата има бутон "Help", на който трябва да кликнеш, както е показано на картинката по-долу.
1. Преди да започнеш да изпълняваш задача или да попълваш "Ticket" е задължително да си се вписал в своя акаунт на Crowdflower.
2. Когато кликнеш на "Help" ще ти се появи падащо меню, от което трябва да избереш последната опция - "File a Ticket".
3. При попълване на запитването задължително трябва да цитираш своите "Contributor ID" и "Job ID".

След като изпратиш запитването ще получиш автоматичен отговор на имейла си, че CrowdFlower са получили писмото ти. Обикновено до 2-3 дни получаваш и реалния отговор от екипа на Crowd.Желая ти успех! :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1704

Sun Mar 09, 2014 20:10 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Колега съжалявам, но @dddimmmi e нов в сайта и се опитваше да се свърже с мен.
Въпроса е, че вече обясних как става свързването на потребителите в сайта.
Както и shuta999 спомена, администратори и модератори могат да виждат всички промени в дадено мнение/тема.

И докато dddimmmi е нов и да речем, че все още не е наясно с правилата, от теб не съм очаквал да ги нарушаваш. Представи си само какво ще се получи ако всеки два потребителя започнат да разменят скайпове или фейсбук профили по този начин? Тук ще се превърне в "чат" и форума изобщо няма да е това, което е в момента! Най-малкото ще има "не разбрал" и "не видял".
Няма да споменавам, че начина е много елементарен и не си заслужава някой да загуби акаунта си.

Надявам се и двамата потребители да си вземете бележка и най-малкото да не заблуждавате останалите, че това е начина или така се получава....

ClixSense Задачи » Post #1685

Sat Mar 08, 2014 19:20 in Bulgarian

@dddimmmi След третото, съобщенията ти биват "допускани" автоматично. И след като се налага да ги променям, значи в тях има нещо, което не е наред! Както и да е, надявам се си разбрал как трябва да осъществяваш връзката с даден потребител.

Ето от Тук се свързваш с администрацията на сайта.

ClixSense Задачи » Post #1683

Sat Mar 08, 2014 12:56 in Bulgarian

@dddimmmi Във форума няма право да се споделя лична информация. Недей да нарушаваш правилата, а и в същото време поставяш ofeliq_asgr в неудобно положение.

Единствения начин по който един потребител може да се свърже с друг е да изпрати запитване до администрацията. Те от своя страна ще предоставят твоя имейл на потребителя, с който искаш да се свържеш, така че ако той има желание и възможност ще се свърже с теб.

Желая ти успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1675

Sat Mar 08, 2014 07:56 in Bulgarian

@borkooo_pz
Когато влезнеш в своя профил на CrowdFlower има опция "Skill Tests". Там периодично се появяват нови тестове.

24/7-Общи приказки » Post #374

Fri Mar 07, 2014 19:14 in Bulgarian

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!
Дамите са нашите цветя и те са красотата на нашия форум!

Представете се. » Post #646

Fri Mar 07, 2014 11:25 in Bulgarian

@AlbiK Здравей Албена и добре дошла във форума на ClixSense. :thumbup:
Желая ти много късмет и успехи!
:clixsense:

Представете се. » Post #643

Tue Mar 04, 2014 19:02 in Bulgarian

@tutiradeva Здравей и добре дошла в българската част от форума на :clixsense: . Общо взето vihur88 е казал какво е основното предназначение на форума, но аз ще допълня, че тук можеш да си намериш нови приятели, както и хора, с които да побъбриш ако ти е скучно или имаш повечко, свободно време. :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2515

Mon Mar 03, 2014 18:46 in Bulgarian

Здравей fenomenyt84. И аз нямам представа от perfectmoney, но ми звучи, като вид разплащателен процесор. Отдели малко време и потърси в Google за обмяна на средства между разплащателните процесори. Има програми, които го предлагат срещу съответна такса.

Колкото до въпроса ти и питането за PayPal си мисля, че темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях би ти била полезна.

Успех :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #499

Mon Mar 03, 2014 18:20 in Bulgarian

@gladmaika Гледай датите на които са спечелили, а не дали ги има всеки ден или не. Все пак това е класация на последните 20 човека спечелили награда от $5 или $10. CLIXSENS1234 е спечелил $10 на 25 Февруари (2014-02-25 09:48:16) в 09:48. Явно от тук ти идва заблуждението ;)

Всичко за ClixGrid » Post #494

Sun Mar 02, 2014 19:26 in Bulgarian

gladmaika wrote: ...НЯКОИ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ КАК ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ ( KLIXSENS1234) УДРЯ ВСЕКИ ДЕН 10$. И НЕ Е САМО ТОИ- ИМА О6ТЕ 3-4 КОИТО ВСЕКИ ДЕН ПЕ4ЕЛЯТ .
Ще може ли малко доказателства (например снимки), защото аз нямам подобни наблюдения и в потребителите с големи печалби няма повтарящи се имена.

Благодаря предварително за споделения материал.

ClixSense Задачи » Post #1640

Sun Mar 02, 2014 19:21 in Bulgarian

maf7883 wrote: Error!
It appears you are not currently working on a task. Please start a new task and follow the directions you find there.

да ето я и нея през нищо не ставал...
Съобщението е, че не си "започнал" задачата. Някои от тях имат две жълти полета и явно си забравил да кликнеш на второто.
При следващото такова съобщение натисни жълтото поле отново и отвори след това искания сайт, след което натискаш букмаркъра.

24/7-Общи приказки » Post #368

Sat Mar 01, 2014 16:28 in Bulgarian

ЛЕГЕНДА ЗА МАРТЕНИЦАТА

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Към края на своя живот владетелят на прабългарите хан Кубрат повикал петте си сина и им заръчал да не се разделят, да бъдат винаги заедно, за да не могат врагове да ги нападнат и поробят.
Минало се време, ханът починал. Тогава хазарите нападнали прабългарите и пленили дъщерята на Кубрат – Хуба. Предводителят на хуните Хан Ашина предложил на синовете да го признаят за техен владетел. Само така щял да освободи сестра им и да им остави земите. Ханските синове били поставени пред трудно изпитание.
Най-големият син Баян признал хазарското владичество и останал при пленената си сестра. Другите не спазили заръката на стария хан и тръгнали да търсят свободна земя за своите племена. Единият от братята се отправил на север, а другите Аспарух, Кубер и Алцек потеглили на юг. Преди да се разделят, братята тайно се уговорили с Хуба и Баян да останат при хан Ашина докато намерят свободна земя. След това Аспарух щял да им изпрати птица вързана със златна нишка на крачето, която ще бъде знак да избягат. След това братята потеглили и оставили пленената девойка и Баян в ръцете на злия Ашина.
Не след дълго при Хуба долетял гълъб, който имал златен конец на крачето. Както се били разбрали Хуба и Баян избягали от лошия хан и достигнали водите на Дунав. Не знаели какво да направят. Само птицата можела да им покаже пътя, а те не знаели как да преминат на другия бряг. Баян взел бял конец, който Хуба вързала на крачето на гълъба. Пуснали птицата да полети, но в този момент се появили преследвачи от хунското племе, които започнали да ги обстрелват. Баян бил ранен от стрела и началото на конеца, който държал, почервенял от кръвта му. В този момент на другия бряг на реката се появил Аспарух с неговите войници. Хуните като го видели побягнали.
Аспарух помогнал на Хуба и Баян да минат реката и ги отвел при своите войници. Взел конеца от Баян и белия му край завързал с червения. Закичил всеки един от своите войни с късче от този свещен конец. След това Аспарух застанал пред войската и признал, че той и неговите братя не са се вслушали в съвета на баща си и така са заплатили с кръвта си своето разединение. Заръчал червено-белият конец никога да не се разкъсва, защото тази окървавена нишка завинаги ще свързва българите. Оттогава на първи март всички българи се окичват с червено-бели мартенички, носещи им здраве, радост и успех.
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jul 29, 2014 08:42:07 EST