Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Ураганът Sandy » Post #2

Mon Oct 29, 2012 16:26 in Bulgarian

Тази тема я направих, евентуално ако има някакви падения или кратко изключване на ClixSense системите.
Ураганът е наистина с рядко срещана сила за тази част на Америка, така че не се паникьосвайте ако ClixSense "изчезне" временно или има по-малко реклами в следващите 24-48 часа.
Темата ще е временно със статут "Важна" за да може всеки един да я вижда.

Ураганът Sandy » Post #1

Mon Oct 29, 2012 16:22 in Bulgarian

Мисля, че тази тема в превод от Hurricane Sandy би могла да даде пояснение ако нещо се случи в следствие на Урагана Sandy (29/10/2012)
Положението е сериозно и може да окаже влияние на Интернет комуникациите, както твърдят световните осведомителни агенции (пояснявам за CNN и BBC News, които следя)

Както много от вас вече знаят, има голяма вероятност силен ураган да връхлети Източното крайбрежие на USA очаквайки се действието му да започне рано, тази сутрин. Тази "Mega Storm" се очаква да окаже директно влияние на хората, които поддържат ClixSense, считано от Понеделник следобед до сутринта във Вторник (29-ти и 30-ти Октомври - Eastern Standard Time). Личният състав на ClixSense прави подготовка в случай, че има повреда в електрическата система, както се очаква. Правим всичко по нашите възможности за да продължим да предоставяме нашите услуги, дори и по времето на това, рядко срещано, метеорологично събитие.

Благодарим Ви за разбирането.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1210

Sun Oct 28, 2012 11:57 in Bulgarian

@TheGoodSon Не знам каква антивирусна използваш, но виж да не си сложил някъде в нея, някаква отметка която да блокира реклами или някакъв сорт сайтове.
Ако има някакво съобщение при отварянето на сайта, е хубаво да знаем какво е то за да можем евентуално да помогнем.
Понякога самите Интернет доставчици въвеждат ограничения за чуждите сайтове или ги зареждат по-бавно. В този случай е добре, че си се свързал ISP-то си.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1206

Sun Oct 28, 2012 06:47 in Bulgarian

TheGoodSon wrote: Изчистих всички cookies, но пак не става.
Рестартирай модема си или извади кабела на Интернета от компютъра за 10-тина минути.

ClixSense Задачи » Post #302

Thu Oct 25, 2012 15:20 in Bulgarian

А, аз си "върша добре работата, за която са ме сложили" :o
Ще уточня, че модерирането в ClixSense е напълно доброволно и на никой не се заплаща някаква заплата или пък да се ползва с някакви привилегии!

Мисля, че страницата Stivbo e затворена.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1197

Wed Oct 24, 2012 16:38 in Bulgarian

Темата, както тази така и другите бяха изчистени от излишните коментари свързани със Stivbo
Въпросният потребител бе баннат от форума за известен период от време, но явно не разбра предупреждението, а напротив - засипа с ненужен СПАМ повече от 20 теми. Поради тази причина му бе наложено наказание да не може повече да пише във форума и това няма да бъде променено в близко бъдеще.
Не мисля, че си заслужава да коментираме повече поведението му.

Благодаря на всички за проявеното разбиране. :thumbup:
:clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #146

Sun Oct 21, 2012 13:32 in Bulgarian

@slav4olino Пробвай да гледаш рекламите с друг браузър (например IE) така ще имаме някаква представа на какво се дължи проблема.

Нововъведение за тегленето на средства » Post #1

Fri Oct 19, 2012 15:28 in Bulgarian

В превод от *NEW* Cashout Policy Update 19 Октомври 2012

Считано от следващата седмица (Начало - 22 Октомври 2012) започваме да изплащаме паричните средства два пъти в седмицата, към всички електронни, разплащателни процесори. Вашето теглене ще се извърши както до сега в Понеделник, следобед (Eastern Standard Time), но също така вече ще е възможно и в Петък, следобед. Все повече и повече потребители достигат до теглена за кратко време, така че ние ще извършваме плащанията два пъти седмично, което ще доведе до по-добро обслужване и по-бързо изплащане на финансовите средства.

Благодарим ВИ

Похвали се. » Post #483

Mon Oct 15, 2012 15:11 in Bulgarian

Fugitive88 wrote: ...Днес и аз пуснах реклама тук, попълних формата платих и това беше, сега как ще разбера, че рекламата ми ще бъде пусната, нито има някаква опция да следиш и да ти покаже кога ще тия пуснат изобщо нищо. Малко ме съмнява това като цяло, но да видим какво ще стане, надявам се всичко да е наред.
След като си купиш кредити и създадеш реклама то те трябва да бъдат approved (удобрени) от администрацията на сайта, което отнема до 24 часа. След това има статистика, точно срещу рекламата ти, където можеш да наблюдаваш нейното развитие.
Имай малко търпение и всичко ще е наред ;) :thumbup:

Реферали » Post #90

Sun Oct 14, 2012 10:48 in Bulgarian

Respectobacil wrote: някой ще ми каже ли как да си наема реферали
Здравей Respectobacil и добре дошъл във форума.
В тази програма няма да намериш реферали за наемане!
Това, което трябва да направиш е да промотираш своя реферален линк и да привличаш нови потребители, които да се регистрират под теб.
Съветвам те да прочетеш темите, които са отбелязани като важни. Там има доста информация, която ще ти е необходима ако искаш да работиш сериозно със :clixsense:

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #1

Sat Oct 13, 2012 14:29 in Bulgarian

В тази тема е описано най-общо как да печелим от ClixSense и смятаме, че ще бъде полезна, както на начинаещите потребители, така и на по-напредналите, които вече умело си служат с програмата.

Премиум акаунта (както е описан тук)) е изключително евтин и доходоносен. Смятаме, че при редовни потребители, само от собствени кликове, инвестицията за Premium акаунт успява да се върне за около 6-7 месеца (без да се разчита на останалите възможности за печалба).

Ще направим едно сравнение между двата вида акаунти и какво печелим ако се ъпгрейдваме:

Гарантирани реклами на ден:
Стандартен потребител
Винаги има 1 гарантирана реклама на ден от $0.01. Тази реклама ще е достъпна всеки ден след 07:00ч (00:00 Американско време) и ще е налична за кликане в рамките на 24 часа, т.е. до другия ден сутринта в 07:00ч. Ако изпуснеш днес сигурната си реклама от 0.01$, тя няма да ти остане за утре, т.е. ако я изпуснеш днес утре няма да имаш 2 реклами от $0.01 - отново само 1.

Премиум потребител
Винаги има 4 гарантирани реклами на ден от $0.01, които са на същия принцип като 1-та реклама за стандартен потребител, но получаваме по 4 на ден.
Забележка: За разлика от стандартните потребители, премиум потребителите имат достъп до т.нар. Премиум реклами (просто хората, които рекламират имат правото да избират дали техните реклами да бъдат видими само за премиум потребители - това са рекламите от $0.005, $0.01 и $0.02 - Когато премиум потребител получи такава премиум реклама тя е лесна за различаване по малката звездичка долу - вижда се на ето тази снимка.)

Гореспоменатите са само гарантираните ни на ден реклами, но в зависимост от рекламодателите, през цялото денонощие се появяват реклами, които биват налични до изчерпване на количеството им (докато другите потребителине кликнат на за да бъде изчерпано количеството на дадена реклама)
За да следим по-лесно и навреме да получаваме известията за поява на нови реклами Ви съветваме да си инсталирате ClixAddon , който ClixSense предоставя и който е включен в "ClixAddon Bonus"

Шансове в Clixgrid:
Стандартен потребител - 30 шанса в играта - всеки шанс трае по 10 секунди
Премиум потребител - 60 шанса в играта - всеки шанс трае по 5 секунди.

Минимална сума за теглене:

Стандартен потребител - Минималната сума за теглене е $8.00 към PayPal, Payza, PAYTOO и NETELLER.
Премиум потребител - Минималната сума за теглене е $6.00 към PayPal, Payza, PAYTOO и NETELLER.
Пълна информация, относно всички опции за теглене на пари може да бъде открита ТУК.

Хубаво е да се спомене, че плащанията към онлайн разплащателните сметки се правят всяка Сряда, а плащанията по чек се извършват месечно на или преди 10-то число от месеца.
Таксите за теглене са фиксирани и са еднакви за премиум/стандартен потребител.

Плащане на клик:
Стандартен потребител - от $0.001 до $0.02 на клик.
Премиум потребител - от $0.001 до $0.02 на клик.
Забележка: Единствената причина, поради която споменаваме това, е че не искаме хората да се объркват по някакъв начин, че премиум акаунта дава по-скъпи реклами - това просто е НЕВЯРНО.[/size]

Комисионни от реферален клик:
Стандартен потребител - от $0.0001 до $0.002 за реферален клик. (или до10% от всички кликове на въпросния реферал)
Премиум потребител - от $0.0001 до $0.004 на реферален клик. (до 20%)

Комисионна при регистрация на нов, директен реферал:
Стандартен потребител - Получава $1 еднократен бонус, когато балансът на рефералът достигне $10.
Премиум потребител - Получава $2 еднократен бонус, когато балансът на рефералът достигне $5.

Забележка: Ако по някаква причина даден реферал бъде засечен, че извършва нелегална дейност и неговия акаунт бъде "заключен" и получените комисионни от нелегалната му дейност ще ни бъдат отнети, без да има някаква опасност за собствения ни акаунт. Това се случва рядко, но сме длъжни да го имаме предвид.

Комисионна при ъпгрейд(покупка на премиум от реферал):
Стандартен потребител - $2 при ъпгрейдване на директен реферал (тези от I-во ниво).
Премиум потребител - $2 при ъпгрейдване на директен реферал и $1 при ъпгрейдване на директен реферал от 2-ро до 8-мо ниво
Забележка: Рефералите от 2-ро до 8-мо ниво са потребителите, които нашите, директно привлечени реферали са оферирали към ClixSense. Това се явява и един от най-добрите начини за печалба на Premium потребителите, които имат реферали под тях. Affiliates

И разбира се - отговор на вечния въпрос - Само реферали на първо ниво (директни) докарват печалба от кликове, Offers, Tasks и т.н., рефералите от 2-ро до 8-мо ниво докарват печалба САМО от премиум ъпгрейди.

Комисионна при покупки на Стандартна и Clixgrid реклама от нашите реферали (важи само за рефералите ни на I-во ниво)
Стандартен потребител - 10% от сумата, инвестирана от даден директен реферал, като комисионната има лимит от $1 на транзакция. Това означава, че ако рефералът си купи реклама от $4.30 ще получите веднага $0.43, но ако рефералът закупи реклама над $10, комисионната от тази транзакция ще е ТОЧНО $1, не повече. Този бонус е лимитиран до $100 от реферал. Тоест, когато от този реферал спечелим 100.00$ от комисионни, ClixSense няма да плаща повече бонус от рекламните му покупки (но пак ще докарвате пари от другата му активност).
Премиум потребител - 10% от сумата, инвестирана от даден директен реферал, като комисионната има лимит до $2, но няма лимит колко да получим общо от този реферал.

Комисионна от изпълнени задачи (Tasks):
Стандартен потребител - 5% от стойността на всяка задача, изпълнена от директен реферал.
Премиум потребител - 10% от стойността на всяка задача, изпълнена от директен реферал

Комисионна от изпълнени оферти (Offers):

Стандартен потребител - 5% от стойността на всяка оферта, изпълнена от директен реферал.
Премиум потребител - 10% от стойността на всяка оферта, изпълнена от директен реферал.

Daily checklist bonus

Изисквания:
1. Гледане на поне 6 PTC реклами, без значение от стойността им.
2. Отваряне на минимум 20 Clixgrid квадратчета.
3. Да се изпълни едино от изброените 3 условия:
а) да се изпълнят 10 задачи (Tasks) или
b) да се изпълнят 2 оферти (Offers), в това число не се включват видео офертите, или
c) да се изпълнят 5 CrowdFlower Задачи (Tasks) и поне 1 оферта (Offers), без видео офертите
4. Отваряне на поне 1 страница от форума (няма изискване да се пише тема/мнение)

Комисионни:
Стандартен потребител
- 5% бонус от изпълнението на Daily Checklist Bonus;
- 1% бонус от ClixAddon Extra Bonus;
- 1% бонус от Activity Extra Bonus
Максимум общ бонус 7%
Премиум потребител
- 12% бонус от изпълнението на Daily Checklist Bonus;
- 2% бонус от ClixAddon Extra Bonus;
- 2% бонус от Activity Extra Bonus
Максимум общ бонус 16%

Забележка: Този бонус няма лимит - колкото повече заработите за деня, толкова по-голям ще е бонусът.
Той може да бъде взиман всеки ден, ако гореспоменатите фактори бъдат изпълнени. Няма горна граница на общата сума, която можете да изкарате от този бонус.
Бонусът се кредитира всяка сутрин около 07:00ч Българско време (00:00 Американско време)


Надявам се тази тема да е помагало в работата ви с ClixSense.
Желаем на всички успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1173

Sat Oct 13, 2012 07:05 in Bulgarian

SenKo88 wrote: Здравейте..
Искам да попитам дали е възможен този вариант:
- към акаунта на настолния си компютър, да добавя нов акаунт ( като реферал ), който ще си направя на лаптопа и ще го използвам чрез Wi-Fi с друго IP от друг интернет доставчик?
ДА,
Този вариант е възможен, стига да използваш различни данни при регистрацията си (Различно име, различен имейл адрес, различен адрес и т.н).
Естествено не забравяй, че никога не трябва да объркваш акаунтите и винаги да ги използваш от компютъра, който си ги регистрирал и съответно IP-тата да са от различни Интернет доставчици (с рутер от един доставчик - НЕ СТАВА)

Представете се. » Post #318

Thu Oct 11, 2012 14:32 in Bulgarian

Antoniq wrote:
buldan75 wrote: Здравей Елизабет (bett519) и добре дошла във форума.
Предполагам, вече си разбрала че тук обществото, което сме изградили е доста по-различно от всеки един друг РТС форум - помагаме си взаимно и изграждаме приятелства ;) :D
Колкото до поста на Тони... Нямам думи - дамите определено се представят в много добра светлина.
@Antoniq благодаря ти за точния и изчерпателен отговор. :thumbup:

Ако искаш - можеш да преместиш или цитираш горния пост в някоя тема, видна за всички?
Мисля, че разбирам какво искаш да направиш, което ще е полезно за всеки един, който иска и да рекламира ;)
Погледни темата Какво е Уникалното на ClixSense
Имаш повече свободно време, така че ако искаш можеш да направиш нещо средно (най-добро) от двете мнения.
Нека всички, които желаят да дадат също предложения! Полученото, общо мнения ще го заменя в първия пост на споменатата тема и ще я маркирам, като "важна" - така темата ще бъде използвана от всеки начинаещ, а така също и от хората, които искат да рекламират ClixSense, посредством Българското обяснение.
Естествено, всякакви предложения са добре дошли.

Представете се. » Post #316

Thu Oct 11, 2012 14:16 in Bulgarian

Здравей Елизабет (bett519) и добре дошла във форума.
Предполагам, вече си разбрала че тук обществото, което сме изградили е доста по-различно от всеки един друг РТС форум - помагаме си взаимно и изграждаме приятелства ;) :D
Колкото до поста на Тони... Нямам думи - дамите определено се представят в много добра светлина.
@Antoniq благодаря ти за точния и изчерпателен отговор. :thumbup:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #122

Mon Oct 08, 2012 14:01 in Bulgarian

@martin4uz1 Не мога да знам дали умишлено или не, си дал линк към сайт с доста рекламни банъри, а това е забранено тук!
Ще помоля всички, които пишат в тази тема, да се придържат към клипчета само и единствено от YouTube, а евентуалните снимки да са от сървъри, където няма поместени реклами. VBOX също не е за препоръчване, така че по-нататъшни линкове на този сайт ще бъдат изтривани.

Съжалявам за евентуално създадените неудобства, но това уточнение го правя с цел да запазя темата в състоянито, в което е към момента.

Плащания » Post #142

Mon Oct 08, 2012 13:50 in Bulgarian

Въпроса ти не е в точната тема, но все пак ще отговоря, като уточня че минимума за стандартен потребител е $8.00 и когато ги достигнеш в страницата ти с лични данни ще се появи опция за теглене, а самата транзакция се извършва всеки Понеделник

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #43

Mon Oct 08, 2012 13:47 in Bulgarian

mmchl9 wrote:
Ето я снимката. А това което пише е невъзможно, защото никога преди не съм се пробвал да си правя акаунт там или поне не помня такова нещо :)

Искам да изкажа благодарността и задоволството си от начина по който си помагаме в този форум.
Конкретно по темата - в самото начало имах подобен проблем и ми изписваше същото съобщение. Оказа се че съм пробвал да регистрирам картата си (макар и да не съм разбрал за това), като са ми изпратили 4 цифрения код и докато се лутам какво да направя, две седмици по-късно им писах и ми изпратиха нов код, след което нямах проблем.
Втората възможност е когато помагах на познат и от PayPal му казаха, че е пробвал да си регистрира картата. Отговора му бе, че никога не е правил такова нещо или, че към момента картата му не е регистрирана в PayPal. В този случай поискаха от него да докаже, че картата е негова, като им изпрати доказателства за това: Извлечение от банковата/картовата сметка с неговото име, Документ за самоличност с неговото име и доказателство за адреса, което може да бъде копие на личната карта или копие от регистрация за постоянен или временен адрес. Всичко това трябва да съвпада с данните, които си въвел в PayPal.
Казвам това за да се приготвиш за вариантите, които ще последват от тук нататък.

Тъй като дискутирания въпрос е доста интересен и ще послужи за в бъдеще и на други колеги, ще прехвърля това мнение в подходящата тема и Ви моля да продължите дискусиите тук. :thumbup:

Post Your Daily Checklist Bonus » Post #220

Sat Oct 06, 2012 19:29 in Your Stats

This is my highest Daily Checklist Bonus so far.

With :clixsense: We earn money even when We baying something we need! :D
How Good is That?!?

buldan75 Daily Checklist Bonus - $1.98 » Post #1

Sat Oct 06, 2012 18:01 in Success Stories

This is my highest Daily Checklist Bonus so far.

With :clixsense: We earn money even when We baying something we need! :D
How Good is That?

Daily Checklist Bonus » Post #75

Sat Oct 06, 2012 17:53 in Bulgarian

Днес и аз съм с пълен актив :D
Едната от офертите ми е покупка, която все още ми е "Pending" и не е отчетена в баланса ми, но бонусът от нея ми е начислен и трябва да го получа със започването на новия ден :roll:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 18:04:14 PST