Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #547

Thu Jun 21, 2012 11:12 in Bulgarian

saintbg wrote: Да факт е , че от необукса се дърпад бързо реферали но като цяло зериозните са по 1% от рефералите който сте закачили като цяло.Аз се убедих , че хората с който говориш очи в очи и обясниш са много по -ефективни и така аз примерно имам едно ядро хора който работят много добре и мисля че тези хора носят пъти по-голям приход от 10 пути повече хора от тях.Имам едно питане средно колко правите от рефералите на ден ?
Определено хората, с които работиш директно са най-доходоносните, защото разбират какви са ползите от сайта. Другото, което не е за пренебрегване, е че бързи/лесни пари, както се посочва в повечето реклами - няма. Това означава, че на всеки един му трябва известно време за да си развие акаунта и да разбере как най-бързо и лесно може да печели тук - било то от инвестиция в реферали с цел привличане на такива или работа по оферти и задачи.
Тук идва и едно важно уточнение, че хората в България са много скептично настроени към тези онлайн програми по различни причини, като хакване, заблуда и най-вече непознаване на онлайн процесорите за разплащане. Също така някои очакват за 1 седмица да започнат да печелят по $100 и това като не стане - бързо се отказват, без да си дават сметка, че малко но редовно е по-добре от бързо и нередовно (считай скамовете) или нищо.
:clixsense: ни дава възможност да печелим и това е факт. Ние вече си избираме как и колко, а ако имаме и да заделим някакви средства за реклама, то това ще ускори процеса.

Похвали се. » Post #206

Thu Jun 21, 2012 07:15 in Bulgarian

@mmchl9 честито за допълнителната печалбичка.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #540

Thu Jun 21, 2012 07:14 in Bulgarian

bezimenniq wrote: Булдан ако си тук може ли да те попитам нещо?
Определено съм вече тук, така че ще гледам да бъда и по-редовен във форума.
Надявам се да мога да отговарям своевременно на твоите и на всички наши колеги, въпроси.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #90

Wed Jun 20, 2012 15:48 in Bulgarian

@Stivbo Радвам се че си успял да се справиш с Payza.
Не ми става ясно каква точно е тази "Пей пей" сметка или може би аз съм пропуснал нещо?
За да е по-подреден форумът ни и въпросите/отговорите да са лесно достъпни и за нашите колеги, то ще те посъветвам да пишеш в тази тема, а и доста от въпросите ти се дублират в другите такива.

Похвали се. » Post #204

Wed Jun 20, 2012 15:38 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
cnyyha wrote: bezimenniq можеш ли да ми дадеш някакъв скайп за връзка със теб да те питам няколко въпроса, ако е удобно, ще ти бъда благодарен :) Мерси

Аз нямам нищо против,но във форума е забранено да се дават лични данни затова,че като си дойде Булдан ще го питаме как може да се свържем.Смятам,че до няколко дни отпуската му ще е свършила и ще помогне по някакъв начин :)Аз лично не искам да нарушавам правилата на форума,защото смятам да го използвам активно занапред :)
Виждам, че почти сте намерили начин да се свържете един с друг, но все пак може и двамата да изпратите писмо до админа с искане за имейл, тъй като информацията не се споделя пред всички, то не мисля че ще има проблем.

e-mail » Post #2

Wed Jun 20, 2012 15:21 in Bulgarian

Няма как да се получи тази тема, защото обмяната на лична информация във форума е забранена, така че евентуалното написване на имейл тук ще е в разрез с правилата на форума.

Представете се. » Post #134

Wed Jun 20, 2012 15:17 in Bulgarian

Здравейте на всички наши нови колеги. :thumbup:
ClixSense e програма, която няма как да се сравнява с никоя друга програма или PTC сайт. Ако отделиш малко време и разбереш как тя работи, то няма начин да не изкараш допълнителни средства от рекламите, офертите и задачите, които могат да се изпълняват, а като се добави и евентуална награда от ClixGrid, то допълнителните средства могат да придобият добри измерения.

Dobrodošli na forum zemalja bivše Jugoslavije. » Post #5

Sun Jun 10, 2012 14:57 in Ex-Yugoslavia

Congratulation for the new Ex-Yugoslavia Forum and for your moderator as well - one of the most active an helpful members on the Forum.
Pozdrav :thumbup:

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #15

Sun Jun 10, 2012 14:49 in Bulgarian

Stivbo wrote: А да те питам става ли със всяка дебитна карта?
По скоро зависи от банката. Някои от тях не разрешават да се плаща с техните дебитни карти по Интернет.
Мисля, че от известните банки в БГ такъв проблем има/имаше ОББ и това бе преди 2 години. Не съм сигурен към настоящия момент дали може да се правят Интернет трансфери с техните дебитни карти.
Със сигурност знам, че няма проблем с ДСК, ЦКБ и Райфайзенбанк.

Къде са ми парите. » Post #11

Sun Jun 10, 2012 08:09 in Bulgarian

@nailbombbg ще почакаме да видим какво ще ти отговорят за да видим какво ще предприемем. Надявам се всичко да се оправи.
Между временно си влез в PayPal акаунта и виж в историята си на получени плащания, дали все пак не си получил сума от ClixSense.

Специални Афилетни Линкове към други страници » Post #12

Sun Jun 10, 2012 08:04 in Bulgarian

chocky_s wrote: Нещо не я намирам тази "верига"...
Може ли да обяснете отново, къде и кога трябва да я търся?:)

Отиди на страницата на ClixGrid и в горния край, в ляво от потребителското си име ще намериш връзката към рефералния ти линк за съответната страница, както е показано на картинката (знакът обграден в червен цвят)

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #13

Sat Jun 09, 2012 15:04 in Bulgarian

@Stivbo Желая ти успех и помни, че никой няма да ти вземе средства, докато самата услуга не е изпълнена. :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #28

Sat Jun 09, 2012 14:58 in Bulgarian

ТУК можете да намерите всички такси, към съответните процесори, които ClixSense е въвел. Колко взимат съответните банки за преводите от PayPal/Payza могат колеги, които ползват някоя банка да споделят.
@Stivbo за да ъпгрейдваш използвайки парите в :clixsense: акаунта си и даден процесор е необходимо да кликнеш на страницата, която ще те отведе до ъпгрейда: Premium Account, като кликнеш на линка от горния, десен край в посочената страница, след което ще видиш опция от рода "Take $06.00 from my balance and $11.00 from my preferred method of payment:" Ще трябва да отметнеш тази опция и да избереш от менюто в дясно, процесорът който искаш да използваш. Не е необходимо да имаш средства в PayPal или Payza, като тегленето на средствата ще стане автоматично посредством банковата карта, която си регистрирал в тях.
Желая ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #505

Sat Jun 09, 2012 14:43 in Bulgarian

Здравей cnyyha и добре дошъл във форума на :clixsense:
Няма лимит за това колко реферала можеш да имаш под теб и за какво определено време могат да се регистрират.
От съобщението, което излиза на твоя приятел е видно, че той вече има акаунт в тази програма или някой от неговия компютър е направил такъв и затова системата не му дава възможност за нова регистрация. Също така трябва да се знае, че proxy servers са също забранени да се използват.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #496

Fri Jun 08, 2012 09:44 in Bulgarian

По първия въпрос отговора е отрицателен.
Относно дали можеш да закупиш ъпгрейд на твоите реферали - няма проблем, стига това да е акаунта, който си вписал в твоя профил.

Къде са ми парите. » Post #9

Thu Jun 07, 2012 12:48 in Bulgarian

Аз не разбрах с какъв статут са: "Pending" или "Complete". Аз също имам съмнения за грешка в имейла.

Представете се. » Post #128

Thu Jun 07, 2012 12:45 in Bulgarian

Казвам здравей и добре дошли във форума на Георги, Василена и Петьо. :thumbup:

Относно рефералите. » Post #9

Thu Jun 07, 2012 12:37 in Bulgarian

@petioe няма такова изискване, така че можеш да имаш реферали веднага след като се регистрираш в програмата.

Къде са ми парите. » Post #7

Thu Jun 07, 2012 12:36 in Bulgarian

@nailbombbg, както отбелязва колегата bezimenniq, съобщението което си получил е че са ти пратили парите в PayPal с посочения имейл адрес. Провери дали това ти е имейл адреса, с който се вписваш в акаунта си на PayPal.
Отиди в акаунта си на ClixSense и провери на Transactions за да видиш с какъв статут ти е плащането. Ако все още е Pending то има някъде проблем: Или има разлика в имейл адреса или трябва да потвърдиш в PayPal акаунта си сумата за получаване.

Представете се. » Post #123

Wed Jun 06, 2012 15:47 in Bulgarian

Здравей Fugitive88 и добре дошъл във форума на :clixsense: :thumbup:
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 16:45:40 PST