Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Представете се. » Post #774

Thu Dec 10, 2015 15:36 in Bulgarian

Здравейте на pambo и Валя!
Желая ви много късмет и успехи!

admin » Post #2

Thu Dec 03, 2015 09:03 in Bulgarian

Здравей nikolaie,
Стараем се да информираме всички български потребители с новостите в темата Новини - 2015. Конретен отговор на твоя въпрос можеш да намериш ТУК.

Ще издам, че тази промяна за сега не води до очаквания положителен резултат и много хора са недоволни, защото няма конкретен ден за изплащане на сумите им. Въпросът бе отнесен до Администрацията на ClixSense и аз очаквам да имаме промяна в това отношение много скоро.

Новини » Post #4

Thu Dec 03, 2015 08:53 in Bulgarian

Нови Афилетни Комисионни - 01/12/2015
В превод от New Affiliate Commissions

Предната седмица Ви съобщихме, че ще повишим "signup" комисионните за новите Ви, активни реферали.
Молим Ви да прочетете внимателно новите условия:

Получаване на "signup" комисионни съгласно новите условия:
Влизайки в сила от днес - Вторник, 1-ви Декември 2015г правим промени в комисионните получавани от нашата Афилетна структура.

Стандартни потребители: Ще получават по $0.10 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.05 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.05 за всички държави.

Premium потребители: Ще получават по $0.30 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.10 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.10 за всички държави.

Списък на страните с висок приоритет

Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Chile
China
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Ireland
Israel
Italy
Japan
Malaysia
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
United Arab Emirates
United Kingdom
United States

*Тъй като някои потребители се опитват да мамят системата ни, правейки множество акаунти или използват PTSU за да регистрират нови потребители, ние няма повече да изплащаме signup афилетните комисионни моментално. Това ще става, когато бъдат покрити група от нови критерии, но не по-рано от 10 дни след датата на регистрацията.

Новите критерии включват редица изисквания, като например да се изпълнят 3 действия в 3 различни дни. Не можем да споделим всички изисквания, с цел да избегнем злоупотреба. Или казано накратко, ако вашите реферали са активни, то Вие ще получите комисионна за тяхната регистрация под вас.

Високо ценим Вашата подкрепа на ClixSense. Бъдете в очакване на Коледните ни промоции, които ще Ви представим съвсем скоро.

От екипът на ClixSense

Как да мотивираме рефералите си !!! » Post #4

Tue Dec 01, 2015 16:06 in Bulgarian

Има тема създадена специално за всичко свързано с рефералите, така че тази е напълно излишна.
И не, не е разрешено да се обменят лични данни във форума.

Новини » Post #3

Wed Nov 25, 2015 10:00 in Bulgarian

Нови условия за разплащане и следващи, по-високи комисионни - 24/11/2015
В превод от New Cashout Policy and Higher Commissions coming

Уважаеми потребители, към момента извършваме голяма промяна в начина, по който извършваме плащанията. Преди няколко месеца, когато променихме условията и започнахме да правим плащания веднъж седмично, ни изглеждаше, че идеята е добра. Но ClixSense се разраства, а с него се увеличават и сумите за изплащане. Влизайки в сила веднага, започваме да правим плащания всеки работен ден. Това означава, че ще правим изплащания от Понеделник до Петък, освен ако няма национален, почивен ден в САЩ. Плащания няма да се извършват и през уикендите. Например, този Четвъртък (26 Ноември) е Thanksgiving (Денят на благодарността) в USA и изплащане няма да бъде правено.

Самата процедура по плащанията ще работи, както следва:

Всяка сутрин ще разглеждаме заявените плащания и 30% от всички плащания ще бъдат направени в същия ден. Ще има дни, когато ще се пращат всички плащания, но това ще зависи от броя на заявките, които сме получили. Няма да даваме точно време или до кога ще бъдат изплатени, но Ви уверяваме, че плащания ще бъдат правени всяка сутрин.

**Молим Ви да имате предвид следното** - Няма да ви бъде разрешавано да правите повече от едно плащане на седмица. Въпреки това ще можете да добавяте средства в плащане, което е очакващо (Pending).

Това не означава, че ако заявите плащане в Понеделник сутрин, то ще Ви бъде изплатено в Понеделник.
Вашата заявка ще бъде добавена към очакващите плащания, които ще бъдат изплащани по реда на тяхното получаване.

Този процес няма да окаже влияние върху потребителите, които заявяват плащания, чрез чекове или потребителите от USA и Канада, които първо трябва да преминат през адресна верификация, получавайки първото си плащане с чек. Чековете все още ще се изплащат веднъж месечно, преди всяко 10-то число от месеца.

Ние вече изпратихме няколко хиляди плащания днес.

Нови, афилетни signup комисионни
Считано от 30 Ноември, увеличаваме афилетните signup комисионни до 300%. Да, правилно сте ме разбрали, тъй като ще направим голямо повишаване на signup комисионните в нашата афилетна структура. По-късно ще направим още едно съобщение, относно въпросното повишаване, с повече подробности как ще работи, така че следете за следващото ни съобщение, което ще бъде направено скоро.

Бъдете в очакване и на "Празничните Промоции", които сме планирали през месец Декември.

Ние истински ценим вашата подкрепа и Ви пожелаваме много успехи тук, в ClixSense!

От екипът на ClixSense

Представете се. » Post #771

Mon Nov 23, 2015 15:17 in Bulgarian

Казвам и аз добре дошли на nuri79, Ivan и Ваня.
Желая Ви много късмет и успехи в тази страхотна програма!

Откраднат PayPal акаунт! » Post #20

Mon Nov 23, 2015 15:05 in Bulgarian

Дидко, поне на този етап няма да можеш да използваш имейл адреса и картата, с които си в настоящия акаунт.
Не се отказвай и пиши на PayPal. Когато им пишеш ще получиш имейл. На същият този имейл ще трябва да отговориш.
Може би вече си го направил, но въпреки това опитай отново!
Имейла много наподобява на автоматичен отговр, но няма ли изрично уточнение, че е такъв и не се наблюдава, то отговаряш веднага на него.

УСПЕХ!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2979

Tue Nov 17, 2015 15:05 in Bulgarian

@milen3stanev Рефералите са завинаги наши.
Ако не си виждаш своя в списъка то означава, че и той, също като теб е неактивен. По подразбиране виждаме само активните си реферали. Трябва да промениш настройките и ще видиш всички реферали, които са под теб и съм убеден, че в списъка ще е и търсения от теб реферал.

ClixSense Оферти » Post #1117

Sat Nov 14, 2015 15:00 in Bulgarian

VeGans wrote: Не може да е вярно...

extraordinaire за месец е направил 3780 таска???

Аз за месец имам едва 31... при това, не защото не искам. Просто не получавам такива. Няма да повдигам темата отново, но изглежда нас в BG никой не ни бръсне за слива...

...
Знаеш, че е възможно...
В началото е трудно и това да пребиваваш в държава от Западна Европа, САЩ или Канада е от голямо значение, но когато вече имаш II-ро ниво, то задачите са почти еднакви за всички държави и определено можеш да си докарваш добри доходи.

Желая ти успех!

ClixSense Задачи » Post #2939

Sat Nov 14, 2015 14:46 in Bulgarian

plamsi87 wrote: Здравейте на всички. Сравнително нова съм в сайта, така че ме извинете за глупавите въпроси. До снощи accurancy-то ми беше 62, 2 процента, днес гледам занулено, задачите ми също занулени...Някой би ли ме посъветвал към кого да се обърна...Благодаря предварително :)
Определено въпроса е за вниманието на CrowdFlower

kaka2202 wrote: Здравейте,вчера за първи път имах възможността да направя задача.Направих дадената задача няколко пъти,но ми се стори,че не получавам парите.На някои не получавах,а на други да.Преди малко отново се появи задачата,направих я два пъти и наистина нямаше никакво заплащане,а нямам грешки и accuracy-то се покачва доста.След тези два пъти изписа,че съм извършил максимума.Има ли някаква причина за това ?
Освен че всички задачи имат "Quiz Mode", то някои от тях се изплащат с известно закъснение, като 15-30 мин са най-често срещаните, но аз съм имал и закъснения от 12 часа.
Ако все пак мислиш, че си изпълнил задача, но не ти е платена, то те съветвам да пишеш до съпорта на CrowdFlower директно.


borodin4o wrote: Отдавна не бях влизал в българския форум и виждам , че за вашите въпроси има отговори, но мноооооого назад.Относно въпросите ви всичко е отдавна коментирано, но по-назад. Просто трябва да се поровите повече. Успех в търсенето. (Не е лесно , всеки е минал по този път в началото)
А ти къде се изгуби? Потребители се свързаха с мен да ме питат, къде си и защо не могат да разчитат вече на твоята помощ... :)

Представете се. » Post #764

Sat Nov 14, 2015 14:28 in Bulgarian

И аз ще приветствам Владимир и Максим с Добре дошли в Българската част от форума на ClixSense.
И докато extraordinaire се е ориентирал във всички възможности за печалба в тази програма то си мисля, че morkov79 пропуска великолепни възможности, като не е отдели внимание на Задачите и Офертите в ClixSense.

Вярно е че Макс е във Франция и това му дава голямо предимство със задачите и офертите, но и за България има налични такива, макар и малко в началото.

Желая успех и на двама ви!

Представете се. » Post #760

Sun Nov 08, 2015 15:11 in Bulgarian

@nadiatg Здравей Надя и добре дошла в Българската част от форума на ClixSense!
Виждам, че вече си разучила Офертите и Задачите, които платформата на тази програма предлага, така че съм сигурен, че тези 15 цента бързо ще нарастнат, като сума.

Желая ти много късмет и успехи!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2966

Sun Nov 01, 2015 11:05 in Bulgarian

@VeGans Подобно на теб и аз ще започна малко отдалеч този коментар-отговор.

Регистрирах се в ClixSense през 2010г и тогава нямаше Оферти, Задачи или Aнкети. Нямаше дори и форум къде да попиташ, а от всякъде слушах, че ClixSense е най-добрата програма и плаща редовно. Дори и в Англия, по това време не бях ъпгрейдван и за седмица получавах от 5-10 реклами. Предполагам няма да те учуди това, че след няколко месеца се отказах и дори баланса ми бе занулен, защото не бях активен повече от 90 дни.

Все пак макар и малко разочарован, през Февруари 2011г реших да се ъпгрейдвам и да започна да си набирам реферали. Създадах си някаква система за набиране на реферали, гледах всички реклами дневно и редовно, дори и до сега, играя ClixGrid. Предложих на няколко приятели програмата, но всички се отказаха, така че аз продължих да упорствам сам и след няколко седмици достигнах пърървата си сума за теглене и когато парите се озоваха в моя PayPal се почувствах изключително добре и разбрах къде е силата на ClixSense!

В последствие на помощ дойдоха задачите и офертите, като в началото бе доста трудно - с малко задачи и оферти, независимо че съм в UK. Все пак тогава имах повечко време онлайн и ми се занимаваше. Имах доста ситуации, като твоята описана по-горе и се налагаше често да пиша на CrowdFlower или да питам в техния форум за помощ, но в крайна сметка нещата бавно се подобриха. Както се казва апетитът идва с яденето и като махна първите 3-4 месеца в решаване на задачи, то после с увеличаване на нивата те ставаха повече и по-добре платени. Дойде и моментът, в който имах и всички 3 нива и тогава дори не се замислях дали да решавам задачи от 1, 2 или 3 цента - пропусках ги пък било те да са елементарни.
Та сравнявайки няколко цента за седмица в началото и $25, които мога да направя в момента за ден, отделяйки 4-6 часа пред компютъра - разликата е огромна.

Факт е, че Survey за България почти липсват, което се отнася и за Offers, но с постоянство и упоритост в изпълнението на задачи се постигат много добри резултати.

Често се виждат потребители от България, които са в седмичната класация за изпълнение на задачи. Трябва да знаете, че всички те са започнали от там, от където и вие! Няма никакви номера или нещо друго. Упоритост и постоянство е скритият Коз.

Хора са ме намирали във Фейсбук или са се свързвали с мен по някакъв начин, като ми казват, че нямат задачи, не знаят английски и са на път да се откажат. Все пак не са го направили и на няколко от тях след месец-два видях имената в седмичните класации или са се похвали ли във форума с бонуса от $5 за изпълнение на задачи.

Всеки сам избира как и колко да работи онлайн, но определено в един момент упоритостта и постоянството биват възнаградени в ClixSense.

Желая на всички късмет и успехи!

ClixSense Задачи » Post #2922

Sun Nov 01, 2015 10:30 in Bulgarian

@fei0707 Здравей и добре дошла във форума от мен!
Флагчето пред потребителското ти име е все още българско, което означава, че системата те възприема, като потребител от България. Това е причината да не можеш да решаваш задачи и да ти излиза това съобщение.

Свържи се със съпорта на ClixSense посредством Submit a Ticket , като им кажеш, че преди време си се изместила във Великобритания и ще останеш там за известно време. Няма да имаш проблем в това отношение.
След като променят държавата ти на пребиваване ще можеш да изпълняваш задачите и оферти налични за UK.
Съобщението ще се появи пак ако някой ден се върнеш в България или отидеш в друга държава. Тогава отново ще трябва да се свържеш с администрацията.

@maimoni Това съобщение се получава, когато се опитваме да решим задача, за която нямаме необходимото ниво. В CrowdFlower има 3 нива на развитие и имайки предвид, че все още имаш сравнително малко изпълнени задачи, си мисля че към момента има 1-во ниво, а се опитваш да решаваш задача от 2-ро или 3-то ниво.

Желая Ви успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2954

Thu Oct 22, 2015 13:16 in Bulgarian

bocana_89 wrote: zdraveite molq pomognete mi syvsem nova sym uspavam samo reklamite da gledam nishto dr ne mi otvarq
Първо искам да те поздравя с добре дошла във форума на ClixSense!
Като казваш, че нищо друго не ти се отваря - имаш предвид, че не можеш да отвориш страниците със Задачите и Офертите или че нямаш налични такива.
Виждам, че системата на ClixSense те разпознава, като потребител от Великобритания и ако си се преместила скоро от България в UK то това може да ти създава някакъв проблем, но ти ще кажеш какво точно се случва в акаунта ти?

Откраднат PayPal акаунт! » Post #15

Sun Oct 18, 2015 16:01 in Bulgarian

Явно PayPal си имат свои - доста сложни правила по отношение на сигурността.
Все пак ти желая успех с тях и ще се радвам ако ъпдейтваш какво се случва и евентуален резултат. :thumbup:

Откраднат PayPal акаунт! » Post #13

Sat Oct 17, 2015 16:53 in Bulgarian

Дидо, мисля си че без някакви отговори по сигурността PayPal нямат как да докажат, че акаунта е твой. Тук си мисля, че ти трябва да си спомниш някои от въпросите за сигурност.
PayPal са по-големи от всички Български банки, взети заедно и предполагам, че на ден получават хиляди писма.
В последно време хакерите взеха да стават все по-добри и изобретателни, като на имейла получавам писма, които иzглеждат все по-достоверно, че са от PayPal.

Затова аз винаги казвам да не отваряме линковете в имейлите, а да се логваме през уеб-браузърите.

Реферали » Post #1005

Fri Oct 16, 2015 16:16 in Bulgarian

@VeGans Тук не можеш да наемаш или закупиш реферали.
В рефералната система има 8 нива под всеки един. Ако ти привлечеш реферал, той ще се регистрира под теб и ще е на твоето Първо ниво. Ако той привлече реферал от своя страна, той ще е на неговото Първо ниво и съответно в твоето Второ и т.н. Можеш да трупаш реферали до 8-мо ниво.

Представете се. » Post #758

Fri Oct 16, 2015 16:11 in Bulgarian

@VeGans Здравей Веселин и добре дошъл във Форума на ClixSense! Определено постоянството и малко инат тук ще ти помогнат.

Желая ти много успех!

Относно реферали » Post #4

Fri Oct 16, 2015 16:05 in Bulgarian

ClixSense правят изключения!
Свържи се със съпорта и им обясни ситуацията. Когато няколко човека шерват рутер, то администрацията тук прави изключение, като задължително условие е да се ползват различни компютри и никога да не се смесват акаунтите в тях!
При всички положения, пак казвам, че трябва да се свържиш с Администрацията на ClixSense.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 04:16:57 PST