Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Another payment » Post #2

Mon Jul 09, 2012 14:05 in Payment Proofs

Congratulation on your payment :clap: :thumbup:
:clixsense:

3rd payment » Post #2

Mon Jul 09, 2012 14:04 in Payment Proofs

Congratulation on your payment :clap: :thumbup:
:clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #621

Sat Jul 07, 2012 14:51 in Bulgarian

@Stivboзадаваш вече доста конкретни въпроси, което доказва, че все повече навлизаш в нещата. Искрено се радвам, че си помагаме един на друг и това, което казва "bezimenniq" за ъпгрейда и бонуса е точно така, дори с рефералната комисионна от $0.40 ;) Тук само мога да добавя, откде се получава разликата при теб и защо няма да получиш комисионната си. Ами причината е простичка - до момента, в който си се бил ъпгрейднал твоята комисионна е била на половина от тази на PREMIUM потребителите. Когато твоя баланс от реферала е бил $0.20, то той е имал в своя $1.00. В момента на твоя ъпгрейд ти казваш, че твоя реферал е имал $0.29, което означава, че балнсът му само от кликовете е бил около $1.50.

@fenomenyt84 Акаунтите в ClixSense не се изтриват, което означава, че ако някой от твоите директни реферали си затвори акаунта, то ти ще продължаваш да си получаваш комисионната от неговите реферали. Все пак един ден ако твоя реферал реши да се върне към сайт, то може да си отвори отново акаунта. Аз имам реферал, който бе неактивен в продължение на 4 месеца и в един момент се върна и дори се ъпгрейдва. Имам друг, който има над 100 реферала и реши да си затвори акаунта. Сега е неактивен, но ъпгрейдите на неговите реферали ми носят комисионни.

$5.00 bonus » Post #2

Fri Jul 06, 2012 16:48 in Success Stories

Nice achievement :clap:

Congratulations :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #605

Fri Jul 06, 2012 07:08 in Bulgarian

Това са кредити, с които можеш да рекламираш в ClixSense своя реферален линк на друга програма или РТС сайт. Тази реклама струва $2.50 ако искаш да рекламираш в ClixSense. Администраторът на сайта ти ги предоставя безплатно ако си ъпгрейдваш акаунта.
Когато рекламираш, имаш възможност да избираш къде да ти се показва рекламата, така че можеш да избереш да се показва само на ъпгрейднатите потребители. Точно затова същите имат и повече реклами от стандартните потребители.
Нека колегите, които са с ъпгрейд да споделят колко реклами гледат на ден и така STANDARD потребителите ще могат да си изградят реална представа колко реклами ще получават ако се ъпгрейднат.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #603

Fri Jul 06, 2012 03:12 in Bulgarian

@Fugitive88 ако нямаш реферали, то тогава за ъпгрейд трябва да мислиш ако си активен във Интернет и имаш инсталиран тулбарът на ClixSense. В такъв случай, освен 4-те гарантирани на ден реклами ще имаш възможност да хващаш и тези, които се появяват през различните часове от денонощието:
$17 (ъпгрейд) разделен на 365 дни = $0.046575, което означава, че ако гледаш 5 реклами на ден то си избиваш ъпгрейда и отиваш на печалба. Тук не споменавам, че ако си ъпгрейдван потребител имаш повече реклами от $0.005 и $0.001, получаваш и 1000 Ad Credits, чиято равностойност е $2.40 и с тях можеш да рекламираш свой сайт, програма, PTC и т.н.
Аз нямам възможност да стоя повече от 1-2 часа на ден в Интернет и въпреки това никога не съм гледал по-малко от 6-7 реклами.
Лично мое мнение, е че заслужава да си ъпгрейднат потребител дори и да нямаш реферали.

Hello Everyone and greetings to all. » Post #2

Thu Jul 05, 2012 13:33 in Member Introduction

Hi Jane,
Welcome to the Forums :thumbup:

My 1st payment-Thanks! » Post #2

Thu Jul 05, 2012 09:03 in Payment Proofs

Congratulation on your payment :clap: :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #601

Thu Jul 05, 2012 08:22 in Bulgarian

@mmchl9 трябва да си ъпгрейдван, но точно там е силата на :clixsense: . Смятам, че $17 не са чак толкова недостижима стойност, като сравним ъпгрейдите в други сайтове. Но ако се ъпгрейдваш - тогава разбираш истинската стойност на програмата...

Представете се. » Post #160

Thu Jul 05, 2012 05:48 in Bulgarian

Здравей Диди и добре дошла във форума. :thumbup: :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #599

Wed Jul 04, 2012 15:32 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Добре де Булдан като влезна на Affiliates==>My referrals в таблицата най-отгоре ми пише Active referrals от първо ниво-129 а отдолу където пише с доста големи букви-My Direct Referrals ми пише 131 реферала и по надолу в същото поле с активните реферали ми ги показва тези двамата които ти казах,че си затвориха акаунтите.В смисъл,че уж са неактивни а ми ги показва там където са активните,но им пише NOT ACTIVE. Ти имал ли си подобно нещо след като някой твой реферал си затвори акаунта?
По подразбиране ти е зададено да виждаш всички реферали, като неактивните са ти оцветени в червено и както сам си забелязал им пише NOT ACTIVE. Точно от неактивните реферали идва и разликата в цифрите. Не активните реферали не се изтриват от системата, защото същите могат някой ден да се върнат и да започнат да работят сериозно - аз имам няколко такива случая, като аз самия си ре-активирах моя акаунт (мина време, докато разбера, защо моя спонсор ми казва, че ClixSense е най-надеждния сайт :lol: )
Както се казва - по-добре късно от колкото никога!
valentin6363 wrote: колегата Sapiens е прав
няма никакъв смисъл от това цъкане
всеки има някакви доходи
не е ли по лесно всеки ден да пускаш в буркан или шише или касичка или както и да го наречеш по 1 лев = около 0.65/0.70$
и така без да висиш и дачакаш някой да цъка за теб ще събереш повече и по сигурно нещо от колкото да чакаш след такси или комисионни нещо да влезе в пейпъл или пейза
а от там да си ги преведеш още такси и защо е всичко това ?
сложи си левче някъде редовно всеки ден(може и не всеки ден)и си гледай живота без да си вързан за компютъра доста време,виж се с приятели,излез на заведение и на края на месеца а изненада имаш 30 кинта
без да се блещиш часове пред компа
поне аз се убедих в това
приятни нерви колеги :shock: :lol: :lol:
Точно тук е момента да се разбере, че тази програма не е само "цъкане". Тук имаш възможност да печелиш по доста различни начини: задачи, оферти, а защо не и да си пробваш късмета и в ClixGrid?!? Не искам да добавям, че ти се плаща по $0.50 за активен реферал, а ако имаш такъв, то печелиш от неговия ъпгрейд, неговите закупуване на реклами, решаване на оферти и задачи...
Колкото до левчето - не виждам къде е равенството на уравнението, тъй като тук няма нужда да даваш левчета, стотинки или каквото и да е. Всичко е по желание... ;)

cnyyha wrote: Buldan машиноооо :D пак си в топ24 със 100+ браво на теб :) кога свари ги напраи толкова много вчера те нямаше там :D
Ами чакам момента - явно бе дошъл този месец и се възползвах ;)

ClixSense Задачи » Post #92

Mon Jul 02, 2012 14:25 in Bulgarian

Преди час проверявах и наистина нямаше задачи, но точно към този момент същите са подновени и има и нови.
Желая на всички късмет и печалби. :thumbup: :clixsense:

Представете се. » Post #157

Mon Jul 02, 2012 12:13 in Bulgarian

@mimedi ;) :thumbup:

Easy way to earn money with clixsense » Post #2

Sun Jul 01, 2012 14:51 in Member Introduction

Hi Nazrul59 & welcome to the forums. :thumbup:

payment » Post #2

Sun Jul 01, 2012 14:49 in Payment Proofs

Congratulation on your payment. :clap:

My First payment. Thanks » Post #2

Sun Jul 01, 2012 14:47 in Payment Proofs

Congratulation on your payment. :clap:

ClixSense Задачи » Post #88

Sun Jul 01, 2012 08:39 in Bulgarian

На този въпрос и Администратора на :clixsense: няма да може да ти отговори на 100%. Знаеш, че задачите и офертите се провеждат от трета страна, така че нека изчакаме до Понеделник. Почти съм сигурен че утре ще има нови задачки-закачки :D . М/у другото дори и в UK днес нямаме задачи, което е много рядко срещано.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #591

Sun Jul 01, 2012 08:36 in Bulgarian

Здравей indiigo и добре дошла във форума. :thumbup:
Няма опция за изпращане на лично съобщение до отделен потребител. Единственото, което се сещам е да пишеш на админа и чрез него да се свържеш с въпросния потребител. Естествено, стига съобщение то да не е СПАМ.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #588

Sun Jul 01, 2012 03:46 in Bulgarian

Не го знам защо не пише във форума. Може би има доста работа и няма време да споделя впечатления и мнения или не вижда смисъл да го прави. Надявам се някой ден да драсне някой ред тук, в нашата част на форума, като неговия опит ще бъде доста полезен за много потребители...
Вие също се справяте добре, като над 10 реферала, за 24 часа си е доста добро постижение, така че някой от вас ако иска може да сподели къде и как рекламира. Сигурен съм, че доста потребители, дори такива които не са активни във форума, ще се радват на написаното. :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #586

Sun Jul 01, 2012 02:42 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
buldan75 wrote:
Stivbo wrote: Абе като гледам тази класация нещо ми се вижда малко фалшиво!!!
Защото трябваше да ме има и мен, както и други 2-ма човека, ама нещо ни няма!!!
Класацията показва точно моментния резултат за изтеклите 24 часа, а не за изтеклото денонощие или дата.
Примерно, в момента ти и още двама, активни потребители на нашия форум сте в тази класация, което мен много ме радва :thumbup: :clap:
Желая Ви успех колеги и нека ВСЕ ПОВЕЧЕ и ВСЕ ПО-АКТИВНИ ;) :thumbup:
:clixsense:

Булдан кой е третия потребител който е private?Сега забелязах,че двамата с него сме се регистрирали на една и съща дата,но той е направил това 1 година преди мен:)Не можах да намеря човек който е активен във форума и е регистриран на тази дата(може и да не съм видял добре)А иначе браво на Stivbo добре започва с намирането на реферали!
Нямам предвид никакви дати. Исках да кажа, че в класацията на ТОП 50 спонсорите за последните 24 часа, има 4 Българчета, като 3-ма от тях сте активни във Българската част на Форума. :D
Извинявам се ако не съм се изразил правилно. :oops:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 20:16:17 PST