Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

ClixSense Задачи » Post #2911

Wed Oct 14, 2015 12:19 in Bulgarian

Искам да приветствам всички, които започват да работят с ClixSense!
Задачите са едно от най-удачните изпълнения за Българите, но както всяко нещо и тук си има нещо, като "изпитателен срок".
Всеки който сега се регистрира или сега започва да изпълнява задачи ще вижда по 3-5 на седмица или такива само за по 1 цент. Нормално, защото всяка фирма - рекламодател разчита на хора, на които може да има доверие. Предполагам и вие сте така?
Доверието се гради с времето и тук е така. Колкото повече задачи решаваме, толкова повече ще имаме за в бъдеще и съответно нивото ни ще бъде вдигнато, а от там ще започнат да се получават и по-стойностни задачи! Вярно е че в началото изпълняваме задачи за 1 цент, а реално ни се плаща такъв на две изпълнени или въобще не получаваме такъв - някои пишат на рекламодателите, а на други не им се занимава и продължават нататък!

Искам да споделя, че когато аз започнах да се занимавам с CLixSense през 2010г програмата предлагаше само реклами и получавах такива през ден-два, защото нямаше гарантирани такива. Нямате си на представа колко бях радостен, когато получих първото си плащане след 7 месеца работа с ClixSense!
Сега нещата са доста по напреднали, а и самата програма се развива. За себе си съм благодарен, че на времето не съм направил това, което е най-лесно - да се откажа!

Съвет: Търпението и постоянството тук бива високо наградено! Не се отказвайте, макар да знам, че в началото това е най-предрасполагащо!

Успех на всички! Искам да допълня, че задачи има за всички, без значение от коя държава сме или на колко години сме. От нас зависи след 1 година как ще получаваме допълнителни, Интернет доходи!

Представете се. » Post #756

Mon Oct 12, 2015 14:12 in Bulgarian

@Venci90 Здравей Венци и добре дошъл във форума на ClixSense.
6 месеца са време, в което всеки осъзнава как работят РТС сайтовете и с кои от тях си заслужава да се работи. Тук си попаднал на правилното място.

Пожелавам ти много успех и късмет!

Представете се. » Post #754

Fri Oct 09, 2015 11:55 in Bulgarian

@teqti Здравей Тинка и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
Май потребителите от твоя град са рядкост, защото не си спомням да съм срещал друг във Форума или съм забравил :)

Желая ти много късмет и успехи!

Представете се. » Post #752

Thu Oct 08, 2015 15:42 in Bulgarian

Здравей Tanj1956 и добре дошла в Българската част от форума на ClixSense.
Можеш да си сигурна, че не си ти "най-стария потребител" от България.
Всъщност поне 8% от регистрираните тук могат да кандисатстват за тази "титла" преди да дойде твоят ред.

Никога не е късно да се ориентираш в онлайн индустрията и да намериш начин да печелиш от нея ;)
Желая ти успех!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #234

Wed Oct 07, 2015 15:11 in Bulgarian

Това означава, че някой друг акаунт в ClixSense е използвал или в момента използва PayPal адресът, който искаш да регистрираш.

В този случай те съветвам да се свържеш директно със съпорта на ClixSense и да им обясниш какво точно искаш да направиш. Те ще ти кажат най-добре какъв е проблема и как да го решиш.
Submit a Ticket е начинът, по който да се свържиш с администрацията.

Желая ти успех!

Представете се. » Post #749

Wed Oct 07, 2015 15:05 in Bulgarian

Така по принцип се привличат реферали под теб, които ти носят комисионна.

Реферали » Post #1003

Wed Oct 07, 2015 15:00 in Bulgarian

Ето ТУК можеш да видиш всички комисионни, които се получават от рефералите ни.
Получаваме комисионни от тези на Първо ниво. От 2-ро до 8-мо ниво получаваме по $1 от ъпгрейд на реферал. Условието е само за Premium потребителите.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #232

Tue Oct 06, 2015 11:55 in Bulgarian

Здравей mimi1809 и добре дошла в Българската част от форума на ClixSense! :thumbup:

Влез в Profile and Settings на твоя акаунт (кликни на линка), където в дясно ще видиш Payment Details. В тази секция има падащо меню срещу Method, откъдето ще трябва да избереш PayPal (ако не ти се показва по подразбиране) и в полето под него ще трябва да впишеш желания от теб email address за PayPal. Не забравяй да натиснеш синия бутон "Update Account" намиращ се в края на страницата, когато си готова с промените.

Реферали » Post #1001

Tue Oct 06, 2015 11:44 in Bulgarian

Най-вероятно не са завършили напълно регистрацията, като например въвеждане на лични данни, PayPal и т.н.
Ако ги познаваш е хубаво директно да ги попиташ кой им изписва, като спонсор.

Представете се. » Post #747

Sun Oct 04, 2015 15:19 in Bulgarian

@pambo Здравей Иван и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Регистрирал си се в най-добрия и доказан във времето PTC сайт. С постоянство и желание тук могат да се изкарат доста добри средства.

Колкото до съветите - повечето потребители тук ще те посъветват да решаваш задачи, да изпълняваш оферти и да си кликаш ежедневно рекламите. Естествено, намирането на реферали е винаги приемущество, особено ако нямаш време за Интернет.
Все пак ще те посъветвам да прочетеш основните теми, които са закрепени в началото на форума и естествено да следиш дискусиите, които се развиват в тях.
Началото, както е навсякъде, изисква повече време и постоянство, което след време ти се отпалаща.

Желая ти успех и късмет!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #229

Sun Oct 04, 2015 15:11 in Bulgarian

Мисля, че при верифициране акаунта става Premier, но в това не съм на 100% убеден.

В крайан сметка Premier и Personal се припокриват, като с първият имаш малко повече възможности и реално не бива да се смущаваш от това, а напротив. Спомням си, че на времето аз се обаждах на PayPal за да ми ъпгрейдват акаунта от Personal на Premier. И двата типа акаунт нямат месечна такса.

ClixSense Задачи » Post #2896

Fri Oct 02, 2015 12:32 in Bulgarian

Наличието на Задачи и тяхното изпълнение в CrowdFlower си е цяла наука ако мога така да се изразя.
Новите потребители имат малко или никакви задачи, докато в същото време тези с опит имат тонове от тях.
Важното е да не забравяме, че всеки е тръгнал от нулата и успехите, които е постигнал са плод на постоянство и упоритост.

В CrowdFlower има т.н. Skill Test, които са много важни за нашето израстване. Покривайки тях, то ни се предоставят повече задачи. Съответно имаме и 3 нива на развитие, като в зависимост от броя на задачите, които изпълняваме и успеваемостта ни се дава необходимото ниво. И отново тези без ниво нямат задачи, докато потребителите покрили 3-то ниво има 100+ налични. И тук няма голямо значение на коя държава принадлежим - ако имаме опит, то той се възнаграждава.
Самият аз имах 3-те нива за задачите, но не съм изпълнявал такива поне от 6 месеца и си загубих 3-тото ниво!
Не случайно тази тема е с толкова много страници :)

Има потеребители от България, които благодарение изпълнението на задачи си изкарват над средната за страната, месечна заплата. Факт!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #227

Fri Oct 02, 2015 12:21 in Bulgarian

@CooperRoss Здравей и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
За съжаление българска, банкова сметка не може да бъде добавена в PayPal, така че тегленето на средства става единствено към кредитната/дебитната карта, която си регистрирала в PayPal.
Имай предвид, че при теглене на средства PayPal имат такси. Такива могат да са наложени и от самата ти банка.
Много хора, които са решили да се занимават с онлайн търговия си отварят сметки в банки, които са им най-подходящи за бъдещият им бизнес. Хубаво е например да имаш "Интернет банкиране", чрез което можеш да следиш всичко, което става в сметката ти.

Пак ще напомня, че паролата, която слагаме на PayPal трябва да е сложна и в никакъв случай да не се доблира с никоя друга, особено с тези от различните РТС сайтове!

Желая ви успех и много късмет!

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #56

Sat Sep 12, 2015 09:41 in Bulgarian

@pepelyprah Извинявай за късното включване, но имаш ли ощв проблем с добавянето на реклама?

Реферали » Post #998

Tue Sep 01, 2015 15:14 in Bulgarian

24 часовата реклама в Нео е много относителна. Ако има много реклами по принцип, то едва ли можеш да се надяваш на повече от 40-50 реферала.
Лично аз предпочитам да закупя 50 000 или 100 000, като дебна да няма други, малки реклами и особено такива на ClixSense.
Има доста стратегии в тази тема, някои от които са с доста добри резултати.

В рекламата винаги има голяма доза късмет, така че ти пожелавам успех!

Новини » Post #2

Fri Jul 31, 2015 04:16 in Bulgarian

**Важна информация за разплащателния процес** - 29/07/2015
В превод от **Important update to our cashout process**

Уважаеми потребители,
Запознайте се внимателно със следващата информация, тъй като тя е много важна.

Към момента правим по две електронни изплащания на седмица. Всеки Понеделник и Петък следобед, като изплащанията биват завършвани до 5PM EST. В стремежа си да рационализираме този процес, ще променим изплащанията на веднъж седмично и това ще се осъществява всяка Сряда, отново следобед преди 17:00 EST. Тази промяна влиза в сила веднага, което означава, че до Сряда, 5 Август няма да бъдат правени никакви плащания. Това означава, че този Петък, 31 Юли и в Понеделник, 3 Август - изплащания няма да бъдат правени.

Осъзнаваме, че това би довело до известни неудобства за хората, които извършват тегления 2 пъти седмично, но смятаме че тази промяна е необходима. Тъй като нашият бизнес модел продължава да се променя от PTC към Rewards Network, работата която вършим зад сцената, също нараства. Смятаме, че може да бъдем по-продуктивни ако извършваме плащания само веднъж седмично, вместо два пъти, както бе до сега.

Тази промяна няма да се отрази на хората, които получават плащанията си посредством чекове. Същите ще бъдат изпращани веднъж месечно - на всяко 10-то число от месеца.

Извиняваме са за евентуалните неудобства, които тази промяна би ви причинила, но ви молим да проявите разбиране, че тази стъпка е наложителна.

Благодарим ви за разбирането
Jim Grago

Представете се. » Post #745

Tue Jul 28, 2015 15:07 in Bulgarian

Здравей Андрияна и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
Вярвам, че покрай изпитите по тази хубава специалност, тук можеш да си изкараш и добри, странични доходи.

Желая ти късмет и успешен бизнес!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2916

Mon Jul 20, 2015 16:03 in Bulgarian

@OliaNik За страница на ClixSense ли става въпрос или за някой външен сайт? Имай предвид, че ако изпълняваш някоя задача или оферта то самия рекламодател може да има изискване РС изпълнение.

Откраднат PayPal акаунт! » Post #6

Fri Jul 03, 2015 16:13 in Bulgarian

Дидо, както казва МаНеВа, факс можеш да изпратиш от много места и аз поне съм сигурен, че където има ксерокс имат и факс. Почти всяка фирма притежава това устройство и срещу заплащане могат да пратят каквото поискаш.
Все пак кореспонденцията с email-и също ще сврши работа, но отговаряй винаги в имейла, който получиш за да може съпорта им да следи какво се случва.

Представете се. » Post #743

Tue Jun 30, 2015 16:46 in Bulgarian

Здравей Пламен и добре дошъл в БГ частта от форума на ClixSense.
Пожелавам ти много бързо да откриеш това, което си търсиш!
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 05:48:20 PST