Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #1

Tue Feb 28, 2012 04:39 in Bulgarian

Основно има два начина да рекламираме в CliXsense:
I. Manage My PTC Advertising - Където можем да рекламираме нашия "url" посредством създаване на PTC реклама.
1. Кликнете на бутонът "BUY" в дясно за да поръчате Ad Credits. Вашите "Ad Credits" ще бъдат активни, след като ви бъдат потвърдени. Ако вече имате закупени "Ad Credits" пропуснете тази стъпка или си закупете нови ако имате нужда.
2. Кликнете на бутона "ADD" в дясно за да направите нова PTC реклама. Ако искате да рекламирате вече потвърдена реклама, то не е необходимо да я правите отново, така се отбягва времето за ново потвърждаване на рекламата ви, необходимо е само да прибавите нови кредити, както е описано в последната стъпка.
3. След като вашата реклама и вашите кредити бъдат approved, кликнете на бутона Assign Ad Credits to this Advert намиращ се до вашата реклама, за да добавите вашите Ad Credits към нея.

*Убедете се, че сте добавили вашият PayPal или AlertPay имейл адрес към вашия профил, преди да сте поръчали кредитите. Пропускането на прибавяне вашия имейл адрес може да доведе до забавяне на потвърждението на вашата реклама. За да добавите вашия имейл адрес към вашия акаунт, моля натиснете тук и следвайте инструкциите.

II. Закупуване на линк в ClixGrid - Buy a Link
Това е още един начин да рекламирате вашия уеб сайт или Affiliate линк, посредством играта ClixGrid.
През времето на закупения от вас период вашата реклама ще има хиляди посетители, средно 15,000+ посетители на месец, което се равнява на по-малко от $0.00113 за брой посещение! Колкото по-голям период за рекламиране изберете толкова отстъпката на рекламата ще е по-висока. Има отстъпка и ако рекламирате повече от един линк:


Ценова Таблица
ДНИ| ЦЕНА
7 | $6
15 | $11
30 | $20
60 | $38
90 | $54
180 | $100


ОТСТЪПКИ
бр на линковете | ОТСТЪПКА
5-9 | 5%
10-14 | 10%
15-19 | 14%
20-24 | 17%
25 + | 19%


- Минимално представяне от 5 сек, след пълното зареждане на вашия сайт
- Чудесен начин да увеличите трафикът на вашия сайт посредством много ниско заплащане
- Гарантиране на ежедневни уникални посещения

Рекламирането в ClixGrid e лесно, просто копирайте вашия URL в полето отдолу и кликнете на бутонът за закупуване със съответния метод за плащане, който вие предпочитате.
След успешното плащане, вашият сайт ще трябва да бъде approve (одобрен) и веднъж одобрен той ще започне веднага да се върти в ClixGrid за период от 30 дни. По време на този период вие ще имате само веднъж възможност за промяна на вашия линк, като ни изпратите helpdesk request.

Какво е забранено да се рекламира!
Всеки сайт, който се рекламира в ClixSense ще премине първо през процес на одобрение преди да бъде стартиран.
Website, който съдържа злонамерен скрипт или код, прекомерни pop-ups или различни забрани. На кратко и в общи линии, това са сайтовете, които не могат да бъдат рекламирани:

- Съдържание за Възрастни или сайтове със сексуална тематика
- Наркотици и наркотични (лекарствени) средства
- Продажба на Тютюн
- Дискриминация
- Сайтове за омраза/насилие
- Продажба на оръжие
- Фармацевтични продажби
- Незаконни Downloads/Warez
- Хазарт

Никой сайт (URL) който е одобрена не трябва да бъде променян съществено след одобрението, така че съдържанието на сайта да е в нарушение на изложеното по-горе, след първоначалното одобрение. Ние си запазваме правото да отхвърляме реклами по наше усмотрение.

Планирано Изключване - Понеделник 27 Февруари » Post #2

Mon Feb 27, 2012 15:11 in Bulgarian

Преместването е вече факт, така че тази тема я заключвам. :thumbup:

Планирано Изключване - Понеделник 27 Февруари » Post #1

Mon Feb 27, 2012 05:49 in Bulgarian

В превод от Scheduled Downtime - Monday February 27th

В Понеделник, на 27 Февруари в 2:00PM Eastern Standard Time (EST) website-тът ClixSense няма да бъде достъпен за около 1 час поради планирано, техническо обслужване. Ще бъде добавен нов websirver ще бъде необходимо да прехвърлим някои файлове, което изисква изключване на системата за кратко време. По време на това изключване, няма да ви бъде възможен достъпът до вашия акаунт и никакви реклами няма да бъдат показвани.

Оценяваме вашето разбиране за времето на този, необходим ъпгрейд и сме в очакване на много добри новини, които ще бъдат представени много скоро.

Благодарим Ви
The ClixSense Team


Първоначално изключването бе планирано за 10 АМ, но в последствие бе преместено за 2 РМ

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #309

Sat Feb 25, 2012 23:51 in Bulgarian

@miro99999 относно Clixsenseresearch, това са Surveys, които попълваш, като броя на въпросите и цената на дадено Survey зависят изцяло от компанията, която е изготвила анкетата. За всяко участие, дори и да не се класираш на края на въпросника, получаваш утешителна награда от $0.10. За съжаление тези анкети по една или друга причина, не са достъпни (или няма такива) за потребители регистрирани от България.
Аз лично предпочитам ClixSense "Task", защото като им хванеш "цаката" се изпълняват доста по-бързо, а и в много случаи са по-високо платени.
Но все пак всеки има право на избор как да печели пари, а ClixSense предлага доста голямо разнообразие от начини, като се планират и още новости. :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #74

Sat Feb 25, 2012 10:39 in Bulgarian

@Rad0g2 принципно съм съгласен с теб и не исках да навлизам в подробности, защото и форума ни не е такъв, а и това са неща които съм учил в университета преди 10г и съм ги позабравил :oops:
Принципно MAC адреса характеризира хардуерната информация за даден модем, рутер, мрежова карта, компютър и т.н, като се намира във 2 слой на OSI модела, докато IP адресите съдържат информация за софтуера и май бяха в третия слой на същия модел. Техническата информация тук не е от голямо значение.
Това което исках да подчертая, е че IP адреса се сменя при смяна на ISP (Интернет доставчика) или при поискване това да стане, пак към него, докато MAC адреса не се променя и си е постоянен за даденото устройство. Последното твърдение не е константна величина и много може да се пише по него, особено от по-вещите в тази област, имайки предвид че след win 2000 може да се променя този адрес, а това е възможно и за Linux конфигурациите.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #72

Sat Feb 25, 2012 09:04 in Bulgarian

Общо взето колегата dekata16 го е казал точно: От ClixGrid се печели на пълно произволен принцип и всичко е въпрос на късмет.
Всяка програма/PTC сайт си имат своите различни изисквания, като например в ClixSense можеш да кликаш рекламите си от телефона, което не е позволено в други програми. Но за всички програми, основно изискване за 2 акаунта е да са от различен компютър и с различно IP. MAC адреса е нещо, като производствен номер за дадено изделие. Примерно 5685CF56, където първите 4 цифри определят компанията, която е производител на продукта, а другите цифри са уникални и затова всеки компютър си има своя собствен и идентичен MAC адрес. Има програми за смяна на и на тези адреси, но не ги препоръчвам, защото с по-добра защита/програма се хващат.

Представете се. » Post #87

Sat Feb 25, 2012 08:55 in Bulgarian

Казвам Здравейте на Юлиан и Мирослав. :thumbup:
Добре дошли във форума на ClixSense, където се надявам да намерите полезни съвети и препоръки, както можете да споделите Ваши идеи и наблюдения.

New Member » Post #2

Fri Feb 24, 2012 15:22 in Member Introduction

Hi Suzette,
Welcome to the ClixSense Forum.

ClixSense Задачи » Post #55

Fri Feb 24, 2012 07:28 in Bulgarian

Здравей partovska_7 и добре дошла във форума. :thumbup:
Радвам се че си открила силата на "Tasks", които за някои потребители са наистина много доходни. :thumbup:

Представете се. » Post #84

Fri Feb 24, 2012 07:24 in Bulgarian

Здравей sevovs и добре дошъл във форума на :clixsense:.
Това, че не всичко ти е ясно тук е нормално, защото програмата не е просто поредния PTC сайт, а си има своите различия и тънкости. За щастие има доста достъпна информация, която ще ти помогне да разбереш точно как да изкарваш пари от ClixSense. :D

Успех :thumbup:

Представете се. » Post #82

Thu Feb 23, 2012 12:24 in Bulgarian

@mariangeorgi
@duzpa
Добре дошли във форума. Надявам се активно да се включите в нашите дискусии.

Поздрави и успех :thumbup: :clixsense:

Представете се. » Post #79

Wed Feb 22, 2012 15:24 in Bulgarian

Здравей angelstz и добре дошъл във форума на :clixsense: :thumbup:

Happy Launch Anniversary Clixsense 5 Years » Post #8

Wed Feb 22, 2012 14:04 in General Talk

Happy Launch Anniversary :clixsense:
You deserve what you are. :thumbup:

Enjoy :clap: :clixsense: :kitty: :puppy:

fortcasper » Post #2

Wed Feb 22, 2012 12:33 in Payment Proofs

Hi fortcasper
Congratulation on your first Payment and welcome to the Forum.
It would be nice to share with us picture of your payment. ;)

my 1st payment » Post #2

Wed Feb 22, 2012 12:31 in Payment Proofs

Congratulation on your First Payment. :thumbup: :clap:
:clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #305

Wed Feb 22, 2012 11:32 in Bulgarian

t73ango wrote: ВСИЧКО Е НАРЕД .ПОМОГНАХ И ДА ИЗЧИСТИ ВСИЧКО -МНОГО СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА
Следващия път недей да пробваш с този team viewer, че имам познати, които се оплакват, че ги засичат с него.
По-добре да се преинсталира браузърът, като се отметне опцийката да не се оставят бисквитки и история за по-нататъшно използване.

Все пак се радвам, че всичко е минало гладко и успешно и пак напомням да не си ползвате компютрите. На нейния компютър отваряйте само нейния акаунт, а на твоя да се отваря само твоя, че ако пак затворят акаунт на някоя от вас не знам с какво трябва да черпим Jim и Joao. :lol:

My 6th Payment. Thanks admin. » Post #2

Wed Feb 22, 2012 03:52 in Payment Proofs

Congratulation on your payment. :thumbup: :clap:

As of this posting $3,364.36 » Post #25

Wed Feb 22, 2012 03:49 in Payment Proofs

Hi sean_urg and welcome to the forum.
What you asked valerie is not very kind. For more information about payment processors you can visit Filipino Forum

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #67

Wed Feb 22, 2012 03:37 in Bulgarian

@beni29 да не би да си се логвала през нейния компютър или някой друг да е използвал ClixSense от там?
Посъветвай я да изпрати Support Ticket за да разберем какъв е проблема.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #65

Wed Feb 22, 2012 03:23 in Bulgarian

Здравей beni29 и добре дошла във форума.
Каква грешка изписва на твоята приятелка? Да не би да е забравила детайлите за логване? Предполагам, че до сега никой не се е логвал през нейния компютър в ClixSense.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 7, 2024 20:25:42 PST