Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Hello! » Post #2

Sat Aug 04, 2012 12:15 in Member Introduction

Hi Kay,
Welcome to the Forums.

Представете се. » Post #226

Sat Aug 04, 2012 08:45 in Bulgarian

Здравей apah и добре дошъл във Форума.
$6.30 за една седмица си е доста добра печалба. :clap:

Hai all » Post #2

Sat Aug 04, 2012 05:23 in Member Introduction

Hello aaronmikhael,
Welcome to the forum :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #854

Sat Aug 04, 2012 05:13 in Bulgarian

neron84 wrote: ...
Може ли да попитам булдан защо ми е изтрит поста-просто любопитство, :D нямам спомен какво съм писала,ако е нещо против правилата-се извинявам :thumbup:
Не, не беше нещо против правилата, но бе свързано с пост, който го "дъвчем" от месец тук и на доста хора им писна, така че няколко поста бяха изтрити, с цел поддържане на добрия дух в нашият си Форум. :thumbup:

Благодаря Ви за разбирането

Daily Checklist Bonus » Post #1

Sat Aug 04, 2012 05:01 in Bulgarian

В превод от: Daily Checklist Bonus - 03 Август 2012, 02 Октомври2012 - ъпдейтван

Преди няколко седмици ние Ви представихме Daily Checklist (Ежедневен Списък), който да Ви помага да следите активността си в ClixSense за дадения ден.
Сега ще имате възможност да печелите бонус от изпълнението му.



Бонусът
За всеки ден, в който изпълните вашия Daily Checklist ще Ви бъде добавян бонус към вашия Баланс в акаунта в края на всеки ден. На Premium потребителите ще бъде начисляван 12% бонус, докато standard потребителите ще им бъде начисляван 5% бонус. Стойността на бонуса е неограничена и зависи изцяло от Вашата активност.

Този бонус ще се пресмята от общия сбор на Вашата печалба, която включва Ptc Ads кликовете, ClixGrid печалбата, изпълнението на CrowdFlower Tasks и изпълнението на Offers. Друг вид бонуси и рефералните комисионни не се включват.

Изисквания
Условията за изпълнението на Daily Checklist са следните:

  1. Да изгледате поне 2 PTC Реклами от който и да е вид;
  2. Да кликнете поне на 15 ClixGrid позиции. На колкото повече кликнете, толкова по-голяма е вероятността да спечелите от ClixGrid, което в последствие ще бъде прибавено към бонуса (например ако спечелите бонус от $5.00, ще Ви бъде начислен допълнителен бонус от $0.50 към Daily Checklist бонуса в края на деня;
  3. Тъй като не всички имат на разположение offers или tasks, и за дадем на всеки един от вас възможност да печели този бонус, ще Ви бъде необходимо да изпълните само едно от следните изисквания:
    1. Да изпълните най-малко 10 CrowdFlower Tasks; *
    2. Да изпълните най-малко 2 offers от страницата с офертите; *
    3. Да изпълните най-малко 5 CrowdFlower Tasks и поне 1 Offer от страницата с офертите;*NEW*
  4. Да посетите поне една от страниците на този Форум. Не е е задължително да пишете мнение.

Вече можете да проверите вашата Checklist история от както е въведена на Тази страница. Тази страница е достъпна, както от бутона на вашето потребителско име най-отгоре на страницата, кликайки върху "Checklist Bonus History", така и от Checklist областта от общата страница на вашия акаунт, като съответно кликнете върху линка "View History". За ваша информация, ние показваме на тази страница и общата сума, която сте поличили от този бонус.
* Относно Tasks и Offers, ако по някаква причина не ви бъде отчетено изпълнението им към настоящия ден или плащането се забавя до следващия ден, чеклистът от този ден няма да ги включва като изпълнени; заплащанията не са обратими и вместо това ще бъдат зачитани към деня на тяхното реално получаване.

Ще има слаби дни с малко Задачи или Оферти. Може би в тези дни няма да можете да изпълните вашия чеклист. Ние не носим отговорност за това!

Този чеклист ще изисква повече активност от Ваша страна и реалното му изпълнение влиза в сила, считано от 4 Август 2012г. Самият бонус ще Ви бъде начислен в първите минути от следващия ден.

Забележка: Тези условия могат да се променят по всяко време, като ще бъде направено съобщение за евентуалната промяна.

С пожелания за повече печалби!
:clixsense:[/color][/color][/list]

Hallò I'm Graziella » Post #2

Sat Aug 04, 2012 04:13 in Member Introduction

Hello Grace,
Welcome to the Forums. :thumbup:

Похвали се. » Post #291

Fri Aug 03, 2012 13:00 in Bulgarian

Нека и аз да се похваля, че 02 Август 2012 влиза в моята история, като деня с най-голяма печалба откакто съм регистриран - $11.59
Имам два ъпгрейда на стойност $3.00, но печалбата ми от продажби е $3.50, включваме тук и трите бонуси за рефералчета - $1.50, кликове, задачи и оферти...
Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за хората, които са повярвали в програмата и работят здраво!!!

Тук няма смисъл да казвам дали има полза от Ъпгрейд и дали си струва да влагаш в привличането на реферали.

Пожелавам на всички подобен и по-голям успех. :thumbup: ;) :clixsense:

Всичко за ClixGrid » Post #31

Fri Aug 03, 2012 12:44 in Bulgarian

Здравей @zvezdina и добре дошла в Българския форум на ClixSense. :thumbup:
Благодаря, че споделяш своя опит в ClixGrid.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #831

Thu Aug 02, 2012 11:45 in Bulgarian

Виждам негативизма, който се поражда във форума и затова ще пледирам към всеки за разбиране, а другото е работа на Администрацията и Модераторите на тази чудесна програма.
И да не се чувства Stivbo ощетен или в неведение, какво се случва с неговите реферали, ето дословно отговора на JIM - собственика на тази програма:
Quote:Zlatomir, here is what is going on. He has a total of 467 referrals. Of those 26 are pending, meaning they have validated their email address but have not completed their profile yet. 135 are incomplete, meaning they have signed up but have not validated their email or profile yet. 293 are active, and 1 is suspended.

There are no bugs we just do not show incomplete accounts. You tell him that if he has a question about his downline to contact us as this is not your fault or anyone elses. He just isn't understanding how it works.

Thanks
Jim

Буквален Превод:

Златомир, ето какво е положението. Той има общо 467 реферала. 26 от тях са pending (в очакване), което означава, че са си въвели имейл адресите, но все още не са си довършили техните профили. 135 от тях се непълни, което означава, че те са се регистрирали, но все още не са си потвърдили техните имейл адреси. 239 са активни, и един е блокиран.

Няма бъгове, ние просто не показваме недовършените акаунти. Кажи му, че ако има въпрос касаещ потребителите регистрирани под него да се свърже с нас, тъй като това не е твоя или нечия друга грешка. Той просто не разбира как рефералната система работи.

Благодаря
Jim

Мисля, че тук е мястото да приключим с тази тема и въпросните бъгове!

Представете се. » Post #218

Thu Aug 02, 2012 11:27 in Bulgarian

Казвам здравейте на двамата, нови потребители на Българския форум, с общи имена - Стефан :D
Добре дошли и ви желая много успехи

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #826

Thu Aug 02, 2012 09:41 in Bulgarian

Stivbo wrote:

Мога да ти кажа само някои важни неща:

1. Със сигурност всичко което написах е така, но не съм виновен, че ти прикриваш бъговете в сайта, както и това, че си голям егоист - ОБИДА!
2. Като гледам какви глупости си написал и пълни измислици мога само да ти кажа: Бъговете не са в моята глава, а са в сайта! Но не съм аз виновният, че ти имаш капачки на очите и не виждаш какво става около теб! Първо се научи да четеш това което съм написал, а след това пиши..., защото всичко което си написал са пълни глупости! :!: - ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ КАКТО И ТИ ИЗКАЗВАШ СВОЕТО!
3. Колкото и да се опитваш да прикриваш БЪГОВЕТЕ в сайта, няма как да ни излъжеш! - Пратих твоя акаунт за пълна проверка от Администрацията, така че ще ти бъде отговорено подробно за рефералите и откъде идва разликата!
Все пак много хора тук имат очи, а не капачки (внимавай със сравнителните епитети!), та да не виждаме какво се получава понякога!
......
5. Чудя се колко пъти трябва да ти повторя, че от всичките 404 мои реферала, само 13 не са активните!
Всички други са активни! Защото ако не бяха нямаше да ми правят таскове и кликове! (Тук няма значение броя на рефералите: Аз имам над 1000 реферала, но 1 от тях ми е изпълнил над 250 задачи! Всичко е до индивидуалността на даден потребител)
6. Относно думите ми, че " който няма премиум, ще изгуби най-малко поне 10 долара месечно", са напълно верни! :!:
Защото ако си беше направил труда да прочетеш, че човека който поиска инфо е направил 2 долара само от таскове и то ги е направил бързо, щеше да ти стане ясно какво съм имал предвид с тези 10 долара месечно! Така, че първо чети какво пишат хората и след това пиши, а не чел-недочел и веднага да ръсиш глупости!
За твоя информация аз днес съм направил точно 1,40 долара от решаване на мои таскове + 0.11 цента от мои реклами! Така, че ако може да смяташ това е равно на 1,60 само за 2 часа работа в сайта!
Като умножим 1,60 * 30 дена = 48 долара и то само за 2 часа работа на ден в сайта!
А имай предвид, че някои дни работя в сайта и по 4-6 часа дневно!
Така, че човек сам може да пресметне колко печеля месечно!
Така, че като гледам излизат много повече от 10 долара загуба ако човек няма премиум, дори и да няма реферали! защото:
Преди да си взема премиум имах само по 7 броя реклами дневно, а сега са не по малко от 35 дневно!
Като имаш предвид и нещо много важно:
Откакто съм с премиума аз вече имам всеки ден по 5 броя реклами * 0.01
и 1 брой реклама по 0.02
и 2 броя реклами по 0.005
и всичко друго ми е реклами по 0.001
А преди премиума имах само до 7 броя реклами /1 брой *0.01 + 6 броя *0.001/!
Освен това преди да взема премиума имах само до 120 таскове!
А като взех премиума винаги съм имал не по малко от 10 000 таскове!
Задачите се определят според района, в който живееш, така че като Премиум потребител ще имаш абсолютно същите задачи, както стандартен потребител. Разликата в печалбата ако нямаш реферали ти идва само от кликовете. Според теб си имал реклами на стойност $0.02, като Стандарт, а сега имаш $0.11, като Премиум. Разликата е $0.09х30дни=$2.7 за месец (няма разлика в стойността за офертите и задачите!)
1. Както ти и още някои "умни" тука във форума ни няколко пъти ми казахте, че цитирам:...
Вече ти бе отговорено за този вид "БЪГ"
Но не съм виновен, че някои "умни разбирачи като теб" (Персонална, индиректна обида!)не могат да схванат моята идея, че се опитвам да помогна хем на сайта, хем на хората вътре в сайта които се трудят и отделят от времето си!

п.п. С всичко изложено...

Лека вечер на всички.

@Stivbo за пореден път използваш остър тон към потребителите. Изказваш собствено мнение, което е добре и всеки има право на това. Често използваш множествено число, но освен теб не виждам никой друг, който вижда т.н. "бъгове", така че в бъдеще време те съветвам да пишеш единствено и само от лично мнение!
Постарал съм се, само от това мнение, да ти обърна внимание, къде и какво си сбъркал или си нарушил.

Ако имаш някакви по-специфични въпроси относно своя акаунт или даден бъг те съветвам да пишеш на Администрацията с конкретен въпрос, а не да ги обвиняваш, че не са си свършили работата.
Търпението на доста хора към теб се изчерпва и ще те помоля да локализираш точно мненията си, кое за къде е и към кого е!

Желая успех на всички :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #29

Thu Aug 02, 2012 08:42 in Bulgarian

Здравей Borislav_A и добре дошъл в Българския форум.
Благодаря, че сподели с нас твоята стратегия на кликане в ClixGrid. :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #811

Wed Aug 01, 2012 16:43 in Bulgarian

@bezimenniq Благодаря за доброто намесване и смятам, че корекциите ти са напълно верни.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #122

Wed Aug 01, 2012 16:31 in Bulgarian

@Stivbo В случая става въпрос не за БЪГ, а за не достатъчна наблюдателност или неразбиране от своя страна. В случая не те упреквам, а те разбирам защото много, наши колеги биха констатирали този факт.
Обяснението е простичко: Когато отвориш страницата с твоите Refrrals, по подразбиране ти се отваря опцията "Mixed", която се явява в горната част над таблицата с рефералите. Това ще рече че ти се показват всички активни реферали, плюс неактивните, които са кликнали през последните 90 дни. Тези неактивни реферали са си затворили акаунтите или системата ги е блокирала преди да изтече 90 дневният им период.
За да видиш своите активни реферали, кликни на отметката YES, която се намира пред опцията "Active" и потвърди, чрез "GO". При положение, че искаш да видиш само своите неактивни реферали отметни NO, която се намира пред опцията "Active" и потвърди, чрез "GO" отново.
Мисля, че с тези резултати и малко математика ще премахнеш "бъговете" си.

Дано това ми мнение да помогне на повече потребители с подобни "бъгове".

Различно IP » Post #10

Wed Aug 01, 2012 16:11 in Bulgarian

babonzi wrote: :) Здравейте,имам питане !Става въпрос за това дали е разрешено от едно IP два акаунта да работят,при положение,че вторият акаунт е регистрирано от друго IP ?
Абсолютно забранено е! Надейте дори да пробвате, защото ако не ви блокират акаунтите веднага, то при първо теглене, това ще бъде факт.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #797

Tue Jul 31, 2012 14:08 in Bulgarian

chocky_s wrote: bezimenniq това е полезна информация за всички начинаещи - включвам и себе си, защото още не съм напълно наясно със сайта.
А, между другото, може ли да виждаме, кои са все пак неактивните ни реферали? Защото стана дума и за тях...
От акаунта си отиваш на менюто Affilates избираш "My Referrals" , след като отвориш страницата ще видиш прозорче "Active", от където избираш опцията "NO", след което натискаш бутона "GO", който се намира в края на същия ред. Така ще видиш само неактивните си реферали, датата на която са се регистрирали, кога са били активни за последно (ако изобщо са били) и от къде са "дошли".
Всичко това би трябвало да ти се покаже директно от линка, който ти дадох под Affilates
Дано това да ти трябва. ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #782

Sun Jul 29, 2012 03:30 in Bulgarian

chocky_s wrote:
chocky_s wrote: buldan75 в необукса май също те има!?
Мога ли там да се включа към теб?

А на мен ще отговориш ли, ако може
Използвам Neobux и това съм го споменавал не веднъж тук, като го ползвам за реклама на ClixSense.
Колкото до "включването" - може би трябва да намериш някой, който да ти помага за съответната програма. До колкото знам там нямат българска част във форума им.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #778

Sun Jul 29, 2012 02:16 in Bulgarian

@saintbg Ще напиша мнение, което съм придобил от опит и което важи за повече от 90% от програмите, които се продават. Може би всеки от нас е попадал на подобен вид реклама и си е задавал въпроса дали действа. Аз също съм минал през този период и преди 2 години "закупих" 1 или 2 подобни програми за да открия, че нищо ново не ми предоставят:
1. Повечето програми предлагат бърз и лесен начин за привличане на реферали и за доказателство прилагат снимки. В повечето случаи снимките не са техни или са ги сложили от някоя реклама в PTC сайт и Ви дават за доказателство. (т.е. ако искам да направя подобна реклама ще сложа снимка на рефералите ми, които са дошли за един ден от някоя силна реклама, което на 100% ще привлече внимание - но дали имам реален продукт?).
2. Тук се предлага УЖ ЛЕСНИЯ НАЧИН за привличане на реферали: Постване на реферален линк в различните форуми, които участваме; Рекламиране в РТС сайтове с безплатни реклами; Използване на Traffic Exchange програми; Участие в реферални програми (плащане на заработки, кликове, обещания за ъпгрейди и т.н. - които не се толерират от :clixsense: ); Най-опасни са тези, които предлагат "реални реферали" - това са хора които ти продават пакет от 10, 20, 30 или повече реферали срещу съответна цена. В тези случаи "рефералите" идват от зададени програмки и "кликат" редовно определен брой дни и спират внезапно (защо ли?) или се "правят активни реферали" от proxy servers, които не само че ще спрат да кликат един, внезапен ден, но и има голяма вероятност :clixsense: да ни затвори акаунта заради тях, тъй като са абсолютно забранени използването на proxy и т.н; и т.н.
3. Все пак се решаваме да купуваме и изпращаме пари! Вече "продавача" има нашия имейл адрес на PayPal/Payza, където ще започне да ни праща СПАМ съобщения, а дори е възможно някои от тях да се опитат да "пробият" акаунтите ни. В последствие получаваме някоя програма на emeil адреса си или ни пращат CD
4. След като получим въпросната програма откриваме доста често, че същата я има и то безплатно в YouTUBE - колко неловко...

Не изключвам, че има реални програми или сайтове, които някой е открил и набира реферали, но всеки сам си решава как да разпознае коя програма каква е...

ClixSense Задачи » Post #123

Sat Jul 28, 2012 12:53 in Bulgarian

Да,
Писано е по-нагоре за подобни съобщения.
Всяка задача си има лимит, който може да се види под дадената задача, като някои от тях имат лимит и за определен потребител. Например даден човек може да изпълнява различните задачи само по веднъж, два, 10 и т.н в зависимост от рекламодателя.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #775

Sat Jul 28, 2012 07:57 in Bulgarian

@saintbg Благодаря за споделената статистика. Смятам, че рекламата ти е била доста успешна и ти желая всички реферали да ти останат активни.
@Stivbo Пишеш километрични фермани, на които 90% от съдържанието е излишно. Няма лошо, все пак и темата е такава, че можеш да си пишеш щом имаш време и желание.
Това, което не ми харесва, е че ме намесваш за неща, които никога не съм казвал!
1. Казах, че даден реферал може да се премести ЕВЕНТУАЛНО при определени обстоятелства. ТИ не можеш да съдиш някой дали е активен или не, дали иска да работи с програмата или не. Не веднъж съм писал при какви обстоятелства може да стане евентуалното преместване. В твоя случай вероятност е твърде минимална, да не кажа и нулева.
2. Никъде не съм споменавал, че сайта има бъгове! Такива се получават изключително рядко и биват отстранявани много бързо! В твоя случай не става въпрос за такъв. На въпросния потребител му е бил даден грешен, реферален линк или просто не си е бил изчистил историята на браузъра. Аз имам често подобни реферали след като пусна дадена реклама в РТС сайт. Винаги си "наименувам" рекламите и винаги когато свършат получавам още няколко реферала в следващите 2-3 дни. Това се получава, след като въпросните потребители са гледали моята реклама и после са попаднали на друга такава, но в паметта на браузъра им стои още моята. Така, въпросните потребители се регистрират под мен. Сигурен съм, че и аз "губя" по такъв начин няколко реферала, но това е заради браузърите които използваме, а не заради самата програма!
Стига вече писа по този въпрос едни и същи неща. Пиши на администрацията и виж какво ще ти кажат.
Аз лично съм молил веднъж за преместване на реферал и ми бе ОТКАЗАНО. Ставаше въпрос за реферал от второ ниво да мине директно под мен, защото реално неговия спонсор или моя, директен реферал бе не активен. БЕ МИ ОТКАЗАНО!!! Въпросния потребител знае как да привлича реферали и исках дори да го ъпгрейдвам ако мине под мен, но ми беше отговорено, че ClixSense не прави повече такива размествания.
Тук, във форума съм помогнал на няколко човека за преместване, но в техните случаи ставаше въпрос за истинска грешка и време максимум 1 ден от регистрацията.
Надявам се този път да си ме разбрал и да приключим с излишните коментари по тази тема.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 00:38:55 PST