Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #451

Sun May 27, 2012 09:16 in Bulgarian

Здравей borkoborko39 и добре дошъл във форума на :clixsense:
Като за начало трябва да прочетеш нужната информация, която е поместена в нашата част на форума, която ще ти помогне много:
Кликай си редовно рекламите, виж дали можеш да изпълниш някоя от задачите или офертите, което ще ти донесе по-висока печалба. Играй редовно в ClixGrid, където имаш шанс да спечели до $5.00. Естествено трябва да промотираш своя реферален линк, и когато имаш поне 3-5 активни реферала те съветвам да ъпгрейдваш за получаваш по-голяма комисионна от изпълнението на техните реклами, задачи и оферти.

Желая ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #449

Sun May 27, 2012 08:52 in Bulgarian

Когато имаш средства в PayPal, то можеш да ги прехвърлиш в банковата си сметка по два начина:
1. Чрез Дебитната/Кредитната карта, която си добавил в PayPal акаунта си - процедурата се таксува.
2. Чрез Банкова сметка, която си добавил в PayPal акаунта си - процедурата е безплатна, но последната ми информация е че PayPal не приемат Банкови сметки от България все още (не знам дали все още е в сила тази забрана).
Дано да съм по-ясен сега. ;)

Различно IP » Post #5

Sun May 27, 2012 08:45 in Bulgarian

Знам за какъв вид програма говориш, но е малко рисковано, защото някои ги хващат, а други не.
Препоръчвам ти да отидете в Интернет зала и да му направите регистрацията и после да си отваря само своя акаунт.
Ако е имало опит за регистрация или регистрация на неговия компютър, нека да си изчисти историята на браузъра и да си премахне бисквитките.
Желая ви успех. :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #447

Sat May 26, 2012 18:14 in Bulgarian

@bezimenniq знам много добре къде се намира Павел Баня и неведнъж съм ходил там, тъй като аз съм израснал в Казанлък. :D
Рефералите ми намаляват, защото някои от тях стават неактивни по една или друга причина. Намират сайта за не достатъчно атрактивен, закриват си акаунтите или просто не знаят как да работят с :clixsense: . Истината е, че след време някои от тях разбират в какво се състои предимството на тази програма и отново се връщат.
Аз не веднъж съм казвал, че предпочитам да имам 5 активни, и знаещи какво правят, реферали пред това да имам 100, които просто кликат от време на време, без да разбират потенциала на ClixSense.
От друга страна ти трябва доста време за да разработиш добър блог, сайт или да говориш с приятели колеги, роднини, а аз не разполагам с такова, така че за мен удачния вариант е да си плащам за реклама, но не винаги разполагам със средства, които да отделям тук, макар да знам че след 3 до 6 месеца всяка, разумна инвестиция ти се връща.

САМО 7 РЕКЛАМИ ДНЕС! » Post #4

Sat May 26, 2012 12:12 in Bulgarian

Зависи колко реферала са активни.
ClixSense отдавна не е PTC сайт и основната печалба не идва от кликовете на рефералите ни. Идеята и профита от програмата е с дългосрочна давност. Примерно 1 активен реферал може да ти прави след половин година много повече печалба от колкото 150 такива, които не разбират идеята на сайта. А когато рефералите ти започнат да изпълняват оферти и задачи, то ситуацията става наистина различна.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #445

Wed May 23, 2012 15:18 in Bulgarian

grafa1 и t73ango внимавайте с имейлите си, защото този вид склоняване към ъпдейт или някакви други активи от спонсора ви не се толерират от :clixsense: . Да не говорим, че това си е 100% СПАМ, така че рискувате да си навредите сами.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #442

Tue May 22, 2012 15:36 in Bulgarian

Спонсорът е човека, от чийто реферален линк си се регистрирал, т.е ти си негов директен реферал.
Предимството е че много потребители поддържат връзка със своите спонсори и точно те са хората, които им помагат да разберат как работи системата на ClixSense.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #440

Sun May 20, 2012 00:58 in Bulgarian

Здравей luloah и добре дошъл във форума на :clixsense:
За да инсталираш тулбарът за Google Chrome пробвай следния линк:
http://clixsensecom.ourtoolbar.com/exe

Успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #438

Sat May 19, 2012 08:20 in Bulgarian

@kikopetela Добре дошъл във форума :thumbup:
Ако ти е паднал % под необходимия минимум за да работиш по задачата, то трябва да изчакаш същата да бъде подновена. Гледай колко слота и остават. Когато бъде рефрешната или подновена, то и твоята успеваемост ще бъде обновена.
Ако си сигурен, че си отговорил правилно на въпросите то можеш да пишеш директно на CrowdFlower от опциите даващи право на това и които се намират в горната, дясна част на всяка задача (HELP-->Get Support).

Успех

Представете се. » Post #110

Sat May 19, 2012 08:12 in Bulgarian

@Spanishgirl Добре дошла ти казвам и в този раздел ;)
А колкото до това, че не разбираш почти нищо - точно за това си имам форум на Български език, за да си помагаме взаимно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #433

Thu May 17, 2012 15:53 in Bulgarian

Здравей snakypit и добре дошъл във форума на :clixsense: . Имаше известни проблеми, но всичко вече е в историята.
Пиши ако все още имаш подобен проблем.

My Proof Of Payment...vivian3 » Post #2

Thu May 17, 2012 15:46 in Payment Proofs

Congratulation on your payment. :thumbup:

Въпросче, може да се изтрие след отговор... » Post #7

Tue May 15, 2012 14:53 in Bulgarian

@beni29 Отговарям под претекста, че не съм в БГ, а за всяка отделна държава PayPal си има отделни изисквания:
Когато правиш плащане към даден сайт, то автоматично плащането се взема от начина по който си направила. Т.е дори и да имам пари в PayPal акаунта си ако не съм задал предварително парите да се вземат първо от баланса, то те ще се търсят първата инстанция, която съм задал.
т.е. понякога искам да се събере отделна сума в акаунта ми и затова задавам опция всички плащания да се извършват от картата ми, така че баланса ми стои, а плащанията се дърпат от банковата ми сметка.
Провери си на теб къде ти е зададено да ти се взимат плащанията.
Все пак наистина за БГ PayPal може да изисква да имаш вкарана карта.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #431

Tue May 15, 2012 14:46 in Bulgarian

@Spanishgirl Винаги можеш да провериш кой ти е спонсора. Отиди си в акаунта и погледни секцията "My Sponsor Details". Там ще намериш името на своя спонсор и неговия имейл адрес ако не го е скрил умишлено.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #429

Mon May 14, 2012 15:51 in Bulgarian

Здравей Spanishgirl и добре дошла във форума на ClixSense. :thumbup:
Радвам се, че имаш много въпроси, защото това означава, че си имаме още един потребител, който иска да работи сериозно с тази програма. :thumbup: Надявам се тук да намериш конкретни и точни отговори на това, което не ти е ясно.
Един човек може да бъде реферал само на един потребител и това е човека, от чийто реферален линк се е регистрирал в сайта. ;)

My 2nd payment » Post #2

Mon May 14, 2012 15:43 in Payment Proofs

Congratulation on your payment.

I got My 2nd Payment » Post #2

Mon May 14, 2012 15:42 in Payment Proofs

Congratulation on your payment.
Please, can you edit your link, because it doesn't display.

Thank you

My First Payment!! » Post #2

Mon May 14, 2012 15:38 in Payment Proofs

Congratulation on your payment.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #427

Sat May 12, 2012 09:09 in Bulgarian

Здравей vudotо и добре дошъл във форума на :clixsense:
Това, което се опитваш да направиш е смяна на спонсора и ако той е активен, не ти препоръчвам да го правиш, особено ако ти е развит вече акаунта.
Технически ако е правена една регистрация от компютъра ти, няма да ти бъде разрешено да направиш друга.
От друга страна можеш да направиш нова регистрация от друг компютър, да изтриеш история, бисквитки и т.н на браузъра си, да изчакаш 24 часа и да се логнеш с новата регистрация. Това означава, че никога повече не трябва да използваш стария акаунт, в противен случай цялата ти мрежа и компютър ще бъде блокирана от ClixSense.
Аз те съветвам да се свържеш със своя спонсор и да му кажеш, че повече не искаш да работиш с него, като му обясниш причините за това. Ако е грамотен човек ще те разбере и ще изпрати писмо на администрацията на ClixSence, че не те иска повече, като свой реферал. Така ти ще бъдеш свободен да си смениш спонсора.
В крайна сметка всичко е въпрос на лична преценка и ти решаваш какво точно да направиш.

Успех

Premium Upgrade - Welcome Ads край » Post #6

Tue May 08, 2012 16:01 in Bulgarian

@Stivbo Ще започна с ъпгрейда, защото всеки един си го купува за да печели по-добре от сайта. В други сайтове ъпгрейдите са доста по-скъпи и наетите реферали, които си купуваме са ботове в повечето случаи. Тук е и разликата при ClixSense, които от своя страна дават и бонус ако се ъпгрейднеш. Това съвсем не е задължително да го правят, но все пак дават такава възможност, така че защо да не се възползваме от нея? Когато имаме 1000 рекламни кредита, то можем да си рекламираме рефералния линк на някоя друга програма, с която работим. В случая не получаваме нищо, освен евентуални реферали, които ще привлечем за другата програма.
Като стандартен потребител печелиш само от кликовете на рефералите от първо ниво. Ако се ъпгрейднеш, то ще получаваш по $1 за всеки един реферал, който се ъпгрейдне от 2 до 8 ниво. Тъй като ClixSense не е краткосрочна програма, то погледнато в перспектива, с няколко реферала под теб, можеш да развиеш много добра мрежа, която ще ти даде възможност за добра печалба в бъдеще.
Дано да е по-ясно сега.

Желая ти успех
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 17:44:34 PST