Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

My 1st Payment - Thank you :) » Post #2

Thu Feb 16, 2012 19:55 in Payment Proofs

Congratulation on your First Payment.

I would like to introduce myself. » Post #2

Thu Feb 16, 2012 17:54 in Member Introduction

Hi ebokai
Welcome to the our community. :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #13

Thu Feb 16, 2012 14:07 in Bulgarian

t73ango wrote: трябваше да прочета по-нагоре и тогава да питам,явно ще почакам ;)
Затова преместих въпросът ти в тази секция, защото нещата са навързани с казаното по-горе и определено ще трябва да преминеш през верификация и пращане на 4 цифров код, който отнема 3-4 дни. ;)

Похвали се. » Post #115

Thu Feb 16, 2012 12:30 in Bulgarian

@pepo333 този код е най-вероятно кодът на самата транзакция. Влез в PayPal акаунта си и виж за чакащо плащане или нещо подобно.След като са ги изпратили парите трябва да са ти в акаунта и ако не са там, то проблема е някъде в настройките.
Това се е случвало и преди, като въпросният потребител е помолил :clixsense: да му върнат обратно парите в акаунта и след това са му ги пращали отделно, само на него, така че не се притеснявай.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #63

Thu Feb 16, 2012 11:47 in Bulgarian

stan36 wrote: Мерси за помощта, вече съм ъпгрейднат :D , много лесно беше. Приятно кликане на всички 8-)
Радвам се че всичко е протекло отлично. :thumbup:
Добре дошъл в PREMIUM клуба. :clap:
:clixsense:

Плащания » Post #33

Thu Feb 16, 2012 11:45 in Bulgarian

@t73ango отговорих ти ТУК и нека да дискутираме в съответната тема, за да може и други потребители с твоя проблем да се възползват.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #10

Thu Feb 16, 2012 11:42 in Bulgarian

t73ango wrote: здравейте ,не мога да прехвърля парите си от pay pal към дебитната си карта пише ми -You have exceeded your monthly withdrawal limit. To lift this limit, click View Limits on your Account Overview page. какво да направя.моля ви дайте съвет :)
Всеки PayPal акаунт си има лимити, било то месечни или годишни. Явно си достигнал твоя лимит и за да ги видиш и в последствие да ги премахнеш ще тряба да кликнеш на "View Limits", както е показано на картинката:

За да премахнеш ограниченията на акаунта ще трябва да кликнеш върху опцията "Lift Limits", която ще намериш най-вдясно на табличката в твоите лимити (ограничения).
Ще излезнат няколко неща, които ще трябва да направиш. За цялата процедура ще се изиска малко време (10 дни), но след това няма да имаш никакви проблеми с акаунта си в PayPal.
В крайна сметка ще ти е показан и период кога месечните/годишните ти ограничения изтичат и можеш да изчакаш този период да изтече.

My 2 payments » Post #2

Thu Feb 16, 2012 11:19 in Payment Proofs

Congratulation on your Second payment. :thumbup: :clap:

Предстоящи промени в ClixSense » Post #5

Thu Feb 16, 2012 06:36 in Bulgarian

stan36 wrote: Здравей, как да се ъпгрейдна чрез Алертпей? От Кликсенс ли ще ми дръпнат парите от Алертпей или да се логна в Алертпей и да им ги пратя. Моля някой, който има време да обясни как става процедурата, защото досега не съм инвестирал в нито един сайт с Пейпал/Алертпей и не искам нещо да се обърка :roll: .
Здравей
Тъй като въпросът ти не е в подходящата тема ти отговорих ТУК :thumbup:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #58

Thu Feb 16, 2012 06:33 in Bulgarian

stan36 wrote: Здравей, как да се ъпгрейдна чрез Алертпей? От Кликсенс ли ще ми дръпнат парите от Алертпей или да се логна в Алертпей и да им ги пратя. Моля някой, който има време да обясни как става процедурата, защото досега не съм инвестирал в нито един сайт с Пейпал/Алертпей и не искам нещо да се обърка :roll: .
Здравей stan36 и добре дошъл във форума на :clixsense:
Преди да пристъпиш към ъпгрейд, трябва да си сигърен, че си прикрепил кредитна/дебитна карта към твоя PayPal/AlertPay акаунт и в банковата ти сметка има достатъчно средства за ъпгрейда.
За да ъпгрейдваш ще трябва да отидеш в страницата на Premium Account, където в горния, десен край ще намериш опция за ъпгрейдването.
Следвай стъпките, които ще ти дадат опция да ъпгрейдваш от различните разплащателни процесори и съответно една от опцията ще ди даде да включиш и евентуалните средства, които имаш в твоя :clixsense: баланс.
Да кажаем, че си избрал да ъпгрейдваш, чрез AlertPay, то избираш съответната опция, която автоматично ще те прехвърли в страницата за вписване на твоя AlertPay account, където ще ти бъде изискано да потвърдиш плащането.
ВНИМАНИЕ: Към момента AlertPay не приемат плащания от дебитни/кредитни карти, така че ако нямаш необходимата сума в своя AlertPay баланс, то ъпгрейда ще ти бъде отказан.
В такъв случай направи ъпгрейда от PayPal или размени с някой приятел средства.

Плащания » Post #31

Thu Feb 16, 2012 06:15 in Bulgarian

Разликата е ако правиш много плащания от PayPal или правиш масови плащания (както ClixSense правят всеки Понеделник). С Personal account няма да можеш да ги направиш. Ако имаш Premier account нямаш ограничения за плащанията, чрез кредитна/дебитна карта, както получаваш и 7 дневна подръжка на акаунта си по телефон.
Не знам дали плащаш някаква допълнителна такса за този акаунт и ако не е така не виждам защо ще го променяш.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #277

Thu Feb 16, 2012 06:04 in Bulgarian

yonikos wrote: споделете за какво е това clixsenseresearch каква е тази програма помня 4е бе6е говорено за нея не6то но немога да го намеря :)
Чрез нея можеш да правиш Surveys, но към момента не се позволява регистрацията на нови потребители от България.
Всъщност от както :clixsense: представи своите TASKS изобщо не се занимавам с ClixSenseresearch.

Похвали се. » Post #113

Thu Feb 16, 2012 03:11 in Bulgarian

@pepo333 първо провери дали си написал точно имейла в профила си на ClixSense.
Логни се в PayPal акаунта си и виж дали няма чакащо плащане, което да бъде approved-нато.
Ако всичко е изпълнено, както трябва то ще трябва да изпратиш запитване до Администрацията на сайта да проверят твоя случай. Ако имаш проблеми от някакво естество, като Английски език или не знаеш какво точно да пишеш, то аз мога да го направя от твое име, но първо провери внимателно данните си.
Надявам се, че имаш предвид че плащанията се извършват всеки Понеделник (около 23,00-24,00ч) ако си заявил своето плащане по-късно, то ще ти бъде изплатено следващия Понеделник (20 Февруари).

Hello everyone » Post #2

Wed Feb 15, 2012 13:31 in Member Introduction

Hi Markhor42,
Welcome to the Forum. :thumbup: :clixsense:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #56

Wed Feb 15, 2012 12:12 in Bulgarian

@dekata16 Както в AdHitz, така и в рекламата на ClixGrid трябва постоянно да правиш нова реклама. Не можеш да добавяш средства на вече създадена. Говорил съм по този въпрос с Jasm, че това създава доста неудобства и това ще бъде променено, но към момента се работи по новите въведения в :clixsense: и не се знае кога ще бъде променено/улеснено рекламирането в сайтовете.
Не можеш да вкарваш пари в баланса на AdHitz. Това става, като правиш самата реклама или като пишеш на Администрацията.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #275

Wed Feb 15, 2012 11:02 in Bulgarian

@lexx30 в Clixsense няма да намериш реферали, които да закупиш или да наемеш. Програмата е уникална и работи по този начин от 2007г.

Похвали се. » Post #111

Wed Feb 15, 2012 10:16 in Bulgarian

The_AA wrote: Днес взех поредната комисионна от 50 цента. Вече направих $52.50!
Все още няма да ги тегля. Поне 100 да направя.
Поздравления :clap:
С новите бонуси от $0.50 е доста по-лесно да рекламираш :clixsense:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #273

Wed Feb 15, 2012 10:13 in Bulgarian

Гарантираните реклами са от $0.01, като за STANDARD потребителите има гарантирана 1 дневна реклама, а за PREMIUM потребителите са 4бр на ден. Аз лично никога не съм имал само 4 реклами. Минимум са 6-7, като не съм онлайн през цялото време.

Hello » Post #2

Wed Feb 15, 2012 09:58 in Member Introduction

Hi lienshare
Warmly welcome to the :clixsense: Forum. :thumbup:

my first payment » Post #2

Wed Feb 15, 2012 07:41 in Payment Proofs

Congratulation on your First Payment
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 16:06:11 PST